afigenna vīrišķīgi sanāk - ļaunais onkulis tev piesola bubuli un tu tagad pieraudi forumu. Kauns nav? Ielauz ļaunajam onkulim snīpi, liksies mierā 100%! Normāli kadri ar draudiem nenodarbojās, bet ķerās pie štelles, a tev tur izskatās kaut kāds mīkstais uzplijies
Octavian:Ko fotogrāfi var ieteikt, ja kāds amatu brālis izsaka tiešus draudus viņa veselībai? Personība visiem labi pazīstama RF, pēdējās dienās īpaši aktīvi nodarbojās ar manis apmelnošanu, draudiem utt... Citēju: "Skaties ka tev tavas skjibas rokas kads nezalauz! Pilseta ir maza, pavisam driz mes tevi atradisim! gatavojies maita!". Pie kam man ar šo cilvēku nav nekāda sakara un kontakta!
Variants NR 1. Kristieša cienīgā mierā gatavojies labākai dzīvei Tai saulē. Jo Tie Maitas atradīs..... NR 2 - pretojies, sāc kačāties, ar skubu pērc visus iespējamos ieročus, stājies džiu džitsā, jau pirmajā nodarbībā instruktoru vedini apgūt paņēmienu "pirksta iedūriens acī" NR 3 vērsies pēc HELPa tiesībsargājošajās institūcijās... NR 4 vērsies pēc palīdzības pie ļaunajiem, draudīgajiem bandītiem. Tie izlauzīs rokas Tam Tur un šā drauģeļiem, atstājot mežā.... NR 5 ignorē to visu, čakli nodzerot īpašumu ( ja ir tirgojams kāds labs stikls, informē mani PM ) NR 6 paud bēdas blogā, cerot, ka nu sabiedrības pastiprinātās uzmanības dēļ samaitātais ļaundaris nobīsies NR 7 uzmeklē MR Ļauno Fotogrāfu pats, piedāvā darījumu no kura tas nespēs atteikties... man apnika dot lieliskus padomus, gaidu taustāmu paldies
Izklausās, ka kaut ko nestāsti. Ja no kāda pati aizmūk meitene pēc ripu piedāvājuma, nevis kāds tai palīdz apdomāties, tad pilsonim draudēt kādam ir pavisam muļķīgi... Ja nav šī, tad ir nākamā, ja gribās tieši šo meiteni, tad ir jālenc viņa, nevis jāsola pa muti tam, kas palīdzējis izvairīies no uzmācīgā tipa...
Pagaidām stāsts izklausās mazliet pēc buiļļa kakām, kas sadiegtas ar baltiem ziediem...
Octavian:Stāsts tāds, kā bija... Neko nepušķoju.... Vienkārši esmu nedaudz šokēts, ka tāds marazms var atgadīties šādā vidē! Pēc tam jau vēl visādus brīnumus saklausījos no modelēm... Bet tas lai paliek?! Gribēju konkrētu padomu, paldies NilS.
Par to, ka esi kādam vienā vakarā izjaucis sazāļot kādu meiču - pa muti nesola... Ja sola, tad ir divi varianti vai nu tas mīklainais "RF" sirgst ar uzmanības trūkumu un šādi cenšas pašapliecināties vai arī nav jams ar pilnu pulksteni?
Paņem kādu Manfrotto monopodu un aizej ar jamo parunāt - kur jamam sāp, kas par problēmu...
P.S. Ja patiešām šāda satura draudi ir ciknecik taustāmi pierādāmi - ir saņemts e-pasts, sms vai kā citādi UN ja šie draudi var patiešām realizēties - visvienkāršākais veids, kā savu apdraudētāju padarīt par sargeņģeli ur uzrakstī iesniegumu policijā un parūpēties, lai to pieņem, tad jebkura mīklaināka notikuma/ķibeles gadījumā Policija dikti vēlēsies ikreiz aprunāties ar pašu RF...
Nekādā veidā nekontaktējies ar to personāžu un neatbildi ne uz kādiem viņa izteikumiem,lai kādā veidā viņš tos neizteiktu,jo ja sanāks nonākt līdz oficiālajam ceļam,tad var sanāk,ka tu esi tas draudētājs.
palaidniex:P.S. Ja patiešām šāda satura draudi ir ciknecik taustāmi pierādāmi - ir saņemts e-pasts, sms vai kā citādi UN ja šie draudi var patiešām realizēties - visvienkāršākais veids, kā savu apdraudētāju padarīt par sargeņģeli ur uzrakstī iesniegumu policijā un parūpēties, lai to pieņem, tad jebkura mīklaināka notikuma/ķibeles gadījumā Policija dikti vēlēsies ikreiz aprunāties ar pašu RF...
Nu ja esi parliecinaats, ka tas tieshaam ir nopietni, es ieteiktu aiziet pie kaada priv detektiiva un pakonsulteeties, kaa taadaa situaacijaa labaak riikoties. Uz policiju paraak paljauties nevajadzeetu - ir labie policisti un ir " kjeksiisha" policisti - pashai ir gadiijies saskarties, kur gala rezultaataa manam paari dariitaajam vienkarshi uzsuutiija " zholkju lauzeejus" un miers.
Haiduks:Palasīju Abus esmu saticis pa vienai reizei, un iespaids radies ne slikts par abiem... teikšu skaidri- man mamma mācīja... viena pagale nedeg!!!
kam ir problemas ar RF? es biju ta kurai gadu bija jagaida sava zipene no UK vai nauda. stasts izvertas par draudiem par apmeloshanu no RF. isak sakot noskaidrojot attiecigas personas RF stundas laika atveda naudu.
vajag help? raksti privati. tas cilveks noteikti nav garigi vesels un par savam ricibam neatbild.
ja varetu ierakstit tas telefona sarunas un neticamus melus ko RF stastija un draudeja.
smiekligakais ka par to ka man bija parada gadu naudu vins teic "tetis jau sagatavoja dokumentus ar gimenes advokatu.. rit tava federacijaa bus nopietns papirs un nekad vairs netiksi pie zirgiem"
atklati sakot smejos ka kutinata, jo ar zirigem man nav nekada oficiala darba. bet pazistot cilveku personigi zinu tikai to,ka mute ir TIIK liela un agresijas netrukst..
patiesibaa Fjodors neenormali baidas no nopietniem cilvekiem un krit panikas lekmees. vienu tadu es dabuju rokaa, kuram ir liels ass zobs uz RF.
Dainis Dērics (Dreef) fotografēju ; - ), 29. mar 14:42 Gothards: varu teiksim no savas pieredzes pastāstīt gadījumu par kādu konkrētu gadījumu ar feikoto fotogrāfu (viņš sevi tā dēvē) - Fjodors Ritkoffs. Ja nemaldos, tad man kādas 5 meitenes jau paspēja pasūdzēties, kaut gan viņām neko neesmu prasījis. Lūk pēdējais atsūtītais teksts no vienas ļoti labas modeles: Mani uzaicināja pafočēties tāds fotogrāfs Ritkoff Fjodor. Nu aizgāju. Domāju, ka būs tāpat kā are Tevi. Bet nekā. Sākumā nodirsa Tevi, pec tam grābstījās. Foršās frāzes "parādi pupus" ar bija tādas kā bija. Vēl sagrāba un līda sūkties. Normāli ne? Pabiju tur stundu., tad man piegriezās un pateicu, ka vēlos iet mājās, taču viņš mani sagrāba un neļāva! Pēc tam runāja kaut kādus murgus, tad teica, lai pazūdu 10 s laikā. Tad vēl pateica, ka es esmu stulba, jo nesaprotot humoru (tas tāpēc, ka pateicu, ka neesmu nekāda mauķele un naču fotografēties. Teicu, ka ja grib prostitūtu, tad uz Čakenes tādu pa pilno). Pēc tam, kad saģērbos, viņš mani izgrūstīja ārā! ---------- Lieta tāda, ka viņš aicina pafotografēties kokteiļkleitās, peldkostīmos un varbūt apakšveļā, bet beigās sanāk šādi. Un ja neticat man, tad domāju tepat draugos ir vēl fotogrāfi, kam pienāk sūdzības (vismaz man pāris atzinušies). Pa vidu vēl ir šantāžas gadījumi un vēl visādas izdarības. Nu nesmuki tā. Tādēļ arī uzrakstīju savas pārdomas par šo jautājumu un lai man pēc tam nav jāuzklausa sūdzības, jo es jau tur neko izdarīt nevaru - meitenēm taču pašām galva uz pleciem.
Dainis Dērics (Dreef) fotografēju ; - ), 29. mar 14:42 Gothards: varu teiksim no savas pieredzes pastāstīt gadījumu par kādu konkrētu gadījumu ar feikoto fotogrāfu (viņš sevi tā dēvē) - Fjodors Ritkoffs. Ja nemaldos, tad man kādas 5 meitenes jau paspēja pasūdzēties, kaut gan viņām neko neesmu prasījis. Lūk pēdējais atsūtītais teksts no vienas ļoti labas modeles: Mani uzaicināja pafočēties tāds fotogrāfs Ritkoff Fjodor. Nu aizgāju. Domāju, ka būs tāpat kā are Tevi. Bet nekā. Sākumā nodirsa Tevi, pec tam grābstījās. Foršās frāzes "parādi pupus" ar bija tādas kā bija. Vēl sagrāba un līda sūkties. Normāli ne? Pabiju tur stundu., tad man piegriezās un pateicu, ka vēlos iet mājās, taču viņš mani sagrāba un neļāva! Pēc tam runāja kaut kādus murgus, tad teica, lai pazūdu 10 s laikā. Tad vēl pateica, ka es esmu stulba, jo nesaprotot humoru (tas tāpēc, ka pateicu, ka neesmu nekāda mauķele un naču fotografēties. Teicu, ka ja grib prostitūtu, tad uz Čakenes tādu pa pilno). Pēc tam, kad saģērbos, viņš mani izgrūstīja ārā! ---------- Lieta tāda, ka viņš aicina pafotografēties kokteiļkleitās, peldkostīmos un varbūt apakšveļā, bet beigās sanāk šādi. Un ja neticat man, tad domāju tepat draugos ir vēl fotogrāfi, kam pienāk sūdzības (vismaz man pāris atzinušies). Pa vidu vēl ir šantāžas gadījumi un vēl visādas izdarības. Nu nesmuki tā. Tādēļ arī uzrakstīju savas pārdomas par šo jautājumu un lai man pēc tam nav jāuzklausa sūdzības, jo es jau tur neko izdarīt nevaru - meitenēm taču pašām galva uz pleciem.
Nu, katram savs stils- Reinis ņem ar vēso šarmu, kāds cits ar agresiju, Gudris ar stāvošu fallu, kā augstāk reklamēja. Meitenēm kokteiļkleitās jau arī patīk dažādi piegājieni...