forum.gif
S6500fd vs S9500
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / S6500fd vs S9500
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.12.06 20:03
 citēt
paņem mazlietotu spoguleni! tāpat vēlāk vajadzēs uz viņu pāriet
Publicēts: 12.12.06 20:25
 citēt
Iesaku papētīt iekš dpreview.com "in depth review" sadaļu un pašam izlemt, kas Tev svarīgāks. Abām kamerām ir savi plusi un mīnusi, tā ka grūti Tev atbildēt viennozīmīgi. Jebkurā gadījumā tās nav dSLR, tātad nāksies pieņemt kādus kompromisus.
Publicēts: 12.12.06 21:01
 citēt
pa tiem 370 jauns Pentax ur pieejams...un taa ir spogulene...ja jau taisies paariet no S5600 tad naakamais solis uz SLRlike manaa uztveree ir lieks!
Publicēts: 12.12.06 21:18
 citēt
musco: tāda doma ar ir, bet ar spogulenēm standarta kompeltācijā ir tas ka ir teiksim tie 17-55 mm, savukārt teiksim manā gadījumā, no 28 -280 mm, t.i., velk no makro līdz telephoto ar vienu lēcu...

kasis: dpreview.com nav man svešalieta, s9500 plusi būtu 9.1 MP, pieslēgums zibenei, compact flash...s6000fd plusi būtu face detection, iso 3200 (labi, tasnebūtu pluss, jo >400 ISO jau ļoti manāmi trokšņi), 2.5 colu lcd un coninious shooting 2.2 fps...savukārt cenas starpība ap 100 Ls

baigā sāpe izvēlei...tāpēc domāju varbūt ir kāda alternatīva

es lietoju vairaak kaa pusgadu S9500!

Tas, ka 9.1Mpix..tas taakaa pofig... Bet nu saliidzinot ar S6000FD? deem..tur tak nav ko saliidiznaat pat iisti manaa uztveree...vnk uzpimpota S5600z i vso! Kautgan es vairs nenjemtu S9500..kautvai trokshnju deelj, jo jau pie iso 400 bildes bija nebaudaamas....kur nu veel pie ISO 1600 :shock:
Publicēts: 12.12.06 21:51
 citēt
paņem mazlietotu spoguleni! tāpat vēlāk vajadzēs uz viņu pāriet
sadalu viedokli!
Publicēts: 12.12.06 22:10
 citēt
Mekle spoguli! :) Bet S3IS tas stabilizators iipashi neko daudz nedos lai izlabotu graudu kas vinjam paraadaas jau pie 200, iedomaajies kas notiek pie 800! :o
Publicēts: 12.12.06 22:14
 citēt
man apirmaa digitaalaa bija Minoltas ziepiitis...naakamais bija Fuji S9500 un tagad Canon spogulis...nu es nez kaa citiem, bet man tas liekas tikai logjiski! Ja tev ir bijis ziepis, un tad mazais SLRlike, tad naakamajam solim vajadzeetu buut SLR, bet nu, ja tev tagad vajag, lai tev viens aparaats speej nosegt vairaaku objektiivu apvienojumu(no laba macro 1cm liidz pat 300mm zoom) tad protams njem vien SLRlike!
Publicēts: 12.12.06 23:24
 citēt
kaadas blogeru domas par sho komplektu?

www.1a.lv...
Publicēts: 13.12.06 07:41
 citēt
Bet kaa ar komplektaa esoshajiem objektiiviem EOSam? Teixim...ja sagrabinu pirmajai iemaxai, panjemu uz gadu ( amosh bik vairaak :( ) EOS 350 kaut vai. Nav nekaadi spiidoshie liidzeklji, lai katru meenesi atljautos taadas palielas summas! Nesanaax taa, ka veselu gadu nevareeshu pietiekoshi izveersties, jo liidzi naakoshais objektiivs neder visa veida bildeem (makro, utt), un ja nesanaax veel liidzeklji jaunam objektiivam...nu par to es baidos - ka veselu gadu tad buushu "invaliids"!? :)
Publicēts: 13.12.06 08:25
 citēt
Bet kaa ar objektiiviem EOSam? Teixim...ja sagrabinu pirmajai iemaxai, panjemu uz gadu ( amosh bik vairaak :( ) EOS 350 kaut vai. Nav nekaadi spiidoshie liidzeklji, lai katru meenesi atljautos taadas palielas summas! Nesanaax taa, ka veselu gadu nevareeshu pietiekoshi izveersties, jo liidzi naakoshais objektiivs neder visa veida bildeem (makro, utt), un ja nesanaax veel liidzeklji jaunam objektiivam...nu par to es baidos - ka veselu gadu tad buushu "invaliids"!? :)

nu iisteniibaa ar canon taa avreetu buut!
Es nez...es njemtu taadaa gadiijumaa Pentax...pietam vinjam tie KIT objektiivi ir baigi chotnie! Un cena KIT komplektam ir vilinosha! Elkoraa pat komplekta naaca 1gb memory card's!

Iesaku uzmest aci uz shamajiem! Canonam objektiiviem cena ir LIELA...bet Pentax'am cena ir krieeeeetni vien labaaka, liidzarto objektiivi vairs neliekas tik ljoti nereaali! Un kaa jau teicu, ar abiem KIT objektiiviem kaadam krietnam laicinjam vajadzeetu pietikt!

Jaunais S9600z izskataas oki..tur ir izlabotas taas kljuudas kas man S9500 ljoti nepatika, bet es nez vai jnemtu taadu, ja godiigi...tad jau labaak kaadu spoguliiti!
Publicēts: 13.12.06 09:48
 citēt

Ja gribi lekt no lidmashiinas bez izpletnja neiztikt! :D

Nu kamoon veciit! Tu tak ar fotografeeshanu gribi nodarboties nevis ar seenjoshanu! Tad arii reekjinies ar izdevumiem!

Un nekjer krenjkji ja arii gadu nevareesi objektiivu jaunu nopirkt, vareesi to laiku vismaz zakjus kjert ar kuulo kameru.. :D

:) Neenu vienkaarshi man nav iisti sapratnes par to ko var dabuut gatavu ar to objektiivu aks naak liidzi un ko nevar! :)
Publicēts: 13.12.06 10:21
 citēt
> Uljens
Tevis minētie plusi un mīnusi nav vienīgie būtiskie. MP nav tas, uz ko būtu "jāiespringst". Kad pirku savu kameru, tad dpreview.com pavadīju vairākas dienas. Svarīgākais ir saprast, ko Tu sagaidi no kameras un kādas ir finansiālās iespējas. Ja naudas pietiek (kādi 600 Ls sākumam), ņem dSLR. Tik rēķinies, ka apetīte aug ēdot un nauda tā vien ripos.
Es dSLR tagad nevarēju atļauties. Tad nu man svarīgi bija maksimāla attēla kvalitāte, attēla stabilizācija un daudz manuālo iespēju. Tā kā kamera bija domāta apkārt vazāšanai un kāpšanai kalnos, tad gribēju arī kompaktu, bet arī ar lielāku optisko palielinājumu. Man nebija tik būtiski fps, LCD izmērs utml., kaut arī to dabūju normālu.
Tātad ir jāsaprot savas finansiālās iespējas, mērķi, pamatprasības un iespējamie kompromisi. Parasti tas nāk pēc ilgstošākiem meklējumiem kā paša, nevis Sašas, atklāsme
Publicēts: 13.12.06 14:18
 citēt
Ehhh..bik par saaliitu..visu dienu sevi pierunaaju....atrunaaju..pierunaaju....atrunaaju....laikam neesmu veel gatavs njemties ar objektiiviem un izdot tik daudz naudas tajos! :) Necelshu "latinju uzreiz tik augstu"...no A510 uz spoguleni....varu "nepaarleekt"! :D

Panjemshu laikam sho komplektu un tad jau redzees... 8)
www.1a.lv...
Publicēts: 13.12.06 14:31
 citēt
es domāju, ka nav vērts.Pieliec vēl 300Ls un sanaks 350D+tamron 17-50 2.8

Es knapi shitajiem 300 sanjeemos...kur nu veel 300 Ls! :) Ieteikums ljoti labs...diemzheel nespeeju atljauties pagaidaam taadus priekus..pabildeeshu gadu vai paaris gadus ar shito! ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):