Haiduks: tagad parādās konkursi, ienāca doma, ka verētu pie kategorijām atvērt jaunas sadaļas, un katram konkursam savu , kur var ielikt bildi konkursa norādītajos laikos. Tas neprasa lielu pārtaisi adminiem, bet cik ērti visiem būtu. Nebūtu jārakņājās pa visām lapām lai atrastu zīmīgos burtus DzS, EK
apmaksaasi to bloga uztureetaajiem? neuzdod jautaajumus uz kuriem pats vari atbildet...
Papriekšu gribēju dzirdēt tautas balsi, un tad rastītu adminiem... bet tauta pagaidām negrib... kāpēc sarežģīt dzīvi
lukass : Kur problēma? Es saku ka vinš nav nekas pirmo trijnieku pelnijis , bet bet vismaz ir intresants tipisks bloga "Kaķīsi zaķīši" stilā . Parejie nav pat uzmenibas verti.
Viss ir rihtīgi... kas organizē konkursu- nosaka muziku!!! Un ja kāds naf mierā ar viņu veikumu, var ātri pārvērtēt, nosaukt 1-mās trīs vietas, un izsūtīt foto jevrikus . Ja naf foto jevriki, var sūtīt tos 400 parasto jevriku veidā
Lunis:lukass : Kur problēma? Es saku ka vinš nav nekas pirmo trijnieku pelnijis , bet bet vismaz ir intresants tipisks bloga "Kaķīsi zaķīši" stilā . Parejie nav pat uzmenibas verti.
Es par epitetiem, Luni. Skan gandrīz dižciltīgi - interesants bloga stilā ''Kaķīši, zaķīši'' ieturēts prostjeckijs sūds. Zvērā.
jebkura veerteeshana ir subjektiiva... saliekot kopaa chetrus subjektiivus veerteejumus sanaak tas, kas ir tagad... bet jebkuraa zhuureets tika neatkariigi vienam no otra, relatiivi anoniimi (man bildes tika izkopeetas, 90% es pat autorus nezinaaju)... un zhuurijas sastaavs bija pietiekami polarizeets savaa spektraa - un ja visiem bija favoriitbildes, tad tas tikai noraada uz zinaamaam tendenceem.