ironia:bet tas ka RF var list nekaunigi bučoties un gramstities es necik nebrinos.
a bet vinja tak pati izgjeerbaas, es domaaju... :shock:
tieshi delj shitaa, es plikas tik paziistamas, kas neapvainosies, ja bilzhu nebuus, un neparpratiis ja kko ne taa pateikshu. pagaidaam 3 ir bildeetas taa. jaa, dazhiem te stundas laikaa vairak sanak, nu a kas? za to mani neviens rokaa nemeklee (a kas mekleeja, pats tapa atrasts)
REZ:Nav ko raustīties no tā āksta... lai tak viņš draud... kad satiksi iedosi pa tauri un viss...
Es jau neraustos, piedāvāju viņam satikties, atteica! Neiešot ar visādiem idiņiem tikties, ķipa mani?! Bet ja godīgi, sūdzības ir bijušas no kādām piecām meitenēm, pat uzjautā pirmo jautājumu, vai pazīstot RF un kādas manas domas par viņu un tikai tad nāk bildēties. Doma sekojoš, citēju viņa paša tekstu: "Ja man fotosesijas laikā nestāv, es veceni nebildēju!". Ko tur vēl piebilst?
Jaf toreiz , kad mums ar Octavian , pirtiņā bija pārrunas par šo tēmu, es iebildu... tas ko redzēju es bija galanta, delikāta vīriešā uzvedība... laicīgi tika pasniegta roka meitenei, un daudz kas cits pozitīvs, ko Fjodors nevarēja manā priekšā notēlot 3 st. garumā. Man par viņu tiešām ir labs priekštats... Bet jebkurā gadījumā te naf īstā vieeta šādam topikam... man tas atgādina futbolu vienos vārtos... REZ, atļauj man pajautāt, <Nav ko raustīties no tā āksta>... vai tev uz tādiem vārdiem ir pamatotas tiesības, vai tikai kartējā bloga inerce (gribu saprast... regulāri blogā ir raganu medības... ar vieniem un tiem pašiem aktīvistiem un līdzskrējējiem)
REZ:Nav ko raustīties no tā āksta... lai tak viņš draud... kad satiksi iedosi pa tauri un viss...
Es jau neraustos, piedāvāju viņam satikties, atteica! Neiešot ar visādiem idiņiem tikties, ķipa mani?! Bet ja godīgi, sūdzības ir bijušas no kādām piecām meitenēm, pat uzjautā pirmo jautājumu, vai pazīstot RF un kādas manas domas par viņu un tikai tad nāk bildēties. Doma sekojoš, citēju viņa paša tekstu: "Ja man fotosesijas laikā nestāv, es veceni nebildēju!". Ko tur vēl piebilst?
Ir variants, sāc viņam uzmākties ar nepiedienīgiem sex piedāvājumiem no savas puses , šis nobīsies no Tevīm , ka tik kaut kas ne tā nesanāk un mumks no Tevīm pa gabalu
netjan: Ir variants, sāc viņam uzmākties ar nepiedienīgiem sex piedāvājumiem no savas puses , šis nobīsies no Tevīm , ka tik kaut kas ne tā nesanāk un mumks no Tevīm pa gabalu
Vai arī otrādi- piekritīs un būs jākniebjas, bet Octavian taču nestāvot...
Haiduks: REZ, atļauj man pajautāt, <Nav ko raustīties no tā āksta>... vai tev uz tādiem vārdiem ir pamatotas tiesības, vai tikai kartējā bloga inerce (gribu saprast... regulāri blogā ir raganu medības... ar vieniem un tiem pašiem aktīvistiem un līdzskrējējiem)
Nu ja viņš draud un neko nedara tad ir āksts, un kādēļ lai vispār no tādiem tipiņiem baidītos??? + viņš bija vienreiz sarunājis manu draudzeni pie viņa fočēties, kaut kā nejauši atcēlās tā sesija, pēc tam uzpeldēja par viņu atsauksmes (es padomāju kā viņai paveicās + viņam arī, ja viņa pasūdzētos, tā kā man jau dusma ir vien no tā kas varēja būt)
Katrā ziņā neesmu no viņa dzirdējis cilvēcīgu jautājumu risināšānu, nedzīvojam taču akmens laikmetā...
Runājot par fotogrāfiem draudētājiem, vienreiz Mārcim Baltskaram iekomentēju albūmā ka viņš ir nozadzis bildi (reāli no neta paņēmis un sašopējis) bez nekādām norādēm... kā rezultātā es arī dabūju dzirdēt nosacītus draudus (ne gan tik precīzus kā kāju laušanu, bet tādu dusmu uz mani no sērijas ko es vispār atļaujos) Atzīsties ja esi paņēmis, nevis gruzī, kaut kādus melus un aizvainojumus... tā lūk... + zinu ka neesmu vienīgais, kas ir dzirdējis pārmetumus no viņa
Haiduks: REZ, atļauj man pajautāt, <Nav ko raustīties no tā āksta>... vai tev uz tādiem vārdiem ir pamatotas tiesības, vai tikai kartējā bloga inerce (gribu saprast... regulāri blogā ir raganu medības... ar vieniem un tiem pašiem aktīvistiem un līdzskrējējiem)
Nu ja viņš draud un neko nedara tad ir āksts, un kādēļ lai vispār no tādiem tipiņiem baidītos??? + viņš bija vienreiz sarunājis manu draudzeni pie viņa fočēties, kaut kā nejauši atcēlās tā sesija, pēc tam uzpeldēja par viņu atsauksmes (es padomāju kā viņai paveicās + viņam arī, ja viņa pasūdzētos, tā kā man jau dusma ir vien no tā kas varēja būt)
Katrā ziņā neesmu no viņa dzirdējis cilvēcīgu jautājumu risināšānu, nedzīvojam taču akmens laikmetā...
Runājot par fotogrāfiem draudētājiem, vienreiz Mārcim Baltskaram iekomentēju albūmā ka viņš ir nozadzis bildi (reāli no neta paņēmis un sašopējis) bez nekādām norādēm... kā rezultātā es arī dabūju dzirdēt nosacītus draudus (ne gan tik precīzus kā kāju laušanu, bet tādu dusmu uz mani no sērijas ko es vispār atļaujos) Atzīsties ja esi paņēmis, nevis gruzī, kaut kādus melus un aizvainojumus... tā lūk... + zinu ka neesmu vienīgais, kas ir dzirdējis pārmetumus no viņa
ironia:bet tas ka RF var list nekaunigi bučoties un gramstities es necik nebrinos.
...ja viņš to darītu lēni un kaunīgi- tu atkal rakstītu, ka no viņa nekā tur naf Visiem neizdabāsi
man bija citi merki ar vinu tiekoties, ne jau tur kautkadi plaani pabuchoties pabildeties vai ko tamlidzigu. bet pec 20min garas pastaigas shis jau paspeja "novertet ar acim" manas kajas un vispaar pie tam izsakot komentarus. tas nav profesionali un ari patikami.
nu, man reiz bija gadījums, kad kāds bija man zvanījis jakobi ar to pašu karti, ar kuru bijis draudu zvans. izmeklētājs bija dabūjis sarakstu, kam vēl zvanīts no tās kartes un taujāja, vai nezinu numurus. a debilka man bija paduma, uzraksti Nr., kurš kontaktos, a šī goda vārdu nerāda. 1/2 dienas garumā čakarāža sanāca.
Octavian:Mārcim es esot nospēris parakstu! Karoče es to vien darot, kā kopējot citu idejas, ceļot modeles nost un stāstot par visiem kaut kādu huiņu! Jāsāk piedomāt un pārzināt citu darbus, savādāk redz kā sanāk....
Tev kā iesācējam ļoti labi sanāk...laikam tā zīmēšana palīdzējusi...bet to ka pats neesi enģelīts točna zinu
Jāpiekrīt par to eņģeli! Vienkārši PĀRĀK eņģelisks imidžs, lai tā būtu patiesība!
dansiga:bet kaads tachu nostuchiija, ka sheit notiek diskusija;-)
es teiktu, nevis nostuchiija, bet painformeeja. cilvekam tiesibas zinaat, ko publiska telpa par vinju runa, neatkarigi no visa kaa. japiekrit, ka viena pagale nedeg, un dazhreiz tiesham smiekliiga taa aklaa "modelju" aizstaveshana, kad pats labi zini, ka viena otra skukje kas uz modeliiti pavilktos nekas vairaak par nedabuujuhsu VTO kamolu nav.
nu, slikti deg, ja vispār. bet dūmi bez uguns bieži. :face-plain: personālā sarakste man atgādināja manus dialogus ar manu, ja atmiņa neviļ, 2. sievu, filoloģi pēc izglītību un latviešu valodas skolotāju pēc amatu: - Tu dusmojies uz manīm? - es nedusmojos uz Tevīm. - Tu dusmojies uz manis? - es nedusmojos uz Tevis.
a zinat, kā debilkas uz ielas kantorē? saka iedod parunāties, baterija nosprāga, es Tev 4-bultā atlīdzināšu. parunā minūti un, kad prasi debilku atpakaļā, brēc: "palīgāāāāāāā! debilku ņem nost! palīīgāāāāāā!" stāsts ir par to, ka visi apliecinās, ka tā arī ir un visas lietas. :face-plain: vai kāds Tev visu vai vismaz 87% dzīves samaitājis un tagad mēģina arī vēl pa purnu sadot. visādi atgaiņājies, tak beigās mēz pretī. visi, kas tajā brīdi no aizstūra parādījušies, apgalvos, ka Tu pats kasījies. :face-plain:
Octavian:Ko fotogrāfi var ieteikt, ja kāds amatu brālis izsaka tiešus draudus viņa veselībai? Personība visiem labi pazīstama RF, pēdējās dienās īpaši aktīvi nodarbojās ar manis apmelnošanu, draudiem utt... Citēju: "Skaties ka tev tavas skjibas rokas kads nezalauz! Pilseta ir maza, pavisam driz mes tevi atradisim! gatavojies maita!". Pie kam man ar šo cilvēku nav nekāda sakara un kontakta!
Žēl ka Tu neesi deputats , tad jau Tavs draudnieks būtu cietumā a varbūt mīkstumā , mums taču par dradēšanu arī ir kriminālpants , bet Tev tik to japierāda , pēc tam kad izlemsi ko Tu no viņa gribi - cietumu vai mīkstumu
Bet ja nopietni , bļin baigie jautrīši , vismaz šodien kāds labi sasmīdināja. Paldies !!!! PS Bļin, Fotodurnis nav savu viedokli izteicis , būtu interesanti dzirdēt.
FOTOdurnis:Bļin, Fotodurnis nav savu viedokli izteicis , būtu interesanti dzirdēt. ...............................................................................................
Man pie pakaļas. Manis pēc tas mistiskais RF tam man nezināmajam Octavian var arī olas noraut. Par tādu mīksto segvārdu vien jau redele jāretina. Octavian - gege. Jūlijs Cēzars ibio atradies.