Sievas jau viņi nedala, potenciālās mīļākās nevar sadalīt, kaut kā tā...nu, tās, no Esenšuāļa...!
Aizmirsu pirms fotosesijas uzjautāt: "Klau, Tu gadījumā neesi no Esential ar septīto bumeru un silikona krūtīm? Ja esi, tad sory...!" Bet ja nopietni, man ir sava sieviete. Un man viņa ir vislabākā.
Kaut kā jancīgi tas pēdējais teikums uz kopējā fona izklausās....
SL:] Naiva varbūt arī esmu, bet duročka nē. Pietam, Tu jau atkal spried NEKO (nebūšu rupja) nezinot.
A tu pati nespried ta, neko nezinot? Man interese tavs stasts Haiduka pirti ir pec vai pirms tam ka es tevi satiku kada naktskluba? Atceries so lietu? Tad ka tur bija isti...?
Kāds nakts klubs.. Ja nemaniji, jau iepriekš minēju, ka publiski Tavu netīro veļu netaisos mazgāt Ja Tev tas vajadzīgs - aber lūdzu mazgā, bet es neiesaistīšos neceri
A tu pati nespried ta, neko nezinot? Man interese tavs stasts Haiduka pirti ir pec vai pirms tam ka es tevi satiku kada naktskluba? Atceries so lietu? Tad ka tur bija isti...?
Kāds nakts klubs.. Ja nemaniji, jau iepriekš minēju, ka publiski Tavu netīro veļu netaisos mazgāt Ja Tev tas vajadzīgs - aber lūdzu mazgā, bet es neiesaistīšos neceri
Labs i, taisam mazu pirtiņu pie manis ar NEPUBLISKU pačalošanu par tēmu!?
Nu, paga, man sieva ar ir vislabākā, bet citas jau ar šad tad tiek noprovētas dažādos veidos! Tiesa gan, manējā zin, kādos...a tavējā?
A Reinim sitais virziens tumsa bilde!
Man ar čujs, ka viņam vairāk patīk ilgās spēles, visādas tādas izdarības...tjipa romantika, lauztā sirds...profilbildē ar tāds vēsais...draugu profilā "Harmonijā ar sevi. Viens"
Kāds, fak, viens, te atkal par līgavu tekstus bīda!!!!!!!!!!
Reini! /Diktora balsī no TV, kad raida reportāžu no citas vietas.../
Man draugs viens ir, katru nedēļu lovī citu, tjipa baigā mīla, jūra, restorāni, romantika, dzeja, kino un tā...vēlāk paņem priekšā, mīla izbeidzas, meklē nākošo...sieva nezin.
Davai, uztaisam talk show ar piedzeršanos, pieaicinam arī SL (tīri tā, smukumam) un visas šitās tēmiņas apspriežam un online nostrīmējam, a!? Būtu rēcīgi actually...!
Octavian:žēl kopējā fotonodarbes tēla maitāšana, tas tiešām ir čau!
Nuuuu, beidz, es šitai tēmai zemāk atsevišķu topiku veltīju, FOTONODARBE kā reizi babuļu kontekstā arī IR pareizais tēls, kā sāku nojaust, neko tur samaitāt nevar! :face-monkey:
SL:Mjā, vienas vienīgas atraugas. Bet ko var gribēt.
Ai, tu kaut kāda baigi jūtīgā esi! Un galvenais, ka ne pa tēmai! Labi, likšu tavu niku mierā, manuprāt tu visu šito procesu ņedogoņaješ un ņem par pillu, tā teikt!
Lindys:Man šķiet,ka Reinim vaidzētu sakārtot jautajumu ar draudzeni un mazāk klacas dzīt par saviem modeļiem un atklāt,kam ir vai nav silikona krūtis,tas ir intīmas dabas jautājums...kuru nu nevaidzētu apspriest ar katru blondīni Draugos.lv
steevee:Nekadas agressijas, es vienkarsi velos lai cilveks atvainojas tur kur vins uzsac so diskusiju, man ar to pietiks! Bet ja vins piedava vel izdarit privati, kapec man jaatsakas?! Labi, tiesam laikam nesagaidisu no vina neko lidzigu! Es vairak nepiedalos saja saruna! Novelu Jums jauku vakaru! Reini, gaidi mani savos sapnjos!
Da bļiiiin, nu beidz šito "privāti"! Boooooring taču!
...ja nu vienīgi ar video reportāžu jutūbē un tā, cita lieta!
izlasīju šito visu garo sviestu un izdomāju pievienot savus divus centus ... esmu par RF dzirdējis sliktus vārdus no vienas meitenes ka viņš esot mēģinājis viņu piedzirdīt un uzmākties ... un tai pat laikā esmu no vienas meitenes, kuru esmu vairākas reizes bildējis, tekstus ko par mani stāstot viena cita meitene ... - kā viņa teica "ja nebūtu pie manis jau vairākas reizes bildējusies un nezinātu kāds es esmu tad viņa vēl nopietni padomātu vai nākt pie manis bildēties..." un arī par Haiduku esmu sliktus vārdus dzirdējis .... domāju ka gan jau par katru no tiem kas bildē meitenes klīst gan slavinoši gan nopeloši vārdi ... - galu galā mēs visi esam tikai cilvēki ar savām vājībām un emocijām ... patiesība ir tur ārā (c) x-files P.S. un lūgums man neprasīt kas tās par meitenēm utt. - tik un tā nevienam neko neteikšu
steevee:Kapec, atvajonojes sakuma tur kur tu uzsac so! A piebraukt es varu tagad, saki kur, gan es, gan meitene kuru tu apvajnoji atbrauksim! Vai atkal karteja mutes virinasana?
Kādas emocijas, sakāpinātība, farss... Skaisti, visu dienu gaidu zvanu.... Bat kā prasti ļautiņi saka: "Sūdu labāk neurķēt, sāks vēl smirdēt!" Nekā personīga, es tik tā... Aizdomājos..... Tad nu "topai" ar draudzeni uz fotosesijām, lai Jums viss izdodas! Miers!
Traktorz:izlasīju šito visu garo sviestu un izdomāju pievienot savus divus centus ... esmu par RF dzirdējis sliktus vārdus no vienas meitenes ka viņš esot mēģinājis viņu piedzirdīt un uzmākties ...
Mēs citā topikā noskaidrojām, ka tas ir tas, ko viņas tieši gaida. Tā kā viss normal, atspringsti!