forum.gif
Dzīves svinētāji - UZVARĒTĀJI
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Dzīves svinētāji - UZVARĒTĀJI
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.05.09 21:46
 citēt
Perversām norādēm jaadod apzīmējums- beerniem lidz 62,5 naf ieteicams skatīt... :D:D:D
Publicēts: 11.05.09 21:53
 citēt
Annirs:
Haiduks::)
tagad parādās konkursi, ienāca doma, ka verētu pie kategorijām atvērt jaunas sadaļas, un katram konkursam savu , kur var ielikt bildi konkursa norādītajos laikos. Tas neprasa lielu pārtaisi adminiem, bet cik ērti visiem būtu. Nebūtu jārakņājās pa visām lapām :) lai atrastu zīmīgos burtus DzS, EK :):):)
apmaksaasi to bloga uztureetaajiem? neuzdod jautaajumus uz kuriem pats vari atbildet...

Papriekšu gribēju dzirdēt tautas balsi, un tad rastītu adminiem... bet tauta pagaidām negrib... kāpēc sarežģīt dzīvi :)
Publicēts: 11.05.09 23:20 labots
 citēt
Lunis:Oi ir vismaz 3-4 kadri kas ir 3 galvas tiesas pārāki par pārējo "Merkantīlo skatijumu" :):) LABAIS!

+1
II vieta būtu MB versijā laba
1 un 3 - ??? - bij krietni spēcīgākas...
Publicēts: 11.05.09 23:26
 citēt
Alloxa:
+1

Būtu interesanti uzzināt, kuras bildes ir Alloxas favorītes :face-wink:
Publicēts: 11.05.09 23:40
 citēt
Alloxa:
Lunis:Oi ir vismaz 3-4 kadri kas ir 3 galvas tiesas pārāki par pārējo "Merkantīlo skatijumu" :):) LABAIS!

+1
luudzu, savu versiju!
Publicēts: 11.05.09 23:40
 citēt
būtu gan interesanti :face-glasses:
Publicēts: 12.05.09 02:50
 citēt
lukass : Kur problēma? Es saku ka vinš nav nekas pirmo trijnieku pelnijis , bet bet vismaz ir intresants tipisks bloga "Kaķīsi zaķīši" stilā . Parejie nav pat uzmenibas verti.
Publicēts: 12.05.09 08:25
 citēt
Viss ir rihtīgi... kas organizē konkursu- nosaka muziku!!! Un ja kāds naf mierā ar viņu veikumu, var ātri pārvērtēt, nosaukt 1-mās trīs vietas, un izsūtīt foto jevrikus :D. Ja naf foto jevriki, var sūtīt tos 400 parasto jevriku veidā :):):)
Publicēts: 12.05.09 09:58
 citēt
Lunis:lukass : Kur problēma? Es saku ka vinš nav nekas pirmo trijnieku pelnijis , bet bet vismaz ir intresants tipisks bloga "Kaķīsi zaķīši" stilā . Parejie nav pat uzmenibas verti.

Es par epitetiem, Luni. Skan gandrīz dižciltīgi - interesants bloga stilā ''Kaķīši, zaķīši'' ieturēts prostjeckijs sūds. Zvērā.
Publicēts: 12.05.09 09:59
 citēt
Lunim jau gribas to atviegloshanaas procesu briizhiem taa skaisti :D :D :D
:face-angel::face-angel::face-angel:
Publicēts: 12.05.09 14:19
 citēt
jebkura veerteeshana ir subjektiiva... saliekot kopaa chetrus subjektiivus veerteejumus sanaak tas, kas ir tagad... bet jebkuraa zhuureets tika neatkariigi vienam no otra, relatiivi anoniimi (man bildes tika izkopeetas, 90% es pat autorus nezinaaju)... un zhuurijas sastaavs bija pietiekami polarizeets savaa spektraa - un ja visiem bija favoriitbildes, tad tas tikai noraada uz zinaamaam tendenceem.
Publicēts: 12.05.09 15:21 labots
 citēt
Tāpēc jau saku TAS MANS VIEDOXSLIS kas galīgi neko neiesaka vai neuzstāj konkrētā konkursa rezultātiem vai autoriem:):)
Publicēts: 12.05.09 20:38
 citēt
Luni - un kura bilde ir nr.1?
Publicēts: 12.05.09 23:23
 citēt
Luņa komisija izlēma pirmās trīs vietas nepiešķirt.
Publicēts: 13.05.09 10:04
 citēt
lukass:Luņa komisija izlēma pirmās trīs vietas nepiešķirt.

...un tikai viena GRAND PRIX :D
bet lunī der ieklausīties... pieņemt, vai ne, tas katra pša ziņā :)
Publicēts: 13.05.09 11:30
 citēt
oi, daudz bilzhu piedalijas! forsii!!

par favoriiteem nu nezinu, apskatijos inboxaa tur bija bildes ar berniem, labas arii bet nu subjektivi visas subjektivi
Publicēts: 15.08.09 20:13
 citēt
.........
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes: