forum.gif
Draudi...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] Draudi...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.05.09 21:41
 citēt

Mēs citā topikā noskaidrojām, ka tas ir tas, ko viņas tieši gaida. Tā kā viss normal, atspringsti! :)

nu vispār jau cik es zinu tad viņas to negaida :) - vismaz lielākā daļa nē :)
Publicēts: 05.05.09 21:42
 citēt
ļoti bieži stāsta visādus murgus, lai draudzene/konkurente ar netiktu pie stāstītājasprāt labām bildēm ;)
Publicēts: 05.05.09 21:44
 citēt
SL:Tad jau jājautā, kāpēc Reinim būtu jāizdomā tādas pasaciņas par k-kādiem draudiem? :face-glasses:

Nu, šitais jau nav vienīgais seriāl- topiks. Arī citi pasažieri visu ko draud, apdraud, izdomā un tā tālāk...

Kas to lai zin, kurš no kādas mušas kādu ziloni izpūš...

Bet nu tas "man sieva" un "man draudzene", kā arī "es monogāmais" man abos gadījumos visai baltiem diegiem šūts izklausās...:)
 citēt
SL:Tad jau jājautā, kāpēc Reinim būtu jāizdomā tādas pasaciņas par k-kādiem draudiem? :face-glasses:
savādāk taču garlaicīgi.
 citēt
Traktorz:

Mēs citā topikā noskaidrojām, ka tas ir tas, ko viņas tieši gaida. Tā kā viss normal, atspringsti! :)

nu vispār jau cik es zinu tad viņas to negaida :) - vismaz lielākā daļa nē :)

Es ar agrāk tā domāju...
Publicēts: 05.05.09 21:48
 citēt
Gudris:No šitiem abiem tipiņiem laikam labāk pa gabalu turēties :face-angel:

tipa baidies, ka tevi ar neizdrāž pie viena ?:face-glasses:
Publicēts: 05.05.09 21:51
 citēt
Gudri, a tev ar ir LĪGAVA?
Publicēts: 05.05.09 21:57 labots
 citēt
Portreti:Gudri, a tev ar ir LĪGAVA?

ojā. Sauc šo Lielā Māksla ar kārtīgiem silikona pupiem
Publicēts: 05.05.09 21:57
 citēt
Aj, es labāk paskatos Aiss ventūra :D
Grūti saprast šito publisko nomelnošanu un apmelošanu. Kā arī nepamatotus draudus un apvainošanās scēnas :D
Publicēts: 05.05.09 22:01
 citēt
SL:
Grūti saprast šito publisko

Sociālais eksibicionisms, es domāju+ i-atkarība.

Vot, tev, par provi, tač ir bilde avatārā...a vajadzīga viņa tur? Kāpēc?
Publicēts: 05.05.09 22:01 labots
 citēt
nez vai nabaga OCTAviāns maz nojauta, kas viņu sagaida, sākot šo topiku ar cerīgu apvaicāšanos pēc padoma :)
morāle - labāk fočīt spalvainus tēviņus - tie nebūs jādala ar citiem foto grāfiem :face-plain:
Publicēts: 05.05.09 22:02
 citēt
Lindys:,domāju nevēlies redzēt savas un bijušās draudzenes atsauksmes te.....par Tevi nokopētas no Draugiem.lv,tas tad būtu kronis visam:face-grin: :face-grin: :face-grin:

Ai, kamõn, es jau gribēju iet gulēt un kaut ko pa TV palūrēt, bet tagad jāpagaida, moš tomēr seriāls uzņem jaunus apgriezienus!!!
Publicēts: 05.05.09 22:03
 citēt
NilsS:nez vai nabaga OCTAviāns maz nojauta, kas viņu sagaida, sākot šo topiku ar cerīgu apvaicāšanos pēc padoma :)

Až aizgāju aplūrēt, par ko bija raidījums...
Publicēts: 05.05.09 22:05
 citēt
Portreti:
SL:
Grūti saprast šito publisko

Gribēju kļūt par kalarieni :D Bet tas taču labu nodomu vadīta :)
Ne tā kā šeit - sūdi vien sūdi vien :P
Publicēts: 05.05.09 22:09
 citēt
SL:
Portreti:]

Gribēju kļūt par kalarieni :D Bet tas taču labu nodomu vadīta :)

Ai, nu esi, jau esi- tik tīra un skaista...un brillēs...

Arlabunakti, karoč, bučas!:face-kiss:
Publicēts: 05.05.09 22:18
 citēt
Es vienmēr uzjautrinos par tiem kam problēmas ar modeļiem utt. Tā ir tik reti sastopama problēma starp tiem kas ar to nodarbojas profesionāli , bet LAMERIEM cik uziet un nepatraukti. Cilvēki kuriem nav pieredzes konkrētā biznesā vai sfērā parasti ir tendence IEKULTIES visneiedomājamākās šaizēs , sākot no šantažām beidzot ar draudiem :):) Es par visju to tik rēcu , JA NERUBĪ spēles noteikumus iekuļās gan ar modeļiem gan kolēģiem , LAMERI NESKAITĀS :):) Situācija profiem pilnīgi nereāla KĀPĒC gan viņiem būtu kopā ar KĀDU jābildē skuķi KURAM TAD MEIČA MAKSĀS un beigās vēl jāiekuļas ziepēs?
Publicēts: 05.05.09 22:29
 citēt
bet viss tak sākās ar meiteņu (sievu/līgavu/mīļāko) bildēšanu? vai nea? :face-monkey:
Publicēts: 05.05.09 22:32
 citēt
ĒĒĒĒ, šitā diskusija man atsauca atmiņā manus 16 latus :D :D :D Pat speciāli pārbaudīju kontu.... hmmm, nafff :( Laikam fotogrāfiem grūti iet, vai ne? :D
PS. Kam šis adresēts gan jau sapratīs :face-kiss:
Publicēts: 05.05.09 22:39
 citēt
Kur bilde - šī, iepriekšējā, vai nākamā?:face-glasses:
Publicēts: 05.05.09 22:44
 citēt
Traktorz:izlasīju šito visu garo sviestu un izdomāju pievienot savus divus centus ...
esmu par RF dzirdējis sliktus vārdus no vienas meitenes ka viņš esot mēģinājis viņu piedzirdīt un uzmākties ...
un tai pat laikā esmu no vienas meitenes, kuru esmu vairākas reizes bildējis, tekstus ko par mani stāstot viena cita meitene ... - kā viņa teica "ja nebūtu pie manis jau vairākas reizes bildējusies un nezinātu kāds es esmu tad viņa vēl nopietni padomātu vai nākt pie manis bildēties..."
un arī par Haiduku esmu sliktus vārdus dzirdējis ....
domāju ka gan jau par katru no tiem kas bildē meitenes klīst gan slavinoši gan nopeloši vārdi ... - galu galā mēs visi esam tikai cilvēki ar savām vājībām un emocijām ...
patiesība ir tur ārā (c) x-files
P.S. un lūgums man neprasīt kas tās par meitenēm utt. - tik un tā nevienam neko neteikšu :)

:D:D:D
kārtējais murgs... ja es visam ticētu, ko meitenes stasta, kā viņām pie kura gājis , tad man sāktu likties, ka visi fotografi ir drausmoņi. Esmu daudzas reizes bildējis kopā ar Arhipovu, ko tik neesmu pēc tam par to bildēšanos dzirdējis, bet visu redzēju ar savām acīm... tur nenotiek kaut kāda amizēšanās... ir dzelžaina pavēle, un tiek veidota poza, un spīdzināšana notiek lidz brīdim, kamēr meitene izpilda viņa prasības. Vienkārši- pagriezies un ej prom... taču nē, pat raudz, kad netiek bildēta tāpēc, ka naf izpildījusi prasības. Pēc tam dzirdu, jā es šitādā un šitāda:face-angel:, bet viņš:face-monkey:, pretīgi klausīties, tas ir savu spalvu spodrināšana, un arī daži naivie tic, ka viņi ir uzslavēti, kā kārtīgie, bet vēl naf notikusi sesija pie nākamā fotogrāfā, kad jaf par tevi pašu stāsta amizantus stāstus. (un tikai piredzējušas modeles nekad par citu fotogrāfu neteiks neko:), jo zin, ka atstāstīts caur kadu tiks nomentāli)
Un arī traktora manis pieminēšanu topikā , kurā naf par mani, es lasu- Haiduks nelietis- traktors labais :D, bet patiesība????
Viens mani blogā ir nokaitinājis, un stāstus par viņu cenšos ierakstit audio... pēc tam domāju, vai tas mēsls ir tā darba vērts:), labāk novēlēšu viņam nodzīvot līdz simtam, un es viņa bērēs pabildēšu :D
Publicēts: 05.05.09 22:48
 citēt
steevee, ja draudi ir bijuši mutiski, skaidrs, ka nekādi nepierādīs :) un Tu uz to vari veiksmīgi spekulēt. Tāpat ar vecām sms, vai vēstulēm, kuras gudri cilvēki vnk. nepieseivo, jo neuzzskakata par vajadzīgu.
Tāpēc uskatu, ka tāpatvien diezvai Reinis ko tādu teiktu.
Varbūt pārprata - ok. bet atdzīsti, ka abi esat vainīgi? ;)
Kā jau te iepriekš minēja - pagale viena nedeg.
Publicēts: 05.05.09 22:51
 citēt
Lindys : Blondīne ir , tačka ir , asjums ir , BILDE SUPER , KRUTS MAISTARS:):)
Publicēts: 05.05.09 22:55 labots
 citēt
Gudris:
Lindys:šī vaitad nav labāka par iepriekšējo:)????

ļoti smuka...pie manis uz kailfoto nāksi ? :face-angel:

diez pēc tam Gudris neceps līzīgu topiku...? :face-glasses:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7