forum.gif
18-55mm VR Filtri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / 18-55mm VR Filtri
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.04.09 17:15
 citēt
Bzh:Kaads ir fizikaalais pamatojums asuma chakareeshanai? Tipa stara lauzšana un attiecīga nobīde? :)
tipa tas, ka ne-1 stikls nav ideāli izliets, noslīpēts un homogens un tipa atstarošanās no jebkuras virsmas.
Publicēts: 23.04.09 17:16
 citēt
Bzh:Kaads ir fizikaalais pamatojums asuma chakareeshanai? Tipa stara lauzšana un attiecīga nobīde? :)

Tireši tā - ļoti sūdīgam filtram būs vismaz 4 atstarojošas virsmas - pa vienai katrā stikla pusē, pa vienai katrā stikla filtrējošā slāņa pusē, vēl var viena atstarojoša/gaismu laužoša virsma izveidoties vietā, kur savienojas stikls ar filtrējošo pārklājumu...
Publicēts: 23.04.09 18:03
 citēt
palaidniex:

Tireši tā - ļoti sūdīgam filtram būs vismaz 4 atstarojošas virsmas - pa vienai katrā stikla pusē, pa vienai katrā stikla filtrējošā slāņa pusē, vēl var viena atstarojoša/gaismu laužoša virsma izveidoties vietā, kur savienojas stikls ar filtrējošo pārklājumu...
Man ir no baam pusem pa pieciem slaaniem parklats,filtra cena 27Ls un par gaismas piekluvi nesudzos.
Publicēts: 23.04.09 18:06 labots
 citēt
Neviens:
palaidniex:e]

Tieši tā - ļoti sūdīgam filtram būs vismaz 4 atstarojošas virsmas - pa vienai katrā stikla pusē, pa vienai katrā stikla filtrējošā slāņa pusē, vēl var viena atstarojoša/gaismu laužoša virsma izveidoties vietā, kur savienojas stikls ar filtrējošo pārklājumu...
Man ir no baam pusem pa pieciem slaaniem parklats,filtra cena 27Ls un par gaismas piekluvi nesudzos.

ja tev ir 5 slāņi no katras puses un maksā tikai 27 lati - tad es varu tikai izteikt līdzjūību...
Es nesaku, ka tas iznīcina bildes asumu, bet labāku to nepadara...

Netici?
Nobildē no statīva (no rokas neder) avīzes atvērumu tā, ka to pa visu kadru redz ar un bez tā filtra un tad salīdzini bildes...

Vienīgais jāatzīst, ka tas stikls ar nav nekāds šedevrs un to vairāk atšķirību vairāk redzēs uz labākas kvalitātes stikla, kā ir ar un kā ir bez...
Publicēts: 23.04.09 18:07 labots
 citēt
Ok:face-plain:
Publicēts: 23.04.09 18:10 labots
 citēt
Neviens:Ok:face-plain:

Un vēl - vienu bilžu pāri uztaisi atverot līdz galam dirku, vienu uz F8 un vienu kadru pāri uzrīko pie max aizvērtas dirkas
Papēti vēl cik atšķirīgi stars lauž dažādas krāsas...
Kādu avīzi? Nu kautkādu Rīgas santīmu papēti, kur mazāki burteļi...
Publicēts: 23.04.09 18:57
 citēt
Maris:
mortins:man teica ka Hoya Protector Pro1 Digital filtr nonem visu lieko nost!

nav taisniba - sinii gadiijumaa visu lieko nonem objektiva vaacinsh

O, jā. Kā noņemu vāciņu, uzreiz visāda draza salien uz kartes.
Publicēts: 23.04.09 18:57 labots
 citēt
Neviens:Man ir no baam pusem pa pieciem slaaniem parklats,filtra cena 27Ls un par gaismas piekluvi nesudzos.
ne-1 (ne Tu, bet neviens ražotājs!), protams, neklās vairāk slāņus, lai būtu sūdīgāk. ja nu sanāks kā parasti vai lai nesanāktu, ka melots uzrakstā uz kastītes.
te runa ne par to, ka caur filtru spīdina gaismu no Iljiča spuldzītes, lai Tu varētu Waterklozeta bedonā trāpīt, bet par gaismu, kura veido attēlu.:face-surprise:
Publicēts: 24.04.09 20:13
 citēt
nja diezgan mulkiigi buutu 500Ls stiklam likt filtru pa 15Ls un stiklam kursh maksaa 100Ls likt filtru pa 70Ls, laikam jau tikai uz muljkiem cer razhotaajs paardodot vienaada izmeera un noziimes filtrus kuri atshkiras cenaa 5X :face-grin:
Publicēts: 24.04.09 20:21
 citēt
nekomenteshu to jautajumu labak
Publicēts: 24.04.09 20:50 labots
 citēt
iisteniibaa nosmeejos par to ka UV sabojaa matricu :D Matrix has You!
Jebkuram ziepim matricu var nosvilinaat ar pastiprinaatu signaala intensitaati, shinii gadiijumaa tieshos saules staros to var izdariit shaadi: noliekam ziepi intensiivos saules staros, neaizmirstam nonjemt vaacinju jo savaadaak efekts neizdodaas, un paaris reizes uzshaujam ar puskjiegjeli pa matricu (galvenais ir preciizi traapiit).

Ar taadu pashu metodi nodeg tumbas, kad uzgriezh par skalju, pastuuzhi - kad ieshauj pa daudz input, ledusskapji kad piesleedz nevis pie 220 bet pie 380 V.

Tas saucaas - IDIOTA FAKTORS :face-devil-grin:
Publicēts: 25.04.09 15:49 labots
 citēt
qlp:ledusskapji kad piesleedz nevis pie 220 bet pie 380 V.
fendam "meistari" 4-rinķu ljepezdrisko plīti pie 380 V 220 V vietā pieslēdza. :face-surprise:frends priecājās, cik ātri uzkarst un priecājās veselu 1/2 gadu.:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):