forum.gif
Ogres Foto Klubs piedāvā foto semināru "Kā iegūt labas fotogrāfijas telpās".
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Ogres Foto Klubs piedāvā foto semināru "Kā iegūt labas fotogrāfijas telpās".
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.04.09 13:57
 citēt
23. maijā, plkst. 10.00 , piedāvājam foto entuziastus piedalīties praktiskajā nodarbībā – seminārā „Kā iegūt labas fotogrāfijas telpās? „

Programma:

Teorija 3st.
• pareiza optikas izvēlē,
• fotografēšanas režīmi,
• kadra kompozīcija,
• portretu fotogrāfija,
• modeļu fotogrāfiju izmantošanas atļaujas dokuments,
• fotografēšanas rakursi un pozas,
• tēla ( stila) radīšana,
• apģērba , matu sakārtojuma, make-up , aksesuāru izvēle,
• saskarsmes māksla, sadarbība ar modeli.
• klusās dabas fotografēšana

Prakse 3 st.
• gaismas,
• alternatīvas dārgajām studijas gaismām,
• atstarotāji, lietussargi, softboksi, foni u.c. studiju aksesuāri,
• gaismas shēmas,
• ko var paveikt ar 1 gaismu,
• individuālais darbs ar modeli,
• darbs ar klusās dabas uzstādījumiem.

Pēc semināra – fotogrāfiju analīze un ieteikumi.

Nodarbību vadīs Ogres foto kluba valdes priekšsēdētājs, fotogrāfs Vitauts Mihalovskis un foto pasniedzēja Gundega Deģe ( [url=www.sundewart.com]www.sundewart.com[/url]) .

Pieteikšanās :

Pieteikties līdz 16 maijam pie Gundegas Deģes ( tel. 29407708 ), e- pasts .sundew@inbox.lv, skaips -sundewart .
Dalības maksa 20 Ls ( maksāt varēs pirms semināra).
Uz nodarbību jāņem līdzi savs fotoaparāts .
Dalībnieku pulcēšanās, 2009. gada 23 maijā, plkst. 10.00 , pie Ogres novada Kultūras centra ieejas.
Publicēts: 29.04.09 14:12
 citēt
Voo:) AR VĒRIENU! Pats šefss ar paudīs savas Danijā un Londonā sasūktās zinības laabi laabi:) Lielo boxsu saskrūvējāt pamēginājāt , LABAIS nee!:)
Publicēts: 29.04.09 14:15
 citēt
Lunis:Voo:) AR VĒRIENU! Pats šefss ar paudīs savas Danijā un Londonā sasūktās zinības laabi laabi:) Lielo boxsu saskrūvējāt pamēginājāt , LABAIS nee!:)

boksus saskruveet tas vispar nav sievieetes darbs, es savejo majas kaut kaa ar mokaam sakileeju nemaz nedomaju jebkad vinju jaukt araa, jo baidos, ka vairak nesaspraudiishu vinju kopaa :D
Publicēts: 29.04.09 14:23
 citēt
sundew:
Lunis:Voo:) AR VĒRIENU! Pats šefss ar paudīs savas Danijā un Londonā sasūktās zinības laabi laabi:) Lielo boxsu saskrūvējāt pamēginājāt , LABAIS nee!:)

boksus saskruveet tas vispar nav sievieetes darbs, es savejo majas kaut kaa ar mokaam sakileeju nemaz nedomaju jebkad vinju jaukt araa, jo baidos, ka vairak nesaspraudiishu vinju kopaa :D

es biju augstākās domās par sieviešu spējām :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):