forum.gif
help - TAMRON vs SIGMA 70-300
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / help - TAMRON vs SIGMA 70-300
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.04.09 18:20 labots
 citēt
help, esmu noskatījis divus objektīvus, tagad ir problēma izvēlēties to labāko

TAMRON AF70- 300mm F/4-5.6 Di LD Macro 1: 2 - www.tamron.co.jp...

un

Sigma 70-300mm F4-5.6 DG Macro Sony - www.sigmaphoto.com...

esmu šajā jomā konkrēts amatieris. zinu, daudzi teiks, ka abi lētie un nekur neder, bet nu pašlaik negribu neko krutāku pirkt, jo neplānoju pārāk ilgi palikt pie sava SONY, bet teleobjektīvu gribas. plz, palīdziet saprast, kuru izvēlēties. :)

un plz, bez dzēlīgām piezīmēm... :)
Publicēts: 26.04.09 18:56
 citēt
Njem sigmu, tik skaties, lai virsu burtinji APO.
Publicēts: 26.04.09 20:07
 citēt
Sigma ar tiem burtiņiem APO ir ass, bet AF gan tāds palēns
Publicēts: 26.04.09 21:01
 citēt
jā,AF palēns un gļuko,uz Pentaxa,dažkārt šauj garām,it sevišķi krēslā. a vispār vērts pirkt objektīvu,ja mainīsi aparātu?
Publicēts: 26.04.09 21:13
 citēt
tūlīt jau nemainīšu to aparātu, tādēļ arī gribu iepirkt, vasarā gribēsies pabīldēt pa gabalu, lai nav jāskrien visu laiku klāt fotogrāfējamajam objektam. ļoti labi izjut to trūkumu vakar, fotogrāfējot motokrosistus, neko nevar sabildēt 18-70 konkrēti par īsu.
Publicēts: 26.04.09 23:08
 citēt
vienliidz lieli suudi, arii taa sigma ar apo, der macro un liidz kadiem 150mm pec tam miglaina, pie 300mm dalja no bildeem dzeeshama, nez kapec taa, laikam garsh tas snukis un piedevaam tumsh
Publicēts: 27.04.09 00:11
 citēt
ja bildē ar aparātu bez stabilizācijas,tad būs čābīgi,uz Pentax pie tādiem garumiem viss normāli.
Publicēts: 27.04.09 13:16
 citēt
nu jā, to ka šie stikli nav nekādi ūber krutie, to es saprotu, bet kurš no tiem ir nedaudz labāks..? atšķirība pa lielam, kas uzreiz iekrīt, ka Tamron filtrs ir 62mm, sigmai tikai 58, cik daudz tas reāli ko mainīs, fig viņ zin..

un vēl, man ir tā nelaime, ka nemācos no citu kļūdām, pašam patīk kļūdīties, un tad tikai domāt, ka nepareizi darīju.. :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):