oj meitenes. man ari vakar bija skumji un kaa vel. zin ko es dariju? guleju no plkst 17,kad sakas besis (tas bija turpinajums no 4dienas nakts gan) bet kad paliec viens majas tad ir dirsaa vot nemu padzeros sidru un guleju ka nosista jaizdoma ko jaunu, jo pa dazham dienam baigi iekavejas darbi
kas man jadzird... pasaku princhi nesot.. vienreizeji! Da vinji tak pljundure rinkji steriem vien - ja tik vien taa beda ta njem pirmo kas klunkure garam - ieliek sho spalaa un lieta darita. Reku tepat piemeram - Haiduks - nu chem nji princis?
tik labā laikā un vasarā nemaz nav ko skumt............... un tādas mīlestības arī nemaz nav......... izbaudiet katru mirkli, tad nebūs skumji. Priecājaties, ka nekas nesāp, nav lielu kataklizmu utml. Reiz redzēju pa ielu nākam pretī sievietei ar vienu kāju un kruķiem- tad likās, ka tās visas manas skumjas ir tikai idiotisks egoisms...............
aitinaa:tik labā laikā un vasarā nemaz nav ko skumt............... un tādas mīlestības arī nemaz nav......... izbaudiet katru mirkli, tad nebūs skumji. Priecājaties, ka nekas nesāp, nav lielu kataklizmu utml. Reiz redzēju pa ielu nākam pretī sievietei ar vienu kāju un kruķiem- tad likās, ka tās visas manas skumjas ir tikai idiotisks egoisms...............
nu ja kadam stresss - tas var arii uudenskritumaa;-p;-) a ko lai es ar saveejo "beedu" daru?;-p;-) aitinaa, jaa jaa - dzirdeeju par to bildeesahnu no dazha laba;-)
dansiga:nu ja kadam stresss - tas var arii uudenskritumaa;-p;-) a ko lai es ar saveejo "beedu" daru?;-p;-) aitinaa, jaa jaa - dzirdeeju par to bildeesahnu no dazha laba;-)