sundev, kā tu jutīsies, ja es tavas bildes šadi ievietošu tepat blakām blogā ??? Tu arī pirtukā esi bijusi, un tiki bildēta. Tikai atšķirība no portreti, mums ir takta sajūta...
bet visas bildes var aplūkot te www.draugiem.lv... albūms Haiduka pirtiņas sezonas noslēgums....
Haiduks: ..Parasti pasākumu iekšējos kadrus publicē kaut kur tikai nenobrieduši cilvēki...
Diezgan interesanta atzinja, jo ne jau Portreti to bildi izvilka no tiiklam nepiesleegta kompja, bet no galerijas draugos, kas ir visnotalj publisks pasaakums
Haiduks:Ir jaf labi, bija ļoti jauks sanāciens kopā. Un idiotisks uzbrauciens šo jaukumu nesamaitās.
Dīvainākais ir tas, ka es taču vienkārši pavaicāju citu domas par bildi, pilnīgi nekāda uzbrauciena, pat ne tendencioza mājiena nekāda nav.
Varbūt Haiduks pats NO BILDES nolasa uzbraucienu vai kaut kā tā?
Es šeit saskatīju saturiski spēcīgu kontrastu (vecuma, izskata, uzvedības ziņā) un ļoti labi no fotogrāfa puses to gan noķertu, gan parādītu, pastiprinot efektu ar specifisku hdr- style apstrādi. Gribēju redzēt, vai ko līdzīgu redz arī pārējie?
Jāsaka godīgi, ka parasti vecu cilvēku portreti mb versijās man ir vienaldzīgi, bet, kā izrādās, krāsās tie var izskatīties visai spēcīgi www.draugiem.lv...
Haiduks:Vakar pirtiņa tieši par portreti runājām, nu nebija nevienas pozitīva teksta par viņu... tikai uzsvars uz psihiskajām novirzēm, kas saistītas ar vina sexsualitāti... tikai izsmiekls!!!
Nu, tas, ko un kā jūs darat savā pirtiņā jau ir jūsu darīšana, bet šeit varētu parunāt par fotogrāfiju, pārmaiņas pēc!
aj, palureju es draugu galeriju no tusinja, ta meitene tur pati provocee visus uz kokjeteshanu. vienu bildi izraut no visa konteksta ir nekorekti. neredzu vispar sheit nekadu sakaribu ar FB un iemeslu kapec tadai temai te jabut.
ironia:aj, palureju es draugu galeriju no tusinja, ta meitene tur pati provocee visus uz kokjeteshanu. vienu bildi izraut no visa konteksta ir nekorekti. neredzu vispar sheit nekadu sakaribu ar FB un iemeslu kapec tadai temai te jabut.
Sarunas par fotogrāfiju, fotogrāfēšanu, lasi foruma sadaļas aprakstu!
lai portreti pasaka pats , vai ari haiduks paskaidro. ja ja shi ir vinju zvaigzhnju teema. ko vini dala es joprojam nezinu vnk redzu ka vienam kautkas nav riktigi?