forum.gif
Hokejs divi null null deviņi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Hokejs divi null null deviņi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.04.09 17:56 labots
 citēt
Mūsējie šogad čempionātā izsktās labāk, vai ne? :)

Man jautājums, kādas mūzikas pavadījumā skatieties hokeju (vai vismaz kāda mūzika jūs uzmundrina starplaikos)? :) Man skan Deliquent Habits, un šķiet tas uzmundrina mūsu hokejistus. :face-angel:
Publicēts: 25.04.09 17:59
 citēt
labi , labi ,
bet man skan "Tūdaliņ - tagadiņ pastalnieki danco .....":face-grin:
Publicēts: 25.04.09 18:11
 citēt
alvils:mūsu hokejistus. :face-angel:

mums taadi arii ir ??? :D
Publicēts: 25.04.09 18:12
 citēt
es domāju ka ticamāk amīši vienkārši slinko :D
Publicēts: 25.04.09 19:35
 citēt
bļe, šitā pakāsa! bet pirmā periodā izskatījās visnotaļ cerīgi...
Publicēts: 25.04.09 19:49
 citēt
alvils , kā var tā cerēt visu laiku? :) Tas kā anekdotē pa krievu futeni :) , fanāti uzticīgi fano bet futbolisti kā nemācēja tā nemāk spēlēt :) (tagad gan dažas zvaigznes šiem parādījušās :) )
Publicēts: 25.04.09 19:51
 citēt
1939. gadā arī izskatījās cerīgi…
Publicēts: 25.04.09 20:08
 citēt
Ātrumā atpalika, bet meistarībā ielika.
Publicēts: 25.04.09 20:13
 citēt
uzdevums viņiem varētu būt - neizlidot, labākais scenārijs, vienu spēli apakšgrupā vinnēt, un tad redzēs, bet , ka vinnēt varētu Amerikāņus[ lai arī ir bijuši gadījumi ] vai Zviedrus - naivi.
Publicēts: 25.04.09 20:13
 citēt
neskatījos , bet cik atceros tad LV komanda vienmēr ilgi domāja a hoķis nav tā spēle kur ilgi drīkst domāt :) . Pagaišā čempī patīkami bij skatīties tikai finālu - Rus-Can ....
Publicēts: 25.04.09 21:04 labots
 citēt
darvins:Ātrumā atpalika, bet meistarībā ielika.

vai tad meistariiba sevii neietver arii to pashu aatrumu? :D
vai arii muuseejiem ir atljauts, buut meistariigiem, bet tizliem*? :D

*tphu, tb leeniem
Publicēts: 25.04.09 21:14 labots
 citēt

nekā nebija, atpaliek pēc visiem parametriem. un tā izskatās, ka netiksim 2. kārtā vispār
Publicēts: 25.04.09 21:37
 citēt
Pirmie divi puslaiki bija tīri neko...
Publicēts: 25.04.09 21:39
 citēt
komandu sporta veidi parak neaizrauj, bet hokji vel var skatiities. nuu nospeleja jau labi. nav vismaz ka pagajusoreiz ar usa kad sausaa palikaam
Publicēts: 25.04.09 22:03
 citēt
Tizli ir kad fanāti sāk mest uz ledu visādus mēslus, kad komanda zaudē. Tizli pēcāk sist ģīmjus viens otram un dedzināt mašīnas , viss pārējais ir normāli!
Publicēts: 25.04.09 22:06
 citēt
JRJ:Tizli ir kad fanāti sāk mest uz ledu visādus mēslus, kad komanda zaudē. Tizli pēcāk sist ģīmjus viens otram un dedzināt mašīnas , viss pārējais ir normāli!

tas jau ir tas pats labaakais.
Publicēts: 25.04.09 22:10 labots
 citēt
zo , kā kuram :) . Nekad nēsmu fanatējis par kautkādu konkrētu komandu , man patīk kad profesionāli parāda tiešām meistarīgu spēli tā lai sajūtas ir perfektas! Tāpēc vienmēr esmu par spēcīgāko komandu gan hokejā gan futenī un citos sporta veidos , varbūt kādreiz tā būs LV komanda bet pagaidām pat tuvu tā nav.
Publicēts: 25.04.09 22:14
 citēt
Ar hoķi viss likās kārtībā, bet diemžēl spēli skatijos pa TV3 un man tas komentētājs likās vairāk nekā dranķīgs.Nākam reiz būs jāslēdz attēls pa TV, bet skaņa pa radio:face-grin:
Publicēts: 25.04.09 22:16
 citēt
JRJ:zo , kā kuram :) ...Tāpēc vienmēr esmu par spēcīgāko komandu...

Par spēcīgāko fanot nav liela māksla :)
Publicēts: 25.04.09 22:18
 citēt
Eidzii:Ar hoķi viss likās kārtībā, bet diemžēl spēli skatijos pa TV3 un man tas komentētājs likās vairāk nekā dranķīgs.Nākam reiz būs jāslēdz attēls pa TV, bet skaņa pa radio:face-grin:

Ābolam nav ne vainas! Vienīgi varbūt īsti nav piemērots, ja jākomentē vienam. Tomēr citus gadus, kad viņš divatā ar neatceros ko komentēja, tad bija baigi labi - tas otrs komentē pašu spēlu + emocijas, bet Ābols kā izbijis hokejists, lai dod savu profesionālo redzējumu uz situācijām, niansēm utt. Cerams, ka uz nākošajām spēlēm būs div komentētāji - kgan kas zin, varbūt tas krīzes iespaidā.
Publicēts: 25.04.09 22:19
 citēt

Kāda šķirba, ja rezultātā pakāsa? :) Un amīšu trešais gols bija spēles kulmināciju, pielika punktu (morāli) spēlei. Ja būtu noturējušies mūsējie visu spēli tā, kā pirmā periodā un otrā perioda sākumā, mož būtu arī uzvarējuši...
Publicēts: 25.04.09 22:20
 citēt
sasar , es vispār nefanoju ne par ko :D , teicu man patīk meistaru spēle!!! Hoķī pārsvarā tās ir fināl spēles bet futbolā ne vienmēr , toties futeni patīkami skatīties kā spēlē savā starpā kluba komandas spēcīgākās :) . Un nav svarīgi kurš vinnēs , galvenais lai parāda tiešām perfektu spēli! :face-grin:
Publicēts: 25.04.09 22:20
 citēt
Eidzii:Ar hoķi viss likās kārtībā, bet diemžēl spēli skatijos pa TV3 un man tas komentētājs likās vairāk nekā dranķīgs.Nākam reiz būs jāslēdz attēls pa TV, bet skaņa pa radio:face-grin:

Ar to jau šis topiks tika iesākts. :) Man fonā skanēja Deliquent Habits (meksikāņu hiphops, pus angliski, plus spāniski).
Publicēts: 25.04.09 22:55
 citēt
Ja par LV spēlētu vismaz viens blogeris, šans vinnēt pieagtu daudzkārt... bet ja Annirs būtu par gl. treneri - kanādieši un krievi priecātos, kad zaudētu letiņiem nesausajā.
Publicēts: 26.04.09 01:21
 citēt
Jākauj pārējie un ceturtdaļfināls cerīgs ;)
Man patika. Ja ne tie daži tizlie āmīšu goli, mūsējie salutētu.
Publicēts: 26.04.09 02:00
 citēt

Slēdz krieviju, tur komentētāji ir krietni profesionālāki, bet kad spēlē RUS VS dajebko tad gan nav patīkami klausīties....
Publicēts: 26.04.09 02:40
 citēt
Vaig VISAT BALTIC skatities :):) :):)
Publicēts: 26.04.09 09:15
 citēt
atteicos no viasata....kad nesu uz pastu karti šiem sūtīt atpakaļ...pastniece paskatās un prasa, kas viasat bankrote'???? Jūs jau šodien 17. :DDDD
Publicēts: 26.04.09 10:50
 citēt
es arī bez komentētājiem spēju saprast, kas tur uz ledus notiek. :O)
Publicēts: 26.04.09 10:56
 citēt
viss ir mierīgi, esam tur kur esam un arī tas nav slikti, ja ņem vērā, ka pirms gadiem 10-15, prognozēja, ka ar hokeju Latvijā būs cauri - pēc veco kadru aiziešanas. nav cauri, aug jaunie, līmenis varētu būt labāks, bet jāņem vērā resursi, un tas, ka pārāk mazs % spēlē augsta līmeņa komandās
Publicēts: 26.04.09 12:44
 citēt
mna gan šķiet, ka tādai hokeja Megavalstij atrasties 13 gadus no vietas A grupas čempī ir visnotaļ labs rādīājs. Esam, kur esam, jebkura uzvara pār pasaules ranga pirmā sešinieka komandām ir jāuskatā par mazliet sensacionālu veiksmi...
tā arī ir esam kādā ~10-12 vietā rangā un viss, kas virs ir sasodīs sasniegums, viss, kas zem - tikai neveiksme...
Publicēts: 26.04.09 13:50
 citēt
nu i nah tos fanus. vakar ta jau slikti jutos un kautakd kroplis ar balinatiem matiem un uzrakstu uz pieres "esmu stulbs" pa visu lielveikalu ķērca LATvija uzvara.. kamer shis nenolikas man blakus rindaa pie kases un nedabuja aizradijumu un ieteikumu paskatities spogulii pirms pieverst sev uzmanibu neapklusa lidz bridim kad izgaja lidz stavvvietai.. briesmas..
ta jau tas hoķis riebjas (delj tas fanoshanas gan tikai) un vel tadi neaudzinati lopi visu piebojaa
Publicēts: 26.04.09 13:57
 citēt
ironia, tādi ļautiņi hokeja čempionāta laikā nav jāuztver kā cilvēki, bet gan kā fani. Un kā fani viņi visnotaļ ok. Ok, labākie fani pieķērc Šveiciešu ausis :face-smile:
Publicēts: 26.04.09 13:59
 citēt
ja, bet lai vini fano majas vai savaa pirtii kur noteiti tusees skatoties, vai krogos, kur paredzeta translacija.. stadionos un vispar.. bet ne jau vietaa ,kur lielakai daljai no cilvekiem shaadi nekulturalie skaljie izgajieni vairak asiciejas ar neaudzinatibu.
Publicēts: 26.04.09 14:01 labots
 citēt
Ir ok, ja iemācas asociācijas kontrolēt :face-wink:

Bet ne par to stāsts. Mūsējie labākie. Būtu mums mega nācija, i nefanotu, i neko. Sēdētu un dumi blenztu Nascāru vai Wrestlingu. :face-grin:
Publicēts: 26.04.09 14:07
 citēt
pat ja ne asociacijas ,tad skaljumu tiem kretiniem neaudzinatiem nevar regulet. shis bija gadijumskuram sieviete blakam bij un tomer apklusa, bet ir tak ari tadi agresivie fani, kuriem tas hoķis mazak interese par piedzershanos..
Publicēts: 27.04.09 12:16
 citēt
ironia:ja, bet lai vini fano majas vai savaa pirtii kur noteiti tusees skatoties, vai krogos, kur paredzeta translacija.. stadionos un vispar.. bet ne jau vietaa ,kur lielakai daljai no cilvekiem shaadi nekulturalie skaljie izgajieni vairak asiciejas ar neaudzinatibu.

....un zagļi lai zog tikai geto, psihi ar BMW saskrienās tikai ar tādiem pašiem psihiem, maniaki slaktē tumšos parkos maniakus un mēs čučam mierīgi.
Tādu naivumu tavos gados :)
Publicēts: 27.04.09 12:32
 citēt
hokeja fanu gājienus nevar salīdzināt ar futbola. pie mums jau salīdzinoši mierīgi, un arī citur mūsējie uzvedās normāli, vismaz pasaulei atgādina, ka ir tāda Latvija
Publicēts: 27.04.09 12:51
 citēt
biju sestdien uz Berni aizshaavis, paskatiijos klaatienee. nu, shveicee vairs nevienam nebuus jautaajumu, kas ir Latvija un kaadaa kraasaa ir taas karogs...
a speele bija pa pirmo. amiishi tak tiiri objektiivi ir speeciigaaki. 3.periodaa muuseejie vienkaarshi bija nogurushi. bet pirmaa puse bija labaa...
Publicēts: 27.04.09 13:00
 citēt
sasniegums mūsu hokejam ir jau stabilā turēšanās A grupā !
Un pēc laika vajadzētu iet uz augšu, taču tik interesants hokejs, kā 97. vairs nebūs nekad :( vot tie bija veči....ar zviedriem ničs, ar Can ničs utt
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >