nez vai nabaga OCTAviāns maz nojauta, kas viņu sagaida, sākot šo topiku ar cerīgu apvaicāšanos pēc padoma morāle - labāk fočīt spalvainus tēviņus - tie nebūs jādala ar citiem foto grāfiem :face-plain:
Es vienmēr uzjautrinos par tiem kam problēmas ar modeļiem utt. Tā ir tik reti sastopama problēma starp tiem kas ar to nodarbojas profesionāli , bet LAMERIEM cik uziet un nepatraukti. Cilvēki kuriem nav pieredzes konkrētā biznesā vai sfērā parasti ir tendence IEKULTIES visneiedomājamākās šaizēs , sākot no šantažām beidzot ar draudiem Es par visju to tik rēcu , JA NERUBĪ spēles noteikumus iekuļās gan ar modeļiem gan kolēģiem , LAMERI NESKAITĀS Situācija profiem pilnīgi nereāla KĀPĒC gan viņiem būtu kopā ar KĀDU jābildē skuķi KURAM TAD MEIČA MAKSĀS un beigās vēl jāiekuļas ziepēs?
ĒĒĒĒ, šitā diskusija man atsauca atmiņā manus 16 latus Pat speciāli pārbaudīju kontu.... hmmm, nafff Laikam fotogrāfiem grūti iet, vai ne? PS. Kam šis adresēts gan jau sapratīs
Traktorz:izlasīju šito visu garo sviestu un izdomāju pievienot savus divus centus ... esmu par RF dzirdējis sliktus vārdus no vienas meitenes ka viņš esot mēģinājis viņu piedzirdīt un uzmākties ... un tai pat laikā esmu no vienas meitenes, kuru esmu vairākas reizes bildējis, tekstus ko par mani stāstot viena cita meitene ... - kā viņa teica "ja nebūtu pie manis jau vairākas reizes bildējusies un nezinātu kāds es esmu tad viņa vēl nopietni padomātu vai nākt pie manis bildēties..." un arī par Haiduku esmu sliktus vārdus dzirdējis .... domāju ka gan jau par katru no tiem kas bildē meitenes klīst gan slavinoši gan nopeloši vārdi ... - galu galā mēs visi esam tikai cilvēki ar savām vājībām un emocijām ... patiesība ir tur ārā (c) x-files P.S. un lūgums man neprasīt kas tās par meitenēm utt. - tik un tā nevienam neko neteikšu
kārtējais murgs... ja es visam ticētu, ko meitenes stasta, kā viņām pie kura gājis , tad man sāktu likties, ka visi fotografi ir drausmoņi. Esmu daudzas reizes bildējis kopā ar Arhipovu, ko tik neesmu pēc tam par to bildēšanos dzirdējis, bet visu redzēju ar savām acīm... tur nenotiek kaut kāda amizēšanās... ir dzelžaina pavēle, un tiek veidota poza, un spīdzināšana notiek lidz brīdim, kamēr meitene izpilda viņa prasības. Vienkārši- pagriezies un ej prom... taču nē, pat raudz, kad netiek bildēta tāpēc, ka naf izpildījusi prasības. Pēc tam dzirdu, jā es šitādā un šitāda:face-angel:, bet viņš:face-monkey:, pretīgi klausīties, tas ir savu spalvu spodrināšana, un arī daži naivie tic, ka viņi ir uzslavēti, kā kārtīgie, bet vēl naf notikusi sesija pie nākamā fotogrāfā, kad jaf par tevi pašu stāsta amizantus stāstus. (un tikai piredzējušas modeles nekad par citu fotogrāfu neteiks neko, jo zin, ka atstāstīts caur kadu tiks nomentāli) Un arī traktora manis pieminēšanu topikā , kurā naf par mani, es lasu- Haiduks nelietis- traktors labais , bet patiesība???? Viens mani blogā ir nokaitinājis, un stāstus par viņu cenšos ierakstit audio... pēc tam domāju, vai tas mēsls ir tā darba vērts, labāk novēlēšu viņam nodzīvot līdz simtam, un es viņa bērēs pabildēšu
steevee, ja draudi ir bijuši mutiski, skaidrs, ka nekādi nepierādīs un Tu uz to vari veiksmīgi spekulēt. Tāpat ar vecām sms, vai vēstulēm, kuras gudri cilvēki vnk. nepieseivo, jo neuzzskakata par vajadzīgu. Tāpēc uskatu, ka tāpatvien diezvai Reinis ko tādu teiktu. Varbūt pārprata - ok. bet atdzīsti, ka abi esat vainīgi? Kā jau te iepriekš minēja - pagale viena nedeg.