Haiduks:Likman, vai neesi ievērojis kā meslu vaguļi sadziedās (dabā)... te notiek tas pats Un vienmēr vieni un tie paši ... un vēl lieliigi piebilstot- IERĒCU
Cerambyx - ja tev patīk kasīties sēžot uz poda, dari, kā tev ērtāk. Vai mums vajadzēja darīt kā zo ieteica - vispirms nosist ar lāpstu un tad bildēt - par šo Tev nekas nav sakāms?
Ko tad viņš čomam drīkst pateikt Šitādu tukšklabju ir daudz !!! BET ...VISS ... BEIDZAM ... MŪSĒJIE VINNĒJA!!! Paldies visiem par visu rakstīto!!! visi ieraksti ir jauki pēc MŪSĒJO UZVARAS... Pat CerambyX ir mīļš tauriņš
Linkman:Cerambyx - ja tev patīk kasīties sēžot uz poda, dari, kā tev ērtāk. Vai mums vajadzēja darīt kā zo ieteica - vispirms nosist ar lāpstu un tad bildēt - par šo Tev nekas nav sakāms?
Ko Tu piesējies tam komentāram? Pats teici, ka līdz manai "iekakāšanai" tas foruma temats bija ar humoristisku pieskaņu - līdz ar to tas komentārs bija tieši ar to pieskaņu - kāpēc lai es par to kko teiktu? Pie tam neviens neko ar lāpstu nesita - līdz ar to vēl jo mazāk tas komentārs ir svarīgs...
Tā arī nesagaidīju Tavu atbildi, par to ko Tu, kā dzīvnieku bildēšanas eksperts, domā par šo šādu čūsku bildēšanas tehniku, kad viens baksta un dīda to čūsku tikmēr otrs bildē - nu tur kā uz kājas žonglē ar čūsku utt. Kāds dzīvnieku bildēšanas speciālists Tev ko tādu ir mācījis? Kurā grāmatā ko tādu esi lasījis?
Tāpat arī nenorunājām laiku, kad Tu man pasniegsi pirmo nodarbību par kukaiņiem, to anatomiju (it īpaši redzes īpatnībām sakarā ar zibspuldzes gaismām), to ekoloģiju saistībā ar mežiem u.c. lietām par kurām Tu tik labi visu zini?
P.S. - protams, ka mūsējie ir malači, bet hokeja topiks ir blakus. Nenovirzamies no tēmas - atgriežamies pie dzīvnieku bildēšanas ētikas principiem.
Linkman:Tieši tā - beidzam, jo Cerambyx ir jauks tauriņš.
Bet kāpēc ir grūti atbildēt uzjautājumiem? Ok - ja kautrējies publiski, tad droši vari sūtīt privātu ziņu. Kaut kā taču tas pirmās nodarbības datums ir jāsarunā...
Oi, haiduk - cik skaisti, izskatas ka tu pat zini, no kurienes es, un visus vieteejos vaigaa - ka vari taa teikt. es tev ka cilvekam - forshi, tik mosh bishku par striipu paarshaavaat, ko tu? nevis pasaki kaa jaa, mes te bishku panirgajamies par dzivnieku, taksh poh, a sac stastit ka mes vot ofic tos lopus galeejot nost. super. viedais haiduks, noeikti zina, kada krasa man tagad apenes arii - un pat ja pateiks nepareizi, znachit es ne taas uzvilcis.
Piedod, bet viss shitas topiks no vietas kur ieliki bildes ir pamatskolnieku lielishanas - cik alinjus vakar izdzeeraam un cik ahuuna paveemaam... un visi, kas saka ka ta nevajadzeetu ir stulbi, neko nesajeedz no stiliiguma un vispar paibeerninji.
Nabaga zalktis... Un es tiešām noticēju, ka čūskas bildēs. Zalktis ir normāls mājdzīvnieks, vecmaamma ar tikko slauktu pienu cienāja vakaros. Dzīvoja zem klēts,līdz ežu pāris tur ievācās...
versatile:Oi, haiduk - viedais haiduks, noeikti zina, kada krasa man tagad apenes arii - un pat ja pateiks nepareizi, znachit es ne taas uzvilcis.
arlabunakti.
Kaut kādas jaunas vēsmas Jautājums... ka sauc smadzeņu darbības novirzes, kad iet hokejs, skatot bildes, lasot rakstīto, domā par apenēm... ... bet ja jaf iedevi uzdevumu - pasmadzeņosim... ... pielietojot Holmsa metodi, atbilde ir sekojoša... apeņu krāsa naf nosakāma, jo apenes ir pieliktas un novilktas (naf cita atrodama iemesla, lai šādā brīdi...iet hokejs, skata bildes un vēl galvā apenes) Bet pāŗis vārdos paskaidro, kas ir marazms un paranoja , jo , piedod, es tik tiešām neesmu ar to saskāries un nezinu, kas tas ir, bet tu piemini, tad noteikti esi lietpratējs no personīgās pieredzes
- Алло, это террариум? Мне ваш телефон служба спасениядала. . . У меня змея в квартиру забралась, чего делать? - Куда забралась? В квартиру? Через вентиляцию? Вы где живете? На кого похожа? Не трогали? Куда звонили? . . - Квартира, 15-й этаж, не через вентиляцию, но откуда не знаю. Похожа на ужа, вроде, но я не специалист, знаете. . . Сказали вас вызывать. . . - Опишите ее. . . - Черная, средней толщины, ну. . . обыкновенная такая. . - Это уж. Если не боитесь - попробуйте ее поймать. - Чем? Вот так прямо и ловить? - Так и ловить. Руками. Или. . . - Что или? - Вы состоите в обществе защиты животных? - Нет, а что? - Так е. . . ните ее лопатой!
Kā saspamojuši! Izskatījās tā čūsku bildēšana vairāk pēc mocīšanas nevis pēc normālas dzīvnieku fotografēšanas. Nav jau tā ka bildējot dzīvniekus vienmēr iztiek bez to satraukšanas, bet nu tak ne šādi! Bet, katrs izklaidējas kā māk vai grib. Noteikti kexiem pasākums bija laba izklaide.
Turklāt bieži vien pēc bildes var redzēt kā tā ir iegūta un cik liels stress ir dzīvniekam dēļ fotografēšanas. Kaut vai tāpēc vien vajag censties pēc iespējas mazāk tos traucēt. Jebkurā gadījumā kolektīvs dzīvnieku bildēšanas pasākums saulainas dienas vidū parasti nozīmē nekādu rezultātu. Dzīvnieku bildēšana tomēr nav ainavas vai pilkas meičas, lai arī to man labāk patiktu bildēt bez fotogrāfu kompānijas
Neticu, ka tāds fotosesijas stress var nobeigt zalkti. Ja jau viņš būtu tik jūtīgs, tad līdz vakardienai nemaz nebūtu izdzīvojis, jo dabā izdzīvo stiprākais. Cilvēks ir un paliek lielākais kaitnieks dabai, bet nu nav dzirdēts, ka kāda dzīva radība būtu iznīkusi fotosesiju dēļ. Varbūt gluži otrādi, šāds „izdzīvošanas treniņš” komplektā ar kustībām svaigā gaisā nāca viņam par labu. Cerams - kādam šīs fotogrāfijas liks padomāt par to, ka katrai dzīvai radībai ir sava vieta un loma dabā un ieraugot čūsku nav jānobīstas tā, ka jāmeklē kāds sitamais ar kuru piebeigt to „riebīgo rāpuli”. Tādas runas par iespējamo kaitējumu dabai man atsauca atmiņā batālijas pie šīs fotoreportāžas: www.fotoblog.lv...
te nav runa - izdzivoja vai nee, te ir runa par attieksmi. tapat ka dazhi chaliishi kamina balodi sadzedzinaja - nu taksh daudz mums vinju, ko stresot, ne?
da liekas tak vienreiz miera - ja viedajam zintniekam ir shitads taksista teksts, kur vedera izeja katra teikuma - tad kadu attieksmi var no jamaa gaidit.
Maris:da liekas tak vienreiz miera - ja viedajam zintniekam ir shitads taksista teksts, kur vedera izeja katra teikuma - tad kadu attieksmi var no jamaa gaidit.
Iepatikās kopēt tevi Ierēcēj, tev esot izglītība šajā jomā... mācos Pēdejā laikā gan esi sācis gudrāk darīt, uzraksti, tad ātri izdzēs, lai izskatītos ĻOTI PIEKLĀJĪGAIS tautas acīs iemācies pats cienīt otru un tiksi cienīts. Tevi kāds sauca, ko pats regulāri velcies uz kašķi,
NilsS:jūtu līdz CerembyX, kurš tikai kulturāli pateikdams savu domu, negribot iespērās reālā čūsku midzenī
CerambyX Atļaušos pasmīkņāt par pasākumu...
tiešām kulturāli, piedod, NilsS, nebiju ievērojis, ka tas ir pieklājīgi
Lasu un nesaprotu, no kurienes cilvēkiem tāds naids vienam pret otru? Tēma par neko un pie tam vēl caur humora prizmu, bet abpusējais cepiens kā arābiem ar ebrejiem.