Gudri - atver sadalju reitingi un apskaties visas atbildes uz sev intereseejoshajiem jautaajumiem... Diez vai ar Tavu reklaamu tikshu daudz tuvaak pat simtniekam
bet vispār baigi slidens tas vētējums. vienā dienā ieraugu vienu bildi (jebkurā kategorijā) un šķiet, ka šis ir izcils darbs, attiecīgi arī fotogrāfs. bet citā dienā (pēc mēneša) tas pirmais jau aizmirsts un tai pašā kategorijā ieraugu citu (tai pašā kategorijā), kas liekas pārākais. turklāt vēl lielāko daļu kategoriju, ja jau vispār tiek iedalīts kategorijās, vajadzētu paplašināt. piem., puķes studijā nekad nebūs pielīdzināms retu putnu medībām (nobildēt, ne jau nošaut). tāpat reportāžas. ir dažādi žanri, kurā kurš ir spečuks. piemēram, dažam sanāk končus lieliski bliezt, citam notikumus Daugavpils ielās. Lietas NESALĪDZINĀMAS. un blogā ir vairāki tūkstoši aktīvu fotogrāfu. tikai maza daļiņa no tiem īpaši zīmējas, lielākā daļa reizi mēnesī ieliek pa bildītei, nekādu vērtējumu tā nedabū, neviens nepamana, nenovērtē, bet mēdz gadīties arī ĻOTI labas bildes šādā veidā. par piemēru meklējot konču reportāžas, atradu šitādu bildi: www.fotoblog.lv... man viņa ĻOTI patīk. a kāds viņai novērtējums?! kādos topos viņa bijusi un kurš viņu atrastu, ja es tagad neizceltu? protams, ka nozīme ir arī gaumes aspektam, par to jau arī šis topis, vai ne? bet doma ir tāda, ka no visiem visiem blogeriem izvirzīt kādu (jebkuru) kā labāko ir pārāk subjektīvi pat katram priekš sevis, nemaz nerunājot par kopējo tendenci.
bet visaas kategorijas pirmajaa vietaa esmu es!!! veel vajag kategoriju labaakais Datorgrafikjis (tur buus Janbo, ja nopietni tad Raichy un sundew). Labakais sporta fotografs (dizels). Cilveeks kur nav stulbs, bet par taadu izliekas forumaa (Gudris)
a labākais rengena fotogrāfs, labākais tehniskais (tramvaja) fotogrāfs? labākais infrasrākanais fotogrāfs? labākais fotogrāfs, kurš prot skaitīt līdz 10 un nosaukt krāsas franciski, vāciski un igauniski?
ne Sīmanis, ne Šēnknehts, ne Vecvagars, ne Apogs, ne aizmirsukāuzvārdā laikam nav manīti šajā portālā? P.S. man manā agrā jaunībā bija kaķis Kristoferītis. a Vērmanes dārzā bija godaplāksne ar uzrakstu "Kirova rajona labākie ļaudis". a man bija tādi murgi pa nakti salipināt tur kaķa Kristofera bildes un uzrakstu nomainīt pret "Kirova rajona labākais Kristoferītis".
ne es bez jokiem ar Haraldu parsveru visus sitos knishljus. Man patik neliela dalja Haralda bilzu un liela dalja vinja funktiera - tas ir stipri vairak ka tam 1.-5. sarakstam varu dot
"Haralds nav brālis" mūsdienu teiciens pārfrāzējot veco "parāds nav brālis" tas nenozime ka pārāds=haralds. vienkārši mūsdienīgi-personīgs teiciens, jo ne visi ir tādi kam brāļos ir/nav Haraldi. Tā vēsta jautrie vīri no BB. Sport, mir, družba.