forum.gif
Tīri tā, iepatikās bilde, nolēmu pavaicāt jūsu domas par to:
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tīri tā, iepatikās bilde, nolēmu pavaicāt jūsu domas par to:
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.04.09 16:18
 citēt
:face-grin:
Publicēts: 29.04.09 16:19
 citēt
NilsS:
rixweber:uote]

nu kaads sviests!!??
te ir internets - publiska telpa. es te varu izteikties un komenteet zils palikdams. neviens man to nevar aizliegt (kameer nekurinu naidu vai rasismu). un jau tu reiz ieliec kaut ko publiskaa telpaa, tad reekjinies, ka buus jaauzklausa ne tikai glaimojoshas uzslavas.
kas jums liedz tagad noliet ar samazgaam portreti??!! uz priekshu. tikai man ir aizdomas, ka Juris to pratiis paarveerst jokaa un krenjkji nekjers...

ļoti trāpīgi :)

Šeit gribēju atzīmēt ka nav stāsts par bildēm...

Kas attiecas uz draugiem tur ir miljoniem bilžu un tur bildes netiek pozicionētas kā fotošedvri utt.
Bet ja kāds piemēram pārpublicētu kādu Tavu dzertiņbildi no draugiem un izvirzot jautājumus par fotogrāfiskajām vērtībām utt... nedomāju ka tas ir salīdzināms...
Publicēts: 29.04.09 16:20
 citēt
rixweber:tikai man ir aizdomas, ka Juris to pratiis paarveerst jokaa un krenjkji nekjers...

Man, starp citu, ir viena bilde, kur es pēdējā plenērā pēc riktīga perversuļa izskatos, gribēju jau jaun tematisk topiku sarīkot, bet attēlā redzamā modele nepiekrita bildes publicēšanai, baidoties, ka viņas investors varētu to ieraudzīt...

:(
Publicēts: 29.04.09 16:22
 citēt
Luxferre:
Bet ja kāds piemēram pārpublicētu kādu Tavu dzertiņbildi no draugiem un izvirzot jautājumus par fotogrāfiskajām vērtībām utt... nedomāju ka tas ir salīdzināms...

Tu domā, es uzreiz prasītu publicētājam, vai viņam stāv, jebšu arī stāstīstu par to, kā kolektīvi esmu apspriedis viņa seksualitāti sevis organizētajā "fotopirtiņā" vai ko tamlīdzīgu?

Tu laikam mani slikti pazīsti...:face-grin:
Publicēts: 29.04.09 16:23
 citēt
SL:
kas jums liedz tagad noliet ar samazgaam portreti??!! ..

Varbūt tas, ka ir arī gudrāki un tolerantāki cilvēki?

...

Haiduks:Vakar pirtiņa tieši par portreti runājām, nu nebija nevienas pozitīva teksta par viņu... tikai uzsvars uz psihiskajām novirzēm, kas saistītas ar vina sexsualitāti... tikai izsmiekls!!!

...
Publicēts: 29.04.09 16:23
 citēt
Portreti, bet tas jau vairs nebūtu tik interesanti, jautrāk taču kādu citu aiz ūsām paraustīt ;)
Publicēts: 29.04.09 16:24
 citēt
Schnircks:http://www.english.hawaii.edu/criticalink/narc/

A par bildēm ko domā?
Publicēts: 29.04.09 16:25
 citēt
daiga35:Portreti, bet tas jau vairs nebūtu tik interesanti, jautrāk taču kādu citu aiz ūsām paraustīt ;)

it iipashi, ja tas raustaamais tik smiekliigi reagjee. man ar' patiik :D
Publicēts: 29.04.09 16:27
 citēt
par to nešaubos, ka Portreti spēj arī pats par sevi pasmieties, kas ir visnotaļ pozitīvi... smieklīgi jau likās tas, ka šajā gadījumā tu ļoti labi zināji sagaidāmo reakciju, bet ar visu nopietnību turpināji apgalvot, ka tikai gribēji apspriest bildes dziļo ideju... vispār jau slavējama tava lomas spēle līdz galam :face-grin:
Publicēts: 29.04.09 16:29
 citēt
rixweber:
SL: Varbūt tas, ka ir arī gudrāki un tolerantāki cilvēki?

vienmeer kaads buus smukaaks, gudraaks un bagaataaks par tevi. iespringt nav veerts ;)

Vai tad es iespringstu? Man jau liekas, ka iespringsti Tu :) Ja Portreti grib, lai gāž tās samazgas, bet tas nenozīmē, ka citiem ar jānolaižas līdz viņa līmenim.

Portreti, redzēju redzēju to tekstu - vari nekopēt katrā otrajā komentā. Tik neizprotu, ko ar to biji domājis.
Publicēts: 29.04.09 16:30
 citēt
SL:
rixweber:ote]

vienmeer kaads buus smukaaks, gudraaks un bagaataaks par tevi. iespringt nav veerts ;)

Vai tad es iespringstu? Man jau liekas, ka iespringsti Tu :) Ja Portreti grib, lai gāž tās samazgas, bet tas nenozīmē, ka citiem ar jānolaižas līdz viņa līmenim.

Portreti, redzēju redzēju to tekstu - vari nekopēt katrā otrajā komentā. Tik neizprotu, ko ar to biji domājis.

Nopietni neizproti? :( Ņemu atpakaļ tos vārdus, kur apgalvoju, ka esi gudra. Paliek tikai "smukiņa"...:(
Publicēts: 29.04.09 16:33
 citēt
rixweber:
daiga35:Portreti, bet tas jau vairs nebūtu tik interesanti, jautrāk taču kādu citu aiz ūsām paraustīt ;)

it iipashi, ja tas raustaamais tik smiekliigi reagjee. man ar' patiik :D

Jā, nu, nenoliegšu, ka beigās atradās pat vairāki raustāmie, novēroju dažos arī meistara sindromu un visādi citādi arī bija jautri, diezgan.

Man vēl 30 minūtes paklabināt.

Moš kāds kat ko pateiks par bildi, par izjūtām un tā...jeb iet pačatot ar oho allažiņ satikties gribošajiem onkulīšiem, no sievas nika? :face-devil-grin:
Publicēts: 29.04.09 16:34
 citēt
kārtējā Portreti izklaide :face-devil-grin:
Publicēts: 29.04.09 16:34
 citēt
SL: Vai tad es iespringstu? Man jau liekas, ka iespringsti Tu :)

ek, vot shitas vairs nav interesanti.
- tu esi muljkjis!
- nee, tu esi muljkjis!
- nee, tu esi muljkjis!
utt...
Publicēts: 29.04.09 16:35
 citēt
Portreti, kāds man sakars ar to, ko Haiduks ir komentējis? Un vēl - Tevi tas komentārs ir tik ļoti aizskāris?
Es varu teikt, ka bij arī pa kādam labam vārdam. Citādi mēs izteicām lielu izbrīnu par vienu citu cilvēku daudz vairāk nekā par Tevi ;)
Publicēts: 29.04.09 16:35
 citēt
rixweber:
SL: Vai tad es iespringstu? Man jau liekas, ka iespringsti Tu :)

ek, vot shitas vairs nav interesanti.
- tu esi muljkjis!
- nee, tu esi muljkjis!
- nee, tu esi muljkjis!
utt...

Nelasi. Ārā jauks laiks pastaigām.
Publicēts: 29.04.09 16:36
 citēt
Schnircks:
Vismaz būtu drosme atzīties, kāds bija patiesais mērķis.

Un kas tad, būtu, ja jūs vienkārši parunātu par bildēm? Ne jau es vienīgais veidoju šo topiku!!! Vairums nobīdes no tēmas nemaz nebija manu roku darbs.

Acīmredzot, neesat spējīgi...bez nobīdīšanās...

Tātad- runājot par bildēm- to saturs bija tieši desmitniekā, ja tik ļoti gribējās "nobīdīties"...!!! :face-kiss:
Publicēts: 29.04.09 16:37
 citēt
SL:Citādi mēs izteicām lielu izbrīnu par vienu citu cilvēku daudz vairāk nekā par Tevi ;)

Nu, nu, stāsti, kuru ta vēl aprunājāt!!! :) /Man vēl 20 minūtes jāīsina laiks, bez steigas! :)/
Publicēts: 29.04.09 16:39
 citēt
SL:Portreti, kāds man sakars ar to, ko Haiduks ir komentējis? Un vēl - Tevi tas komentārs ir tik ļoti aizskāris?

Vai tu tiešām neredzi, ka vienā tekstā ir "mēs visu vakaru aprunājām" un otrā "mēs nekad nevienu neaprunājam, neesam TĀDI"? :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
 citēt
SL:
Nelasi. Ārā jauks laiks pastaigām.

nee, man te shtruntiigs... dreegns un apmaacies. un nav jau ar vairs laika staigaat... 23 minuutes vairs tikai ;)
 citēt
bija gan daži viedokļi par bildēm, piemēram negatīvs to izteica, un vēl daži... bet nelikās, ka Tevi tas patiesi interesēja :face-wink:
 citēt
Nu, man nav tik liela mute :) Ja k-kas tiek runāts bariņā, tad tur tas arī paliek. ;)
Publicēts: 29.04.09 16:40
 citēt
daiga35:bija gan daži viedokļi par bildēm, piemēram negatīvs to izteica, un vēl daži... bet nelikās, ka Tevi tas patiesi interesēja :face-wink:

Nu, baigā cilvēku pazinēja!!! :)

Skaidrs, ka interesēja!!! Un vēl joprojām interesē...!
Publicēts: 29.04.09 16:40
 citēt
SL:Nu, man nav tik liela mute :) Ja k-kas tiek runāts bariņā, tad tur tas arī paliek. ;)

Nevar stāstīt? :(
Publicēts: 29.04.09 16:41
 citēt
rixweber - Portreti alter-ego :face-grin:
 citēt
ek, zheel. es a' baigi gribu paklachoties ;)
 citēt
Portreti:
SL:Portreti, kāds man sakars ar to, ko Haiduks ir komentējis? Un vēl - Tevi tas komentārs ir tik ļoti aizskāris?

Vai tu tiešām neredzi, ka vienā tekstā ir "mēs visu vakaru aprunājām" un otrā "mēs nekad nevienu neaprunājam, neesam TĀDI"? :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:

Un Tu neredzi ko es rakstu? :) KĀDS MAN SAKARS AR TO KO KOMENTĒ HAIDUKS.
Es pat varu teikt, ka viņš pārspīlēja un zināmu iemeslu dēļ ;) jūs abi tādi attiecībā viens pret otru :D
 citēt
daiga35:rixweber - Portreti alter-ego :face-grin:

Viņi ir visur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 29.04.09 16:42
 citēt
Portreti:
SL:Nu, man nav tik liela mute :) Ja k-kas tiek runāts bariņā, tad tur tas arī paliek. ;)

Nevar stāstīt? :(

Var vai nevar, bet tas paliek to cilvēku lokā, kas tur bija.
Publicēts: 29.04.09 16:43
 citēt
daiga35:rixweber - Portreti alter-ego :face-grin:

nee, daiga, es pats esmu diezgan liels ES. un negribu buut otrs ;)
Publicēts: 29.04.09 16:43
 citēt
SL:
Portreti:uote]

Un Tu neredzi ko es rakstu? :) KĀDS MAN SAKARS AR TO KO KOMENTĒ HAIDUKS.
Es pat varu teikt, ka viņš pārspīlēja un zināmu iemeslu dēļ ;) jūs abi tādi attiecībā viens pret otru :D

Es vispār šajā topikā nevienu vārdu par viņu neesmu teicis, tikai iekopēju viņa atziņas, kuras šamais tagad jau padzēsis ārā, laikam bija satraucies par kaut ko, sadrukāja visu ko ātrumā par to, kā "apspriež pirtiņā manu seksualitāti" un tā...:)
Publicēts: 29.04.09 16:46
 citēt
Portreti, un vēl runājot par to ko Tu man te citē/kopē vislaik.
Kas tika runāts, tas tika runāts tur. Tu nedzirdēji, Tevi neviens neaizskāra, neviens neņirgājās. Tomēr Tev piemīt publiski skaļi uzvesties ar katru par katru. Tomēr ir šķirba ;)
Publicēts: 29.04.09 16:53
 citēt
kāpēc par Juri, lai ņirgātos? - ņirgājas par tiem kas tam sagādā iemeslu

he, he un par CRAZYfiltru ar :face-grin:
Publicēts: 29.04.09 16:58
 citēt
Portreti:
Uggga:Kāds var parādīt bildi par ko cepšanās, citādi nokavēju raidījumu :face-crying:

Aizsūtīšu tev linku uz privāto bloga pastkasti, lai esi lietas kursā!

Jāizsakās par bilžu saturu, emocijām un tā...

Nu tad beidzot man arī šis tas kļuvis skaidrāks :)
Ja par bildi runājam, tad kaut kāda soma fonā mētājās, vēl kaut kas piesliets fonā (uz to gan reportāžā mazliet varētu pievērt acis), kadrējums čo ta ņe to, kaut kāds filtrs ne pa tēmu uzlikts. Tas no tehniskās puses.
Bet bilde emocijas izraisa. Katram gan pēc savas saprašanas, bet izraisa. Atmetot tehnisko pusi un pieņemot, ka nezinātu kādos apstākļos bilde tapusi, vismaz 555 varētu arī no manis dabūt.
Publicēts: 29.04.09 17:04
 citēt
Uggga:
Portreti:/quote]

Ja par bildi runājam, tad kaut kāda soma fonā mētājās, vēl kaut kas piesliets fonā (uz to gan reportāžā mazliet varētu pievērt acis), kadrējums čo ta ņe to, kaut kāds filtrs ne pa tēmu uzlikts. Tas no tehniskās puses.
Bet bilde emocijas izraisa. Katram gan pēc savas saprašanas, bet izraisa. Atmetot tehnisko pusi un pieņemot, ka nezinātu kādos apstākļos bilde tapusi, vismaz 555 varētu arī no manis dabūt.
..........................................................................................................................................
Publicēts: 29.04.09 17:09
 citēt
Uggga:
Portreti:/quote]

Nu re, var taču cilvēki izteikties pa tēmai, nevis netematiski stresot! :)
Publicēts: 29.04.09 17:15
 citēt
Pamēģini tik kādreiz kaut ko ne pa tēmu pateikt... :D
Publicēts: 29.04.09 18:24 labots
 citēt
taisnību uzakstīšu. Haiduks līdzīgs manam rada gabalam (pieprecētam, ne asins!) Gēzam izskatās. a Gēza programmētājs un dzērājs.
Publicēts: 30.04.09 07:15
 citēt
haralds:taisnību uzakstīšu. Haiduks līdzīgs manam rada gabalam (pieprecētam, ne asins!) Gēzam izskatās. a Gēza programmētājs un dzērājs.

...tikai neprogrammē un nedzer :(, tad točna 1:1
Publicēts: 30.04.09 08:55
 citēt
nja, par pilnigi bezjedzigu temu var 4 lapas piespamot. Lidz krizei sai valstij vel tad loti talu. kad nebus ko est gan jau ari velme d....... paries
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt