Vai ir gribeetaaji riit (27.04- ) ap 10-11 salasiities, un izbraukt uz divaam (trim) stundaam pabildeet chuuskas. To, ka kaadu smukuliiti redzeesim- garanteeju Brauciens ap 25 min, +25 min atpakalh. Man ir 4 vietas. 5 rezervee, ja piesakaas ak34 26800865, bet zvaniit riit no riita.
galvenais vajag divataa, lai viens bildee, otrs kaitina, tad dabon uzbrukuma pozu... ja bildee viens, shaas beeg. ... graabeklis neder, pati uzkaapsi zariem
ironia:ironia leks vel augstak ja leja bus chuska Linkman nu jau siltums nak virsuu
Vispār čūskas imitācijas es izmantotu kādu biezāku virvi. Var jau arī izmantot garu lecamauklu slaidiem lēcieniem. Es jau rīt piedalītos, bet man ir izstāžu apmeklējumi plāni. Kad būs vēl siltāks, tad tās čūskas būs vēl vairāk pamodušās un saulītē iemigušas.
negatIvs:iespējamais scenārijs : viens, ar čusku rokās, skrien pakaļ Ironijai, tā bēg, skaisti lekdama, Linkmans fotografē.....
Scenārija punkts - Linkman fotogrāfē - tas ir teicams. Negatīvs - Tev cepumiņš. Man ir priekšlikums, kurš varētu ar to čūsku skriet, bet es nevienu negribu saniknot pirms rītdienas sesijas.
Jaabildee tad, kad tas iespeejams.... tagad maza zaale un labi redz, kad izaugs, zaale visu nosleeps Vimbas arii rumbaa bildee kad lec Linkman , pariit iestaades visas buus tajaas pashaas vietaas
es rīt nevarēšu, jābūt cechā, nav izslēgts, ka tur arī čuskas pa brīvdienām saradušās. viena tur tusē regulāri - šad tad ar lupatu un spaini nofigurē....
Jaabildee tad, kad tas iespeejams.... tagad maza zaale un labi redz, kad izaugs, zaale visu nosleeps Vimbas arii rumbaa bildee kad lec Linkman , pariit iestaades visas buus tajaas pashaas vietaas
tagad īstais brīdis arī tādā ziņā, ka viņas pēc ziemas "uzdzen" temperatūru, lien sildīties, vēlāk nav tik viegli "atrast'
Haiduks:
tagad īstais brīdis arī tādā ziņā, ka viņas pēc ziemas "uzdzen" temperatūru, lien sildīties, vēlāk nav tik viegli "atrast'
...shito kaa kulaks uz acss!!! Ir, kas ko arii saprot!!!
vienreiz mezhaa traapijaas pilniigi melna chuuska, bez jebkadiem raxtiem vai zigzagiem, ap 70cm gara, ne paaraak resna. Bilde ar ir, bet nemaaku te ielikt
Atļaušos pasmīkņāt par pasākumu... Aizbrauks visi un visiem būs vienādas zalkša bildes? Kāds labums? Un kāds gandarījums no tādas bildes, ja viens čūsku baksta un bīda, bet otrs bildē? Tad jau uz zoodārzu var tik pat labi iet bildēt... Kgan nez - varbūt tas es tik tāds viens esmu, kam interesantāk ir pašam saviem spēkiem iegūt bildi dabiskos apstākļos...
Ironia - vārdu sakot tā, ja Tu brauc, tad es arī braukšu. Man taču jāuzmana Tevi, lai Tu laimīgi atgrieztos un turpinātu aprūpēt un sagatavot zirgus vasaras sesijām.
... nu bet... darba diena taču ir , lai nebūtu jācūcina brīvdiena
CerambyX:Atļaušos pasmīkņāt par pasākumu... Aizbrauks visi un visiem būs vienādas zalkša bildes? Kāds labums? Un kāds gandarījums no tādas bildes, ja viens čūsku baksta un bīda, bet otrs bildē? Tad jau uz zoodārzu var tik pat labi iet bildēt... Kgan nez - varbūt tas es tik tāds viens esmu, kam interesantāk ir pašam saviem spēkiem iegūt bildi dabiskos apstākļos...
... precīzi manas domas, kad gāju pirmajā klasē...