forum.gif
Vecu vecais Zenit ET
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Vecu vecais Zenit ET
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.05.09 11:25
 citēt
Zenit ET, 1985. gada, salauzts aizmugures vāka sānu stiprinājums. Foto mehānismi rādās ir ok, atsperes vienmēr bijušas neuzvilktas. Objektīvs- Helios-44-2, 2/58. Ja kādam var būt noderīgs, piesakieties. Ja Rīgā, pievedīšu klāt :). Lūdzu PM.
Publicēts: 03.05.09 22:07
 citēt
Tjipa dāvini? :)
Publicēts: 03.05.09 23:42
 citēt
Jā. Izmest būtu vienkāršāk, bet ja kāds no tā iegūst kādu prieku, lūdzu.
Publicēts: 04.05.09 00:15
 citēt
Es te ar kādreiz gribēju atdāvināt kādus 4 zenit bodijus. nepagāja ne 2 nedēļas kad izlidināju konteinerī :D
Publicēts: 04.05.09 12:46
 citēt
Es labprat savaktu, bet ar to Rigas busanu ir ta ka ir....
Tikai 3dienaas...
Publicēts: 05.05.09 13:39
 citēt
briedis:nepagāja ne 2 nedēļas kad izlidināju konteinerī :D
:face-surprise: es gan apskruuveeju - gredzenu ar viitni, statiiva viitni un aizmirsu, ko veel - varbuut sinhrokontaktu. :face-grin:
Publicēts: 05.05.09 14:36
 citēt
vovo, man ari ka reiz savajadzejas vienu zeniita objektiiva mountu vienam projektinjam...
Publicēts: 05.05.09 20:24
 citēt
versatile:vovo, man ari ka reiz savajadzejas vienu zeniita objektiiva mountu vienam projektinjam...
karroče, samuhļīt adapteri (pa latviski "perehodņiku")? dod Dievs spēt atrast, uzcienāt nebūtu žēl. :face-smile:
Publicēts: 06.05.09 14:00
 citēt
nu man vajag to dalju, kas kameraa, viitni, kur ieksha objektiivu skuuveet. ir doma par digitaali-analogu kameru.
Publicēts: 06.05.09 14:03
 citēt
versatile:nu man vajag to dalju, kas kameraa, viitni, kur ieksha objektiivu skuuveet. ir doma par digitaali-analogu kameru.
tad Tev vajadzēs digitali-analogos objektīvus
Publicēts: 06.05.09 14:36
 citēt
buus! ;) ir aizdomas, ka apdirsiishos, un naaksies vel analogaakus objektiivus mekleet, bet poh. gan jau ka nee :D
Publicēts: 06.05.09 14:54
 citēt
versatile:buus! ;) ir aizdomas, ka apdirsiishos, un naaksies vel analogaakus objektiivus mekleet, bet poh. gan jau ka nee :D
Tev ANALOGAJAM objektīvam pakaļgalā būs jāieliek viena lēca no Olympus DIGITĀLĀ, lai gaismas starus sakārto paraleli opt. asij, jeb perpendikulāri matricai, savādāk 1/2 bildes nenonāks uz matricas
Publicēts: 06.05.09 15:07
 citēt
ņea! ar šito konstrukciju es nekrāmēšos, man būs kaut kas līdzīgs kā HDV un KINO optikai ;) principiaali, ne uzbuuves zinjaa. bet daargi laikam sanaaks, hvz.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):