Nu ko - 4 dienu atsoldziite? Ekk - seezhu un plaanoju ko un kaa dariities ..... vai nu uzrakstiit 50 lpp magjistra darbu vai izdoties pa Latviju un apbraukaat .... Tukumu, Kuldiigu, Liepaaju, Saldus, jelgavu, Ceesis, Valmieru, Jeekabpili, Daugavpili, Reezekni ..... vot tik liidzbruaceeja aizdevusies pie Beedarata ... a vienia skumiigi ......
Kādu darbu?!!! Tie kārtīgiem studentiem pašsaprotami pēdējā naktī pie vīna viegli, liegi, nemanot top..... Dzīve jābauda pavasarī!!! Viennozīmīgi! (un pārējos gadalaikos ar)
nu neee - plaanoju, ka pa 2 dien vareetu izbraukt;-) bet taa bruakshana ir saistiita ar to magjistra darbu ;_) jaasafotografee uzbuuveetie rotaacijas aplji .....\daiga, veelies pievienoties?;-) AldisK, nu optimiste es toch esmu nelabojama ;-))))
nu es veel domaaaju .... ko labaak dariit - seedeet majas un r akstiit, vai 1 dieun panjemt pa kreisi no riigas un 2 dienas - pa labi no riigas .. ;-) ai es neeeziziiznuuuuu!!!!
daiga, nu es domaaju, ka e arii riit pa maaju ... lai taa kartiigi nobristu .. kuda podats , komu otdatsa;-) AGNOS, a lielo auto vadiitaaji ir dirsas .... vinjiem ka tikai aatraak kaut kur nokljuut ... apjli ir domaati tam, lai ssabrezmeetu aatrumu .. a ko shamie? mauc .. tikai mauc .. ;_((((
Ir tāda lieta kā auto gabarīti,un apļa gabarīti.Kas notiek ar zīmēm,sadalošām joslām to varedzēt Balvos,Bērzkrogā u.t.t.Tā ka raksti kā ir ,moš kāds sadzirdēs,gadās taču!
AGNOS, aplja gabariiti LVS ir apreekjinaati peec apreekjina auto .... bet veel ir buutiski - ar kadu aatrumu tie smagie izbrauc to apli .... Un izveeleejos sho tematu tieshi taapeec, ka ..... pie mums augshaas neviens neveelas uznjeemties atbildiibu par karteejo projekta koncepciju ... un atklaati pasaka - a mes nezinaam kaa labaak!!!! ..... un es jau nu noteikti neatbalstu pec iespeejas lielaakus rotaacijas apjlus ..... jo lielaaks aplis (tadiuss tb) - jo aatraak vadiitaajs censhaas izbarukt .... ieguust 3 sek, bet riskee apgaazties ....
daiga, era ...... es visavirak sliecos uz to, ka sestdien izdoshos uz 2 dienaam .... uz reezeknes pusi ... apciemot vecaakus pa celjam un varbuut alloxu varetu sadzert kafiju ;-))))
A man 5. maijā jānodod kursa darbs - nekas nav īpaši sākts (domāju izbraukt nedaudz uzlabojot vienu savu iepriekšējo darbu priekš skolas) un brīvdienās došos copēt uz Kurzemi un vērot putnus maršrutā Ķemeri - Kaņiera ezers - Lapmežciems. Nu tad laikam tiešām sanāks pēdējā naktī rakstīt - prieks kur Tu rodies!
dansiga:daiga, era ...... es visavirak sliecos uz to, ka sestdien izdoshos uz 2 dienaam .... uz reezeknes pusi ... apciemot vecaakus pa celjam un varbuut alloxu varetu sadzert kafiju ;-))))
par 2 dienām nezinu, kā būs, es svētdien arī taisījos mammu apciemot, gan ne Latgalē, bet Saulkrastos... lai gan iespēja sadzert kafiju ar Alloxu liekas gana vilinošā
bet, ja pirmdien brauc uz 1 dienu, tad gan varētu mēģināt
4dienu dienas saka ar paģiram un vel jadzer šodien jo jaiet atkal uzstaties dejaa kautkadaa diskopljesko vecrigaa (nu tas atkarigs no izdzerta ruma daudzuma) riit jadzer pikniks un parit jalapa pikniks.. isak sakot NELAIST VALJAA
dansiga:Jonatans? pag pag - man nebija laika .. es tik tagad briiva .... a kur tu shobriid esi!?!??!!?
Taapeec saku - ir mobilais. Esmu tagad Ikshkjiles pusee, bet driiz buushu atpakalj Mezjciemaa, (heh, kaiminjos), un kurp izbraukt tak nav nekaada probleema, arii uz 2 dienaam. Darbi nekur nepazudiis, tie jau ar tik vairoties maak..
CerambyX:A man 5. maijā jānodod kursa darbs - nekas nav īpaši sākts (domāju izbraukt nedaudz uzlabojot vienu savu iepriekšējo darbu priekš skolas) un brīvdienās došos copēt uz Kurzemi un vērot putnus maršrutā Ķemeri - Kaņiera ezers - Lapmežciems. Nu tad laikam tiešām sanāks pēdējā naktī rakstīt - prieks kur Tu rodies!
man gandriz lidziga programma. kursa darbu ari esmu paredzejis pedeja vakara uzrakstit.
aitinaa, nu es jorpojaam optimiste - ka gan jau kaada valdiiba sapratiis, ka primaarais tomeer ir infrastruktuura ..... lai viss parejais notiktos un attisstiitos!
Cerambyxs, nu tadus siikumus kaa kursa darbus , es arii rakstu pedeejaa naktii ;-)))) veiksmi fotmediibaas;-))))
Jonatans, redzi ..... tad kad man lielaa skumja - tad norokos un nevienam ne z vanu, ne kaa savadaak uzbaazhos ;-(((( seezhu stuuriiti un shnjuxtu ;-(((