forum.gif
Canon CD
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Canon CD
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.05.09 17:39
 citēt
esmu noazaudējis canon 400D līdzi dotu cd, kāds nezin kur var dabūt?
Publicēts: 06.05.09 17:43
 citēt
tur ir kautkas veertiigs ieksaa? vai bez taa diska nevar bildeet?
Publicēts: 06.05.09 17:49 labots
 citēt
Tur ir SOFTS kuru bez diska nevar uzianstelēt:) Piēmēram svaigs RAW koverteris no CANON un vel daudz fiskju kuras nav nekam citam LEGALI:):)

Nupatās man bij līdzīga probza , baig dabūj nodirsties kamēr atradu ficju kā UZLIEK to CANON softu no 0 :)
Publicēts: 06.05.09 17:55
 citēt
agrāk jauno softu varēja vienkārši izpakot exe failu un tad izstalēt bez diska :) , tagad es sen to nēsmu darījis.
Publicēts: 06.05.09 18:10
 citēt
canon lapā nekas nav pieejams?:face-surprise::face-devil-grin:
Publicēts: 06.05.09 19:09
 citēt
jāpārkopē no aizņemta. aizņemties visticamāk varēs no kāda, kurš tādu pat kameru jūzē. :face-smile:
Publicēts: 06.05.09 20:55
 citēt
Ne tur problēma tāda ka JAUNAS INSTALACIJAS kas no CANON WEBa NEISTALEJAS ja kompi nav softs LEGALS no CD jo tas ir konkreti ar KAMERDAS / SOFTA numuru un tad var instalet cik grib JAUNUS pa virsu. Ja kompi nav bijis AR KAMERAS / CD numuru jaunu SOFTU uzinstalet NEVAR :) Megini atrast failu ar nosaukumu zoombrsr22.exe , neta tas bij atrodams "Pielabots" un kad uziantslesi TO kas ir kautkada loti veca verisja PAREJO softu var kacjat no CANON WEBa un instalejas bez problemam.
Publicēts: 07.05.09 12:50
 citēt
mēģināšu, paldies
Publicēts: 07.05.09 14:00
 citēt
varu aizdot
Publicēts: 07.05.09 19:20
 citēt
Lunis:Ne tur problēma tāda ka JAUNAS INSTALACIJAS kas no CANON WEBa NEISTALEJAS ja kompi nav softs LEGALS no CD jo tas ir konkreti ar KAMERAS / SOFTA numuru...
reģistru tīrīšana nelīdz? :face-sad:
Publicēts: 07.05.09 21:12
 citēt
Lunis - nepiekritiishu - man nav bijushas probleemas uz svaigiem logiem uzlikt no officiaalaa saita vilkto programmatuuru.
Publicēts: 16.06.09 17:05
 citēt
Nu tak pievieno atbilstošos reģistra ierakstus ar roku. Vai iekopē šito notepadā un saglabā kā .reg.

Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Canon\DPP]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Canon\ZoomBrowser EX]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Canon\EOS Capture]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Canon\EOSViewerUtility]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Canon\PhotoStitch]
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas