forum.gif
Konkurs !!! Labākais fotogrāfs blogā ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Konkurs !!! Labākais fotogrāfs blogā ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.04.09 17:42 labots
 citēt
6 - Labākais acu fotogrāfs:face-crying:
7 - Ambiciozākais fotogrāfs
8 - Gudrākais fotogrāfs
Publicēts: 23.04.09 17:44
 citēt
8. Labākais auto fotogrāfs - virzu 6ec:face-grin:
Publicēts: 23.04.09 17:45
 citēt
Gandriz visaas kategorijaas pirmajaas vietas izvirzas Annirs,logiski :face-devil-grin:
Publicēts: 23.04.09 17:45 labots
 citēt
9. Labaakais Photoshopa lipinaataajs :face-devil-grin:
Publicēts: 23.04.09 17:51
 citēt
sukulis:Gandriz visaas kategorijaas pirmajaas vietas izvirzas Annirs,logiski :face-devil-grin:
uuuuu! veel joprojaam krenjkjeejies.... njaa... smaga dziive Tev...:face-crying::face-crying::face-crying:
Publicēts: 23.04.09 17:52
 citēt
Shonakt tieshi pusnaktii ielikshu arii vienu makro kukaini, lai vareetu piedalities visaas kategorijaas!!! Visi laipni gaidiiti!:face-kiss::face-kiss::face-kiss:
Publicēts: 23.04.09 18:00
 citēt
reitingi un topi... labākais... ir bezjēdzīgi....

Labāk pārdefinēt uz: "Man tuvākais" vai "Mans favorīts"
Publicēts: 23.04.09 18:10
 citēt
Annirs:6 - Labākais acu fotogrāfs:face-crying:
Labākais ausu fotogrāfs!:face-grin:
Publicēts: 23.04.09 18:11
 citēt
Gudri - atver sadalju reitingi un apskaties visas atbildes uz sev intereseejoshajiem jautaajumiem...
Diez vai ar Tavu reklaamu tikshu daudz tuvaak pat simtniekam :face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying:
Publicēts: 23.04.09 18:31
 citēt
10.labākais MāKSLINIEKS :d
Publicēts: 23.04.09 18:56
 citēt
kiits:8. Labākais auto fotogrāfs - virzu 6ec:face-grin:

Pievienojos. Viņam jau divas balsis. :)
Publicēts: 23.04.09 19:05
 citēt
labākais topiku cepējs...........................Gudris
Publicēts: 23.04.09 19:05
 citēt
bet vispār baigi slidens tas vētējums. vienā dienā ieraugu vienu bildi (jebkurā kategorijā) un šķiet, ka šis ir izcils darbs, attiecīgi arī fotogrāfs. bet citā dienā (pēc mēneša) tas pirmais jau aizmirsts un tai pašā kategorijā ieraugu citu (tai pašā kategorijā), kas liekas pārākais. turklāt vēl lielāko daļu kategoriju, ja jau vispār tiek iedalīts kategorijās, vajadzētu paplašināt. piem., puķes studijā nekad nebūs pielīdzināms retu putnu medībām (nobildēt, ne jau nošaut). tāpat reportāžas. ir dažādi žanri, kurā kurš ir spečuks. piemēram, dažam sanāk končus lieliski bliezt, citam notikumus Daugavpils ielās. Lietas NESALĪDZINĀMAS. :) un blogā ir vairāki tūkstoši aktīvu fotogrāfu. tikai maza daļiņa no tiem īpaši zīmējas, lielākā daļa reizi mēnesī ieliek pa bildītei, nekādu vērtējumu tā nedabū, neviens nepamana, nenovērtē, bet mēdz gadīties arī ĻOTI labas bildes šādā veidā. par piemēru meklējot konču reportāžas, atradu šitādu bildi: www.fotoblog.lv...
man viņa ĻOTI patīk. a kāds viņai novērtējums?! kādos topos viņa bijusi un kurš viņu atrastu, ja es tagad neizceltu? protams, ka nozīme ir arī gaumes aspektam, par to jau arī šis topis, vai ne? bet doma ir tāda, ka no visiem visiem blogeriem izvirzīt kādu (jebkuru) kā labāko ir pārāk subjektīvi pat katram priekš sevis, nemaz nerunājot par kopējo tendenci. :)
Publicēts: 23.04.09 19:13
 citēt
negatIvs:labākais topiku cepējs...........................
(tas nav uzbrauciens Tev!) labākais topiku cepējs vai labākO topiku cepējs.................... ???
Publicēts: 23.04.09 19:13 labots
 citēt
1. silrak (laikam takad KarlisK
2. Oskarz, pluume
3. puntuverotajs
4. kristapsB, travelerman
5. Ojaars, agriss, ArkhipoV

bet visaas kategorijas pirmajaa vietaa esmu es!!! veel vajag kategoriju labaakais Datorgrafikjis (tur buus Janbo, ja nopietni tad Raichy un sundew). Labakais sporta fotografs (dizels). Cilveeks kur nav stulbs, bet par taadu izliekas forumaa (Gudris)
Publicēts: 23.04.09 19:17
 citēt
haralds:
negatIvs:labākais topiku cepējs...........................
(tas nav uzbrauciens Tev!) labākais topiku cepējs vai labākO topiku cepējs.................... ???
labāko, tā kā nevarētu būt, viņš pirmo prīzi no manis saņem kā humoristiskikvantitatīvs autors
Publicēts: 23.04.09 19:40
 citēt
a astrogrāfs kur? un tahogrāfs...
Publicēts: 23.04.09 19:45
 citēt
a labākais rengena fotogrāfs, labākais tehniskais (tramvaja) fotogrāfs? labākais infrasrākanais fotogrāfs? labākais fotogrāfs, kurš prot skaitīt līdz 10 un nosaukt krāsas franciski, vāciski un igauniski?
Publicēts: 23.04.09 19:47
 citēt
es pieprasu nomināciju labākais koksngraužugrāfs! :face-monkey::face-grin:
Publicēts: 23.04.09 19:58
 citēt
CerambyX:es pieprasu nomināciju ...
es pieprasu divas - labākais Jāņa kaķa Monikas fotogrāfs un labākais Lauras kaķa Kirila fotogrāfs!:face-grin:
Publicēts: 23.04.09 20:27
 citēt
haralds:
CerambyX:es pieprasu nomināciju ...
es pieprasu divas...

man pietiks ar vienu - labākais haralds
Publicēts: 23.04.09 20:32
 citēt
+ alvils :face-grin:
Publicēts: 23.04.09 20:43 labots
 citēt
alvils:... labākais haralds
ne Sīmanis, ne Šēnknehts, ne Vecvagars, ne Apogs, ne aizmirsukāuzvārdā laikam nav manīti šajā portālā?:face-sad:
P.S. man manā agrā jaunībā bija kaķis Kristoferītis. a Vērmanes dārzā bija godaplāksne ar uzrakstu "Kirova rajona labākie ļaudis". a man bija tādi murgi pa nakti salipināt tur kaķa Kristofera bildes un uzrakstu nomainīt pret "Kirova rajona labākais Kristoferītis".:face-smile:
Publicēts: 23.04.09 20:52
 citēt
sito topiku vareja aizsakt tikai taadi aazhi kas Haraldu nezin. Aizsaka un izgaazaas :)
Publicēts: 23.04.09 20:56
 citēt
TnXs, tak itin kā ne paspamošanas / parezonēšanas razdjelā, bet tā ārkārt nopietni takš maz vai bija iecerēts?:face-smile: jebvai kaifu aplauzu?:face-surprise:
Publicēts: 23.04.09 21:03
 citēt
labi, pietiek spamot. kurš vēl nominācijai "labākais haralds" izvirza haraldu? :)
Publicēts: 23.04.09 21:04
 citēt
Gudris , sāc ar to kas žūrijā un kādas balvas labākiem fotogrāfiem gaidāmas :)
Publicēts: 23.04.09 21:08
 citēt
"Haralds nav brālis" :D
Publicēts: 23.04.09 21:27
 citēt
ne es bez jokiem ar Haraldu parsveru visus sitos knishljus. Man patik neliela dalja Haralda bilzu un liela dalja vinja funktiera - tas ir stipri vairak ka tam 1.-5. sarakstam varu dot
Publicēts: 23.04.09 21:32
 citēt
www.fotoblog.lv...

pievienojos Maris viedoklim. ;)

+ forumā šķiet dikti lādzīgs. žēl, ka dzīvē nepazīstu.
Publicēts: 23.04.09 21:34
 citēt
Pirms atveeru topiku ES jau zinaaju, KURSH
buus autoors teemai, kura reegojaas pirmajaa lapaa !
lol
Publicēts: 23.04.09 21:36
 citēt
lkz:Pirms atveeru topiku ES jau zinaaju, KURSH
buus autoors teemai, kura reegojaas pirmajaa lapaa !
lol

Man gan sākumā likās, vai tik tas nebūs lkz. :D :D :D
Publicēts: 23.04.09 21:56
 citēt
arturso:"Haralds nav brālis" :D
brālis točna nevienam neesmu, ģimenē biju 1 bērns - viens kā pūce dobumā. bet mazliet neiebraucu.
alvils:+ forumā šķiet dikti lādzīgs.
es takš dzīvē arī labsidīgs kā jūras govs. saprotama lieta, kamēr neizbesī!:face-plain:
alvils:žēl, ka dzīvē nepazīstu.
ja jau paliksim dzīvi, varbūt izdosies SHITo lietu mainīt!
Publicēts: 23.04.09 21:59
 citēt
cerams! :)
Publicēts: 23.04.09 22:21
 citēt
Balvu nominācijā ‘bloga labākais haralds” pasniedz haralds un saņem, protams, arī haralds. Nekā personīga, tikai bizness :)
Publicēts: 23.04.09 23:54
 citēt
orks:Nekā personīga, tikai bizness :)
ja jau nav pašam arī jāgādā...:face-smile:
Publicēts: 24.04.09 02:04 labots
 citēt
"Haralds nav brālis" mūsdienu teiciens pārfrāzējot veco "parāds nav brālis" :D tas nenozime ka pārāds=haralds. vienkārši mūsdienīgi-personīgs teiciens, jo ne visi ir tādi kam brāļos ir/nav Haraldi. :) Tā vēsta jautrie vīri no BB.
Sport, mir, družba.
Publicēts: 24.04.09 09:06
 citēt
kaa jums mans makro kukainis? :D :D www.fotoblog.lv...
Publicēts: 24.04.09 09:21
 citēt
Annirs:kaa jums mans makro kukainis? :D :D [url=http://www.fotoblog.lv/img/140687

Gan]http://www.fotoblog.lv/img/140687
Gan[/url] jau ilgi pēc tam nevarēji iemigt.., kad beidzi viņu taisīt? :D
Publicēts: 24.04.09 09:22 labots
 citēt
Annirs: kaa jums mans makro kukainis? :D :D www.fotoblog.lv...

CarambyX un Irrence taisa labāk. ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas