Un tā moš kāds lieto no šejieniešiem lētā gala ziepīšus... Nu interesē tādi ap cenu 60-100 latvju naudiņas par jaunu... Vajag izturīgu, muļķudrošu, ar režīmu gandrīz šedevrs, prasības pret pikseļdrāšanu minimālas. Karoč vajag dāvanu, sīciņajai. Lai ir IZTURĪGS, viegli lietojams, mazs. Ātrdarbībai nav pārāk būtiskas nozīmes. Der arī nebrendi, ķipa Ricoh, Konica, Kodak utt... Kādi ieteikumi, atsauksmes? Vaicāju, jo no tā gala vispār neko nesaprotu... Atradu te dažus pēc parametriem ciešamus, bet prakse - tumša bilde... Daži Panasonici, A470 Canons S60 Nikons... Kādas idejas?
pats jau neesi pirmo reizi ar pīpi uz jumta, domā. IZTURĪGS ziepis būs tikai stipri nosacīti, to sīci vienalga vajadzēs PIEKODINĀT[ nepiedzirdīt ], lai rīkojās kā ar jēlu olu, pazīstot sīci tuvāk, pats izlemsi kādu kameru ņemt, it īpaši, ka par līdzīgām tēmām jau forumā ir runāts
piekodini, nepiekodini - sīčiem nejaušības gadās, bet par ziepjiem godīgi - pilnīgi tumša bilde. Un šoreiz fotomāksla galīgi nav pamatuzdevums Moš atbilde ir sejojoša- pilnīgi vienalga kurš - visi vienlīdz švaki?
vienlīdz švaki, nezinu gan, ja jāiekļaujās konkrētās naudās, pavēro forumā, par ziepjiem bija runa, pavēro tīmeklī, izvēlies modeli un paskaties ss.lv, vai var ielīst cenā. lietots būs lētāk, un modelis varētu sanākt sakarīgāks
njam ar mazaku displeju un lai ir actinja. tad vismaz pec displeja sabeigshanas varesi vel +/- iekadreet. vel liels pluss varetu but tiem aparatiem kuriem objektivs neizbidas uz aaru. mazak iespeja nometot zeme ko sabeigt (pasham ta 1x gadijaas)
es paņēmu pašu lētāku Nikonu L10 pa kaut kādiem 60 Ls ... pēc pus gada sasita displeju ... nopirku Ebay displeju pa 12 Ls un tiek lietots tālāk ... ērtums ļoti labs ... nav lieku pogu nav daudz režīmu utt ...
negatIvs:vienlīdz švaki, nezinu gan, ja jāiekļaujās konkrētās naudās, pavēro forumā, par ziepjiem bija runa, pavēro tīmeklī, izvēlies modeli un paskaties ss.lv, vai var ielīst cenā. lietots būs lētāk, un modelis varētu sanākt sakarīgāks
Nu dāvanai lietots modelis kaut kā ne visai. Tomēr tak dāvana dzimenē. Kastīte un tā... Ja būtu jāpalīdz izvēlēties nopirkt par sakrāto naudiņu - tad cita štelle...
Bet par to actiņu un izbīdamajiem bibjiem - jāpadomā!
Manupraat, taa objektiiva izbiidiishanaas funkcija arii ir biistamaakaa.., cik sastapies esmu, tad, pat viegliiteem atsitot izbiidiitaa veidaa, jamais saka "ata, ataa"..(.. es gan nezinu, vai maz iisti ir kaadi bez izbiidiishanaas...
La4i:Manupraat, taa objektiiva izbiidiishanaas funkcija arii ir biistamaakaa.., cik sastapies esmu, tad, pat viegliiteem atsitot izbiidiitaa veidaa, jamais saka "ata, ataa"..(.. es gan nezinu, vai maz iisti ir kaadi bez izbiidiishanaas...
Tie ar neizbīdāmu bibīti maksā jau visai prāvu naudiņu... Man te lētucis incē ap 65-85 naudiņām par jaunu!
bet esmu dzirdeejusi labas atsauksmes ij pati tureejusi rokaa un ar izbrinu lasiijusi, ka tas ir casio, kas man iebaazts rokaas, lai pabildeeju un man ir paticies (ir jau visadi casio modelji) Bet izveele tava;-)
Ir tur kaut kāds DSP, kas tur pat kustīgus objektus spējot padarīt asus vājā gaismā vārdu sakot skaidrs pamatsortimentc, atkiel doties uz kādu bodi sēdināt baterijas pārdevējam...
Es te 2 nedēļas atpakāl ar šito spēlējos , baigi laps šķita , tiešām bauda , pat Supermakro ir un tur visādas sejas atpazīšanas un t.t. , es viņu dāvinaju un dāvanas saņēmējs nav mazs puika , ik pa brīžam zvana un saka ka baigā starā
ja tā, tad ir dimbā... bet casio tur baigi gudri savu mārketinga pļurkstamo bija sarakstījuši, ar kādu tir kustību paredzētāju un tā... lasīju un ķiķināju... vienu vārdu sakot - jāaptausta tā segmenta luriņi, ko tie prot un spēj...
Maza nianse - nav vērts pārspīlēt sīču tendenci salauzt tādas jaukas dāvaniņas. Domāju, ka drīzāk jaunu vajdzēs, kad pieaugs prasības (un iespējas, jo cenas un parametri dinamiski mainās), nevis dēl sasišanas, kas var gadīties, bet ne tik bieži.