Haiduks:Te tomēr teikšu... cilvēks ir jāpieņem tāds, kāds viņš ir, vai ir otra iespēja...ignorēt... pāraudzināšana nepastāv. <Tāpēc, kā "Tāpēc neatbalstu personāliju apspriešanu" mēs visi dzīvojam korumpētajā valstī> vot šito ir īsts murgs... cik reizes jaf balsojiet par vieniem un tiem pašiem... iebalsoji- nežēlojies... tautai ir tāda valdība, kādu tā ir PELNĪJUSI!!! Pirmo reizi (cik nu zinu) redzēju, kā strādnieki balso par super labējiem ... tāpēc nejauc pie Annira ievēlētu varu
alloxa - es tagad te korumpeejos, reklameejos, guustu.... nu iedod kaut variantus - un tad es ..... ieguushu muuzhiigo dziiviibu? naudu? ordeni? nepieredzeejushu blogeru dveeseles?
tiem, kam nekas nav jaaraksta starp rindaam - diennakts laikaa ir palielinaajies MAN interesanto bilzhu daudzums blogaa, tas bez naida pret pukjiiteem un saulrietiem. Ja kaadam ir veelme un iespeeja kaut ko mainiit sev tiikamaa virzienaa - tad droshi un priekshu!
Priecee tas, ka jau ir vairaak kaa 60 bildes (redz, cik daudz te dziivee nepieredzeejushu blogeru, kas uzkjeerushies ) Dazhas pat ir izcilas un nebuus viegli... Lai aptuveni apjaustu veerteeshanu, tas notiks taa - visas bildes ir noseivotas, tiks izdrukaatas un otraa pusee tiks uzrakstiits katra veerteejums. par 1. vietu 10, 2. vietu 8, 3-6, 4-4 un 5-2 punkti. Triis veerteejumi, plus kopeejais skatiitaaju veerteejums peec taada pasha principa. Punkti summeejas un buus uzvareetaajs. bet veel ir laiks - turpiniet censties! Man prieks!
tagad parādās konkursi, ienāca doma, ka verētu pie kategorijām atvērt jaunas sadaļas, un katram konkursam savu , kur var ielikt bildi konkursa norādītajos laikos. Tas neprasa lielu pārtaisi adminiem, bet cik ērti visiem būtu. Nebūtu jārakņājās pa visām lapām lai atrastu zīmīgos burtus DzS, EK
Manas favorītes ir zem numuriem: 26, 40, 51, 70. Vispār visnotaļ daudz bilžu (protams, ne jau tik daudz kā delfu pavasara konkursam, bet tomēr, kāds laiciņš vajadzīgs, lai visas apskatītu, nonicinātu, apbrīnotu).
p.s. pirmā vietā laba bilde. bet svinības tur neredz. emocijas necik. trešā vietā savukārt ir emocijas, bet bilde nu tā... bet ko nu Tu pret žūriju padarīsi! žurijs ir guru katrā konkrētā konkursā. ja viņš šitā saka, tad tā arī tas ir!
alvils:Manas favorītes ir zem numuriem: 26, 40, 51, 70. Vispār visnotaļ daudz bilžu (protams, ne jau tik daudz kā delfu pavasara konkursam, bet tomēr, kāds laiciņš vajadzīgs, lai visas apskatītu, nonicinātu, apbrīnotu).
p.s. pirmā vietā laba bilde. bet svinības tur neredz. emocijas necik. trešā vietā savukārt ir emocijas, bet bilde nu tā... bet ko nu Tu pret žūriju padarīsi! žurijs ir guru katrā konkrētā konkursā. ja viņš šitā saka, tad tā arī tas ir!
par otro politkorekti neizteicies, bet apstrāde.... mūsu domas aizdomīgi labi sakrīt daudzos punktos, tostarp par favorītu ( man ar laikam 40 ja pareizi atceros, kur tie čaļi )
Haiduks: tagad parādās konkursi, ienāca doma, ka verētu pie kategorijām atvērt jaunas sadaļas, un katram konkursam savu , kur var ielikt bildi konkursa norādītajos laikos. Tas neprasa lielu pārtaisi adminiem, bet cik ērti visiem būtu. Nebūtu jārakņājās pa visām lapām lai atrastu zīmīgos burtus DzS, EK
apmaksaasi to bloga uztureetaajiem? neuzdod jautaajumus uz kuriem pats vari atbildet...
Vienīgais manuprāt kas CIENĪGS no godalgotajām ir pārītis Ratiņākrēslā , bet nuu sadirsts ar apstrādi būtu pilnībā B/W būtu IZCILS , ļot spēcīga bilde . Pirmais ir vienkarsji labs portrets VISPĀR bez tēmas . trešais naturāls prostjeckijs sūds kurš neatbilst konkursa "moto" bet bloga "KAĶĪSI ZAĶĪSI" stilā Nu bet tās ir manas domas.
Paldies par balvu.Paldies par ierosinājumu piestrādāt pie bildes.Godīgi sakot,tiešām uz ātru roku izraku bildi,pārbraucu ar otu jau samazinātai versijai.Nebūtu konkursa,nebūtu pat bildi aizticis.
Es tā nopētiju ka tautai naturālas problēmas ar "Fantāziju" kas jau sen bij zinām "Močī" un labi Jelkautkāds "aktīvs" funktiers ir tikai kādās 10 bildēs , nu es tā noskatijos kau uz svinēšanu varētu pavilkt ja ņem pēc kārtas numuriem tad 03 11, 23 , 36,37,38,46,48,69.78 , parējie pat nav vārts lai apspriestu.
Par bildi ar ratiņkrēslu . Arkartīgi retos gadijumos bildes ar krāsu laukumiem melnbaltos isskatās labi , ši bilde ir ĻOTO SPĒCĪGA tik tapēc viņā izvelk pat šo variantu. Vīnu var mēģināt izcelt no BW ka viss pārējais ir kādu strēķiti gaišāks pūkaināks nedaudz bet ne traki.
Luni, tu esi baigi nepastāvīgs puika. Tad tev "trešais naturāls prostjeckijs sūds kurš neatbilst konkursa "moto" bet bloga "KAĶĪSI ZAĶĪSI" stilā'', tad atkal ''uz svinēšanu varētu pavilkt ja ņem pēc kārtas numuriem tad ...,37,.., parējie pat nav vārts lai apspriestu''. Divpadsmit minūtēs ''prosteckijs sūds'' sācis vilkt uz svinēšanu.
Lunis:Vienīgais manuprāt kas CIENĪGS no godalgotajām ir pārītis Ratiņākrēslā , bet nuu sadirsts ar apstrādi būtu pilnībā B/W būtu IZCILS , ļot spēcīga bilde . Pirmais ir vienkarsji labs portrets VISPĀR bez tēmas . trešais naturāls prostjeckijs sūds kurš neatbilst konkursa "moto" bet bloga "KAĶĪSI ZAĶĪSI" stilā Nu bet tās ir manas domas.
es nezinu vai man ir jātaisnojās, bet varu atbildēt, ka nav ne kaķīši, ne zaķīši, bet gan mazs kazlēns- doma- sirmais kungs priecājas par nesen pasaulē nākušhu kazlēnu, tātad DzS. Vienigais, kas man žēl, ka pasteidzos, jo citā variantā man šī bilde ir labāka. un bilde tapa ne šim konkursam, bet gan pirms trīs gadiem, intervijā ar pāri, kas nodzīvojuši līdz zelta kāzām. kazlēniņi, smejoties, tika stādīti priekšā kā tikko dzimuši mazbērniņi. un velreiz paldies, par piešķirto vietu, pat nebiju cerējis strap visiem dižajiem kko dabūt.