forum.gif
Tīri tā, iepatikās bilde, nolēmu pavaicāt jūsu domas par to:
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tīri tā, iepatikās bilde, nolēmu pavaicāt jūsu domas par to:
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.04.09 09:11
 citēt
aitinaa:nja, par pilnigi bezjedzigu temu var 4 lapas piespamot. Lidz krizei sai valstij vel tad loti talu. kad nebus ko est gan jau ari velme d....... paries

nez nez, vai tik tā vēlme nepalielināsies...
Publicēts: 30.04.09 09:11 labots
 citēt
KarlisK:plecus raustīdams noteica izsvilpts eksministrs, kurš kopā ar kolēgām to valsti bedrē iestūrēja, bravo!
eto uže najezd. man gadu vai 2 caurlaide, lai, bija uz frakciju māju, tak es tomēr tā uzmanīgi ar spriedumiem un īpaši ar izteikām.
aitinaa:nja, par pilnigi bezjedzigu temu var 4 lapas piespamot. Lidz krizei sai valstij vel tad loti talu. kad nebus ko est gan jau ari velme d....... paries
vēlme nepāries, to tikai atstums otrajā plānā vēlme piestumt māgu. un iespējas būs švakākas.
Haiduks:...tikai neprogrammē un nedzer :(, tad točna 1:1
ir tie godi? nu, nav visiem japrogrammē, bet nedzer konceptuāli vai? bet nav jau nedzeršanā nekā ne nosodāma, ne krimināli sodāma. malo togo, pats gadus 10 - 15 nejūzēju.:face-smile: tagad šad un tad. skaidrā man šī dzīve ir par grūtu.:face-crying:
Publicēts: 30.04.09 10:21
 citēt
:face-devil-grin:daiga35, nu jā, :face-devil-grin:dažam no nekā darīt iespējams palielināsies gan. tak arī darbs.............:face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt