nu kaads sviests!!?? te ir internets - publiska telpa. es te varu izteikties un komenteet zils palikdams. neviens man to nevar aizliegt (kameer nekurinu naidu vai rasismu). un jau tu reiz ieliec kaut ko publiskaa telpaa, tad reekjinies, ka buus jaauzklausa ne tikai glaimojoshas uzslavas. kas jums liedz tagad noliet ar samazgaam portreti??!! uz priekshu. tikai man ir aizdomas, ka Juris to pratiis paarveerst jokaa un krenjkji nekjers...
ļoti trāpīgi
Šeit gribēju atzīmēt ka nav stāsts par bildēm...
Kas attiecas uz draugiem tur ir miljoniem bilžu un tur bildes netiek pozicionētas kā fotošedvri utt. Bet ja kāds piemēram pārpublicētu kādu Tavu dzertiņbildi no draugiem un izvirzot jautājumus par fotogrāfiskajām vērtībām utt... nedomāju ka tas ir salīdzināms...
rixweber:tikai man ir aizdomas, ka Juris to pratiis paarveerst jokaa un krenjkji nekjers...
Man, starp citu, ir viena bilde, kur es pēdējā plenērā pēc riktīga perversuļa izskatos, gribēju jau jaun tematisk topiku sarīkot, bet attēlā redzamā modele nepiekrita bildes publicēšanai, baidoties, ka viņas investors varētu to ieraudzīt...
Luxferre: Bet ja kāds piemēram pārpublicētu kādu Tavu dzertiņbildi no draugiem un izvirzot jautājumus par fotogrāfiskajām vērtībām utt... nedomāju ka tas ir salīdzināms...
Tu domā, es uzreiz prasītu publicētājam, vai viņam stāv, jebšu arī stāstīstu par to, kā kolektīvi esmu apspriedis viņa seksualitāti sevis organizētajā "fotopirtiņā" vai ko tamlīdzīgu?
kas jums liedz tagad noliet ar samazgaam portreti??!! ..
Varbūt tas, ka ir arī gudrāki un tolerantāki cilvēki?
...
Haiduks:Vakar pirtiņa tieši par portreti runājām, nu nebija nevienas pozitīva teksta par viņu... tikai uzsvars uz psihiskajām novirzēm, kas saistītas ar vina sexsualitāti... tikai izsmiekls!!!
par to nešaubos, ka Portreti spēj arī pats par sevi pasmieties, kas ir visnotaļ pozitīvi... smieklīgi jau likās tas, ka šajā gadījumā tu ļoti labi zināji sagaidāmo reakciju, bet ar visu nopietnību turpināji apgalvot, ka tikai gribēji apspriest bildes dziļo ideju... vispār jau slavējama tava lomas spēle līdz galam
SL:
Varbūt tas, ka ir arī gudrāki un tolerantāki cilvēki?
vienmeer kaads buus smukaaks, gudraaks un bagaataaks par tevi. iespringt nav veerts
Vai tad es iespringstu? Man jau liekas, ka iespringsti Tu Ja Portreti grib, lai gāž tās samazgas, bet tas nenozīmē, ka citiem ar jānolaižas līdz viņa līmenim.
Portreti, redzēju redzēju to tekstu - vari nekopēt katrā otrajā komentā. Tik neizprotu, ko ar to biji domājis.
vienmeer kaads buus smukaaks, gudraaks un bagaataaks par tevi. iespringt nav veerts
Vai tad es iespringstu? Man jau liekas, ka iespringsti Tu Ja Portreti grib, lai gāž tās samazgas, bet tas nenozīmē, ka citiem ar jānolaižas līdz viņa līmenim.
Portreti, redzēju redzēju to tekstu - vari nekopēt katrā otrajā komentā. Tik neizprotu, ko ar to biji domājis.
Nopietni neizproti? Ņemu atpakaļ tos vārdus, kur apgalvoju, ka esi gudra. Paliek tikai "smukiņa"...
Portreti, kāds man sakars ar to, ko Haiduks ir komentējis? Un vēl - Tevi tas komentārs ir tik ļoti aizskāris? Es varu teikt, ka bij arī pa kādam labam vārdam. Citādi mēs izteicām lielu izbrīnu par vienu citu cilvēku daudz vairāk nekā par Tevi
Schnircks: Vismaz būtu drosme atzīties, kāds bija patiesais mērķis.
Un kas tad, būtu, ja jūs vienkārši parunātu par bildēm? Ne jau es vienīgais veidoju šo topiku!!! Vairums nobīdes no tēmas nemaz nebija manu roku darbs.
Acīmredzot, neesat spējīgi...bez nobīdīšanās...
Tātad- runājot par bildēm- to saturs bija tieši desmitniekā, ja tik ļoti gribējās "nobīdīties"...!!!
SL:Portreti, kāds man sakars ar to, ko Haiduks ir komentējis? Un vēl - Tevi tas komentārs ir tik ļoti aizskāris?
Vai tu tiešām neredzi, ka vienā tekstā ir "mēs visu vakaru aprunājām" un otrā "mēs nekad nevienu neaprunājam, neesam TĀDI"?
Un Tu neredzi ko es rakstu? KĀDS MAN SAKARS AR TO KO KOMENTĒ HAIDUKS. Es pat varu teikt, ka viņš pārspīlēja un zināmu iemeslu dēļ jūs abi tādi attiecībā viens pret otru
Vai tu tiešām neredzi, ka vienā tekstā ir "mēs visu vakaru aprunājām" un otrā "mēs nekad nevienu neaprunājam, neesam TĀDI"?
Un Tu neredzi ko es rakstu? KĀDS MAN SAKARS AR TO KO KOMENTĒ HAIDUKS. Es pat varu teikt, ka viņš pārspīlēja un zināmu iemeslu dēļ jūs abi tādi attiecībā viens pret otru
Es vispār šajā topikā nevienu vārdu par viņu neesmu teicis, tikai iekopēju viņa atziņas, kuras šamais tagad jau padzēsis ārā, laikam bija satraucies par kaut ko, sadrukāja visu ko ātrumā par to, kā "apspriež pirtiņā manu seksualitāti" un tā...
Portreti, un vēl runājot par to ko Tu man te citē/kopē vislaik. Kas tika runāts, tas tika runāts tur. Tu nedzirdēji, Tevi neviens neaizskāra, neviens neņirgājās. Tomēr Tev piemīt publiski skaļi uzvesties ar katru par katru. Tomēr ir šķirba
Uggga:Kāds var parādīt bildi par ko cepšanās, citādi nokavēju raidījumu
Aizsūtīšu tev linku uz privāto bloga pastkasti, lai esi lietas kursā!
Jāizsakās par bilžu saturu, emocijām un tā...
Nu tad beidzot man arī šis tas kļuvis skaidrāks Ja par bildi runājam, tad kaut kāda soma fonā mētājās, vēl kaut kas piesliets fonā (uz to gan reportāžā mazliet varētu pievērt acis), kadrējums čo ta ņe to, kaut kāds filtrs ne pa tēmu uzlikts. Tas no tehniskās puses. Bet bilde emocijas izraisa. Katram gan pēc savas saprašanas, bet izraisa. Atmetot tehnisko pusi un pieņemot, ka nezinātu kādos apstākļos bilde tapusi, vismaz 555 varētu arī no manis dabūt.
Nu tad beidzot man arī šis tas kļuvis skaidrāks Ja par bildi runājam, tad kaut kāda soma fonā mētājās, vēl kaut kas piesliets fonā (uz to gan reportāžā mazliet varētu pievērt acis), kadrējums čo ta ņe to, kaut kāds filtrs ne pa tēmu uzlikts. Tas no tehniskās puses. Bet bilde emocijas izraisa. Katram gan pēc savas saprašanas, bet izraisa. Atmetot tehnisko pusi un pieņemot, ka nezinātu kādos apstākļos bilde tapusi, vismaz 555 varētu arī no manis dabūt.
Nu re, var taču cilvēki izteikties pa tēmai, nevis netematiski stresot!