Annirs:Piedalies fotokonkursā! Konkursa tēma – „Dzīves svinēšana”. Patiess mirklis viena, vai vairāku cilvēku dzīvē - vēstījums par cilvēcisko skaistumu, mīlestību, gudrību. Bildei jābūt ar skaidru vēstījumu, kristāldzidru skatījumu un godīgu attieksmi pret skatītāju. 1.vietas ieguvējs saņems 500 FL 2.vietas ieguvējs saņems 300 FL 3.vietas ieguvējs saņems 100 FL Lai piedalītos konkursā, ievietojot bildi, pirms nosaukuma raksti „DzS” Tiks vērtēti darbi, kas tiks publicēti no 5. līdz 10. maijam. Darbu vērtēšanai izveidota žūrija – , Gita_B, NilsS un Annirs Vērtēšans princips absolūti subjektīvs Lai veicas!
Paraugs, kurš pretendēs uz balvu (spriežot pēc tik precīza apraksta "Bildei jābūt ar skaidru vēstījumu, kristāldzidru skatījumu un godīgu attieksmi pret skatītāju"), tev tās jau ir - parādi!!!
negatIvs:bet es domāju, ka podj......ka kaut kāda........................
es ar... 1.žūrija pati piedalās!??? 2.Bildes nav anonīmas!!! 3.Konvertēt FLs citā valūtā nevar, a kur viņus "bāzt" nezinu. 4.Diviem no trīm ļoti šaubīga (foto-tiesnešu) reputācijza.
1.žūrija pati piedalās!??? 2.Bildes nav anonīmas!!! 3.Konvertēt FLs citā valūtā nevar, a kur viņus "bāzt" nezinu. 4.Diviem no trīm ļoti šaubīga (foto-tiesnešu) reputācijza.
minu - es esmu ar labo reputāciju A kunga acīs Iemesls - neatceros, ka būtu kādu konkursu tiesājis
NilsS, pietiekoši autonoms un pašpietiekams, no trim, (daļēji) izskatās tikai viens - t/t, tādā gadijumā, žūrijas lēmums nevar būt ņemams nopietni. Dotais pasākums ir pašreklāma - ne vairāk. P.S. Alloxa nepārnes korupcijas smaku. (skatīt avataru ------------------------------------------>
Gudris:Tipa konkurs speciāli priekšs manis ? :face-angel:...nu par cik Annirs ir žūrijā man toč neuzvarēt
ko tu raudi- man divi DRAUGI Teikt ka žurija nekam neder, vai nu prāts tādus apvainojošus vārdus . Tāpēc neatbalstu personāliju apspriešanu ,... jo ja es rīkotu konkursu, tad viennozīmigi pats lemtu Jebkura žūrija ir laba UZVARĒTĀJAM!!!!
Te ir sabiedriska telpa ar saviem noteikumiem. Kas tos neieveero - tos izstumj. Secinaajumus katrs var izdariit pats. Smaku var sajust arii caur datora ekraanu. Konkurss ir subjektiiva lieta, jebkurshs, bet autoru personiibas mani maz interesee. Tikai bildes.
Annirs:Te ir sabiedriska telpa ar saviem noteikumiem. Kas tos neieveero - tos izstumj. Secinaajumus katrs var izdariit pats. Smaku var sajust arii caur datora ekraanu. Konkurss ir subjektiiva lieta, jebkurshs, bet autoru personiibas mani maz interesee. Tikai bildes.
lai gan bildes lielā mērā liecina arī par personību... vai par to, kāds autors gribētu izlikties...
Gudris:Tipa konkurs speciāli priekšs manis ? :face-angel:...nu par cik Annirs ir žūrijā man toč neuzvarēt
ko tu raudi- man divi DRAUGI Teikt ka žurija nekam neder, vai nu prāts tādus apvainojošus vārdus . Tāpēc neatbalstu personāliju apspriešanu ,... jo ja es rīkotu konkursu, tad viennozīmigi pats lemtu Jebkura žūrija ir laba UZVARĒTĀJAM!!!!
Mūsus aicināja... un mēs esmu tiesīgs pateikt (delikāti), kāpēc NE - bet organizātoriem publisku pasākumu vajadzētu cerēt ne tikai uz pozitīvām atsauksmēm. P.S. Tāpēc, kā "Tāpēc neatbalstu personāliju apspriešanu" mēs visi dzīvojam korumpētajā valstī... Nu nav gudri, kā katra personālija atseviški nav apspriežama, jo neētiski, bet kad savācas tās personālijas kopā (piemēram seimā), tad rezultāts lielākumu ne apmierina. Tikai tad tauta sāk apspriest - bet par vēlu, jo lēmums jau ir pieņiemts.
Te tomēr teikšu... cilvēks ir jāpieņem tāds, kāds viņš ir, vai ir otra iespēja...ignorēt... pāraudzināšana nepastāv. <Tāpēc, kā "Tāpēc neatbalstu personāliju apspriešanu" mēs visi dzīvojam korumpētajā valstī> vot šito ir īsts murgs... cik reizes jaf balsojiet par vieniem un tiem pašiem... iebalsoji- nežēlojies... tautai ir tāda valdība, kādu tā ir PELNĪJUSI!!! Pirmo reizi (cik nu zinu) redzēju, kā strādnieki balso par super labējiem ... tāpēc nejauc pie Annira ievēlētu varu