forum.gif
Dzīves svinētāji - UZVARĒTĀJI
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Dzīves svinētāji - UZVARĒTĀJI
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.05.09 00:41
 citēt
Lai iet....es piedalos.........
Publicēts: 06.05.09 00:50
 citēt
Haiduks:Te tomēr teikšu...
cilvēks ir jāpieņem tāds, kāds viņš ir, vai ir otra iespēja...ignorēt...
pāraudzināšana nepastāv.
<Tāpēc, kā "Tāpēc neatbalstu personāliju apspriešanu" mēs visi dzīvojam korumpētajā valstī>
:D vot šito ir īsts murgs... cik reizes jaf balsojiet par vieniem un tiem pašiem... iebalsoji- nežēlojies... tautai ir tāda valdība, kādu tā ir PELNĪJUSI!!!
Pirmo reizi (cik nu zinu) redzēju, kā strādnieki balso par super labējiem :)... tāpēc nejauc pie Annira ievēlētu varu

Es neko nejaucu - tikai novilku paralēles...

Зри в корень - мой друг, Хайдук. :face-wink:
Publicēts: 06.05.09 07:53
 citēt
alloxa - es tagad te korumpeejos, reklameejos, guustu.... nu iedod kaut variantus - un tad es ..... ieguushu muuzhiigo dziiviibu? naudu? ordeni? nepieredzeejushu blogeru dveeseles?

tiem, kam nekas nav jaaraksta starp rindaam - diennakts laikaa ir palielinaajies MAN interesanto bilzhu daudzums blogaa, tas bez naida pret pukjiiteem un saulrietiem. Ja kaadam ir veelme un iespeeja kaut ko mainiit sev tiikamaa virzienaa - tad droshi un priekshu!
Publicēts: 06.05.09 11:15
 citēt
nikonauts:No kurienes NilsSam tāda informācija, ka divu kungu tiesnešu reputācija apšaubāma? Kas būs tālāk?

man šāda info nav. Iesaku rūpīgāk izlasīt manis rakstīto tekstu.
PS un ir tikai viens veids, kā noskaidrot kāda ir šī konkursa žūrija - piedaloties :)
Publicēts: 06.05.09 12:46
 citēt
Viss notiek :)
Publicēts: 06.05.09 19:40
 citēt
interesanti
Publicēts: 06.05.09 20:35
 citēt
Jāsaka, kad nav mans zirdziņš,trīsritenis.Nav domu šajā virzienā,sory!
Publicēts: 06.05.09 21:36
 citēt
velk jau uz smagu banaljnjiku.. jaarakaajaas reportaazjaas :)
Publicēts: 07.05.09 00:43
 citēt
iesaku tēmu nākamajam konkursam- KrS- krīzes svinēšana. :face-glasses: varēs bildēt, kā visi besojas:face-grin:
Publicēts: 07.05.09 00:52
 citēt
tā krīze jau tāpat piegriezusies, visās malās to tik vien dzird :face-monkey:
Publicēts: 07.05.09 02:21
 citēt
daiga35:tā krīze jau tāpat piegriezusies, visās malās to tik vien dzird :face-monkey:

bingo! apniks kriize - nebuus kriize.
pamazaam jau tas paliek arvien nodraaztaaks temats
joku papildinaashanai vai teemai "par.." :)
Publicēts: 07.05.09 07:35
 citēt
un vispaar... kriize esot DIŽĶIBELE :D

bet konkursinsh uznjem apgriezienus... un tas priecee - vismaz man - noteikti kljuvis incantaak skatiit galerijas...

naakoshais bus drusku provokatiivaaks - par pashportretu teemu :D
Publicēts: 07.05.09 10:10
 citēt
lkz:velk jau uz smagu banaljnjiku.. jaarakaajaas reportaazjaas :)

provē tik, uh ka izdrā..... tfū, attiecīgi ievērtēšu :D
Publicēts: 08.05.09 16:11
 citēt
Priecee tas, ka jau ir vairaak kaa 60 bildes (redz, cik daudz te dziivee nepieredzeejushu blogeru, kas uzkjeerushies :))
Dazhas pat ir izcilas un nebuus viegli...
Lai aptuveni apjaustu veerteeshanu, tas notiks taa - visas bildes ir noseivotas, tiks izdrukaatas un otraa pusee tiks uzrakstiits katra veerteejums. par 1. vietu 10, 2. vietu 8, 3-6, 4-4 un 5-2 punkti. Triis veerteejumi, plus kopeejais skatiitaaju veerteejums peec taada pasha principa. Punkti summeejas un buus uzvareetaajs. bet veel ir laiks - turpiniet censties! Man prieks!
Publicēts: 11.05.09 11:29
 citēt
a kad un kur bus rezultāti???? :face-smile:
Publicēts: 11.05.09 11:33
 citēt
jā, kurš galu galā uzvarēja?
Publicēts: 11.05.09 12:00
 citēt
Rezultaati patreiz tiek akopoti, kaadas stundas laikaa tiks pazinjoti!
Publicēts: 11.05.09 12:04
 citēt
NilsS:
lkz:velk jau uz smagu banaljnjiku.. jaarakaajaas reportaazjaas :)

provē tik, uh ka izdrā..... tfū, attiecīgi ievērtēšu :D

Tava bilde man patika tīri labi, tomēr :)
Publicēts: 11.05.09 12:10
 citēt
:)
tagad parādās konkursi, ienāca doma, ka verētu pie kategorijām atvērt jaunas sadaļas, un katram konkursam savu , kur var ielikt bildi konkursa norādītajos laikos. Tas neprasa lielu pārtaisi adminiem, bet cik ērti visiem būtu. Nebūtu jārakņājās pa visām lapām :) lai atrastu zīmīgos burtus DzS, EK :):):)
Publicēts: 11.05.09 12:24
 citēt
Šeit var aplūkot vienuviet visas konkursam "Dzīves svinēšana" pieteiktās bildes.
foto.inbox.lv...
Rezultāti šodien būs zināmi un tiks publicēti.
Publicēts: 11.05.09 12:36 labots
 citēt
Rezultāti:

1. vieta - www.fotoblog.lv...
2. vieta - www.fotoblog.lv...
3. vieta - www.fotoblog.lv...

Komentaari - velkomeeti. Man ir, bet pagaidaam pataupiishu! balvas shodienas laikaa tiks paarskaitiitas laimiigajiem uzvareetaajiem.

Visas bildes kopaa apskataamas sheit foto.inbox.lv... .
Publicēts: 11.05.09 12:40 labots
 citēt
Manas favorītes ir zem numuriem: 26, 40, 51, 70. Vispār visnotaļ daudz bilžu (protams, ne jau tik daudz kā delfu pavasara konkursam, bet tomēr, kāds laiciņš vajadzīgs, lai visas apskatītu, nonicinātu, apbrīnotu). :)

p.s. pirmā vietā laba bilde. bet svinības tur neredz. emocijas necik. trešā vietā savukārt ir emocijas, bet bilde nu tā... bet ko nu Tu pret žūriju padarīsi! žurijs ir guru katrā konkrētā konkursā. ja viņš šitā saka, tad tā arī tas ir!
Publicēts: 11.05.09 12:51
 citēt
alvils:Manas favorītes ir zem numuriem: 26, 40, 51, 70. Vispār visnotaļ daudz bilžu (protams, ne jau tik daudz kā delfu pavasara konkursam, bet tomēr, kāds laiciņš vajadzīgs, lai visas apskatītu, nonicinātu, apbrīnotu). :)

p.s. pirmā vietā laba bilde. bet svinības tur neredz. emocijas necik. trešā vietā savukārt ir emocijas, bet bilde nu tā... bet ko nu Tu pret žūriju padarīsi! žurijs ir guru katrā konkrētā konkursā. ja viņš šitā saka, tad tā arī tas ir!

par otro politkorekti neizteicies, bet apstrāde....:(
mūsu domas aizdomīgi labi sakrīt daudzos punktos, tostarp par favorītu ( man ar laikam 40 ja pareizi atceros, kur tie čaļi :) )
Publicēts: 11.05.09 13:32
 citēt
Apsveicu uzvarētājus!
Apsveicu žūriju ar šī smagā uzdevuma sekmīgu pabeigšanu.
Absolūtā vienprātībā (pats brīnos) esmu ar žūrijas vērtējumu!
Publicēts: 11.05.09 13:34
 citēt
Haiduks::)
tagad parādās konkursi, ienāca doma, ka verētu pie kategorijām atvērt jaunas sadaļas, un katram konkursam savu , kur var ielikt bildi konkursa norādītajos laikos. Tas neprasa lielu pārtaisi adminiem, bet cik ērti visiem būtu. Nebūtu jārakņājās pa visām lapām :) lai atrastu zīmīgos burtus DzS, EK :):):)
apmaksaasi to bloga uztureetaajiem? neuzdod jautaajumus uz kuriem pats vari atbildet...
Publicēts: 11.05.09 14:25
 citēt
Nu taa - uzvareetaaji apbalvoti!

ja mees runaajam par kontekstu, tad man gribeejaas, lai uzvar otraas vietas ieguveejbilde, bet laikam tak tehniskais izpildiijums nedaudz pieviila...
Publicēts: 11.05.09 16:40
 citēt
Gribeetos, lai autors piestraadaa pie taa darba - emocionaalaa zinjaa pavilka uz 100
Publicēts: 11.05.09 16:59
 citēt
Oi ir vismaz 3-4 kadri kas ir 3 galvas tiesas pārāki par pārējo "Merkantīlo skatijumu" :):) LABAIS!
Publicēts: 11.05.09 17:01
 citēt
Luni - Tava versijas- kuras taas ir?
Publicēts: 11.05.09 17:06
 citēt
Vienīgais manuprāt kas CIENĪGS no godalgotajām ir pārītis Ratiņākrēslā , bet nuu sadirsts ar apstrādi būtu pilnībā B/W būtu IZCILS , ļot spēcīga bilde . Pirmais ir vienkarsji labs portrets VISPĀR bez tēmas . trešais naturāls prostjeckijs sūds kurš neatbilst konkursa "moto" bet bloga "KAĶĪSI ZAĶĪSI" stilā:):) Nu bet tās ir manas domas.
Publicēts: 11.05.09 17:09
 citēt
Paldies par balvu.Paldies par ierosinājumu piestrādāt pie bildes.Godīgi sakot,tiešām uz ātru roku izraku bildi,pārbraucu ar otu jau samazinātai versijai.Nebūtu konkursa,nebūtu pat bildi aizticis.
Publicēts: 11.05.09 17:10
 citēt
jā, otrā bilde favorītos, ja ne apstrāde.. :/
Publicēts: 11.05.09 17:11
 citēt
lielisks fotokonkurss, un daudz lieliskas bildes, vairaak taadu!
Publicēts: 11.05.09 17:13
 citēt
Lunis, verteeja jau subjektiivi, tapec ir tas kas ir
Publicēts: 11.05.09 17:18
 citēt
Es tā nopētiju ka tautai naturālas problēmas ar "Fantāziju" kas jau sen bij zinām "Močī" un labi :) Jelkautkāds "aktīvs" funktiers ir tikai kādās 10 bildēs , nu es tā noskatijos kau uz svinēšanu varētu pavilkt ja ņem pēc kārtas numuriem tad 03 11, 23 , 36,37,38,46,48,69.78 , parējie pat nav vārts lai apspriestu.
Publicēts: 11.05.09 17:24
 citēt
Par bildi ar ratiņkrēslu . Arkartīgi retos gadijumos bildes ar krāsu laukumiem melnbaltos isskatās labi , ši bilde ir ĻOTO SPĒCĪGA tik tapēc viņā izvelk pat šo variantu. Vīnu var mēģināt izcelt no BW ka viss pārējais ir kādu strēķiti gaišāks pūkaināks nedaudz bet ne traki.
Publicēts: 11.05.09 19:31
 citēt
OK driiz buus jauns konkurss - ar pagaidaam koodeetu nosauku "Idealizēts pašportrets"
varbut beidzot arii vairaak tautas atklaas savu patieso seju :D
Publicēts: 11.05.09 20:04
 citēt
Luni, tu esi baigi nepastāvīgs puika. Tad tev "trešais naturāls prostjeckijs sūds kurš neatbilst konkursa "moto" bet bloga "KAĶĪSI ZAĶĪSI" stilā'', tad atkal ''uz svinēšanu varētu pavilkt ja ņem pēc kārtas numuriem tad ...,37,.., parējie pat nav vārts lai apspriestu''. Divpadsmit minūtēs ''prosteckijs sūds'' sācis vilkt uz svinēšanu.
Publicēts: 11.05.09 20:18
 citēt
Lunis:Vienīgais manuprāt kas CIENĪGS no godalgotajām ir pārītis Ratiņākrēslā , bet nuu sadirsts ar apstrādi būtu pilnībā B/W būtu IZCILS , ļot spēcīga bilde . Pirmais ir vienkarsji labs portrets VISPĀR bez tēmas . trešais naturāls prostjeckijs sūds kurš neatbilst konkursa "moto" bet bloga "KAĶĪSI ZAĶĪSI" stilā:):) Nu bet tās ir manas domas.

es nezinu vai man ir jātaisnojās, bet varu atbildēt, ka nav ne kaķīši, ne zaķīši, bet gan mazs kazlēns- doma- sirmais kungs priecājas par nesen pasaulē nākušhu kazlēnu, tātad DzS. Vienigais, kas man žēl, ka pasteidzos, jo citā variantā man šī bilde ir labāka. un bilde tapa ne šim konkursam, bet gan pirms trīs gadiem, intervijā ar pāri, kas nodzīvojuši līdz zelta kāzām. kazlēniņi, smejoties, tika stādīti priekšā kā tikko dzimuši mazbērniņi.:face-wink:
un velreiz paldies, par piešķirto vietu, pat nebiju cerējis strap visiem dižajiem kko dabūt.:face-kiss:
Publicēts: 11.05.09 20:34
 citēt
Forši, ka konkursi izraisa vēl pēcreakcijas ažiotāžu.
Tātad bija to vērts.

"OK driiz buus jauns konkurss - ar pagaidaam koodeetu nosauku "Idealizēts pašportrets"
varbut beidzot arii vairaak tautas atklaas savu patieso seju"

Nūū... man jau patiesās sejas portrets gatavs:
www.fotoblog.lv...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes: