forum.gif
Hokejs divi null null deviņi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Hokejs divi null null deviņi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.05.09 23:38 labots
 citēt
apollo joprojām saka, ka ir 3:3, kā tad ir?

nē, viss kārtībā, izlasīju līdz galam :D
Publicēts: 04.05.09 23:38
 citēt
Atkal nervi čupā jaiet kost :face-grin:
Publicēts: 04.05.09 23:39
 citēt
3:3 beidzās amiši pa stabu tukšiem vārtiem iemeta:face-grin:
Publicēts: 04.05.09 23:40
 citēt
IIHF mājaslapas Live-scorā arī ir vēl 3:3, bet ka 3. periods beidzies :D
Bet nu skaidrs, ka jebkurā gadījumā tiekam tālāk! Ura! :)
Publicēts: 04.05.09 23:40
 citēt
fūū pirmo reizi tā jutu līdzi amīšiem. :D Apsveicu visus, mūsējie tiek tālāk! :)
Publicēts: 04.05.09 23:41
 citēt
tālāk esam, tikai ko un kā uz ledus darīsim
Publicēts: 04.05.09 23:44
 citēt
Nesaprotu kaut kādu iemeslu dēļ neieskaitīts, bet ir skaidrs, ka Kanādu dabūjām, tur 3:3, papildlaiks
Publicēts: 04.05.09 23:45
 citēt
AldisK:Nesaprotu kaut kādu iemeslu dēļ neieskaitīts, bet ir skaidrs, ka Kanādu dabūjām, tur 3:3, papildlaiks

aizmugure laikam. bet nu stabiņš no laukuma gala tas bij labs!! :face-grin: :face-devil-grin:
Publicēts: 04.05.09 23:45
 citēt
Amīši zaudēja, 13 sek 4:3
Publicēts: 04.05.09 23:47
 citēt
:)
tik "labi" nekad nebiju skatījies :(, pilnīgi neko nesaprast...lēni lādēja :(
Publicēts: 04.05.09 23:49
 citēt
es atvainojos, bet nu neko citu kā I Z Ē D I E T nevaru pateitk :))))

Latvija ir 1/4 finālā!!!!

Tagad visi, kas prognozēja Latvijai zaudi un braukšanu mājās apsoliet noziedot fotoblog.lv fondā savus fotoaparātus, ja 7. maijā Latvija uzvarēs Kanādu!
Publicēts: 04.05.09 23:53
 citēt
Eliks:es atvainojos, bet nu neko citu kā I Z Ē D I E T nevaru pateitk :))))

Latvija ir 1/4 finālā!!!!

Tagad visi, kas prognozēja Latvijai zaudi un braukšanu mājās apsoliet noziedot fotoblog.lv fondā savus fotoaparātus, ja 7. maijā Latvija uzvarēs Kanādu!

Kāreiz agatiņš kautkur nomētājies, kaut neko neprognozēju, tik ko blogs ziedos, lai remdēt sāpi, ja nu tomēr gadās pakāst?:face-wink:
Publicēts: 04.05.09 23:57
 citēt
Vo vo - ko Eliks darīs, ja Lv zaudēs kanādai? :) Uz mēnesi slēgsi fotoblogu? :D
Publicēts: 04.05.09 23:58
 citēt
neko :) ja gribi totalizātoru ej uz esports.lv

te ir runa par "tipisko latvietismu" un tikai!... vairāk lasi memuars.lv
Publicēts: 05.05.09 01:43
 citēt
Kas ta nu, fotonomai aparati beigusies? :o
Publicēts: 05.05.09 02:53 labots
 citēt
pats galvenais, no šī panākuma, ir tas, ka Latvija pacelsies IIHF rangā, mūsu veiksme/vāciešu neveiksme mūs pilnīgi noteikti pacels uz 10-to vietu, varbūt pat augstāk. Ja tiktu pirmajā astotniekā, tas nozīmētu labāku izlozi nākamajam čempim....

enivēj, ar 2m iedzīvotāju, nepilnu padsmitu hallēm, bez profesionāliem sporta psihologiem,vārtsargu treneriem, analītiķiem... god damn you guys! krutāka skabarga pakaļā nav manīta! :face-kiss:

ahnu jā, es prognozēju,ka zviedri brauks mājā un šveicieši būs tie, kas paliks... eeeh, I failed.... :face-wink:
Publicēts: 05.05.09 04:17 labots
 citēt
Eliks:neko :) ja gribi totalizātoru ej uz esports.lv

te ir runa par "tipisko latvietismu" un tikai!... vairāk lasi memuars.lv

Galvenais ir spēt atrast robežu starp "tipisko latvietiskumu" un reāli domājošiem cilvēkiem... Jo kamōn - kurš gan pirmš čempja noskatoties pārbaudes spēles domāja un cerēja, ka mēs varam uzveikt Zviedrus un pie reizes droši apgalvot, ka iekļūsim 1/4 finālā? Vai nu nelabojami optimisti vai arī idioti, kas no hokeja maz ko saprot :D

Pie tam, ja esi noskaņots pesimistiski/reāli tad ir daudz lielāks prieks par mūsējo panākumiem, nekā ja es sacerējies par medaļām, bet beigās sanāk aplauziens ar kādu 10to vietu, jo vairumā gadījumi tad šie cilvēki to 10to vietu nenovērtē (kgan reāli tas ir mūsu līmenis un par to, ka nekrītam zemāk būtu tikai jāpriecājas), bet visus spēlētājus, trenerus un pārējos noraksta kā nelabojamus lūzerus. Vot tas gan ir "tipiskais latvietisms" - sportā sacerēties uz ziliem brīnumiem, bet kad tas nenotiek tā nolikt visus, kas vien ir bijis ar to saistīts :)
Publicēts: 05.05.09 08:45
 citēt
Gudri dirst nav malku cirst.
Tas, ka uzvarēs SWE neviens/daudzi neprognozēja (tīri saprātīgi, bet domās un sirdī protams ka jebkurš latvietis bija par LV)... kaut gan, ja atcerās, kā spēlēja Dinamo (90% izlase) - varēja +/- prognozēt - un protams uzvara nebija nevis pamatlaikā/OT, bet bullīšos (es to tomēr neskaitu par tīru fizisku uzvaru). Es daļēji norakstu uz "melno dienu" SWE.

Eliks, nolaidies uz zemes. Tas, ka SWE/SUI paņemti bullīšos vēl neko neparāda. Re kur jau esam norāvušies no RUS/USA, tas nozīmē, ka pret spēku/ātruma/tehnikas komandām mums nav nemazāko variantu. Kanāda ir viena no tām. Protams!! - ja viņiem ripa negribēs iet vārtos, tā kā tas bija pagajušo čempi pret krieviem - tad aleluja :D

PS: un tas ir labi, ka nebija Ovečkins krieviem.. būtu tie paši 11:1... Rekur šonakt hattrick norāva NHL playoff.
Publicēts: 05.05.09 09:24
 citēt
Njāaa , Elik.... Sāc ka meklēt pagali no kuras izgrebt karotīti, jo ticamāk, ka ar to visiem piesolīto izēšanas procedūru nāksies cetutdien nodarboties pašam...
Ir jābūt nezkādai halāvijas Dievietes labvēlībajai un nezkādiem melnajiem uznākušiem tiem kļavas lapu rotātajiem, lai mēs tiktu pusfinālā...
Gribās jau brīnumu, bet šādiem brīnumiem pa īstam noticēt var tikai no hokeja neko nesaprotoši, galīgi ķerti optimisti...
Publicēts: 05.05.09 12:44
 citēt
A te veči nav runa par optimismu, realismu vai idiotismu!

Te ir runa par attieksmi! Nodirst māk visi. Tikai ko tu no tā iegūsti? Prieku, ka tev redz "ir bijusi taisnība"? :)

Saucat mani par idiotu, bet es anyway fanoju līdzi mūsu hokejistiem un naivi ticu un ceru uz uzvaru pirms katras spēles (pofig pret ko spēlē)! Un pirmkārt jau novēlu Latvijas izlasei šo uzvaru, tā vietā lai pateikt "Esat reālisti! Da jūs tāpat spēlēt nemākat! Pakāsīsiet!"

Attieksme ir atslēgas vārds ;)
Publicēts: 05.05.09 12:47
 citēt
Spēle vienmēr sākas ar rezultātu 0:0 un ripa arī abām komandām vienāda.....tātad izredzes ir vienmēr :face-smile:
Publicēts: 05.05.09 12:58
 citēt
Elik - es nesaku, ka spēlēt nevajag. es vienkārši esmu reālists. Ir jānotiek brīnumam, lai mūsējie uzvar. Es nesaku, ka brīnumi nenotiek, ja notiks, tad šī būs lielākā sensācija HK2009.
...bet par to savu "izēšanu" tas maigi izsakot izklausījās muļķīgi...
Publicēts: 05.05.09 13:03
 citēt
Eliks:A te veči nav runa par optimismu, realismu vai idiotismu!

Te ir runa par attieksmi! Nodirst māk visi. Tikai ko tu no tā iegūsti? Prieku, ka tev redz "ir bijusi taisnība"? :)

Saucat mani par idiotu, bet es anyway fanoju līdzi mūsu hokejistiem un naivi ticu un ceru uz uzvaru pirms katras spēles (pofig pret ko spēlē)! Un pirmkārt jau novēlu Latvijas izlasei šo uzvaru, tā vietā lai pateikt "Esat reālisti! Da jūs tāpat spēlēt nemākat! Pakāsīsiet!"

Attieksme ir atslēgas vārds ;)
Eliks forever!
Publicēts: 06.05.09 18:10
 citēt
hehe - Baltkrievi ieliek pagaidām krieviem 1:0... Otrais puslaiks knapi iesācies... ;)
Publicēts: 06.05.09 19:12
 citēt
nu jau 4:3 Ruslande priekšā...

Eliks, es arī fanoju par LV izlasi (divaini ne? :D) un taipat laikā esmu reālists... un neviens te nenodirš izlasi. Vnk cilvēki prognozē... Bet apsaukāties ir stulbuma kalngals :face-surprise:
Publicēts: 06.05.09 19:28
 citēt
Gudris:Ja mūsējie uzvarēs Kanādu es izdzēsīšos no bloga jums par prieku :D:D:D

SĀĀĀĀĀĀĀĀĀRAUJ!
Publicēts: 06.05.09 19:35
 citēt
versatile:

SĀĀĀĀĀĀĀĀĀRAUJ!

:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 06.05.09 19:36
 citēt
turu iikshkjus par Latviju!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 06.05.09 23:41
 citēt
Vismaz no A grupas (atkal) neizkritām. :)
Publicēts: 06.05.09 23:46
 citēt

:(:(:( liekās, nāksies tevi ilgi paciest,
kaut gan man dikti patiktu, ka kanādieši zaudē, bet Gudris bildē :D
Publicēts: 07.05.09 00:03
 citēt
par brīnumiem runājot - Grieķija tak bija EU čempions futenī :D
Publicēts: 07.05.09 09:45 labots
 citēt
vai Tu redzēji kā mūsējie izdrāza kanādiešus? Nē, es pēc spēles uzreiz izslēdzu televīzoru... :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:

Es taa iedomaajos - ka sveetdien vareetu buut nacionaalaas pashapzinjas histeerija - Latvija vinnee chempi un busulis eiroviiziju... :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 07.05.09 10:32
 citēt
JRJ:par brīnumiem runājot - Grieķija tak bija EU čempions futenī :D

katrs sporta veids ir individuāls. Fūzim ir vairāk iespēju dabūt brīnumus, jo laukums lielāks un noteikumi stingrāki.
Hokejs ir spēka un ātruma spēle + vārti mazāki. Uz papīra Kanāda 10x soļus priekšā. Kā jau teicu - var gadīties ka ripa negribēs "lidot vārtos", tad viss ir iespējams.
Publicēts: 07.05.09 10:48
 citēt
visticamāk mūsējie dabūs pa mizu, jautājums tikai cik "skatāmā"veidā tas notiks. atskatoties uz iepr. spēlēm, jāsecina, ka pārāk daudz darba mūsu vārtsargam, tas par daudz ko liecina. spēle ar Zviedriem bija laba, pārējās +/-, no sērijas - esam tur, kur mēs esam. gribās cerēt uz uzvaru pār Kanādu, un dažādu faktoru sakristības un mūsējo saliedētības rezultātā tas arī iespējams varētu notikt,.......... BET....... visi taču redzējām iepriekšējās spēles, vēl daudz jāstrādā. tagad jātur īkšķi, lai jautājums par P.H.Č. rīkošanu Rīgā izšķirtos mums labvēlīgi:face-smile:
Publicēts: 07.05.09 11:54
 citēt
negatIvs: tagad jātur īkšķi, lai jautājums par P.H.Č. rīkošanu Rīgā izšķirtos mums labvēlīgi:face-smile:

Nevajag Latvijai to čempi :) Mūsu trakie tirgotāji atkal pacels alus cenas, kuras sāk pamazām pieņemt saprātīgas robežas :)

Labāk, lai baltkrievi dabū. Sevišķi, ja uz čempja laiku atcels vīzu režīmu :)
Publicēts: 07.05.09 12:24
 citēt
Par to alus cenu un bezvīsu režīmu ua Baltkrievsiem - tikai piekrist, jo neticu, ka mūšu biznesbāleliņi negribēs uz to nopelnīt 400-600% vairāk kā parasti... Tiesa alus cenu arī Rīgas dome izgājšgad "mazliet" piekoriģēja ar vasaras kafūžu nodevas likmi... ;)

Bet nu jautrākai notij, Foto vakaru gaidot:

[url=http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1hxSVA]
Publicēts: 07.05.09 13:13
 citēt
Karsums nespēlēšot, Bārtulis būšot uzbrucēju postenī, WTF???
Publicēts: 07.05.09 13:16 labots
 citēt
MaVi:Karsums nespēlēšot, Bārtulis būšot uzbrucēju postenī, WTF???

Baile, ka Karsums kādu mazo kanadietīti traumatiski neielīmē bortā. :D
Publicēts: 07.05.09 13:19
 citēt
MaVi:Karsums nespēlēšot, Bārtulis būšot uzbrucēju postenī, WTF???

Savainojums.. Ja neesot par 100% gatavs speeleet, tad labaak, lai nespeelee vispaar..
Publicēts: 07.05.09 13:26
 citēt
Bzh:
Savainojums.. Ja neesot par 100% gatavs speeleet, tad labaak, lai nespeelee vispaar..

jā, es protu lasīt virsrakstus ziņām, bet cik tas ir reāli? aizvakar tacu visi normāli trenējās, šorīt arī esot uz ledus bijis... ja ņem vērā, ka pēdējā spēle sezonā, kaut kā negribās ticēt...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9