super... pirmo reizi dzirdu par taadu Reini Ziemeli un izraadaas, vins jau slavens un visi par vinju runaa arii RF tikai ieprieksh 1x dzirdeets zheel, ka mees neuzzinaasim kaa tad patiesiibaa bija, jo viens teiks vienu otrs bļaus atkal citu.
aaa, veel Juus vareetu pateikt, lai iesaistiitas meitenes pieregistreejas blogaa un iesaistaas tad gan buutu jautri
hmm ... nez kapeec shur tur lasaams taads viedoklis RF? :face-angel: bet katraa zinjaa ne jav publiski shitas risinaams! ja esiet normaali vechi, tad arii aci pret aci atrisiniet, kas risinaams! te taada miiksta taisnoshanaas tuuliit tik saaksies, ka juutu, vairs nebuus inchiigi!
Lindys:Smags gadījums,laikam nedaudz arī es esmu iejaukta....Varu teikt tikai vienu,aprunāšana un klacošanās nav nepiekā laba novedusi,jā tikos ar RF jaukas bildes un viss...Bet tie,kas aprunā,laikam skauž!!!Varu ieteikt tikai vienu Reinim Ziemelim ,ja gribi būt fotogrāfs tad fotografē,bet klachoties mazaak vaidzetu,tas arii viss
Karlis70:Kam te pa purnu vajadzēja? Man šon atbilstošs noskaņojums
es ar i huļigānu rajonā audzis! :face-plain: man katru dienu tāds noskaņojums, bet pats jau a negribu norauties un galīgi bez iemēsla piekasīties a nezolīdi.
Āāā, steevee ir RF? Bet nu jāsaka, ka laikam tomēr šis tas ir piemirsies (nu, par to, ko esi teicis vai neteicis) Bet pofig. Es ari neko netaisos pierādīt. Tā teikt, kam negadās. Gan jau ir arī labās puses Riķikovam
REZ, nu, ja runā par Mārci Balto, tad jāsaka, ka šis zvaigžņu slimība piemetusies. Citādi to nevar nosaukt.
Aj, nu kāda starpība. Domāju, ka RF būs daudz ko ņēmis aiz auss, izdarījis secinājumus un turmpāk rīkosies citādāk. Nav ko muļāt visu šo padarīšanu publiski.
es jau a cenšos, tak nesanāk tik labi kā Tev. nejaudāju nociesties pa reizei un palaižu tastatūru. "sagājis pārcilvēkā" vēl. vai "ģēnija konaplekss pielavījies".
Lindys:Arī man ir citāti no Tavas bijušās līgavas....bet nekritīšu tik zemu,lai tos publicētu!!!Nejauksim personīgo dzīvi ar Foto tapšanuUn kas to lai zin kādi Tev bija nolūki aicinot fotografeties....Tu zini,parko es runāju...
Octavian un nolūki? Nesmīdini Labsirdīgaks cilvāks tuvējā laikā nav satikts
Octavian:REZ, nekādas cīņas, man nesaista neviena no viņa modelēm! Sakrāsojušās cacas, kas tiko no "Esential" iznākušas, pilnīgs tukšums, tas nav mans lauciņš! Un katram ir savs lauciņš... Es labāk pabildēju padzīvojušus cilvēkus, kam stāsts acīs.:
Nu, Reini, ņemot vērā to, ka tu īrē pie manis studiju, es jau esmu redzējis tos "padzīvojušos cilvēkus"...tās pēdējās ar bembi stabili bija Esenšuāļa pastāvīgās iedzīvotājas, bez variantiem...
Sāksim ar to, ka cik tad reāli draudi Jums izteikti? Ja tie ir tikai vārdi, tad rakstot iesniegumu policijā visdrīzāk gan tiks pieņemts lēmums par atteikšanos uzsākt kriminālprocesu, par cik reāls apdraudējums Jūsu dzīvībai un veselībai nav bijis un to nav iespējams pierādīt. Materiāla pārbaudes gaitā, tasir tad, ja Jūs rakstīsit iesniegumu policijā, no draudētāja tiks pieņemts paskaidrojums, kurā protams, no prakses zinu, viņs teiks, ka neko neesmu teicis, ja esmu teicis, tad draudus neesmu gribējis realizēt. Kriminālprocesu var uzsākt tikai tajā gadījumā, ja draudētāja draudi izsakot pamatoti ar kādām reālām darbībām , nu piemēram, degoša uguns pienešana pie Jūsu īpašuma, dažādu ieroču atklāta demonstrēšana Jums vai Jūsu ģimenes locekļiem rwedzot, utt. Tā, ka novēlu Jums īpaši nesatraukties, bet ja interesē sīkāk, varu sniegt bezmaksas jurista konsultāciju kā amata brālim fotografŗešanas jomā. Ja gribat zvanīt, dodat ziņu.palīdzēšu!
Izklausās pēc vaļīgas zviedru ģimenītes, kas kopīgi dzīvo dažados dzīvokļos... Vieni zina ko gribējuši, citi ļāvuši, tad vienam kaut kas nav sanācis, otram paticis, beigās publiska ķeza visiem par prieku... :face-monkey:
SL: Octavian un nolūki? Nesmīdini Labsirdīgaks cilvāks tuvējā laikā nav satikts
Man jau kādu brīdi liekas, ka Reinis ir rafinēts brunču mednieks, Fjodors mazāk rafinēts, bet SL naiva meitenīte, labs piemēŗs, KĀ viņas tiek ap pirkstu aptītas.
Joks, tas joks...skaidrs, ka abiem čaļiem līgavas, monogāmija un tā... VIŅI NAV TĀAAAADI!!!!
Nu, man ta pofig, es gan esmu!
Bet ņirgu vienalga parauj, tas fakts!
Seriāls pa pirmo, pat necerēju, ka šon tik rēcīgi sanāks...vēl tikai Mārcis ar, piemēram, varēja piebiedroties un tā, totālai jautrībai!
Klau, a moš jums derētu kādu grupveida pirti Haidukstailā sarīkot, tikai bez veciem pensionāriem, kas bojā visu skatu, saaicināt vecās un jaunās līgavas, modeles, SL, galu galā...sadzerties riktīgi un nodot pa apli pa pilnai programmai!
palaidniex:Izklausās pēc vaļīgas zviedru ģimenītes, kas kopīgi dzīvo dažados dzīvokļos... Vieni zina ko gribējuši, citi ļāvuši, tad vienam kaut kas nav sanācis, otram paticis, beigās publiska ķeza visiem par prieku... :face-monkey:
Super!!! Tā pārrēcos, malacis!!!!!!
Octavian, es tikai nesaprotu - tu pirmais vai otrais vīrs un kurai no sievām?