forum.gif
Vienreizlietojamie fotoaparāti pārdošanā vēl ir?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vienreizlietojamie fotoaparāti pārdošanā vēl ir?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.05.09 18:36
 citēt
Vai kaut kur vēl ir manīti vienreizlietojamie fotoaparāti? Atceros, ka kādreiz bija Kodaki ar kartona korpusu. Vai kas tāds digitālajā ērā vēl ir sastopams? Cik saprotu, i-veikali sen jau ar šādām blēņām vairs neņemas.. :face-glasses:
Publicēts: 04.05.09 18:39
 citēt
ir ir.
Publicēts: 04.05.09 18:40
 citēt
kelogsos kaadreiz deva liidzi :D man bija vesele kaudze maajaas, un es vilku no tiem filminjas aaraa un liku parastajaa filminiekaa
Publicēts: 04.05.09 18:45
 citēt
miller31:kelogsos kaadreiz deva liidzi :D man bija vesele kaudze maajaas, un es vilku no tiem filminjas aaraa un liku parastajaa filminiekaa

Es kelogos neesmu īpaši ēdusi agrāk, man tādi nav bijuši čupām vien :face-grin:
zo:ir ir.

Ok, ja reiz tik pašpārliecināti, meklēšu kaut kādos fotoveikalos-bilžu.attīstīšanas.vietās.
Paldies :face-wink:
Publicēts: 04.05.09 19:24
 citēt
rimi meklē!
Publicēts: 04.05.09 20:46
 citēt
Eiropaa katraa veikalaa vai aptiekaa,Ebajaa kaudzzeem uzreiz...Latvija,progresiiva valsts,taapeec sen vairs nav..
Labs materiaals fotoprojektam-izdali kaadas 50 meerkja auditorijai,kas ikdienaa nefotografee,bet kuriem kas cits kopiigs-kaadaa Latgales saadzaa,beernudaarzaa vai bomzhiem,lai bildee,ko grib.Rezultaati ljoti savdabiigi un interesanti..Var izstadi sariikot beigaas.
Taadus projektus jau agraak ar shiim kameraam veica Amerikaa..taa nav mana ideja.
Publicēts: 06.05.09 15:45
 citēt
entuziasts:Eiropaa katraa veikalaa vai aptiekaa,Ebajaa kaudzzeem uzreiz...Latvija,progresiiva valsts,taapeec sen vairs nav..
Labs materiaals fotoprojektam-izdali kaadas 50 meerkja auditorijai,kas ikdienaa nefotografee,bet kuriem kas cits kopiigs-kaadaa Latgales saadzaa,beernudaarzaa vai bomzhiem,lai bildee,ko grib.Rezultaati ljoti savdabiigi un interesanti..Var izstadi sariikot beigaas.
Taadus projektus jau agraak ar shiim kameraam veica Amerikaa..taa nav mana ideja.

Ir gadījies redzēt, kā sīčiem bērnudārza/pamatskolas vecumā vecāki dod spoguļkameras, lai bildē, ko redz :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):