tā visa morāle mums tikai galvā , katrs sadomā savu morāli un pārsvarā tas viss no mūsu egoisma ..... Kā var vispār cepties par tādu tēmu , katrai precei taču ir savs pircējs!
"Darbs no pērtiķa iztaisīja cilvēku , bet tāda stulba ideja kā strādāt , prātā varēja ienākt tikai pērtiķim"
norchapersonigi:..Aitinaa ir taisnība. Mani arī nebeidz izbrīnīt, ka tā var čalot par dabisku funkciju..
Meils pilns ar shiis dabiskaas funckijas uzlaboshanu.. Taatad shis satraukums ir pietiekami globaals, lai uz taa reekjina vareetu pelniit un nemaz ne tik maz pelniit Pie kam, kriizes apstaakljos alternatiivs samaksas veids arii ik pa reizei vareetu nodereet
Nelasīju topiku, tikai ievadkomentu. Juri, kur Tu tādas meitenes dīvainas vienmēr dabū. Manā draudzeņu lokā, kurš ir gana plašs, valda uzskats, ka plikbildes labāk pie fotogrāfes - sievietes taisīt, jo lai nu kā, bet par Jums - veči stāsti, baumas, nostāsti utt. nav tie labākie. Tagad arī, ienāk te kāda potenciālā modelīte un salasās topikus par krāniem, par to, cik mīļākās katram un, ja tā būs sieviete, kura nevēlas piedzīvojumus, tad aizdomāsies par Jūsu "tikai profesionālo aci". Un vispār fotogrāfes-sievietes, manurpāt, labāk spēj sabildēt sievietes. Nez' kāpēc, bet man ir tāds novērojums. Večiem, ka tik gaismiņas pareizi utt., bet otra sieviete redz, saprot, ko tā modele grib un ko labāk noslēpt utt.
glāze mēdz būt līdz pusei pilna un līdz pusei tukša , katram savs viedoklis un abi pareizi! Sieviete bieži grib redzēt sevi nopietnu bildē (apmēram kā alora profil bildē) bet vīrieši fotogrāfi biežāk meklē izteiktas emocijas. Bieži no manām fotogrāfijām modeles izvēlās tās kuras es vienkārši izbrāķēju un es izvēlos tās kuras izbrāķē viņas .
ir ievērotas meitenes, kurām visās bildēs ir viens vai max divi dežūr-skatieni no viena un tā paša leņķa, izskatās, ka tā pati seja uzlīmēta visām bildēm...
daiga35:ir ievērotas meitenes, kurām visās bildēs ir viens vai max divi dežūr-skatieni no viena un tā paša leņķa, izskatās, ka tā pati seja uzlīmēta visām bildēm...
... un ko darīt!!! ja meitene naf trenējusi mīmikas muskuļus, lai par tiem varētu valdit arī tad, kad fotoaparāts ir pie acīm , sāksi izvilināt citus skatienu un tos nopublicēt (saskaņojot), uzreiz perversais, stāvošos meklētājs, Portretī metīsies virsū ar saviem sevis apliecinošajiem tekstiņiem. Starp citu Kad viņa tekstus parādīju speciālistam, tas saķēra galvu un iesaucās... sexpatalogs un psihoterapeits abi sen noilgojušies pēc šitā kadriņa. Bet ja esot par vālu, tad viņam var palīdzēt Džeržinska metode!!! Lai viņs nopērkot Mauzeri, un trīs reizes pavēlot "imeņem revoļuciji statj", bet ja arī tad nelīdzot, lai šaujot galvā (vainīgajā)
liidz shim man laika zoba izvagota seja ir asocieejusies ar viedumu, toleranci un apdomiigumu... bet nu laikam jau ir taa, ka iznjeemumi tikai apliecina likumsakariibas. saprataat, ne?
Sievietes gaida personisku, tikai viņām domātu attieksmi un domājams, ka cer uz tāda paša veida rezultātu. Mēs visi taču gribam justies īpaši. Savukārt, fotoplenēri ir tāds reāls iespringums gan modelei, gan arī fotogrāfam, ja nnu vienīgi cilvēks nav tendēts uz exibicionismu.
tas ir grūts jautājums-ko gaida meitenes,kas atnākušas uz fotosesiju. Es,piemēram,gaidu,lai mani kāds uzaicinātu uz kādu fotosesiju-domāju,ka pie mana vecuma un ķermeņa kompleksijas sievietēm fotogrāfi dabūtu tā neko pastrādāt. tur nebūtu nekāda ātrā knipsēšana,kā tas ir ar jaunām un nevainojami skaistām meitenēm. paskatieties paši,kāds gados jauno modeļu pārsvars ir šai fotoblogā! Atliek tik gaismas bišķi pieregulēt,kādu lupatiņu fonā utt. un tik knipsēt. Taču,tiklīdz kāds atļaujas pastrādāt ar vairs ne tik jaunu un skaistu modeli,tā visi šausminās,cik neglīts vēders,kādas krūtis utt... Eh,bet laikam jau es ne pa tēmu. Un arī pozēt negribu tik ļoti,tikai atradu vienu mazu robiņu,kur pateikt savas domas domiņas... Padomāju un izdomāju,kāpēc tās jaunās pēc pirmās fotosesijas vairs neierodas-viņas varbūt grib daudz plašāku publicitāti,lai izrādītu sevi...utt