Zinot, ka administrācija gan jau atkal uzliks sēro, bet nu tomēr..
1. Tiek dota tēma: "Kaķis", "Cilvēka imitācija" vai dajebkas cits. 2. Tiek iesūtītas bildes (anonīmi vēlams) 3. Fotoblogā tiek sagrupētas pa pāriem, pāri mainās ik pēc laiciņa 4. Notiek balsošana, uz labākas no vienas no viņiem uzspiests.
Šāda metode itkā strādā daudzos iepazīšanas portālos..
tad labāk 1. atlasīt (apzināt) potenciālos dalībniekus 2. anonīmi sasūta bildes par tēmu, kuras pēc izlozes vai cita nejaušības principa tiek sadalītas pa pāriem 3. notiek anonīmā balsošana par pāru labākajiem darbiem 4. pāru uzvarētāji iekļūst nākamajā kārtā (play-off princips) par nākošo tēmu 5. iepriekšējās kārtas uzvarētāji sasūta jaunas bildes, atkal sadala pa pāriem, balso utt, kamēr paliek viens uzvarētājs
KEPKE:Nu jā, bet ātri var atkrist tādi, kuri vienā vai otrā kategorijā (tēmā) ir vājāki.. bet citās tieši spēcīgāki.
vienmēr jau būs kādi mīnusi Viens variants - var sašaurināt tēmas un dueļus taisīt piemēram tikai ar portretiem vai ainavām utt., bet tas skatītājiem nebūtu nemaz tik interesanti.
Manuprāt šādā "konkursā" interesantākais būtu tieši neprognozējamība. Iedomājies ainavists burās ap kailfoto vai beigto kukainīšu bildētājs taisa reportāžu.
nu nez, re nedeeljas konkurss jau ir.. piedalies un miers.. beigaas paraada cik piedaliijaas, kas uzvareeja, ko uzvareeja.. neredzu jeegu no taada dueelja, tas ir viens . otrs - ja arii redzeetu - redz, kaa vienu fotokonkursu jau "izspeeleejeem" (veelaizvien nevaru atcereeties par ko tad iisti nobalsoju un vai nobalsoju).. shis te, pirmajaa lapaa jau vien liecina, ka vari aizmirst
Mana info: Lietotāja vārds: lkz [ Iziet ] ATBALSTA: mis & misters 2008:
Balsojums par mis & misters fotOblog.lv 2008
.. oj.. a kad tas saakaas..?? .. man jau liekas, ka lapai defaltaa bija sgitais te lai veicaas
Nu būtībā ir ok doma, tikai jāpadomā daudz labāk - kas būs par to uzvarētājam, vai piesaistīs tematikai, vizuāla realizācija, cik godīgi sadalīja pārus un t.t. tas nav tik vienkārši. Vienkarši jau ir uztaisīt to single-elimination "resti".
vai tad obligāti kaut ko vajag? Ja pasākums ar administrācijas atbalstu, tad kaut kādus FL varētu piešķirt, bet ne jau balva šādā pasākumā būtu galvenais. Kaut kādā iekšējā pasākumā savā starpā var samesties kādam balvu fondam, fotobloga ietvaros manuprātr galvenais būtu apziņa, ka esi labākais, unversālākais, attapīgākais un visādi citādi ze best
Protams, tas būtu tikai battle-ietvaros. ja pasktās reitingus, sarkanā zvaigznīte ir E_E, kurš bāž iekš fotobloga visu pēc kārtas neškirojot - viena bilde/reportāža/blogs dienā, krājot punktus ... man tas liekas garlaicīgi. Es nesaku, ka viņš ir slikts vai ļauns fotgogrāfs, bet garlaicīgi ka tieši tā dara - likt iekšā tāpēc ka ir jāliek kaut kas
Annirs:veel jau bija arii alvila mega-projekts-izgaashanaas....
Njā.. to konkursu vēl neesmu pārdzīvojis, trauma uz mūžu :/
Mandalay:Otra monētas puse - saitam ir jāattīstās
Ir jau tā ka reizēm gribas te ko padarīt, bet ja trāpa klusajās stundās, tad te arī it kā darīt nav ko. Vienkārši konkursi, kas neprasa fiziskas balvas un kuras var veicināt paši blogeri.. radītu te arī dzīvību, jo patreiz cik man zināms daudziem jau bik zb. Ieliec bildi saņem savu "objektīvo" vērtējumu un klusums, forumā sarunā plenēru un viss.. ..īpaši pasīvajiem fotogrāfiem konkursi nāktu par labu, būtu iegansts iziet no mājas
Tieshi bloga pashattiistiibas vaardaa naakamnedeelj buus konkurss ar ieveerojamaam fotorublju balvaam. gaidiet pirmdien postu un reklaamu. viss ir paardomaats, lai konkurss vareetu noriteet un neprasiitu administraacijas puules.