forum.gif
Meklēju labu padomu - objektīvu tīrīšanā!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Meklēju labu padomu - objektīvu tīrīšanā!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.05.09 13:19
 citēt
Nu trakums ar tiem netīrumiem. :face-crying: Mans objektīvs pēc labu laiku kalpošanas nu ir gaužām netīrs :face-sad: Gribēju apvaicāties - vai kads zin kādu labu metodi kā tīrīt pašam - vai kādu uzticamu vietu - kur aiznest iztīrīt...??? Te runa par Nikon :face-smile: Ja ir zināms - cik tas tīrīšanas prieks maksā - labprāt uzzinātu arī to :face-angel:
Publicēts: 03.05.09 13:51
 citēt
nu putekljus no OBJEKTIIVA var ar lupatinju, nekur nav jaanes.
Publicēts: 03.05.09 14:04
 citēt
bet kādu lupatiņu tu man ieteiktu - es it kā centos tīrīt - bet nezinu - man netīrā s- kaut gan visuāli redzas - ka tie ir virsū... eh...
Publicēts: 03.05.09 14:45
 citēt
hmm kādreiz es tīrīju ar parasto logu tīrāmo, tagad nopirku speciālu sķidrumu objektīvu tīrīšanai, bet pēc manas saprašanas tas ir tīrs spirts.. (var nopirkt veikalā EURONICS), nāk komplektā ar speciālām šķiedru neatstājošām salvetēm.
Var nopirkt arī parasto briļļu tīrāmo lupatiņu, vai speciāli objektīviem paredzēto.
Ikdienā vislabāk tīrīt ar gaisu - šeit var izlīdzēties ar t.s. air rocket.
Publicēts: 04.05.09 09:20
 citēt
Vajag speciālu grafīta zīmuli, ir jebkurā fotobodē, ap 10 Ls maksā. Sevišķi jau filtriem, tie mīkstāki un lipīgāki.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):