forum.gif
Draudi...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] Draudi...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.05.09 19:45 labots
 citēt
super... pirmo reizi dzirdu par taadu Reini Ziemeli un izraadaas, vins jau slavens un visi par vinju runaa :D
arii RF tikai ieprieksh 1x dzirdeets
zheel, ka mees neuzzinaasim kaa tad patiesiibaa bija, jo viens teiks vienu otrs bļaus atkal citu.

aaa, veel Juus vareetu pateikt, lai iesaistiitas meitenes pieregistreejas blogaa un iesaistaas :D tad gan buutu jautri
Publicēts: 05.05.09 19:45
 citēt
Portreti:
Nu, nu, pastāsti šito ar, nav dūmu bez uguns, Haidukonkulis jau vienmēr topā! :)

:D pateicoties klaunam :),
... bet liekās , ka tu pat nomirt bez Haiduka uz mēles nevarēsi... ir jaf labi, ja savu sāpi uz cita vari izsāpēt :D
Publicēts: 05.05.09 19:48
 citēt
steevee, klau - a kas tur bija ar to ironia zibeni no UK?m?
Publicēts: 05.05.09 19:55
 citēt
Ew toč labs seriāls sanāk... kažočiņš forši apmetās uz otru pusi. Es pat negaidīju šādu pavērsienu... hamelionu rotaļas nobāl :D :D
Publicēts: 05.05.09 19:56
 citēt
Kam te pa purnu vajadzēja? Man šon atbilstošs noskaņojums :D:D:D
Publicēts: 05.05.09 19:59
 citēt
Nu, Octavian, es savu pieredzi ar Riķikovu jau izstāstīju Haidukpirtī..
Neņem aubē ;) ignorē un āmen. Pats ar laiku pazudīs.
Publicēts: 05.05.09 19:59
 citēt
hmm ... nez kapeec shur tur lasaams taads viedoklis RF? :face-angel: bet katraa zinjaa ne jav publiski shitas risinaams! ja esiet normaali vechi, tad arii aci pret aci atrisiniet, kas risinaams! te taada miiksta taisnoshanaas tuuliit tik saaksies, ka juutu, vairs nebuus inchiigi!
Publicēts: 05.05.09 20:01
 citēt
miller31:
aaa, veel Juus vareetu pateikt, lai iesaistiitas meitenes pieregistreejas blogaa un iesaistaas :D tad gan buutu jautri

Nav jāreģistrējas :D esmu jau sen šeit ;) Bet neko netaisos teikt. Tik vien, ka cilvēkam būtu ar sevi jātiek galā. Es domāju - RF.
Publicēts: 05.05.09 20:02 labots
 citēt
garsh stasts
Publicēts: 05.05.09 20:05
 citēt
Lindys::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:Smags gadījums,laikam nedaudz arī es esmu iejaukta....Varu teikt tikai vienu,aprunāšana un klacošanās nav nepiekā laba novedusi,jā tikos ar RF jaukas bildes un viss...Bet tie,kas aprunā,laikam skauž!!!Varu ieteikt tikai vienu Reinim Ziemelim ,ja gribi būt fotogrāfs tad fotografē,bet klachoties mazaak vaidzetu,tas arii viss:)

Tev gan zīmgs reģistrācijas datums...

Nu tad būs turpinājums seriālam vai nebūs...
Publicēts: 05.05.09 20:08
 citēt
SL:[ Tik vien, ka cilvēkam būtu ar sevi jātiek galā. Es domāju - RF.
+++++++ SL
Publicēts: 05.05.09 20:11
 citēt
Karlis70:Kam te pa purnu vajadzēja? Man šon atbilstošs noskaņojums :D:D:D
es ar i huļigānu rajonā audzis! :face-plain: man katru dienu tāds noskaņojums, bet pats jau a negribu norauties un galīgi bez iemēsla piekasīties a nezolīdi. :face-sad:
Publicēts: 05.05.09 20:13
 citēt
Āāā, steevee ir RF? :D
Bet nu jāsaka, ka laikam tomēr šis tas ir piemirsies (nu, par to, ko esi teicis vai neteicis) ;) Bet pofig. Es ari neko netaisos pierādīt.
Tā teikt, kam negadās.
Gan jau ir arī labās puses Riķikovam ;)

REZ, nu, ja runā par Mārci Balto, tad jāsaka, ka šis zvaigžņu slimība piemetusies. Citādi to nevar nosaukt.
Publicēts: 05.05.09 20:19
 citēt
SL:jāsaka, ka šim zvaigžņu slimība piemetusies.
mēs, ģēniji, gan parasti kautrīgi. :face-sad:
SL:Citādi to nevar nosaukt.
var. vismaz aprakstoši. "mīzeļi sakāpuši galvā". :face-smile:
Publicēts: 05.05.09 20:20
 citēt
visi par meiteneem tik runaa, tad jau paarmainjas peec jaaieliek kaada bilde ar puikaam :)
Publicēts: 05.05.09 20:23
 citēt
njaaa - Lindys speciaali pieregjistreejaas? vai tikai ne pats RF tas ir un kadas fotografeetas beibes bildi ielicis?:-)))
 citēt
haralds:
SL:jāsaka, ka šim zvaigžņu slimība piemetusies.
mēs, ģēniji, gan parasti kautrīgi. :face-sad:
SL:Citādi to nevar nosaukt.
var. vismaz aprakstoši. "mīzeļi sakāpuši galvā". :face-smile:

Es tā zolīdi :)
 citēt
miller31:visi par meiteneem tik runaa, tad jau paarmainjas peec jaaieliek kaada bilde ar puikaam :)

ja ieliksi - Tevi nesapratīs, nāksies attaisnoties, ka nav varavīksnes krāsā apenes... :D
Publicēts: 05.05.09 20:29
 citēt
Octavian, taa kaiminjiene?
Publicēts: 05.05.09 20:30
 citēt
Aj, nu kāda starpība. Domāju, ka RF būs daudz ko ņēmis aiz auss, izdarījis secinājumus un turmpāk rīkosies citādāk.
Nav ko muļāt visu šo padarīšanu publiski.
Publicēts: 05.05.09 20:34
 citēt
SL:Es tā zolīdi :)
es jau a cenšos, tak nesanāk tik labi kā Tev. nejaudāju nociesties pa reizei un palaižu tastatūru. :face-grin: "sagājis pārcilvēkā" vēl. vai "ģēnija konaplekss pielavījies". :face-smile:
Publicēts: 05.05.09 20:35
 citēt
Lindys:Arī man ir citāti no Tavas bijušās līgavas....bet nekritīšu tik zemu,lai tos publicētu!!!Nejauksim personīgo dzīvi ar Foto tapšanu:face-wink:Un kas to lai zin kādi Tev bija nolūki aicinot fotografeties....Tu zini,parko es runāju...:face-wink:

Octavian un nolūki? Nesmīdini :D Labsirdīgaks cilvāks tuvējā laikā nav satikts ;)
Publicēts: 05.05.09 20:38
 citēt
SL:Labsirdīgaks cilvāks tuvējā laikā nav satikts ;)
es arī labsirdīgs kā jūras govs. saprotama lieta, ja labi baro un nekaitina. :face-grin:
Publicēts: 05.05.09 20:38
 citēt
Octavian:REZ, nekādas cīņas, man nesaista neviena no viņa modelēm! Sakrāsojušās cacas, kas tiko no "Esential" iznākušas, pilnīgs tukšums, tas nav mans lauciņš! Un katram ir savs lauciņš... Es labāk pabildēju padzīvojušus cilvēkus, kam stāsts acīs.:

Nu, Reini, ņemot vērā to, ka tu īrē pie manis studiju, es jau esmu redzējis tos "padzīvojušos cilvēkus"...tās pēdējās ar bembi stabili bija Esenšuāļa pastāvīgās iedzīvotājas, bez variantiem...:D:D:D
Publicēts: 05.05.09 20:39
 citēt
Octavian, nu tev labaak zinaat ... kaapec domaa, ka RF nevareetu noteelot to kaiminjieni?!?!
Publicēts: 05.05.09 20:40
 citēt
ienaak haralds un pasaka savu kaarteejo smiidiigo repliku ..... juuras govs .. ;-))))
Publicēts: 05.05.09 20:40
 citēt
Sāksim ar to, ka cik tad reāli draudi Jums izteikti? Ja tie ir tikai vārdi, tad rakstot iesniegumu policijā visdrīzāk gan tiks pieņemts lēmums par atteikšanos uzsākt kriminālprocesu, par cik reāls apdraudējums Jūsu dzīvībai un veselībai nav bijis un to nav iespējams pierādīt. Materiāla pārbaudes gaitā, tasir tad, ja Jūs rakstīsit iesniegumu policijā, no draudētāja tiks pieņemts paskaidrojums, kurā protams, no prakses zinu, viņs teiks, ka neko neesmu teicis, ja esmu teicis, tad draudus neesmu gribējis realizēt. Kriminālprocesu var uzsākt tikai tajā gadījumā, ja draudētāja draudi izsakot pamatoti ar kādām reālām darbībām , nu piemēram, degoša uguns pienešana pie Jūsu īpašuma, dažādu ieroču atklāta demonstrēšana Jums vai Jūsu ģimenes locekļiem rwedzot, utt. Tā, ka novēlu Jums īpaši nesatraukties, bet ja interesē sīkāk, varu sniegt bezmaksas jurista konsultāciju kā amata brālim fotografŗešanas jomā. Ja gribat zvanīt, dodat ziņu.palīdzēšu!
Publicēts: 05.05.09 20:41
 citēt
Izklausās pēc vaļīgas zviedru ģimenītes, kas kopīgi dzīvo dažados dzīvokļos... :face-devil-grin:
Vieni zina ko gribējuši, citi ļāvuši, tad vienam kaut kas nav sanācis, otram paticis, beigās publiska ķeza visiem par prieku... :face-monkey:
Publicēts: 05.05.09 20:43
 citēt
palaidniex:
miller31:visi par meiteneem tik runaa, tad jau paarmainjas peec jaaieliek kaada bilde ar puikaam :)

ja ieliksi - Tevi nesapratīs, nāksies attaisnoties, ka nav varavīksnes krāsā apenes... :D

jau ieliku
Publicēts: 05.05.09 20:44
 citēt
Nu ja , Izaura, Marija un citi brazīļi bālē , vai ir kāds scenārists , sanāks laps seriāls :):):):):):):):)
Publicēts: 05.05.09 20:45 labots
 citēt
SL:
Octavian un nolūki? Nesmīdini :D Labsirdīgaks cilvāks tuvējā laikā nav satikts ;)

Man jau kādu brīdi liekas, ka Reinis ir rafinēts brunču mednieks, Fjodors mazāk rafinēts, bet SL naiva meitenīte, labs piemēŗs, KĀ viņas tiek ap pirkstu aptītas. :face-devil-grin:

Joks, tas joks...skaidrs, ka abiem čaļiem līgavas, monogāmija un tā...:face-grin::face-grin::face-grin: VIŅI NAV TĀAAAADI!!!!

Nu, man ta pofig, es gan esmu! :face-kiss:

Bet ņirgu vienalga parauj, tas fakts!:)

Seriāls pa pirmo, pat necerēju, ka šon tik rēcīgi sanāks...vēl tikai Mārcis ar, piemēram, varēja piebiedroties un tā, totālai jautrībai!
Publicēts: 05.05.09 20:48
 citēt
palaidniex, nu kush! netraucee darbiibu!;-p;-)
Publicēts: 05.05.09 20:48
 citēt
Portreti, aiztaupi savus apvainojumus.
Publicēts: 05.05.09 20:49
 citēt
Klau, a moš jums derētu kādu grupveida pirti Haidukstailā sarīkot, tikai bez veciem pensionāriem, kas bojā visu skatu, saaicināt vecās un jaunās līgavas, modeles, SL, galu galā...sadzerties riktīgi un nodot pa apli pa pilnai programmai!

To es jums kā pieredzējis izvirtulis iesaku!!!:face-kiss:
Publicēts: 05.05.09 20:50
 citēt
SL:Portreti, aiztaupi savus apvainojumus.

Bu-bu-bu!!! Baigais jau nu apvainojums, bet naiva tu esi natūrā, tas fakts!
Publicēts: 05.05.09 20:50
 citēt
Octavian::face-grin:
palaidniex:Izklausās pēc vaļīgas zviedru ģimenītes, kas kopīgi dzīvo dažados dzīvokļos... :face-devil-grin:
Vieni zina ko gribējuši, citi ļāvuši, tad vienam kaut kas nav sanācis, otram paticis, beigās publiska ķeza visiem par prieku... :face-monkey:

Super!!! Tā pārrēcos, malacis!!!!!!:face-grin:

Octavian, es tikai nesaprotu - tu pirmais vai otrais vīrs un kurai no sievām? :face-glasses:
Publicēts: 05.05.09 20:52 labots
 citēt
palaidniex:

Octavian, es tikai nesaprotu - tu pirmais vai otrais vīrs un kurai no sievām? :face-glasses:

Sievas jau viņi nedala, potenciālās mīļākās nevar sadalīt, kaut kā tā...nu, tās, no Esenšuāļa...! :)
Publicēts: 05.05.09 20:53
 citēt
palaidniex:
Octavian::face-grin:ce-monkey:

Super!!! Tā pārrēcos, malacis!!!!!!:face-grin:

A varbūt ne vīrs, varbūt konsultants :)
Publicēts: 05.05.09 20:53
 citēt
Portreti:
SL:Portreti, aiztaupi savus apvainojumus.

Bu-bu-bu!!! Baigais jau nu apvainojums, bet naiva tu esi natūrā, tas fakts!

Naiva varbūt arī esmu, bet duročka nē.
Pietam, Tu jau atkal spried NEKO (nebūšu rupja) nezinot.
Publicēts: 05.05.09 20:56
 citēt
netic nevienam Lindys un Steevee vaardam ...... nu nesaprotu, kaapeec :-((((
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6