Biggie, gan par sho gan ari par to ieteikumu par jaunajiem teikshu, ka fotoblog.lv nav profesionaalju saits, taapeec taadsu striktus noteikumus mees diez vai ieviesiisim. Vortaala meerkjis ir piesaistiit un iedroshinaat fotografeeshanai.
Ir plaans nedaudz (pavisam minimaali) sadaliit fotograafus peec reitinga, bet par to pagaidaam neko nestaastiishu
es vakar nosuutiiju pat divus meilus no taas vajadzigaas e-mail adreses!nezinu kapeec taa,bet ja vajag tad es varu paarrakstiit fotoblogaa savu meila adresi
Biggie, gan par sho gan ari par to ieteikumu par jaunajiem teikshu, ka fotoblog.lv nav profesionaalju saits, taapeec taadsu striktus noteikumus mees diez vai ieviesiisim. Vortaala meerkjis ir piesaistiit un iedroshinaat fotografeeshanai.
Ir plaans nedaudz (pavisam minimaali) sadaliit fotograafus peec reitinga, bet par to pagaidaam neko nestaastiishu
tas labi-es jau negribu drastiskus meerus,bet taada patvalja arii nav patiikama... tas labi ka ir dariits kas lietas labaa!!!
es vakar nosuutiiju pat divus meilus no taas vajadzigaas e-mail adreses!nezinu kapeec taa,bet ja vajag tad es varu paarrakstiit fotoblogaa savu meila adresi
Izdari taa
ha haa-nevaru!!! atceros ka no saakuma biju pieregjistreejies ar to m_gatis@inbox.lv adresi un mans niks sastaaveeja no divaam daljaam-respektiivi no vaarda un uzvaarda,un tika atdaliits ar atstarpi,bet peec kaada laika es vairaak nevareeju ielogoties ar vinju,tad nu es uztaisiiju veel vienu profilu. un jaa man uz hotmail ir atnaakusi veestule-This is an automatically generated Delivery Status Notification.
THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.
YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.
Delivery to the following recipients has been delayed.
matrixlv:Neapniik bija joks labs bet tagad jau ....
Es laiku pa laikam parakņājos pa veciem forumiem, un šad arī ar kādu izteikumu tos papildinu. Tā darīju jau vecajos laikos, pirms izdzēsos no bloga. Tā darīšu arī jaunajos laikos. Tas NAV tikai joks.
PAR "Pieredzējušiem fotogrāfiem" un "Nopietnajiem fotogrāfiem" sevi parasti autsaideri dēvē , par pārējiem liecina viņu darbi un izpausmes neatkarīgi no NIXIEM / VĀRDIEM Bet nu autsaideriem vienmer ir bijusi tendence bļaut KĀ TU VARĒJI "Zini kas mans brālis!!" a zini kur man PAPUS STRĀDĀ!!
Taa teema jau bija runaata, nav nekaadaa jeegaa no vaarda un uzvaarda regjistraacijas un nez cik nopietnu tas padariishanu nepadariis, regojies da ar jebkaadu vaardu, tas jau ir tikai blogam.
a ja savaadak, tad ja gribi regoties, pasiiti rokaa, dziivesvietas deklaraaciju un tecinjiem pie Elika! VARIANTS!