Un atkal Haiduka pirtiņa ielūdz fotoblog dalībniekus, šoreiz uz SEZONAS NOSLĒGUMA pirtuku. Otradien 28.o4.2oo9.g. no plkst 20.00- 24.00 (es pats būšu no 18.10) Dalibas maksa 4 ls...Līdzi groziņš pirts vajadzībām.
Kas domāts
1. IEPAZĪŠANĀS (kas vēl naf pazīstami) 2. Paskatīties uz pagājušo, pasapņot par nākošo. 3. Braucēji uz Pellu pirti padomās, ko varētu tur sadarīt bez ierastā 4. kāda atrakcija 5. badiņa nodzīšana un limonādes dzeršana 6. pats par sevi- SAUNA (var ņemt līdzi slotiņas ) un baseins. 7. iespēja padarboties ar paņemto aparātu Un pats sliktākais, kas var būt...vietu skaits ir ap 25, telefons-26800865, 7296936 vai 7296948 Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela. www.fotoblog.lv...
miller31, toč? Man vaik Haiduks apliecinājumu Citādi redzu tik, ka būs 3s cilvēki Tas nekur neder, ņemot vērā to, ka ilgu laiku Haidukpirts nebija, un tagad pēdējā!
aigarsa:pasākums pie dansigas pat varētu veselu plenēru noraut..
kādu varētu arī noraut, visdrošākie ir plenēri, kuros pati Dansiga ir iekšā. visdrošākie, ka nenojuks pašiem plenerētājiem, un puslīdz droši pieskatītājiem, ka nelaikā neuzradīsies
Bailīgi nāk (vai šaubās) tikai tie , kuri tic pie manis nebijušajien, neredzējušajiem, bet zinošajiem D...jiem, bet to naf daudz , tikai trīs,??? brīnos, kā vēl naf pieteikušies Pārejie visi nāk droši , jo viņiem naf jākaunās skatīties man acīss )
Ar to slimo tikai retie... bet liekās ...nopietni Man patiesi viņu žēl. Un , bet tie, kas izrādija šo trako sindromu, no pirtiņas turās pa lielu gabalu- pirtiņā iznāk skatīties acīs
Haiduks:Ar to slimo tikai retie... bet liekās ...nopietni Man patiesi viņu žēl. Un , bet tie, kas izrādija šo trako sindromu, no pirtiņas turās pa lielu gabalu- pirtiņā iznāk skatīties acīs
trakais sindroms nesākās ne no kā, visiem sindromiem ir cēloņi, un šājā gadījumā cēlonis bija ATTIEKSME, bet šajā topikā svarīgākas tēmas
ATTIEKSME pret ko??? Ka padalījos ar to ko zinu www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv... darbi , kurus bildēju klusumā, vienatnē... un man tādu ir pulka, bet tikko padalies, tā skauģi un noliedzēji bariem uz riņķi.