forum.gif
"Kailfoto dabā" 31. Maijā mini Plenērs iesācējiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / "Kailfoto dabā" 31. Maijā mini Plenērs iesācējiem
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.04.09 18:26
 citēt
GrieSties raksta ar Z nevis S :face-wink:
Publicēts: 28.04.09 18:33
 citēt
hm, tā laikam ir tā pati studija, kas draugos(zip.lv) reklamēja lielo akciju uz fotosesiju, kur par 10 bildēm prasīja 75ls, iepriekšējo 150ls vietā.

Jāpagaida, varbūt ja neptieteiksies dalībnieku daudz, tad arī šoreiz cenas kritīsies uz 50%

Būtībā jau interesē pasākums, bet gribās zināt kas pasniegs un vai būs tikai modeles, modeļu nebūs?
vai arī tas tāds nemācību pasākums?
Publicēts: 28.04.09 18:44
 citēt
bet pasākums tak ir 16 vakarā. no ventspils 3 stundās līdz rīgai ievērojot noteikumus var mierīgi ierasties.
Publicēts: 28.04.09 18:59
 citēt
ERA:GrieSties raksta ar Z nevis S :face-wink:
bet ir takš grieSti!:face-grin:
Publicēts: 28.04.09 19:23
 citēt
haralds: bet ir takš grieSti!:face-grin:

Griesti tomēr negriežas :face-wink:
Publicēts: 28.04.09 19:54
 citēt
ERA:Griesti tomēr negriežas :face-wink:
kā nu kuri! :face-surprise:
Publicēts: 28.04.09 19:56
 citēt
Harald :) Pietiks spamot, ka Gudris neapvainojas :face-smile:
Publicēts: 28.04.09 20:02
 citēt
norchapersonigi:Kad būs trīs dienu seminārs iešļācējiem? Jūtu, ka drīzumā jābūt.

HA :D

bet kopsumā varētu apdomāt :)
Publicēts: 28.04.09 20:05 labots
 citēt
25 Ls???? :face-surprise: Krīze takš....
Vispār... lai veicas ;)
Publicēts: 28.04.09 20:47
 citēt
haralds:
ERA:Griesti tomēr negriežas :face-wink:
kā nu kuri! :face-surprise:

jā, reizēm griežas gan :face-smile:
Publicēts: 28.04.09 20:59
 citēt
daiga35:

jā, reizēm griežas gan :face-smile:

Viss atkarīgs no reibuma pakāpes :D
Publicēts: 28.04.09 21:59
 citēt
31. maijā solās salnas :D
Publicēts: 28.04.09 22:26
 citēt
Tiko 2 dienas kartigi noplenerojām pa ūdeni , tantes mani uz superīgu vietu aizvedaun vecām dzirnavām , :) Saulē bij +27 ēnā + 24 , skuķi melli nodega es strīpainss:):) Bet tas laikam bij stulbs variants kautka kā alaž paņēmu piķi par bildēšanu nevis kautko maksāju dai i vel pašas aizveda atveda un baroja guldināja, laikam esmu nemoderns:)
Publicēts: 28.04.09 22:47
 citēt
ERA:Viss atkarīgs no reibuma pakāpes :D
es ne par subjektīvām sajūtām, dažos torņu krogos griežas.
Publicēts: 28.04.09 23:01 labots
 citēt
haralds:
ERA:Viss atkarīgs no reibuma pakāpes :D
es ne par subjektīvām sajūtām, dažos torņu krogos griežas.

piemēram Ankarā griežas pats krogs :face-smile:
Publicēts: 29.04.09 00:23
 citēt
Gudris.................... Dalības maksa: 25 Ls (dalības maksā ietilpst bla, bla, bla, mākslīgais apgaismojums, dzeramais un uzkodas).........

var precizēt gaismu, poilas un zacenes marku un apjomu vienam dalībniekam?
Publicēts: 29.04.09 00:25
 citēt
Maris : Tjipa ja nākam ar savu HAĻAVA :)? !
Publicēts: 29.04.09 00:26
 citēt
neetachu - baigi gribu uzzināt summu kas paliek ja no 25Ls. atņem gaismu, poilu un zaceni
Publicēts: 29.04.09 12:55
 citēt
Lunis:Tiko 2 dienas kartigi noplenerojām pa ūdeni , tantes mani uz superīgu vietu aizvedaun vecām dzirnavām , :) Saulē bij +27 ēnā + 24 , skuķi melli nodega es strīpainss:):) Bet tas laikam bij stulbs variants kautka kā alaž paņēmu piķi par bildēšanu nevis kautko maksāju dai i vel pašas aizveda atveda un baroja guldināja, laikam esmu nemoderns:)

Tipisks Lunis ...striipains, nemoderns ..bet forshss:face-grin:
Publicēts: 29.04.09 15:49
 citēt
Gudris:31. Maijā tiek rīkots mini Plenērs iesācējiem(un ne tikai) - tēma "Kailfoto dabā"

vieta: Rīgas rajons

laiks: no 16.00 līdz Saulrietam

Dalības maksa: 25 Ls ja tiek apmaksāta līdz 15. maijam vēlāk 40 Ls (dalības maksā ietilpst 2 modeles, mākslīgais apgaismojums, dzeramais un uzkodas)

Dalībnieku skaits ierobežots - interesentiem ar jautajumiem griesties pm, vai bravostudio@inbox.lv

Vai būs kādi bilžu publicēšanas ierobežojumi?

Ja būs, es gribētu zināt, kādi konkrēti!

Labprāt piedalītos, ja man atļautu fotogrāfēt manā iemīļotajā reportāžas žanrā!
Publicēts: 29.04.09 17:13 labots
 citēt
Gudris:Nebūs nekādi ierobežojumi - bildē kā gribi un liec kur gribi !

P.S. Tikai pēc tam nebrīnies ja Tevi neviens nekur vairs neaicinās :face-plain:

Kur, piemēram, mani varētu "aicināt" vai "neaicināt"? Tjipa uz kādu dzimeni vai pirti? :)

P.S. NEKAD cilvēki nav sūdzējušies par manām reportāžas bildēm. Es parasti viņus parādu labākus esam. :)

Tomēr es jūtu, ka te ir kāda specifiski tendencioza darbība paredzama, ja jau tāda aizsargāties gatava atbilde!

Nu nē, ja tas pasākums tjipa "foto+ pirts" tiek organizēts, tad nav interesanti...biju domājis lektorus pabildēt, procesu, un tā...31 arī kakraz brīvs...
Publicēts: 29.04.09 17:19
 citēt
Gudris:Nebūs nekādi ierobežojumi - bildē kā gribi un liec kur gribi !

P.S. Tikai pēc tam nebrīnies ja Tevi neviens nekur vairs neaicinās :face-plain:

Pirms katra pasākuma laikam ir nemoderni nodefinēt "spēles notreikumus"...
Publicēts: 30.04.09 10:56
 citēt
Ja tomēr atgriežamies pie tēmas, kā fotografēšana paraedzēta? tip še tev gaisma, modeles, vieta un puslitrs, tālāk tiec pats galā vai tomēr būs kāds gudrāks, kam nepieciešamības gadījumā padomu paparasīt?
Publicēts: 30.04.09 11:02
 citēt
Uggga:Ja tomēr atgriežamies pie tēmas, kā fotografēšana paraedzēta? tip še tev gaisma, modeles, vieta un puslitrs, tālāk tiec pats galā vai tomēr būs kāds gudrāks, kam nepieciešamības gadījumā padomu paparasīt?

kas TU nesaprati - pasākums domāts normāliem un zolīdiem cilvēkiem...
Ar šo frāzi tak jābūt visam skaidram, itīpaši pēc puslitra... :D

jo cilvēks vārdā Latvija ir maziņš... :face-devil-grin::face-crying:
Publicēts: 30.04.09 11:09
 citēt
palaidniex:
Uggga:Ja tomēr atgriežamies pie tēmas, kā fotografēšana paraedzēta? tip še tev gaisma, modeles, vieta un puslitrs, tālāk tiec pats galā vai tomēr būs kāds gudrāks, kam nepieciešamības gadījumā padomu paparasīt?

kas TU nesaprati - pasākums domāts normāliem un zolīdiem cilvēkiem...
Ar šo frāzi tak jābūt visam skaidram, itīpaši pēc puslitra... :D

jo cilvēks vārdā Latvija ir maziņš... :face-devil-grin::face-crying:

es saprotu, ka zolīdiem cilvēkiem un sievas jāatstāj mājās :D tikai, ja tomēr kāds sagribēs arī fotografēt, vai būs kam padomu paprasīt?
Publicēts: 30.04.09 11:13
 citēt
"es saprotu, ka zolīdiem cilvēkiem un sievas jāatstāj mājās :D tikai, ja tomēr kāds sagribēs arī fotografēt, vai būs kam padomu paprasīt?"

bet kam tad Gudris domāts? :face-grin:
Publicēts: 30.04.09 11:14
 citēt
visticamāk pasākums tiek organizēts, lai nedaudz nopelnītu, ne iemācītu, kailas modeles -ēsma
Publicēts: 30.04.09 11:21
 citēt
daiga35:

bet kam tad Gudris domāts? :face-grin:

Tādu zemtekstu es sludinājumā varu salasīt, bet nav jau skaidri teikts, ka viņš tur būs, varbūt viņš tikai maku tur?
Publicēts: 30.04.09 11:44
 citēt
Ne jau teoriju uz tādu pasākumu brauktu apgūt, bet tieši praksi un noskaidrot tieši kādu prakktiskas dabas jautājumu pie kāda pieredzējuša fotogrāfa.
Tīri praktiski vienatnē ar modeli pastrādāt jau nav problēmu arī ikdienā.
Publicēts: 30.04.09 12:33
 citēt
"bet vispār paredzēts praktisks darbs ar modelēm..." domāts "kā izģērbt modeles"?

Ja jau uzsvars uz kailfoto, tad domāju pasākumam vajadzētu būt virzītam uz šī žanra specifiku, pagaidām izskatās, ka kailfoto pieminēts kā ēsma naudas iekasēšanai.
Publicēts: 30.04.09 12:36
 citēt
Nenopietni... pasākums pacientiem, kam kautrība neļauj uz plikām meitenēm skatīties bez kameras. Vismaz tā izklausās IMHO...
Publicēts: 30.04.09 13:11
 citēt
īstie kā gribētāji? :D
Publicēts: 30.04.09 13:33
 citēt
grebcha:Nenopietni... pasākums pacientiem, kam kautrība neļauj uz plikām meitenēm skatīties bez kameras.
vajag kameru ar gaišu skatu meklētāju un ar smalku matstiklu!:face-grin:
 citēt
tas taču jau no paša sākuma bija skaidrs, ka plenērs paredzēts īstiem gribētājiem :face-grin:
 citēt
un vispār griezties, sagriezties, grozīties vai pareizi būtu vērsties. Tu arī tir būsi?
Publicēts: 30.04.09 13:36
 citēt
piedāvāju tekstu redakcijā "GrieSties raksta ar Z nevis AR S :face-wink:"!:face-wink:
Publicēts: 30.04.09 13:36
 citēt
negatIvs:visticamāk pasākums tiek organizēts, lai nedaudz nopelnītu, ne iemācītu, kailas modeles -ēsma
Tā laikam ar fotogrāfešanu var nopelnīt. Oktobrī aicinu visus uz plenēru - kartupeļi, to loma fotogrāfa dzīvē. Tiks piedāvāts kartupelis, bet varbūt divi, fotosesijai. Par kontaktu un vietu , bet galvenais par naudu ziņošu vēlāk.
Publicēts: 30.04.09 13:42 labots
 citēt
blac:- kartupeļi, to loma fotogrāfa dzīvē. Tiks piedāvāts kartupelis, bet varbūt divi, fotosesijai.

kādēļ tik ma?:face-surprise:
www.poga.lv/photos/haralds/sets/set:4765/photo:219882/
sēklas!
Publicēts: 30.04.09 13:44
 citēt
haralds:
blac:- kartupeļi, to loma fotogrāfa dzīvē. Tiks piedāvāts kartupelis, bet varbūt divi, fotosesijai.

kādēļ tik ma?:face-surprise:
www.poga.lv/photos/haralds/sets/set:4765/photo:219882/
sēklas!
Jo apmeklējuims būs limitēts un izejmateriāls arī (lielķeza)
Publicēts: 30.04.09 14:50
 citēt
pēdējais laik iegādāties, pašlaik forumā pārdošanā esošo Canon 1200/ F5,6L USM, varēs plenēros modeles no malas bildēt na haļavu:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):