Sveiki! Vai variet ieteikt kādu restorānu vai kafejnīcu ar jumta terasi? Vēlams vecrīgā, bet priecāšos par jebkuru variantu un varbūt variet ieteikt kādu patiešām skaistu vietiņu Rīgā, kur iet pachillot savos svētkos?
lakricaa, jaa - kaa ERA teica - taa nav kafejniica, BET .. Goldbergs, kuram pieder reklaamas agjentuura, meedz iziireet savu jumta terasi (daudzi VIp pasaakumi no turienes pa TV ir raadiiti ;-)))) ... staavu zemaak tur ir arii telpa ar karaoke ij taaa ....
Pērnavas ielā pie 5.gada parka, netālu nu Zvaigžņu ielas, ir tāda ritīgi šaubīga dzertuve ar visām tā rajona piedevām - un šiem esot arī āriņš uz jumta...
domāju vajadzētu būt kolorīti
sen gribu aiziet, bet pie attiecīga noskaņojuma nekd nesu trāpījies tuvumā
Ķīpenē Nagļa viesnīcai ir jauka jumta terase - es gan tur tikai esmu smēķējis, pasākums notika iekšā, vēl nebija sezona, bet visa vecrīga kā uz delnas - tilti, panorāma…
{terodaktils, es no taas viesniicas Kjiipenee gan pusidenas esmu eedusi, gan saluutu fotografeju ... nu taaa .... ja grib feinu tusinju ... tad so so ....
'Pirms gadiem desmit (vēl bija Latvijas īpašums) biju jubilejā uz viesnīcas "Latvija" jumta.Naktī kolosāla pilsētas panorāma. Nu, tas laikam nav mazam pulciņam.
Par to, ka viņus grasās mest laukā no Vaļņu 10, jau gāja runa pirms kādiem 3 gadiem. Domāju pāris gadi jau kā būs. Par Goldberga kantora turpmāko likteni ziņas ir skopas. 2007.gadā bija arī kaut kāds maksātnespējas proces...
Snow, ko tu - pagaajshgad es veel tur biju! bet ja tu taa saki - saaku aizodmaaities, vai taada info toreiz nekliida ... (man parasti sliktaas zinjas neturaas galvaa) ;-)
{terodaktils, es no taas viesniicas Kjiipenee gan pusidenas esmu eedusi, gan saluutu fotografeju ... nu taaa .... ja grib feinu tusinju ... tad so so ....
Es darba pauzēs pīpējot, katru reizi uzmetu aci uz to jumta terasi