Tiko 2 dienas kartigi noplenerojām pa ūdeni , tantes mani uz superīgu vietu aizvedaun vecām dzirnavām , Saulē bij +27 ēnā + 24 , skuķi melli nodega es strīpainss Bet tas laikam bij stulbs variants kautka kā alaž paņēmu piķi par bildēšanu nevis kautko maksāju dai i vel pašas aizveda atveda un baroja guldināja, laikam esmu nemoderns
Lunis:Tiko 2 dienas kartigi noplenerojām pa ūdeni , tantes mani uz superīgu vietu aizvedaun vecām dzirnavām , Saulē bij +27 ēnā + 24 , skuķi melli nodega es strīpainss Bet tas laikam bij stulbs variants kautka kā alaž paņēmu piķi par bildēšanu nevis kautko maksāju dai i vel pašas aizveda atveda un baroja guldināja, laikam esmu nemoderns
Gudris:Nebūs nekādi ierobežojumi - bildē kā gribi un liec kur gribi !
P.S. Tikai pēc tam nebrīnies ja Tevi neviens nekur vairs neaicinās :face-plain:
Kur, piemēram, mani varētu "aicināt" vai "neaicināt"? Tjipa uz kādu dzimeni vai pirti?
P.S. NEKAD cilvēki nav sūdzējušies par manām reportāžas bildēm. Es parasti viņus parādu labākus esam.
Tomēr es jūtu, ka te ir kāda specifiski tendencioza darbība paredzama, ja jau tāda aizsargāties gatava atbilde!
Nu nē, ja tas pasākums tjipa "foto+ pirts" tiek organizēts, tad nav interesanti...biju domājis lektorus pabildēt, procesu, un tā...31 arī kakraz brīvs...
Ja tomēr atgriežamies pie tēmas, kā fotografēšana paraedzēta? tip še tev gaisma, modeles, vieta un puslitrs, tālāk tiec pats galā vai tomēr būs kāds gudrāks, kam nepieciešamības gadījumā padomu paparasīt?
Uggga:Ja tomēr atgriežamies pie tēmas, kā fotografēšana paraedzēta? tip še tev gaisma, modeles, vieta un puslitrs, tālāk tiec pats galā vai tomēr būs kāds gudrāks, kam nepieciešamības gadījumā padomu paparasīt?
kas TU nesaprati - pasākums domāts normāliem un zolīdiem cilvēkiem... Ar šo frāzi tak jābūt visam skaidram, itīpaši pēc puslitra...
Uggga:Ja tomēr atgriežamies pie tēmas, kā fotografēšana paraedzēta? tip še tev gaisma, modeles, vieta un puslitrs, tālāk tiec pats galā vai tomēr būs kāds gudrāks, kam nepieciešamības gadījumā padomu paparasīt?
kas TU nesaprati - pasākums domāts normāliem un zolīdiem cilvēkiem... Ar šo frāzi tak jābūt visam skaidram, itīpaši pēc puslitra...
jo cilvēks vārdā Latvija ir maziņš...
es saprotu, ka zolīdiem cilvēkiem un sievas jāatstāj mājās tikai, ja tomēr kāds sagribēs arī fotografēt, vai būs kam padomu paprasīt?
Ne jau teoriju uz tādu pasākumu brauktu apgūt, bet tieši praksi un noskaidrot tieši kādu prakktiskas dabas jautājumu pie kāda pieredzējuša fotogrāfa. Tīri praktiski vienatnē ar modeli pastrādāt jau nav problēmu arī ikdienā.
"bet vispār paredzēts praktisks darbs ar modelēm..." domāts "kā izģērbt modeles"?
Ja jau uzsvars uz kailfoto, tad domāju pasākumam vajadzētu būt virzītam uz šī žanra specifiku, pagaidām izskatās, ka kailfoto pieminēts kā ēsma naudas iekasēšanai.
negatIvs:visticamāk pasākums tiek organizēts, lai nedaudz nopelnītu, ne iemācītu, kailas modeles -ēsma
Tā laikam ar fotogrāfešanu var nopelnīt. Oktobrī aicinu visus uz plenēru - kartupeļi, to loma fotogrāfa dzīvē. Tiks piedāvāts kartupelis, bet varbūt divi, fotosesijai. Par kontaktu un vietu , bet galvenais par naudu ziņošu vēlāk.