forum.gif
Lai būtu interesanti ...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lai būtu interesanti ...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.04.09 15:08
 citēt
inbteresants ir tas, kur apakshaa ir fishka. vai psihologjiskaa, vai vizuaala, vai kada cita - pofig.
ja fishkas nav un ir taisiits kak popalo, tad vairuma gadijumu nebus interesants rezultats.

subjektiivi, protams.
Publicēts: 24.04.09 15:17 labots
 citēt
kaada nu kuram ir uztvere. ari vertibas. audzinashana. dzives pieredze. utt.
kadam vabut ir interesants Niagaras udenskritums, akdam citam vinjsh apnicis, jo dzivo tur ikdiena blakus.
Kadam varbut interesantas pliku skuju fotosesijas, jo nekad nav tada piedalijies, kadam varbut ta ir ikdiena un rutiina.
Kads varbut par visam varitem grib noliist sievietei zem jostasvietas un (atvainojos) izeest, bet kads varbut ir ginekologs.

vvz.
Publicēts: 24.04.09 15:18
 citēt
Baigi iizii jautaajums. Atveeru nedeeljas 100 labaakaas bildes. Interesantas man likaas 3....
Sheit blogaa - man interesanti kad ieraugu kaut ko, kas lec aaraa... www.fotoblog.lv... shii bija peedeejaa, kas taa iipashi iekrita aciis, in terms of interesanti...
Man cilveeku portreti vienmeer ir interesanti - jebkuraa kadraa, kur ir cilveeks, ir ko papeetiit. kaa uz ielas, teaatrii vai kiino
Publicēts: 24.04.09 15:33
 citēt
nu mees tak nerunaajam par smukajaam un labajaam bet interesantajaam bildeem...
Publicēts: 24.04.09 17:44
 citēt
Krieviem nu jau kuro gadu ir interesanti skatīties Dom2 , un pie pakaļas viņiem citu domas par to. Ir cilvēki kas Kubismā saskata interesantu (man no tās mākslas ne silts ne auksts) . Ir tie kam patīk scifi un ir tie kas sajūsmā no melodrāmām ... kā teica Gudris - par gausmi nestrīdās , par gaumi smejās :D
Katru indivīdu iedvesmo kautas viņam tuvš un patīkams. Bieži nes kāpēc tas kas nepatīk tiek saukts visādiem vārdiem nepatīkamiem , bet tāpēc jau skaties vai neskaties :) . Daudziem autoriem gribās konstruktīvi dzirdēt kas ir pareizi un kas nav pareizi , nevi šā man patīk un šitā nepatīk :) .
Publicēts: 24.04.09 20:34
 citēt
pievienojos JRJ +++ interesanti ir subjektiivs jeedziens, vispaariigi to var noformuleet individuaali gruutaak (vismaz man) es personiigi neeesmu analizeejis, kas man skiet interesants...
Publicēts: 25.04.09 02:52
 citēt
Mani interesē bildes ar cilvēku + vidi viņam apkārt. Jo labāk šī attiecība ir attēlota jo ir interesantāk man. Bet kas ir labāk?Kā uz to atbildēt nezinu, jo nav vienotas receptes, vienam māte otram meita trešam vispār kleita! Tas, laikam izskaidrojums kapēc paķer man magnum un vispār sadzīviskas bildes. Bet diemžēl to visu dabā nemāku meklēt, laigan šad tad profilakses pēc arī ir interesanti arī pa smukbildei uzražot. brr
Publicēts: 25.04.09 09:06
 citēt
Man ir interesantas tās bildes, kuras man ir interesantas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):