Vēļreiz kārtīgi nopētīju... Uz vienas meitene ar blondiem matiem baltā kleitiņā uz otras meičai ar bik tumšākiem matiem, biksiņās un jakā. Pilnīgi divi dažādi nesižeti (dažāds fons, gaisma, ticamāk arī fokus attaālums, fragma utt), lai te runātu par kaut kādu savādāku salīdzinājumu...
zd 40-150 f 4-5.6 cena 200 EUR , šitais labāks zaķi mazāk drēbītes mugurā atstāj . Ja nopietni tad uz šitiem sīkattēliem nekādu atšķirību nesaredzēsi...
Gudris:Skaties uz zīmējumu un detalizaaciju nevis meitenēm !
par kādu zīmējumu un detalizāciju mēs runājam pilnīgi dažādām bildēm???? Nobildē vienu un to pašu ar diviem dažādiem stikliem, tad parunāsim pagaidām tā ir tukša muldēšana par kaut kāda zīmējuma meklēšanu... kur otrajā bildē ir izšūtie zābaciņi modelei, kur koka sētiņa uz kuras pavērot kā koka faktūra izzīmēta? droši vien fragmas atvērums ar dažāds... KO TE SALĪDZINĀT IZŅEMOT TOS ZAĶUS???? :face-surprise:
Gudris:Kad nākamreiz tikšu pie dārgā gala obligāti sabildēšu vienādus kadrus testa vajadzībām...toreiz neienāca prātā
Tikai neaizmirsti vienādas diafragmas salikt un nokadrēt vienādos izmēros un testa bildes vai pilna izmēra vai arī 100% crop no abām un samazīnāto full bildi ar norādītām crop vietām , vēlams no bildes centra un no bildes stūra
Gudris:Kad nākamreiz tikšu pie dārgā gala obligāti sabildēšu vienādus kadrus testa vajadzībām...toreiz neienāca prātā
Tikai neaizmirsti vienādas diafragmas salikt un nokadrēt vienādos izmēros un testa bildes vai pilna izmēra vai arī 100% crop no abām un samazīnāto full bildi ar norādītām crop vietām , vēlams no bildes centra un no bildes stūra
Tu tagad jamam uzskaitīji bezgalīgu daudzumu nepizpildāmu un neizprotamu lietu/uzdevumu...
palaidniex:(mazāks ūbererpikselis un katra lielā superpikseļa) un no honeycomb izkārtojuma tāpat nocēla rūtainu attēlu...
nu, kad drukā, cita opera, šūnveida pikseļus displejiem nav ierīkojuši. :face-plain: ja nu bankās.
palaidniex:KO TE SALĪDZINĀT IZŅEMOT TOS ZAĶUS???? :face-surprise:
vai SHITas nav tāds pat gadījums, kā ar Luisa Bunjuēļa filmu "šis slepenais iekāres objekts", kurā vienu tēlu atveidoja 2 aktrises un nepavisam ne īpaši līdzīgas. vairums smalko kinokritiķu SHITo i nebija pamanījuši.
man ir vienalga ka meitenēm patīk lieli fotoaparāti es tik saku ka tas ir ļoti labs aparāts pats esmu bildējis ar Panasonic Lumix G-1 un kvalitāte ir ļoti laba. un panasonic Lumix G series ir viss labākais kompromis jo principā tas ir Panasonic fz18 ar maināmu optiku
Un ko atkal ar to gribēji pateikt? Kaut kā neredzu tās uzvarētājbildes... Un katru gadu kaut ko piešķirt vairāk izskatās pēc tāda kā skaistumkonkursa Kurš tajā gadā izlaiž kaut ko jaunu (katru gadu jaunas pro kameras viens ražotājs neizlaiž) - to arī atzīst par kādu tur labāko Bet labākais tas ir dēļ pārdošanas apjoma, izskata, krāsas? Pie kam tā ir tā gada labākā, pēc neskaidriem kritērijiem, nevis vispār uz šo brīdi eksistējošā labākā...
The EISA Awards are chosen annually by Panels representing more than 50 prominent Photo, Video, Audio, Home Theater and Mobile Electronics magazines from up to 20 European countries. All Panels work separately, but are under contract to the European Imaging & Sound Association.
tjipa, n valstu NEXTi savaacas, un ko nu ala jelkors un razhotaaju marketinga speci ir iebarojushi tiem, to arii biida taalaak. Par to, kas der un neder pro vaajdzibam lemj cilveki, kas saka ka vairaak pikselju ir mazaaks troksnis (no next photo). autoritatiivi, odnako.
versatile:man nepatiik tas resurss. mans 30D esot sliktaaks par 20D.
patīk nepatīk resurss, tā viena lieta, resursa objektivitāte un tā reitingu pamatojums pavisam kas cits... šeit vismaz ir skarbi cipari... Nevis kā te viens teica nobildē uz digi, šopā piebliez troksnīti, izdrukā uz papīra un pasaki, ka uz filmas bildēji ar veco Prakticu un uzreiz pat daudzi "profi" savelk gudrus ģīmjus un sāk muldēt par krāsu tonalitātēm un graudu...
Tā EISA un PEISA ir vairāk kā skaistumkonkursi, kā daiļslidošana, kam sakars ar realitāti ir visai pavājš... Izlaid kādā segmentā vienīgais starp konkurentiem kādu jaunumu, un, lai vai cik slikts tas nebūs, tas saņems to pirmo vietu attiecīgajā gadā, kaut konkurences trūkuma dēļ...
Vispār jau man izskatās ka EISA un līdzīgie savus apbalvojumus piešķir tā lai neviens no lielajiem ražotājiem netiktu apdalīts, nu tad arī lai jau visiem tiek pa kādai balviņai Reklāma tas viss ir, bukletiņā tak smuki izskatās nodrukāt ka šitā kamera saņēmusi šādus tādus apbalvojumiņus...
Gudris:Karoče Nikon D3x ir labākā kamera pasaulē ! uz doto briidi :face-angel:
Vai labākā - nezinu, bet šeit ir salīzinātas TIKAI MATRICAS tehniskās spējas: krāsu dziļums, dinamiskais diapazons un trokšņi.
Kamerai vēl ir klāt tādi aspekti kā cena, ērtums, izvelņu loģika, ātrums utt. Kā arī šeit netika īpaši ņemti vērā ārējie faktori - optikas iespaids. Domāju, ka D3x ar spalvainu AF 70-300 stiklu nesasniegs nekādus dižos rezultātus...
versatile:man nepatiik tas resurss. mans 30D esot sliktaaks par 20D.
patīk nepatīk resurss, tā viena lieta, resursa objektivitāte un tā reitingu pamatojums pavisam kas cits... šeit vismaz ir skarbi cipari... Nevis kā te viens teica nobildē uz digi, šopā piebliez troksnīti, izdrukā uz papīra un pasaki, ka uz filmas bildēji ar veco Prakticu un uzreiz pat daudzi "profi" savelk gudrus ģīmjus un sāk muldēt par krāsu tonalitātēm un graudu...
Tā EISA un PEISA ir vairāk kā skaistumkonkursi, kā daiļslidošana, kam sakars ar realitāti ir visai pavājš... Izlaid kādā segmentā vienīgais starp konkurentiem kādu jaunumu, un, lai vai cik slikts tas nebūs, tas saņems to pirmo vietu attiecīgajā gadā, kaut konkurences trūkuma dēļ...
ja nesaprati ka jokoju protams, ka shaadi testi ir speeks - un neba nu puinkta shurp-turp deelj veerts shkjeepus lauzt. bet izveloties pirmo brendu njemt vera vajadzeetu. pirmaas 3 vietas nikonam - speeciigi. Protams, ir citi apsveerumi, kaut vai stiklu parki, ergonomika, utt.
Interesanti būtu palūrēties, kur būs jaunā PhaseOne P60+ digipakaļa (solās esam mega naidīga...), vecā P45 ir ļoti pat pārliecinoša, kaut nepilns kadrs un nujau "mūžsena"... Vienīgais izbrīnija, ka tagad tāda līmeņa digifilmu pamanījušies pāršpļaut ar 35 mm FF matricām. :face-surprise: