forum.gif
4diennieks un iespeejamaas skumjas ....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / 4diennieks un iespeejamaas skumjas ....
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.04.09 22:25
 citēt
Nu ko - 4 dienu atsoldziite?
Ekk - seezhu un plaanoju ko un kaa dariities ..... vai nu uzrakstiit 50 lpp magjistra darbu vai izdoties pa Latviju un apbraukaat .... Tukumu, Kuldiigu, Liepaaju, Saldus, jelgavu, Ceesis, Valmieru, Jeekabpili, Daugavpili, Reezekni ..... vot tik liidzbruaceeja aizdevusies pie Beedarata ... a vienia skumiigi ......
Publicēts: 30.04.09 22:39
 citēt
Optimiste liidz matu galinjiem :-)
Publicēts: 30.04.09 22:48
 citēt
Kāda var būt dauzīšanās!? Maģistra darbu! un vēl atsevišķās domas ap kādām 70 lpp :)
Publicēts: 30.04.09 22:51
 citēt
Kādu darbu?!!! Tie kārtīgiem studentiem pašsaprotami pēdējā naktī pie vīna viegli, liegi, nemanot top..... Dzīve jābauda pavasarī!!! Viennozīmīgi! (un pārējos gadalaikos ar)
Publicēts: 30.04.09 22:51
 citēt
vai ta visas 4 dienas braukāt gribi? ;)
Publicēts: 30.04.09 22:55
 citēt
nu neee - plaanoju, ka pa 2 dien vareetu izbraukt;-) bet taa bruakshana ir saistiita ar to magjistra darbu ;_) jaasafotografee uzbuuveetie rotaacijas aplji .....\daiga, veelies pievienoties?;-)
AldisK, nu optimiste es toch esmu nelabojama ;-))))
Publicēts: 30.04.09 22:55
 citēt
Sublimācija rullē :face-devil-grin:
Publicēts: 30.04.09 22:56
 citēt
Ja, ar ērtībām, visu mūžu varētu braukāties... Uh, kas pa bildēm iekrātos...
Publicēts: 30.04.09 22:57
 citēt
Ja par rotāciju. Jēkabpilī top svaigi 2 apļi. Vēl tik zeme nogreiderēta.
Publicēts: 30.04.09 23:00
 citēt
dansiga, nu nav jau sevis rakstītais jāapstiprina, labāk pasmaidam, kā tas saskan ar topiņa virsrakstu... : )
Publicēts: 30.04.09 23:02
 citēt
darvins, par jeekabpils toposhajiem zinu - mans bijushais koleegjis tur ir buuvuzraugs;-))))

aldisK, a es veel smaidu - ij pa visu gjiimi .... kad viskijs ir iedzerts un saspringatas nedeeljas saspringums atslaabinaats ;_)))
Publicēts: 30.04.09 23:14
 citēt
es varētu pievienoties uz 1 dienu... :face-plain:
Publicēts: 30.04.09 23:16
 citēt
nu es veel domaaaju .... ko labaak dariit - seedeet majas un r akstiit, vai 1 dieun panjemt pa kreisi no riigas un 2 dienas - pa labi no riigas .. ;-) ai es neeeziziiznuuuuu!!!!
Publicēts: 30.04.09 23:25
 citēt
dansiga, a ko neteici, buutu jau aizbraukushi! Ehh.. a tel man tas pats..
Publicēts: 30.04.09 23:27
 citēt
Jonatans? pag pag - man nebija laika .. es tik tagad briiva .... a kur tu shobriid esi!?!??!!?
Publicēts: 30.04.09 23:30
 citēt
nu, es uz to vienu dienu pa kreisi varētu ;) ja tikai tas nav rīt...
Publicēts: 30.04.09 23:36
 citēt
Tas par tiem apļiem kur visi lielo auto vadītāji velta sirsnīgus,dziļi izjustus vārdus:face-grin: ,ne jau maģistriem,bet projektētājiem!
Publicēts: 30.04.09 23:39
 citēt
daiga, nu es domaaju, ka e arii riit pa maaju ... lai taa kartiigi nobristu .. kuda podats , komu otdatsa;-)
AGNOS, a lielo auto vadiitaaji ir dirsas .... vinjiem ka tikai aatraak kaut kur nokljuut ... apjli ir domaati tam, lai ssabrezmeetu aatrumu .. a ko shamie? mauc .. tikai mauc .. ;_((((
Publicēts: 30.04.09 23:44
 citēt
Ir tāda lieta kā auto gabarīti,un apļa gabarīti.Kas notiek ar zīmēm,sadalošām joslām to varedzēt Balvos,Bērzkrogā u.t.t.:face-wink:Tā ka raksti kā ir ,moš kāds sadzirdēs,gadās taču!
Publicēts: 30.04.09 23:47
 citēt
AGNOS, aplja gabariiti LVS ir apreekjinaati peec apreekjina auto .... bet veel ir buutiski - ar kadu aatrumu tie smagie izbrauc to apli .... Un izveeleejos sho tematu tieshi taapeec, ka ..... pie mums augshaas neviens neveelas uznjeemties atbildiibu par karteejo projekta koncepciju ... un atklaati pasaka - a mes nezinaam kaa labaak!!!! ..... un es jau nu noteikti neatbalstu pec iespeejas lielaakus rotaacijas apjlus ..... jo lielaaks aplis (tadiuss tb) - jo aatraak vadiitaajs censhaas izbarukt .... ieguust 3 sek, bet riskee apgaazties ....
Publicēts: 01.05.09 00:02
 citēt
dansiga:daiga, nu es domaaju, ka e arii riit pa maaju ... lai taa kartiigi nobristu .. kuda podats , komu otdatsa;-)

labi, tad dod ziņu, man vislabāk būtu sestdien... ;)
Publicēts: 01.05.09 00:08
 citēt
Dansiga :) es ar labprāt kādu dienu (jebkuru no nākamajām 4-ām) labprāt pievienotos ;)
Savādāk atkal visas dienas pa māju nodzīvošos... :face-plain:
Publicēts: 01.05.09 00:38
 citēt
daiga, era ...... es visavirak sliecos uz to, ka sestdien izdoshos uz 2 dienaam .... uz reezeknes pusi ... apciemot vecaakus pa celjam un varbuut alloxu varetu sadzert kafiju ;-))))
Publicēts: 01.05.09 00:45
 citēt
Hmm, jāizdomā, vai uz 2-ām dienām varu aizlaisties prom no mājām... :)
Publicēts: 01.05.09 00:55
 citēt
ERA, kas tad tevi sasita?!!? nejau oranzhaa lenta;-ppp;-)))))))
Publicēts: 01.05.09 01:02
 citēt
Dansiga :) nē, man te vecmāmiņa reizēm jāpabaro, kamēr manējie pa dārzu šurī ;)
Publicēts: 01.05.09 02:26
 citēt
A man 5. maijā jānodod kursa darbs - nekas nav īpaši sākts (domāju izbraukt nedaudz uzlabojot vienu savu iepriekšējo darbu priekš skolas) un brīvdienās došos copēt uz Kurzemi un vērot putnus maršrutā Ķemeri - Kaņiera ezers - Lapmežciems. Nu tad laikam tiešām sanāks pēdējā naktī rakstīt - prieks kur Tu rodies! :D
Publicēts: 01.05.09 08:18
 citēt
raksti darbu, laiks paliks tikai labaks, tad rakstit bus vel grutak ( tad paliek tiesam pedeja nakts, kad nav kur sprukt...)

bet vai sai valsti par celiem kadam vispar kaut kas interese-neko tacu neplano darit??
Publicēts: 01.05.09 08:50
 citēt
hokeju vajadzeeja skatiities
Publicēts: 01.05.09 09:17
 citēt
dansiga:daiga, era ...... es visavirak sliecos uz to, ka sestdien izdoshos uz 2 dienaam .... uz reezeknes pusi ... apciemot vecaakus pa celjam un varbuut alloxu varetu sadzert kafiju ;-))))

par 2 dienām nezinu, kā būs, es svētdien arī taisījos mammu apciemot, gan ne Latgalē, bet Saulkrastos... lai gan iespēja sadzert kafiju ar Alloxu liekas gana vilinošā :face-grin:

bet, ja pirmdien brauc uz 1 dienu, tad gan varētu mēģināt ;)
Publicēts: 01.05.09 09:48
 citēt
4dienu dienas saka ar paģiram :D un vel jadzer šodien jo jaiet atkal uzstaties dejaa kautkadaa diskopljesko vecrigaa (nu tas atkarigs no izdzerta ruma daudzuma)
riit jadzer pikniks un parit jalapa pikniks.. isak sakot NELAIST VALJAA :D
Publicēts: 01.05.09 09:53
 citēt
dansiga:Jonatans? pag pag - man nebija laika .. es tik tagad briiva .... a kur tu shobriid esi!?!??!!?

Taapeec saku - ir mobilais. Esmu tagad Ikshkjiles pusee, bet driiz buushu atpakalj Mezjciemaa, (heh, kaiminjos), un kurp izbraukt tak nav nekaada probleema, arii uz 2 dienaam. Darbi nekur nepazudiis, tie jau ar tik vairoties maak.. :D
Publicēts: 01.05.09 10:10
 citēt
CerambyX:A man 5. maijā jānodod kursa darbs - nekas nav īpaši sākts (domāju izbraukt nedaudz uzlabojot vienu savu iepriekšējo darbu priekš skolas) un brīvdienās došos copēt uz Kurzemi un vērot putnus maršrutā Ķemeri - Kaņiera ezers - Lapmežciems. Nu tad laikam tiešām sanāks pēdējā naktī rakstīt - prieks kur Tu rodies! :D

man gandriz lidziga programma. kursa darbu ari esmu paredzejis pedeja vakara uzrakstit.
Publicēts: 01.05.09 11:03
 citēt
aitinaa, nu es jorpojaam optimiste - ka gan jau kaada valdiiba sapratiis, ka primaarais tomeer ir infrastruktuura ..... lai viss parejais notiktos un attisstiitos!

Cerambyxs, nu tadus siikumus kaa kursa darbus , es arii rakstu pedeejaa naktii ;-)))) veiksmi fotmediibaas;-))))

Jonatans, redzi ..... tad kad man lielaa skumja - tad norokos un nevienam ne z vanu, ne kaa savadaak uzbaazhos ;-(((( seezhu stuuriiti un shnjuxtu ;-(((
Publicēts: 01.05.09 11:57
 citēt
bīdi braucienus pa labi un kreisi un skumjām, un šņukstēšanai paliks mazāk laika, es laikam nedaudz pabetonēšu, arī variants pavadīt brīvdienas
Publicēts: 01.05.09 14:42
 citēt
ai - es shodien pa maajaam ... megjinu kaut ko rakstiit ... bet braukshu tomeer laikam riit/pariit un pa labi no Riigas ;-)
Publicēts: 01.05.09 15:10
 citēt
Es arī šodien pa mājām :) Uznāca iedvesma pavasara tīrīšanai - putekļu slaucīšanai un logu mazgāšanai :face-glasses:
Hmm... par to rīt/parīt tomēr būtu vērts padomāt :face-wink:
Publicēts: 01.05.09 18:32
 citēt
paziņojiet, ja maršruts gar Aizkraukli, lai es varu vārtus sataisīt:face-wink:
Publicēts: 01.05.09 19:53
 citēt
negativs, gar Aizkraukli, domaajams, ka brauksim (ja ERA pievienosies) atpakaljceljaa sveetdien :-)
Publicēts: 01.05.09 20:02
 citēt
Uff, ar logiem tiku galā... :) Tagad jāsagaida manējie no vasarnīcas un jānostāda fakta priekšā :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas