SL:Portreti, Tu arī līdz šim tā arī neizskaidroji savu attieksmi
Par kādu attieksmi ir raidījums? Par šito?
"Haiduks:Vakar pirtiņa tieši par portreti runājām, nu nebija nevienas pozitīva teksta par viņu... tikai uzsvars uz psihiskajām novirzēm, kas saistītas ar vina sexsualitāti... tikai izsmiekls!!!"
Man taču pofig, ko jūs tur tajā savā pirtiņā par mani runājiet! Bet šeit varētu pārmaiņas pēc par bildēm parunāt!
SL:Octavian, uzliec lai galerija redzama tikai draugiem. Un vēl, domāju, ka Tev jāpadzēs draugu liste, jo pieļauju, ka daudzus tur galīgi apr draugiem nevarētu uzskatīt
SL:Portreti, Tu arī līdz šim tā arī neizskaidroji savu attieksmi
Par kādu attieksmi ir raidījums? Par šito?
"Haiduks:Vakar pirtiņa tieši par portreti runājām, nu nebija nevienas pozitīva teksta par viņu... tikai uzsvars uz psihiskajām novirzēm, kas saistītas ar vina sexsualitāti... tikai izsmiekls!!!"
Man taču pofig, ko jūs tur tajā savā pirtiņā par mani runājiet! Bet šeit varētu pārmaiņas pēc par bildēm parunāt!
Par Tavu attieksmi pret citu bildēm. Linku ieliki bet viedokli "nedzirdējām". Ko tad ironia vislaik no Tevis te cenšas izspiest...
Gudris:Man tāda aizdoma ka Octavian pēc Portreti pasūtījuma speciāli iefiltrējās pirtiņā un sabildēja visu ko varēja lai būtu Portreti materiāls Haiduka krimināl(fotoblog)lietai
Pilnīgi šitādu stāstu tu tur saskatīji!?
Da nē, beidz ķēmoties, normāla reportāža, saturiska! Tik nesaprotu, kāpēc visi tik jūtīgi uztver iespēju parunāt par pašām fotogrāfijām!?
Par Tavu attieksmi pret citu bildēm. Linku ieliki bet viedokli "nedzirdējām". Ko tad ironia vislaik no Tevis te cenšas izspiest...
Es taču visu laiku izsakos, ka ir gan kontrasti, gan saturs, gan stāsts, ko varam ieraudzīt. Taču šoreiz gribēju jūsu domas...
Portreti, beidz taču vienreiz blefot tāpat maz kurš noticēs, ka tavs nolūkt tiešām bija uzklausīt citu domas par kādas tusiņ-bildes tehniskajiem un saturiskajiem kontrastiem :face-monkey:
Gudris:Man tāda aizdoma ka Octavian pēc Portreti pasūtījuma speciāli iefiltrējās pirtiņā un sabildēja visu ko varēja lai būtu Portreti materiāls Haiduka krimināl(fotoblog)lietai
Pilnīgi šitādu stāstu tu tur saskatīji!?
Da nē, beidz ķēmoties, normāla reportāža, saturiska! Tik nesaprotu, kāpēc visi tik jūtīgi uztver iespēju parunāt par pašām fotogrāfijām!?
tāpēc ka tāda satura[ tusonu ] un kvalitātes bildes Blogā parādās regulāri, daudzi ir piedalījušies pirts pasākumos, daudzi vēl piedalīsies nākamajos, nākamreiz zem mikroskopa var nonākt kāds cits, X persona, tramīgi.........
nu pirts sakaraa dazhi te gadiem trenneejas, bet kaa nekas nemainaas, taa nemainaas. aaa - nee, mainaas gan... dazhi kjuvushi kauniigaaki afisheeties...:face-angel:
SL:Man jāatvainojas gudrajai galvai, bet tomēr es neesmu "idiņš".
Tu tomēr nezini, kas ir CRAYZY filtrs...
Vispābā es arī nezinu, es domāju, ka tur ir desaturizēts (manuprāt nevajadzīgs) invertēts leijeris pa virsu uzlikts overlay modē, ar blūru, kādi 20 pikseļi diametrā. Bet izrādās, ka ir speciāls automātisks filtrs...
daiga35:Portreti, beidz taču vienreiz blefot tāpat maz kurš noticēs, ka tavs nolūkt tiešām bija uzklausīt citu domas par kādas tusiņ-bildes tehniskajiem un saturiskajiem kontrastiem :face-monkey:
Vispār raidījums nemaz nav par noticēšanu, varēja jau vienkārši par bildēm parunāt, bez personālijām!
ne vienmeer tas ir izdaraams... piemeeram, skatoties ar gleznu, krā atēlots Ļeņins... ir tikai viena doma - ka vajadzēja pirms 100 gadiem kādam ar cirvi pa pieri iebliezt...
SL:Man jāatvainojas gudrajai galvai, bet tomēr es neesmu "idiņš".
Tu tomēr nezini, kas ir CRAYZY filtrs...
Vispābā es arī nezinu, es domāju, ka tur ir desaturizēts (manuprāt nevajadzīgs) invertēts leijeris pa virsu uzlikts overlay modē, ar blūru, kādi 20 pikseļi diametrā. Bet izrādās, ka ir speciāls automātisks filtrs...
Kā Tu vari apgalvot, ka es k-ko nezinu, ja es par šo ne i vārda nepateicu?
ne vienmeer tas ir izdaraams... piemeeram, skatoties ar gleznu, krā atēlots Ļeņins... ir tikai viena doma - ka vajadzēja pirms 100 gadiem kādam ar cirvi pa pieri iebliezt...
Es atkal domāju "Vot, NLP meistars!!!"
Bet tas nu tā...
...tad tu saki, ka tev nav emociju? Pat zemapziņā nē?
Annirs:ote]ne vienmeer tas ir izdaraams... piemeeram, skatoties ar gleznu, krā atēlots Ļeņins... ir tikai viena doma - ka vajadzēja pirms 100 gadiem kādam ar cirvi pa pieri iebliezt...
Es atkal domāju "Vot, NLP meistars!!!"
Bet tas nu tā...
...tad tu saki, ka tev nav emociju? Pat zemapziņā nē?
es Tev savas emocijas uzrakstiiju pm. un tajaa ir 9356% patiesiibas
Domāju ka nav korekti apsriest bildes kas publicētas draugos.lv... tas ir tik pat kā apspriest privātu gimenes albumu.
Cik saprotu autors bildes tur ievietoja, bez foto apmbīcijām.
Tad turpmāk Juri, ņemsi miljoniem draugiem.lv bildes un sāksi analizēt. Šīs bildes ievietošana parādā Tavu personīgo attieksmi pret bildē redzamajiem. Un beidz pūderēt smadzenes, par to ka vēlējies parunāt par foto...
Luxferre: Cik saprotu autors bildes tur ievietoja, bez foto apmbīcijām.
Grūti iedomāties, kā cilvēks, kurš sevi pozicionē kā fotogrāfu, būtu bez foto ambīcijām.
Tomēr ja reiz mani bildes uzrunāja, tad es gribēju painteresēties, kā ir ar citiem- arī uzrunā vai pofig!? Un draugiem.lv ne tikai nav privāts, tas ir nesalīdzināmi publiskāks (apmeklētāks) par fotoblogu vai ko tamlīdzīgi...
Luxferre:Domāju ka nav korekti apsriest bildes kas publicētas draugos.lv... tas ir tik pat kā apspriest privātu gimenes albumu.
nu kaads sviests!!?? te ir internets - publiska telpa. es te varu izteikties un komenteet zils palikdams. neviens man to nevar aizliegt (kameer nekurinu naidu vai rasismu). un jau tu reiz ieliec kaut ko publiskaa telpaa, tad reekjinies, ka buus jaauzklausa ne tikai glaimojoshas uzslavas. kas jums liedz tagad noliet ar samazgaam portreti??!! uz priekshu. tikai man ir aizdomas, ka Juris to pratiis paarveerst jokaa un krenjkji nekjers...
Luxferre:Domāju ka nav korekti apsriest bildes kas publicētas draugos.lv... tas ir tik pat kā apspriest privātu gimenes albumu.
nu kaads sviests!!?? te ir internets - publiska telpa. es te varu izteikties un komenteet zils palikdams. neviens man to nevar aizliegt (kameer nekurinu naidu vai rasismu). un jau tu reiz ieliec kaut ko publiskaa telpaa, tad reekjinies, ka buus jaauzklausa ne tikai glaimojoshas uzslavas. kas jums liedz tagad noliet ar samazgaam portreti??!! uz priekshu. tikai man ir aizdomas, ka Juris to pratiis paarveerst jokaa un krenjkji nekjers...
kas jums liedz tagad noliet ar samazgaam portreti??!! ..
Varbūt tas, ka ir arī gudrāki un tolerantāki cilvēki?
...
Haiduks:Vakar pirtiņa tieši par portreti runājām, nu nebija nevienas pozitīva teksta par viņu... tikai uzsvars uz psihiskajām novirzēm, kas saistītas ar vina sexsualitāti... tikai izsmiekls!!!