forum.gif
Izturīgs un ciešams lētais ziepis!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Izturīgs un ciešams lētais ziepis!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.05.09 11:55
 citēt
Un tā moš kāds lieto no šejieniešiem lētā gala ziepīšus...
Nu interesē tādi ap cenu 60-100 latvju naudiņas par jaunu...
Vajag izturīgu, muļķudrošu, ar režīmu gandrīz šedevrs, prasības pret pikseļdrāšanu minimālas.
Karoč vajag dāvanu, sīciņajai. Lai ir IZTURĪGS, viegli lietojams, mazs.
Ātrdarbībai nav pārāk būtiskas nozīmes.
Der arī nebrendi, ķipa Ricoh, Konica, Kodak utt...
Kādi ieteikumi, atsauksmes?
Vaicāju, jo no tā gala vispār neko nesaprotu...
Atradu te dažus pēc parametriem ciešamus, bet prakse - tumša bilde... Daži Panasonici, A470 Canons S60 Nikons...
Kādas idejas?
Publicēts: 06.05.09 12:02
 citēt
zem izturības saprotama arī ūdens/triecienu/putekļu izturība?
Publicēts: 06.05.09 12:03
 citēt
shvaboc:zem izturības saprotama arī ūdens/triecienu/putekļu izturība?

Būtu jau ūberlabi, bet šāds izturības līmenis sākās cenu kategorijā virs 180 latvju neudiņām... :face-sad:
Publicēts: 06.05.09 12:28
 citēt
Nu nav neviena, kam ir pieredze aparātu izmantošanā? Vairāk domāju lietošanas ērtumu, nevis mākslasdarbu radīšanai?
Ķip ne pārāk laba apiešanās, utt?
Publicēts: 06.05.09 12:46
 citēt
pats jau neesi pirmo reizi ar pīpi uz jumta, domā. IZTURĪGS ziepis būs tikai stipri nosacīti, to sīci vienalga vajadzēs PIEKODINĀT[ nepiedzirdīt ], lai rīkojās kā ar jēlu olu, pazīstot sīci tuvāk, pats izlemsi kādu kameru ņemt, it īpaši, ka par līdzīgām tēmām jau forumā ir runāts
Publicēts: 06.05.09 13:04
 citēt
piekodini, nepiekodini - sīčiem nejaušības gadās, bet par ziepjiem godīgi - pilnīgi tumša bilde.
Un šoreiz fotomāksla galīgi nav pamatuzdevums
Moš atbilde ir sejojoša- pilnīgi vienalga kurš - visi vienlīdz švaki? :face-glasses:
Publicēts: 06.05.09 13:16
 citēt
vienlīdz švaki, nezinu gan, ja jāiekļaujās konkrētās naudās, pavēro forumā, par ziepjiem bija runa, pavēro tīmeklī, izvēlies modeli un paskaties ss.lv, vai var ielīst cenā. lietots būs lētāk, un modelis varētu sanākt sakarīgāks
Publicēts: 06.05.09 13:20
 citēt
njam ar mazaku displeju un lai ir actinja. tad vismaz pec displeja sabeigshanas varesi vel +/- iekadreet. vel liels pluss varetu but tiem aparatiem kuriem objektivs neizbidas uz aaru. mazak iespeja nometot zeme ko sabeigt (pasham ta 1x gadijaas)
Publicēts: 06.05.09 13:24
 citēt
paskatijos salidzini.lv tur olimps sw 700 kautkads modelis pa 99 atrodams bija vienaa no i-neta veikaliem.
Publicēts: 06.05.09 13:28
 citēt
es paņēmu pašu lētāku Nikonu L10 pa kaut kādiem 60 Ls ... pēc pus gada sasita displeju ... nopirku Ebay displeju pa 12 Ls un tiek lietots tālāk ... ērtums ļoti labs ... nav lieku pogu nav daudz režīmu utt ... ;)
Publicēts: 06.05.09 13:44 labots
 citēt
negatIvs:vienlīdz švaki, nezinu gan, ja jāiekļaujās konkrētās naudās, pavēro forumā, par ziepjiem bija runa, pavēro tīmeklī, izvēlies modeli un paskaties ss.lv, vai var ielīst cenā. lietots būs lētāk, un modelis varētu sanākt sakarīgāks

Nu dāvanai lietots modelis kaut kā ne visai. Tomēr tak dāvana dzimenē.
Kastīte un tā... Ja būtu jāpalīdz izvēlēties nopirkt par sakrāto naudiņu - tad cita štelle...

Bet par to actiņu un izbīdamajiem bibjiem - jāpadomā!

Un par to Nikon L10 jāpalurās Senkjū! :)
Publicēts: 06.05.09 15:52
 citēt
Manupraat, taa objektiiva izbiidiishanaas funkcija arii ir biistamaakaa.., cik sastapies esmu, tad, pat viegliiteem atsitot izbiidiitaa veidaa, jamais saka "ata, ataa"..:((.. es gan nezinu, vai maz iisti ir kaadi bez izbiidiishanaas...:(
Publicēts: 06.05.09 16:14
 citēt
La4i:Manupraat, taa objektiiva izbiidiishanaas funkcija arii ir biistamaakaa.., cik sastapies esmu, tad, pat viegliiteem atsitot izbiidiitaa veidaa, jamais saka "ata, ataa"..:((.. es gan nezinu, vai maz iisti ir kaadi bez izbiidiishanaas...:(

Tie ar neizbīdāmu bibīti maksā jau visai prāvu naudiņu...
Man te lētucis incē ap 65-85 naudiņām par jaunu! :)
Publicēts: 06.05.09 16:20
 citēt
aa vel ieteikums. cik esmu saskaaries ar kodak ciparu zieputraukiem. taa izveele viniem ir briesmiiga. nekaada logjika.
Publicēts: 06.05.09 16:35
 citēt
NIKON COOLPIX S52
Publicēts: 06.05.09 19:01
 citēt
casio exilim
Publicēts: 06.05.09 19:06
 citēt
Casis mazbiku dārgāks nekā S520 nikons
Publicēts: 06.05.09 19:07
 citēt
bet esmu dzirdeejusi labas atsauksmes ij pati tureejusi rokaa un ar izbrinu lasiijusi, ka tas ir casio, kas man iebaazts rokaas, lai pabildeeju un man ir paticies (ir jau visadi casio modelji) Bet izveele tava;-)
Publicēts: 06.05.09 19:12
 citēt
ja nau jau cauri - kautkur bij ūberkrutā atlaide tipa uz 50% un pēc skata neko tā ziepene. tajā, ko pa pastu, katalogā, vai?
Publicēts: 06.05.09 19:21
 citēt
Diez tam casim kāda stabilizācija ar ir iekšā? Nikonam kaut ko tur raksta par antiparkinsonu...
Publicēts: 06.05.09 19:23
 citēt
nezinu gan - droshi ka atkariigs no modelja - pastudee;-)
Publicēts: 06.05.09 19:39
 citēt
Ir tur kaut kāds DSP, kas tur pat kustīgus objektus spējot padarīt asus vājā gaismā :face-devil-grin:
vārdu sakot skaidrs pamatsortimentc, atkiel doties uz kādu bodi sēdināt baterijas pārdevējam... :D
Publicēts: 06.05.09 20:06
 citēt
Es te 2 nedēļas atpakāl ar šito spēlējos , baigi laps šķita , tiešām bauda , pat Supermakro ir un tur visādas sejas atpazīšanas un t.t. , es viņu dāvinaju un dāvanas saņēmējs nav mazs puika , ik pa brīžam zvana un saka ka baigā starā

www.xnet.lv...
Publicēts: 06.05.09 20:10
 citēt
uz šito ar nolūrēju, bet jamam antiparkinsona naff... :D
Publicēts: 06.05.09 20:57
 citēt
kaut kā tie džigitālie stabilaizeri nepārliecina tas attiecas arī uz Casio... A490 tāda naff...
Publicēts: 06.05.09 20:59
 citēt
digitālā attēla stabilizācija - vienkārši augsts ISO :face-grin:
Publicēts: 06.05.09 21:01
 citēt
ja tā, tad ir dimbā... :(
bet casio tur baigi gudri savu mārketinga pļurkstamo bija sarakstījuši, ar kādu tir kustību paredzētāju un tā... :D
lasīju un ķiķināju...
vienu vārdu sakot - jāaptausta tā segmenta luriņi, ko tie prot un spēj...
Publicēts: 06.05.09 21:44
 citēt
divi Casio ir bijushi kaadreiz, atminjas.... gana labas.. exslim bik tik paspaidiijis esmu, iisti nebiju mieraa ar bilzju kvalitaati..
Publicēts: 07.05.09 02:38
 citēt
speshell for palaidniex .. ;-)))

stores.channeladvisor.com...
Publicēts: 07.05.09 09:03
 citēt
Maza nianse - nav vērts pārspīlēt sīču tendenci salauzt tādas jaukas dāvaniņas. Domāju, ka drīzāk jaunu vajdzēs, kad pieaugs prasības (un iespējas, jo cenas un parametri dinamiski mainās), nevis dēl sasišanas, kas var gadīties, bet ne tik bieži.
Publicēts: 07.05.09 09:14
 citēt
man it kā tie panasonic ziepji patīk
Publicēts: 07.05.09 09:31
 citēt
dansiga:speshell for palaidniex .. ;-)))

http://stores.channeladvisor.com/ProFilmGear-Photo-Video-Studio-Supplies-co-uk/Items/15128?&caSKU=15128&caTitle=Minox%20DCC%20Leica%20M3%205.0MP%20with%20colour%20monitor

Šito kādam pieaugušākam varētu dāvināt, ne sīcim! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):