forum.gif
"Kailfoto dabā" 31. Maijā mini Plenērs iesācējiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / "Kailfoto dabā" 31. Maijā mini Plenērs iesācējiem
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.04.09 15:38
 citēt
blac:
ERA:GrieSties raksta ar Z nevis S :face-wink:
un vispār griezties, sagriezties, grozīties vai pareizi būtu vērsties. Tu arī tir būsi?

tIr raksta ar U nevis I :face-wink:
Publicēts: 30.04.09 15:45
 citēt
blac:
un vispār griezties, sagriezties, grozīties vai pareizi būtu vērsties. Tu arī tir būsi?

Nē, nebūšu... Modeļu bildēšana nav mana stihija... :)
Publicēts: 30.04.09 15:45
 citēt
Snow:tIr raksta ar U nevis I :face-wink:
nebuut ne! "tIr" raksta ar "I", ar "U" raksta "tUr"!:face-surprise:
Publicēts: 30.04.09 15:47
 citēt
Harald :) Tev laikam ir garlaicīgi? :face-glasses:
Publicēts: 30.04.09 15:49 labots
 citēt
ERA:Harald :) Tev laikam ir garlaicīgi? :face-glasses:
nebūt ne! man nekad nav garlaicīgi - es 1-mēr varu parunāties ar patiesi inteliģentu cilvēku. pat balss nav jāpiepūlē.
Publicēts: 30.04.09 15:53
 citēt
Gudri, es varu par 25 latiem piedaliities un Tevi uzmaundrinaat. maksaa, protams, Tu. Ar padomiem - "kaa nevajag"
+ pie cenas, protams, zacene un meitenes
Publicēts: 30.04.09 15:54
 citēt
negatIvs:pēdējais laik iegādāties, pašlaik forumā pārdošanā esošo Canon 1200/ F5,6L USM, varēs plenēros modeles no malas bildēt na haļavu:face-smile:

Ideāls portretnieks un kā blūro fonu!
Publicēts: 30.04.09 16:19
 citēt
atbildi peec buutiibas :face-devil-grin:
Publicēts: 30.04.09 16:54
 citēt
ak34:Ideāls portretnieks un kā blūro fonu!
pagarš takš portretniekam. es teiktu "labs (arī) portretiem". sevi esmu pieķēris, ka pat 400 mm ne katrreiz paķeru līdz uz laukiem. bet nu katram savs.:face-plain:
Publicēts: 30.04.09 16:56
 citēt
ak34:
negatIvs:pēdējais laik iegādāties, pašlaik forumā pārdošanā esošo Canon 1200/ F5,6L USM, varēs plenēros modeles no malas bildēt na haļavu:face-smile:

Ideāls portretnieks un kā blūro fonu!

bet tas nav zuums, neko vinjsh nebluro!
Publicēts: 30.04.09 17:32
 citēt
Hmm, vispaar es buutu gatavs maksaat i 50Ls, lai tik man pastaasta, kur var dabuut taadu funktieri un skatiijumu gudriigo.. nu nevaru iebraukt kur points, nu nemaaku bildeet shaadas bildes.. a vot gribu lai man paskaidro, kaa tas daraas.. jo nu nesaprotu..

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 30.04.09 17:41
 citēt
Jonatan, ne tu vienīgais... bet vai tad vajag šai dzīvē visu saprast? :face-smile:
Publicēts: 30.04.09 17:54
 citēt
Ir lietas kuras ir jaasaprot, un ir kuras var arii nesaprast i viss buus gerai. :)
Publicēts: 30.04.09 18:15
 citēt
Vot vi meņa popravķe jesļi ja ņeprav, bet...
Par 25 lašiem pablenzt uz trijiem plikiem sievišķiem, uzēst ābolrausi un iedzert 200 gr. trīsgraudu šņabja? Kur te rezons, ja bilžas pēc tam neir publicējamas? :D
Publicēts: 30.04.09 18:17
 citēt
jeega laikam ir pablenzt uz plikumiem, pakjikjinaat i tad noreibt no tiem 200gr.
Publicēts: 30.04.09 18:32
 citēt
Karlis70:Par 25 lašiem pablenzt uz trijiem plikiem sievišķiem ... ... Kur te rezons, ja bilžas pēc tam neir publicējamas? :D
no blenšanas bildes nesanāk. es a neko daudz uz masu pasākumiem, tak gan jau ko var pieņemt zināšanai.
Publicēts: 30.04.09 18:37
 citēt
Šajos laikos fotogrāfi cenšas pelnīt visos veidos. Pat tādos, kuri līdz šim, iespējams, māksliniekiem nav likušies tā īsti OK. Izskaitiet, cik pēdējā mēnesī-divos ir bijuši kursu piedāvājumi!
Tas nav slikti. Tikai raksturo laiku, kurā mēs dzīvojam...
Publicēts: 30.04.09 19:23
 citēt
kāds māksliniekiem sakars ar fotogrāfu pelnīšanu. ja nu uzsauc reprodukcijas vai kā. :face-plain:
Publicēts: 30.04.09 19:46 labots
 citēt
Harald, šajā gadījumā es tos biju domājis kā sinonīmus (vienkārši, lai blakus teikumos divas reizes neatkārtotos viens un tas patrs vārds). Atvaino, protams, ja Tu esi viens no viņiem un tas Tevi kaut kādā veidā aizskar.

:face-angel:
Publicēts: 30.04.09 20:41 labots
 citēt
Snow:... lai blakus teikumos divas reizes neatkārtotos viens un tas patrs vārds. Atvaino, ... ja ... kaut kādā veidā aizskar.
da nē, es, ja mani nolamā par mākslinieku vai nu pateicos, ka vismaz par žurnālistu nav nolamājuši vai ziņoju, ka man ar māksliniekiem kopīga tikai netīrība, nekārtība un neregulāritāte dzimumdzīvē. gan jau katram 2.-jam fotogrāfam gadās pa "mākslas" foto, bet.
(Rusmaņa bildē 1 džeks ar kameru, 2. ar makšķeri):
- es, kā redzams, esmu fotomākslinieks!
- es, kā redzams, esmu makšķerēšanas mākslinieks! :face-surprise:
Publicēts: 30.04.09 21:01
 citēt
ļoti labprāt piedalītos, bet zolīdumu nekādi nevaru garantēt :( noteikti nomācošo vairumu man sastādītu bildētāju raksturportreti

ja reportieri festivālā pieļaujami, tad ņemiet bariņā
Publicēts: 30.04.09 23:41
 citēt
blac:
negatIvs:visticamāk pasākums tiek organizēts, lai nedaudz nopelnītu, ne iemācītu, kailas modeles -ēsma
Tā laikam ar fotogrāfešanu var nopelnīt. Oktobrī aicinu visus uz plenēru - kartupeļi, to loma fotogrāfa dzīvē. Tiks piedāvāts kartupelis, bet varbūt divi, fotosesijai. Par kontaktu un vietu , bet galvenais par naudu ziņošu vēlāk.

a tev zirneklis ir??? tad der!!!
Publicēts: 01.05.09 13:57
 citēt
nopublicē dalībnieku sarakstu, moš kāds ieraudzīs savu - vecu čomu un ar izdomās pierakstīties.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):