Shii te... Zinu ka nav nekas super.. Bet man vajag leeto galu! Pasakiet man labaak vai es vsp kko ar vinju vareeshu iesaakt? no piedaavaajuma kas tur ir izskataas viss sakariigaakaa...
nuu bik sit kabataa... :/ laikam visu uzreiz nevar dabuut! taatad vinja nekam neder... bet nu vajadzeetu man kaut ko iesaakumam..
ok kaa ir ar sho! man nevajag neko super labu! pietiekamu... nu bloga valodaa un pasiibaam tas buutu minimaalu, bet ar ko var dabuut bildi gatavu! Patumshaas telpaas vai iespeejams araa...
nu 430EX nevaru tagad uzreiz panjemt.. mosh tad vsp neko nenjemt! nu ja jau buutu pikis tik pietiekami njemtu neshauboties, bet nu ka ir kaa ir.. haha... pastaigaashu rinkjii ar iebuuveeto zipeni!
Un visi teiks, tač noņem to bobano zibspuldzi, es ar zibspuldzi tizli izskatos a tādu lielāku zipeni uzreiz respect ++ :> pašam arī vajag kkādu videjo / lēto galu .
tik vēl nēsu saņēmies :/
nevaru izšķirties starp ilgu krāšanu priekš jauna stikla, vai arī zipeni. Diemžēl abas nepieciešamības spiež
hehe par to respect vareetu buut taisniiba, bet vsp tagad bliezhot ar S2IS ir loti izjusta normaalas zibenes nepiecieshamiiba.. takaa nu jaaskataas kaa buus...
atsaucoties uz to ka visi te saka ka normāli objektīvi maksā no 300ls.. man pietiek tikai priekš zipenes un jau laikam arī šamo pirkšu, nez vai pectam kodīšu pirkstos :<
aa pareiz vēl statīvu gribēju bet .. nu jā visa nauda laikam par zipeni izies :< ~ tik ir 155ls.
to var ņemt, tik ne pa tādu cenu.Man tāda bija, knapi pa 60Ls pārdevu
Bet es atkal par sakarīgu naudu pie tavas zibenes tiku. :lol: Un esmu velnišķiģi apmierināts - vismaz pagidām droši. Neviens man tā arī nav mācējis pteikt, kas konkrēi ir tik slikts. Varbūt, ezi, tagad pastāstīsi?
reku tas speedlite 430ex pa 144Ls www.cc.lv... iekš cc.lv .Man ar tāda doma tikt pie tādas.
da viņiem līmenis kkads. aizsūtiju meilu, laikam reizi nedēļā kāds to paskatās :/ interesē vai pie viņiem ar karti var norēķināties, vai tas kkads ļevais kantoris?
da viņiem līmenis kkads. aizsūtiju meilu, laikam reizi nedēļā kāds to paskatās :/ interesē vai pie viņiem ar karti var norēķināties, vai tas kkads ļevais kantoris?
līmenis viņiem ir ok, tikai mazliet jāuzgaida. ar karti nevar, mēģināju un starpcitu cc.lv = capital uz ganību dambja, tikai cenas stipri lētākas.
Man liekas ka Culman ar suutiishanu uz LV sanaax tik pat cik sigma 500dg super vai 430speedlaits, taa kaa izveelies kaut ko no shiem. Pac lietoju 500DG super ..... un neko 3 kadrus sekundee izvelk un izgaismo ar +/- pareizi...
Nuu, nepretendeeju uz to, ka zelta vidus, bet vareetu rekaads celjsh - nopeerc tagad leetu un gaishu ar 2-4-8 pie 100 ISO blici, tiksi pie dedicated, vareesi juuzeet piegaismoshanai.