INFO! Atbalstīsim jaunās mākslinieces un iegūstot jaunus , interesantus foto sev. Pie manis, Pērnavas ielā 10, no 11.05.2009. praksē būs divas vizāžistes, kuras mēneša laikā pirmdienās un piektdienās varēs veikt savas un jūsu ieceres. Viena no viņām www.draugiem.lv... Albūms : Podium make up un www.draugiem.lv... Darbs par pašizmaksu. Meitenes un puiši , kuri vēlaties iegūt sev jaunas, šāda veida fotogrāfijas, jums ir dota iespēja izmantot viņu sniegto pakalpojumu nofotografēties pie manis, vai arī variet ŅEMT līdzi savus personīgos fotogrāfus. Par visu sīkāk uz PM man, vai norādē redzamajai meitenēm. Spamot uz pilnu klapi tepat
norchapersonigi:Nesezonā tu pa aukstiem ūdeņiem viņas mērcē, siltajā laikā telpās iekšā sauc. D-īvaini.
Likās, ka esi prātīgāks, bet klūdījos prakses laikus nosaka skola, nevis sezona, vai nesezona. Skatīju tavas bildes, tu jaf arī večus pa rasu ar plikiem riekstiem trenkā
norchapersonigi:Tad atliek secināt pēdējā instancē, ka visai bieži kļūdies, lai tev uz ātru roku uzticētu noteikt, kurš jau ir piedzimis prātīgs. Dabā tā iekārtots, ka rieksti ir domāti vāverītēm, rasa metas zālē. Zāle, tas ir virziens uz pļavu. Pļava - tās ir koku atmiņas par to dzīvi pēc Ledus laikmeta. Tātad, vīru rieksti rasā ir tāpēc, ka tie tuvojas vāverītēm kokos.
...man gan atgādināja zilo deju, tālu no vāverītēm... bet tas tā, bilža ciešama
norchapersonigi:Dabā tā iekārtots, ka rieksti ir domāti vāverītēm, rasa metas zālē. Zāle, tas ir virziens uz pļavu. Pļava - tās ir koku atmiņas par to dzīvi pēc Ledus laikmeta. Tātad, vīru rieksti rasā ir tāpēc, ka tie tuvojas vāverītēm kokos.
Lielisks apraksts! Un kur var redzēt šo aprunāto šedevru?
norchapersonigi:Dabā tā iekārtots, ka rieksti ir domāti vāverītēm, rasa metas zālē. Zāle, tas ir virziens uz pļavu. Pļava - tās ir koku atmiņas par to dzīvi pēc Ledus laikmeta. Tātad, vīru rieksti rasā ir tāpēc, ka tie tuvojas vāverītēm kokos.
Lielisks apraksts! Un kur var redzēt šo aprunāto šedevru?
... abi savus slēptos sapņus nepiedēvējiet man ja n..p... tev nerāda zilo deju, tad vaino viņu, ne mani. Bet saprotu, ka 16 būsiet gājienā??? 209.85.129.132... varēsiet par riekstu kokiem priecāties un šūpot
Diemžēl nesanāks, būšu kādas draudzenes dzimšanas dienas ballītē, ne Rīgā. Turklāt, man jau tie rieksti neinteresē. Interesēja aprakstītā bilde, bet izrādās, ka tā ir tikai Haiduka iedomās, manās iedomās tādu nav, jo es par riekstiem nedomāju, nav laika, ir interesantākas un aizraujošākas lietas, par ko domāt. Bet, Haiduk, ja Tev ir attiecīgas iedomas, domas, fantāzijas utt, beidz taču slēpties aiz mazgadīgu meiteņu knipsētāja tēla (gejs - pat Latvijas stereotipiem bagātajiem sabiedrības prātiem ir pieņemamāks, nekā pedofīls), būsi tikai ieguvējs!
norchapersonigi:Pat Haiduks, pieradis ar stingriem pirkstiem rožlapiņas šķirt, pustumsā varētu sajaukt dibena vaigu piederību dzimumam. Jā, linku iedod gan.
tas esi tieši tu, kas visur bāž pirkstus un dikti pat pats mēģina ielīst.... es tevi te saucu, pats ievilkies ar savām pārgudrībām!!! profesors :face-monkey:
Haiduk, nesauc kukurūzu par pupām! Es interesējos tikai un vienīgi par bildi. Tu sāki stāstīt par savām fantāzijām (kurās ir bildes ar riekstiem un gan jau arī rieksti bez bildēm), sāki dot linkus un uz praidu... es pat teiktu, ka centies mūs saaģitēt ņemt tajos dalību. Un tagad saki, lai netaisnojos. Jocīgs uz vecumu palicis vai?