Haiduks:Es jaf tā domāju, vai kāds nepieķēzīs topiku... kā tad, zinātnieks Maris klāt gan... nu kur šitādi mēsli rodās??? Bet varbūt pat labi, ka tādi mums ir . Naf garlaicīgi . Bet tie lopiņi ir redzami arī šadi [url=http://www.fotoblog.lv/img/141622
]http://www.fotoblog.lv/img/141622[/url] taa jau taa kaite izpauzas, ka visu laiku domaa katik kas nelags nenotiek runat par sevi daudzskaitli ar ir kruta nja... Naudu varetu pelnit a sitadu poliklinikas kartinju
Linkman:CerambyX - smīkņā laimīgs un uztaisi vēl papildus 20 citas koksngraužu bildes, lai pilnīgi tie kukainīšu apriebtos.
Kā tas bija jāsprot? to pašu tak var pateikt par Tevi - vai tad ne? "uztaisi vēl papildus 20 citas kvadrāt-ainavu bildes, lai pilnīgi tie kvadrāti apriebtos" :face-monkey:
Bet kā jau teicu - es laikam tāds vienīgais, kam ineteresantāk ir pašam iegūt bildi dabiskā vidē - bet Haiduk, vai tad tāpēc es esmu sliktāks cilvēks un mani uzreiz par 1.klasnieku jāsauc? un tā jau ir... pie Haiduka ierosinātiem tematiem/bildēm savas domas (kas atšķirās no viņējām) NEDRĪKST izteikt
CerambyX, bet vai tu neesi aizdomājies, ka bez manis tev diezgan jestri atbild Linkmans, kapēc... <Atļaušos pasmīkņāt par pasākumu... > , nu mēs atļāvāmies pasmīksņāt par tevi... Bet tu esi iedomājies, ka tu drīksti visus ar savām replikām aizskart, bet tevi nedrīkst. Atceries puisīt, es NEKAD NEIESĀKU!!! Bet ne tev, ne marveidīgajiem neļauju sevi un savu darbību aizskart... Un vēl, neesmu nekad tevi nosaucis par pirmklasnieku ... bet piebildu, ka tādā vecumā es arī citu iniciatīvu noliku ( tādi it kā nomaskējot savu nevarību) ... uzraksti , ko esi noorganizējis pats, ne tikai aprējis citu iniciatīvu... vai neesi Marim radinieks tuvs
Es tiešām atvainojos, ja ar savu "pasmīkņāšanu" kādu jūtīgāku dvēseli aizskāru - tā tas it kā nebija domāts. Domāts bija tikai izteikt savu viedokli par to, ka es šādu čūsku bildēšanu (viens baksta otrs bildē) neatbalstu - tomēr dzīvnieciņam tā kā tas ir dziegan liels stress kad vesels bars sakrīt virsū, baksta no visām pusēm un neliek mierā - galu galā kā mēs visi labi zinām tad viens no dzīvnieku bildēšanas (un arī vērošanas) ētikas svarīgākajiem principiem ir censties pēc iespējas mazāk iejaukties to darbībās/dzīvesvietā/utt - t.i. ar savām darbībām NETRAUCĒT dzīvnieku (Tavā reportāžā uzskatāmi pierādās pretējais - kaut vai bilde, kur Tu turi čūsku uz kājas vai rokās) - un arī jāievēro, ka visi dzīvnieki ir vienādi - nav svarīgi vai tas ir zalktis vai sarkanvēdera ugusnrkupis..
Un tam tiešām nav nekāda sakara par pasākumu rīkošanu noriešanu (tas nav mans mērķis) - sakars ir ar pasākuma formātu un uzstādījumu.
CerambyX... labi Bet doma bija parādīt, kā tas ir dabā. Un mēss redzējām ap 10 guļošas, no kurām mūs pielaida klāt tikai pāris. Bet ieskatu šo lopiņu dabā ieguva. Ar vienu nedaudz, bet ļoti saudzīgi un mīļi paspēlējāmies, un pēc pāris minūšu pozēšanas ļāvām smuki iet
Haiduk, Tu nenjem ljaunaa, bet miilji paspeeleeties un ar kaajaam cilaat man kaut ka kopa nelimejas. Nez, ja tu tapat butu pacelis kadu kakjiti, ari liktos tik miilji. Piedo, bet daba ir jaaciena - ta vismaz mani berniba macija. Neko sliktu neredzu chuusku bildeshana - patiesba, pat zhel, ka bija darba jabut, butu pieteicies citadak, kaut vai tapec, ka manaa dzimtajaa pusee ar shiem lopiem ta pashvakaak, bet ta bilde man izraisija konkreetu wtf?!
Aizmirsi "mīļi" ielikt pēdiņās! :face-monkey: tas ir tas pats kā zivīm ar "ķer un atlaid" - makšķernieks noķer zivi, atbrīvo no āķa un palaiž - zivs aizpeld! Viss taču ir tik smuki Taču kur ir teikts, ka tā zivs ilgi izdzīvos? ļoti iespējams, ka āķis ir satraumējis tai muti, makšķernieks ir ņēmis zivi ar sausu roku un noslaucījis aizsarggļotas no ķermeņa, zivij cīnoties ar makšķernieku muskuļos izdalījusies pārāk daudz pienskābe (piemēram, lašveidīgajām) un daudzi citi sīkumi, kuriem nemaz netiek pievērsta uzmanība, taču kas ietekmē to vai zivs izdzīvos...
Ar zalkti līdzīgi - protams ja visu darījāt pēc labākās sirdsapziņas un tiešām uzmanīgi, tad gan jau tiešām viss būs ok, taču tie vairs nebūs 100%, kā tas būtu ja to vispār neaiztiktu... Galu galā neviens tak nezin, kas ar tiem rokās pamocītajiem zalkšiem notiek? Varbūt visi nosprāgst... vnk neviens to nepamana.
Viss jau ir ok - rīko plenērus, kur piedāvā bildēt čūskas u.c. dzīvnieciņus dabiskā vidē, tiem netraucējot (ja tas vispār plnērā ir iespējams) un būs viss ok.
CerambyX - kā tu zini, kas notiek ar tiem kukaiņiem, kurus esi izmantojis saviem makro uzņēmumiem? Varbūt tu esi tos vispirms nonāvējis, lai šie nekustētos? Tu varbūt domā, ka kukaiņiem nav nekāda stresa, kad tu tuvojies ar savu makro uzparikti. Varbūt tie pēc tavas uzmākšanās, ja paliek dzīvi, vēl trakāk vairojās un tu ar saviem makro uzbraucieniem izjauc kukainisko dabas līdzsvaru. Man domāt, ka zibspuldzes uzbudina koksngraužus, tie vairojās un grauž divreiz ātrāk. Es pat teiktu, ka tu ar saviem koksngraužu makro uzņēmumiem esi nokāvis pāris procentus Latvijas mežu. Man domāt, ka tevi vispār neinteresē Latvijas mežu nākotne.
versatile:Haiduk, Tu nenjem ljaunaa, bet miilji paspeeleeties un ar kaajaam cilaat man kaut ka kopa nelimejas. Nez, ja tu tapat butu pacelis kadu kakjiti, ari liktos tik miilji. Piedo, bet daba ir jaaciena - ta vismaz mani berniba macija. Neko sliktu neredzu chuusku bildeshana - patiesba, pat zhel, ka bija darba jabut, butu pieteicies citadak, kaut vai tapec, ka manaa dzimtajaa pusee ar shiem lopiem ta pashvakaak, bet ta bilde man izraisija konkreetu wtf?!
Ticu, ka tavā pusē ar tiem ir pašvakāk, jo tur humāni, nešķirojot , ar kokiem tos nosit (ČŪSKA), un tikai nesaki, ka tā nedara . nETĒLOJIET TAGAD BAIGOS DZĪVNIEKU MĪĻUS PIESIENOTIES PIE VĀRDIEM... TIK TIEŠĀM mīļi paspēlējāmies ... un "nospārdītais, sasistais " sestajā attēlā reportāžā skaisti, graciozi aizpeld.
CerambyX:Aizmirsi "mīļi" ielikt pēdiņās! :face-monkey: tas ir tas pats kā zivīm ar "ķer un atlaid" - makšķernieks noķer zivi, atbrīvo no āķa un palaiž - zivs aizpeld! Viss taču ir tik smuki Taču kur ir teikts, ka tā zivs ilgi izdzīvos? ļoti iespējams, ka āķis ir satraumējis tai muti, makšķernieks ir ņēmis zivi ar sausu roku un noslaucījis aizsarggļotas no ķermeņa, zivij cīnoties ar makšķernieku muskuļos izdalījusies pārāk daudz pienskābe (piemēram, lašveidīgajām) un daudzi citi sīkumi, kuriem nemaz netiek pievērsta uzmanība, taču kas ietekmē to vai zivs izdzīvos...
Ar zalkti līdzīgi - protams ja visu darījāt pēc labākās sirdsapziņas un tiešām uzmanīgi, tad gan jau tiešām viss būs ok, taču tie vairs nebūs 100%, kā tas būtu ja to vispār neaiztiktu... Galu galā neviens tak nezin, kas ar tiem rokās pamocītajiem zalkšiem notiek? Varbūt visi nosprāgst... vnk neviens to nepamana.
Viss jau ir ok - rīko plenērus, kur piedāvā bildēt čūskas u.c. dzīvnieciņus dabiskā vidē, tiem netraucējot (ja tas vispār plnērā ir iespējams) un būs viss ok.
te ir vienkārša atbilde... vieni kaut ko dara, rīko, citi apskauž un aprej... visaa pasaulē ir pieņemts zivis zvejot un ja neatbilst rekordam atlaist vaļa... izteikti tas ir Īrijā, kur vietējie skatās un brīnās, par mūsējiem, kuri ņem visu pēc kārtas. CerambyX, netēlo pārgudro!!!
Linkman:CerambyX - kā tu zini, kas notiek ar tiem kukaiņiem, kurus esi izmantojis saviem makro uzņēmumiem? Varbūt tu esi tos vispirms nonāvējis, lai šie nekustētos? Tu varbūt domā, ka kukaiņiem nav nekāda stresa, kad tu tuvojies ar savu makro uzparikti. Varbūt tie pēc tavas uzmākšanās, ja paliek dzīvi, vēl trakāk vairojās un tu ar saviem makro uzbraucieniem izjauc kukainisko dabas līdzsvaru. Man domāt, ka zibspuldzes uzbudina koksngraužus, tie vairojās un grauž divreiz ātrāk. Es pat teiktu, ka tu ar saviem koksngraužu makro uzņēmumiem esi nokāvis pāris procentus Latvijas mežu. Man domāt, ka tevi vispār neinteresē Latvijas mežu nākotne.
Haiduks tak jau nodzīvojis līdz tam klikšķim kad viņš par pilnīgi visu universu zin kā ir labāk, pareizi u.t.t. Ja viņš mūs priecē ar stāstiem par to kā pareizi jātur bise, kā zivis jāķer - tad taču dabiski, ka zalkšu futbola jautājumos šis i eksperts
Maris:Haiduks tak jau nodzīvojis līdz tam klikšķim kad viņš par pilnīgi visu universu zin kā ir labāk, pareizi u.t.t. Ja viņš mūs priecē ar stāstiem par to kā pareizi jātur bise, kā zivis jāķer - tad taču dabiski, ka zalkšu futbola jautājumos šis i eksperts
Mana dzīves pierede man to ļauj... paaudzies, nokaltē lūpu, pie spoguļa daroties, ierēcot, noslaukies, tas tev sanāk vislabāk!!!, un netēlo baigo specu... tas, ka esi pasēdējis uz trepītēm, nenozīmē, ka patiesā taisniba ir tev...ja tik dikti tev skauž, ka es daudz zinu, nesēdējis uz tām trepītēm...turpini ierēkt un dirst... ne velti tev piešķirts ZINOŠĀ DIRSĒJA tituls... rīt atnāc uz pirtuku- pasniegšu oficiāli... kaut gan man puikas teica, ka tu bēgot no tikšanās, kauns esot acīs skatīties
Linkman: Gluži tas pats jāsaka Cerambyxam. Nevajag pārspīlēt un kasīties ar vīriem, kuri ir divreiz vecāki.
Pa pa pa - tas ka šie vīri ir 2x (vai pat vairāk) vecāki taču nenozīmē, ka viņi 2x labāk pārzin dzīvnieku bildēšanas ētiku? It sevišķi ja viens ir ainavists, bet otrs vairāk specializējies uz plikiem "zaķiem", kas tomēr nav īsti dzīvnieki...
Pie tam ar savu iepriekšējo komentāru (lai tas doršvien (vismaz es ceru) bij pa jokam) tāpat parādiji, ka maz ko cērt no dzīvnieku bildēšanas līdz ar to, kāpēc man būtu jāpiekrīt Tavam viedoklim jomā par kuru Tu acīmredzot saproti un esi lasījis mazāk nekā es? Tikai tāpēc, ka esi 2x vecāks? tā neies krastā.
Maris:Haiduks tak jau nodzīvojis līdz tam klikšķim kad viņš par pilnīgi visu universu zin kā ir labāk, pareizi u.t.t. Ja viņš mūs priecē ar stāstiem par to kā pareizi jātur bise, kā zivis jāķer - tad taču dabiski, ka zalkšu futbola jautājumos šis i eksperts
Mana dzīves pierede man to ļauj... paaudzies, nokaltē lūpu, pie spoguļa daroties, ierēcot, noslaukies, tas tev sanāk vislabāk!!!, un netēlo baigo specu... tas, ka esi pasēdējis uz trepītēm, nenozīmē, ka patiesā taisniba ir tev...ja tik dikti tev skauž, ka es daudz zinu, nesēdējis uz tām trepītēm...turpini ierēkt un dirst... ne velti tev piešķirts ZINOŠĀ DIRSĒJA tituls... rīt atnāc uz pirtuku- pasniegšu oficiāli... kaut gan man puikas teica, ka tu bēgot no tikšanās, kauns esot acīs skatīties
jaa haiduk VISIEM noteikti SKAUZH ka tu DIKTI daudz ZINI
Linkman: Gluži tas pats jāsaka Cerambyxam. Nevajag pārspīlēt un kasīties ar vīriem, kuri ir divreiz vecāki.
Pa pa pa - tas ka šie vīri ir 2x (vai pat vairāk) vecāki taču nenozīmē, ka viņi 2x labāk pārzin dzīvnieku bildēšanas ētiku? It sevišķi ja viens ir ainavists, bet otrs vairāk specializējies uz plikiem "zaķiem", kas tomēr nav īsti dzīvnieki...
Pie tam ar savu iepriekšējo komentāru (lai tas doršvien (vismaz es ceru) bij pa jokam) tāpat parādiji, ka maz ko cērt no dzīvnieku bildēšanas līdz ar to, kāpēc man būtu jāpiekrīt Tavam viedoklim jomā par kuru Tu acīmredzot saproti un esi lasījis mazāk nekā es? Tikai tāpēc, ka esi 2x vecāks? tā neies krastā.
CerambyX, pārstāj lekties, jaf teicu, palasi atpakaļ pa visām vietām savas stulbās replikas, padomā, un tad turpini... ja mamma tevi naf iemācījusi, neiemāci saviem bērniem tik riebīgi uzvesties!!! No tevis neesmu neko normālu lasījis, tāpat no Mara... kurš gan savā profilbildē ir uzrakstījis, kas viņš ir, jo ir jaf pārkāpis
CerambyX, pārstāj lekties, jaf teicu, palasi atpakaļ pa visām vietām savas stulbās replikas, padomā, un tad turpini... ja mamma tevi naf iemācījusi, neiemāci saviem bērniem tik riebīgi uzvesties!!! No tevis neesmu neko normālu lasījis, tāpat no Mara... kurš gan savā profilbildē ir uzrakstījis, kas viņš ir, jo ir jaf pārkāpis
Nu pag - ko es tādu riebīgu esmu pateicis? To, ka es neatbalstu šāda veida dzīvnieku bildēšanu? Tātad visi, kas nedara tā kā Tu un nepiekrīt Tev ir riebīgi... tātad ja es Tev nepiekrītu, tad tas uzreiz nozīmē, ka es rakstu kaut kādas nenormālības?
Cerambyx - ja Tu esi divreiz jaunāks, tad tu taisies man mācīt, ko un kā man darīt? Tu tiešām esi galvu saspiedis. Visprims tu varētu iesākt pamācīt zo, kurš uz šo pasākumu ieteica paņemt līdzi lāpstu, lai to izmantotu kā sitamo. Un par šo zo komentāru Tev nekas nav sakāms? Ja foruma temats iesākumā tika veidots ar humoristisku pieskaņu, tad Tu uzradies ar savu smīkņājošo komentāru, ka lūk aizbrauks visi un visiem būs vienādas bldes. Kāda Tev darīšana, cik un kuriem būs kādas bildes? Ja gribi kasīties, tad dari to, kad esi nokāpis no poda.
Linkman:Cerambyx - ja Tu esi divreiz jaunāks, tad tu taisies man mācīt, ko un kā man darīt? Tu tiešām esi galvu saspiedis. Visprims tu varētu iesākt pamācīt zo, kurš uz šo pasākumu ieteica paņemt līdzi lāpstu, lai to izmantotu kā sitamo. Un par šo zo komentāru Tev nekas nav sakāms? Ja foruma temats iesākumā tika veidots ar humoristisku pieskaņu, tad Tu uzradies ar savu smīkņājošo komentāru, ka lūk aizbrauks visi un visiem būs vienādas bldes. Kāda Tev darīšana, cik un kuriem būs kādas bildes? Ja gribi kasīties, tad dari to, kad esi nokāpis no poda.
Kāpēc nevar kasīties sēžot uz poda? :face-surprise: Uz nepareizo mana komentāra daļu esi vērsis uzmanību - galvenais jau bija ne tas, ka visiem būs vienādas bildes, bet ka viens bakstīs un otrs bildēs.. Par šo Tev nekas nav sakāms? Kā Linkmans, dzīvnieku bildēšanas eksperts, skatās uz šo jautājumu? Kamōn... Tas, ka es esmu jaunāks automātiski nozīmē, ka es NEKĀDĪGI nevaru zināt dažas lietas vairāk kā Tu un Tevi pamācīt? Ja es tiešām tā nedrīkstu, tad varbūt gribi pamācīt man arī kko par kukaiņiem - kā redzēju pēc komentāra tad Tu "daudz" zini? Zin - Tu tak vecāks.. gudrāks ar značit. Kad sarunājam tikties uz pirmo mācību stundu? Es tiešām gribu izglītoties!