forum.gif
Simbolu zaimošana !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Simbolu zaimošana !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.05.09 11:02
 citēt
pēdējais, kas nāk prātā redzot šo bildi, ir hokejs.
Publicēts: 05.05.09 11:08 labots
 citēt
Gemini:KEPKE: nejauc sportu un karu ar kailu sievieti. Un šeit nav izmantota pat karoga simbolika, bet reāls karogs. UN man nekas nav pret kailfoto... Bet šī ir ĻOTI ŠAURA ROBEŽA, kur katram JĀSAJŪT, kas ir pieņemami un kas nav...
Un, ja pieņem bildi kopā ar nosaukumu kā vienu veselumu, tad jau robeža ir pārkāpta...

Es neko nejaucu, negribas jau tā uzsvērt, bet vadoties pēc taviem kompleksiem nevar izvērtēt to kā zaimošanu!
Skaistu lietu piesaistīšanu karogam - nav zaimošana! Uz tā karoga tak netiek veikts nekāds seksuāls, publisks akts.

Ar hokeju maza saistība, bet nu paši letiņi jau kultivē, to ka plika latviešu sieviete, tā ir mauka!? Jeb es nepareizi to viedokli sapratu, ko te visi izčīkst..
Publicēts: 05.05.09 11:13
 citēt
PS dārgais gudri - varbūt neaizdirs forumu ar savu hui.u tik bieži ?
Publicēts: 05.05.09 11:25
 citēt
driikst vienu topiku nedeeljaa. veelams pa nakti.:face-devil-grin:
Publicēts: 05.05.09 11:26
 citēt
Gudris:
NilsS:PS dārgais gudri - varbūt neaizdirs forumu ar savu hui.u tik bieži ?

a cik bieži drīkst ?...noteikumos nekas nav pieminēts :face-sad:

forši ir tieši tik daudz, lai citiem nav zb. Jo tēmas un to autors neinteresantāks, jo ātrāk zb. Un par to nekur nekas nestāv rakstīts. Daži kautrīgākie indivīdi to sajūt :) nu vai mazāk gudrie...
Publicēts: 05.05.09 14:07
 citēt
NilsS:pēdējais, kas nāk prātā redzot šo bildi, ir hokejs.

tieši tā :)
Publicēts: 05.05.09 14:12 labots
 citēt
neapvainojies, bet saturiski Latvija - sex tūrisma paradīze, reklāmas plakāts
Publicēts: 05.05.09 14:13
 citēt
balsojums un koments pie bildes
Publicēts: 05.05.09 14:47
 citēt
nez. mes kaut ka baidamies no karoga, tachu jo tuvaak tas ir ikdienaa, jo labaak. un ja meitene piesedzas tikai ar karogu - tas drizak simbolizee to ka paljaujas uz aizsardziibu vai kkaa taa
protams, ja pec peldes pakalju ar karogu slauciitu - cita runa.

tapat ka ar miljvardinjiem - viens paris var viens otru miilji par pimpiiti saukaat, cits sievu nosistu par tadu tekstu.
Publicēts: 05.05.09 15:04
 citēt
Gudris , es ļoti šaubos ka šeit vai citos foto saistītās web lapās kāds hokejists ienāk :) . Cita runa ja modele kaila aizietu ar karogu uz hokeju vai vienkārši tādi sagaidītu hokejistus lidostā :) . Bet nosaukums "Par Latviju" skan :) - Pliks bet lepns! :)

Jā , no karoga baidās , no dieva baidās , no velna baidās , no ...... :D
Publicēts: 05.05.09 15:22 labots
 citēt
Grafiski redzu milzu akcentu uz krūtīm.
Pričom te karogs, nav skaidrs.

Saturiski- meiča ar milzu pupiem. Ne noslēpuma, ne gaismēnu spēles, ne interesantu krāsu, ne oriģinālas pozas...viena zibspuldze, smiltis, lielo krūšu nēsātāja...

Lauku glamūrs bija daudz saturīgāks, jo bija gan lauki, gan aktierspēle, nevis naturālistiska pupu atrādīšana.

Būtu es meiča, pie tevis nefočētos.

P.S. Bildi esi aizdirsis pats, ar švaku saturisko izpildījumu.
Publicēts: 05.05.09 15:29
 citēt
papildināšu ka fotogrāfi arī šajā bildē pamanīs krūšu deformēšana veikta neuzmanīgi, jūras horizonts pie reizes deformējies...
Publicēts: 05.05.09 15:43
 citēt
liquify prieksh pupiem forshs tuulis, bet labak to darit atseviskja leijerii, lai fonu var nomaskot un atstat no apaksheja - parasti jau lielakas jataisa.
Publicēts: 05.05.09 16:02
 citēt
Pie šitām bildēm es tā īsti nevaru nekad saprast ko vērtēt (un ko citi vērtē) modeles darbu vai fotogrāfa. Varētu dot 555, bet par modeles darbu :) Kopumā diezgan garlaicīgi, bet kolhoza darbnīcās būtu pašā laikā, bet ja Latvijas karoga vietā būtu Irānas vai Palestīnas karogs tad gan būtu interesanti ...
Publicēts: 05.05.09 16:14
 citēt
Toties slavens kļūsi, būs provokācija un tas būs interesanti savādāk ir vienkarša plikbilde ar smuku meiteni :) Citu karogu un varēsi saukt par mākslu :face-wink:
Publicēts: 05.05.09 23:59
 citēt
NilsS:pēdējais, kas nāk prātā redzot šo bildi, ir hokejs.

Pilnīgi piekrītu...
Publicēts: 06.05.09 00:21
 citēt
Latvija, Latvija, Latvija, :D
Točna hokejs :D
Ja kāds tur saskata kkādu zaimošanu lai saskata tālāk, man viņa asociējas ar skaistu meiteni, kas reklamē hokeju :D :D
Ja LV karogu kāds mīdītu, apčurātu vai dedzinātu - tā būtu LV simbola zaimošana.
Bilde forša - cepums :face-angel:
Publicēts: 06.05.09 01:18
 citēt
Sjitais saistās ar dažjādākām kultūras pieredzēm un līmeņiem dažādās pasaules vietās , mums piemēram tāds jēdziens kā Popkultūra daudziem nemaz nav saprotams . Piemēram visa veida Anglosaxsji vazā savus "Simbolus" pat vēl pirms Varhola laikiem kur tik vien ņe , sākot no mazbixsiņām lidz šortiem maikām un pat sieviešu higiēnas priekšmetiem , vīniem ar tie simboli saucās attiecīgi nu tādi JAUTRIE :) Latvijā un daudzkur citur šiem simboliem ir cits svars un nozīme NE tik brīvs , un Latvijā savs Varhols un K.o ar vēl nav biis. Reiz pirms gadiem 15 liekas man kāda kliente palūdza uztaisīt bildi "Alja Madona" ir viņa tāda bilde ar USA karogu tā smuk krīt pār pēcpusi , atceros vēl baig meklējām ZĪDA Lv karogu lai tā uztaisītu , uztaisījām ar un tantei baig patika. Ko tu domājies pēc kāda laika laikam bilduks kautkur bij "Zasveķijies" un man te uzmeklēja attiecīgi dienesti "Parunāt" man gan nebij ko teikt jo kā prasti pie mais nekas nebij palicis un varēju izlikties par bexstu "Kāda bilde kāds kārogs kādas vecenes" neko neatceros daudz visādas staigā un lidz:):) A bilduks bij smuks jo dipsis bij smuks un karogs ar labis isstijās:):)
Publicēts: 06.05.09 01:41
 citēt
Lunis inchiigs staastins, bet pa teemu, tad bilde man personigi liekas pienjemama, varbuut tie izspiedushies kauli mazliet japielabo un ne tik asas gaismas. un tas karogs, nu h** vinj zin, laikam jau tik hokeja simbols, drizaak nepatiku izpelniijies pats autors
Publicēts: 06.05.09 01:55 labots
 citēt
Zini AUTORS man nav zināms aizmirsu paskatities , uz sitiena likās Lutums varbūt kautkad pagajusjogad vinam bij sjitadas pludmales bildes ar saulrietiem un skukjiem sjitada stila. Bet Latvijas karogu sarezgiti bildēt atceros varen nocakarejos kamer ir ta ka SMUKI un ta ka Atpazistami. Vispar labako LR karoga stilizaciju ko esmu redzejis ir sogad hokja faniem bija tadi dzeki METELISJOS karoga krasa SUPER!! A bilde nu skukjim kauli , karogs nav ista matereala utt. BET bildei ne vainas tads PASPELEJAS stilaa:):) Man personigi nekas traks neliekas bet DAUDZIEM tas noteikti nebuss STILĀ :):) Katra zinja LV karogs ISTI normali isstas tikai HORIZONTALI vertikali tad jābūt baig garam tipa kā Pink Floyd - High Hopes - The Division Bell gabaliņā:):) www.youtube.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):