ERA, labi - atljaushu tev fotografeet, kaa es to dariishu es liidzi panjemshu Norwex mazgaajamos prichendaaljus un domajau, ka tas stipri atvieglos darbu
ERA, nu man gribeetos kaados 10tos starteet un marshruts - Ceesis, Valmiera, Madona, Rezekne, Ludza. naakamajaa dienaa atpakalj ap pusdienlaiku un mamrshruts - Ludza, Daugavpils, Jeekabpils, Aizkraukle (negativs vaarti - ap 17tiem +/-), Riiga ;-) Un taatad es vareetu Tevi kaut kur VEF rajonaa savaakt (negribaas dziities preteejaa virzienaa Riigai cauri Tev pakalj)
Laurelz, nu nobildee !!!!! aarzemju aplji man arii der, jo darbaa likshu arii info par standartiem no citaam valstiim un saliidzinaashu ar muuseejiem. A tu kur esi?
dansiga:ERA, aga - der arii Alfa;-) negativs, nu man jau taapat bija skaidrs, ka buus otgovorchiki - vienalga cikos mees brauktu garaam ;-))))
vārti tur būs, pat lampiņa mirgos, bet es ar lakstiem, baloniem un karodziņiem tur nevicināšos - hokejs. esmu neprognozējams, citā laikā, vismaz ar skatieniem, no garāmbraucošas mašīnas, pārmītos.....................
Tā kā Dansiga sagurusi un jau guļ, atskaitos viņas vietā Vakardien bijām Ādažos, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Rēzeknē un Ludzā, šodien no Ludzas devāmies uz Daugavpili, tad tālāk uz Jēkabpili un pēc tam atpakaļ uz Rīgu... Apļi sabildēti, vēl sabildēts arī daudz kas cits... Satikts kāds interesants cilvēks (par šo epizodi vēsture klusē)... :face-angel: NegatIvam diemžēl šoreiz pamāt sanāca tikai no Daugavas otra krasta... Kopumā - pozitīvi