Tas varētu būt kruta , spriežot pēc ilustrācijas meistarklase pjanku fročēšanā Jā Reģistrācijas forma ar nestrādā un cena ar nav minēta Bet paklausīties dzeka storijus ir intresanti , man kādreiz patika
norchapersonigi:Un tomēr nevis KO, bet KĀ no nekā dabūt kaut ko. Un ir zināms, ka to var izdarīt. Pjankās man visnotaļ patīk izšaut. Pa manam, bildē var būt kaut 100 klonēti Beatles dalībnieki būt, ja tas kadrs neuzrunā, tad ir pofig (c) Portreti.
Tas, ka viņš mācēja savulaik piedabūt uz fočēšanos slavenības, vēl neko nenozīmē pašas fotogrāfijas kā tādas sakarā.
Tas nozīmē vienu - personības šarms Bet protams daudzi fotogrāfi un ne tikai nestāstīs visu līdz galam. I viņš i tas krievs kurš taisija sesijas kur ūdens apvijas ap ķermeņiem un citi fotogrāfi Kā teica Liepiņš "vajag tik rakt!" 3D max power
Redz kādreiz šis bij atklātāks un lielīgāks , tad viņš mierīgi stāstija ka istenībā dzīvojis tāda bomžu rajonā un blakus vinām Dzimijs Henriks un visādi citādi priekšpilsētas salašņas , nu elemantāra "Mikrorajona šaika" un šie visi tur kopā tusējuši un koduši un nevienam pat prātā nav nācis ka kāds kautkad būs baig slavens , cik atceros šis stāstija ka pats uzsskatijis tos kadrus par tik mazvērtīgiem ka parvācoties lielāko daļu izmetis laukā un daži tik nejauši kautkur aizķerušies par to šis baig skrobojās. Ne jau tāpēc ka šim bij sētas čoma Dzimija kadri gājuši zudumā bet gan tāpēc ka "Atlikušos atpirka par baig labo piķi" tas man toreiz pirms gandrīz 20 gadiem tā uzkrita jo mēs kautkā isti nedomājām par piķi ne toreiz ne isti arī taga bet VĪŅAM tas bij lielākais ko šis nožēlpja TĀDU PIĶI IZMETU! Nu un vis spārējais tādā pašā garā , tuši čomi pjankas kas jaunībā sāk tādās kompānijās tas turpina kāmēr var , to jums gan Brašmane gan Haralds pastāstīs labāk par mani , man jau tie "Arhīvi" par jaunākiem laikiem kurus joprojām ne īpaši var publicēt ar "Pjanku bildes" parsvarā no beksteidziem un autobusiem un kojām viesnīcām tas kasbij "Publicējams" tas jau aizgāj redakcijai
Lunis:Redz kādreiz šis bij atklātāks un lielīgāks , tad viņš mierīgi stāstija ka istenībā dzīvojis tāda bomžu rajonā un blakus vinām Dzimijs Henriks un visādi citādi priekšpilsētas salašņas , nu elemantāra "Mikrorajona šaika" un šie visi tur kopā tusējuši un koduši un nevienam pat prātā nav nācis ka kāds kautkad būs baig slavens , cik atceros šis stāstija ka pats uzsskatijis tos kadrus par tik mazvērtīgiem ka parvācoties lielāko daļu izmetis laukā un daži tik nejauši kautkur aizķerušies par to šis baig skrobojās. Ne jau tāpēc ka šim bij sētas čoma Dzimija kadri gājuši zudumā bet gan tāpēc ka "Atlikušos atpirka par baig labo piķi" tas man toreiz pirms gandrīz 20 gadiem tā uzkrita jo mēs kautkā isti nedomājām par piķi ne toreiz ne isti arī taga bet VĪŅAM tas bij lielākais ko šis nožēlpja TĀDU PIĶI IZMETU! Nu un vis spārējais tādā pašā garā , tuši čomi pjankas kas jaunībā sāk tādās kompānijās tas turpina kāmēr var , to jums gan Brašmane gan Haralds pastāstīs labāk par mani , man jau tie "Arhīvi" par jaunākiem laikiem kurus joprojām ne īpaši var publicēt ar "Pjanku bildes" parsvarā no beksteidziem un autobusiem un kojām viesnīcām tas kasbij "Publicējams" tas jau aizgāj redakcijai