esmu šajā jomā konkrēts amatieris. zinu, daudzi teiks, ka abi lētie un nekur neder, bet nu pašlaik negribu neko krutāku pirkt, jo neplānoju pārāk ilgi palikt pie sava SONY, bet teleobjektīvu gribas. plz, palīdziet saprast, kuru izvēlēties.
tūlīt jau nemainīšu to aparātu, tādēļ arī gribu iepirkt, vasarā gribēsies pabīldēt pa gabalu, lai nav jāskrien visu laiku klāt fotogrāfējamajam objektam. ļoti labi izjut to trūkumu vakar, fotogrāfējot motokrosistus, neko nevar sabildēt 18-70 konkrēti par īsu.
vienliidz lieli suudi, arii taa sigma ar apo, der macro un liidz kadiem 150mm pec tam miglaina, pie 300mm dalja no bildeem dzeeshama, nez kapec taa, laikam garsh tas snukis un piedevaam tumsh
nu jā, to ka šie stikli nav nekādi ūber krutie, to es saprotu, bet kurš no tiem ir nedaudz labāks..? atšķirība pa lielam, kas uzreiz iekrīt, ka Tamron filtrs ir 62mm, sigmai tikai 58, cik daudz tas reāli ko mainīs, fig viņ zin..
un vēl, man ir tā nelaime, ka nemācos no citu kļūdām, pašam patīk kļūdīties, un tad tikai domāt, ka nepareizi darīju..