forum.gif
INFO. Tikt pie interesantiem darbiem!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / INFO. Tikt pie interesantiem darbiem!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.05.09 08:32 labots
 citēt
INFO!
Atbalstīsim jaunās mākslinieces un iegūstot jaunus , interesantus foto sev.
Pie manis, Pērnavas ielā 10, no 11.05.2009. praksē būs divas vizāžistes, kuras mēneša laikā pirmdienās un piektdienās varēs veikt savas un jūsu ieceres.
Viena no viņām www.draugiem.lv...
Albūms : Podium make up
un www.draugiem.lv...
Darbs par pašizmaksu.
Meitenes un puiši , kuri vēlaties iegūt sev jaunas, šāda veida fotogrāfijas, jums ir dota iespēja izmantot viņu sniegto pakalpojumu nofotografēties pie manis,
vai arī variet ŅEMT līdzi savus personīgos fotogrāfus.
Par visu sīkāk uz PM man, vai norādē redzamajai meitenēm.
Spamot uz pilnu klapi tepat :D:D:D
Publicēts: 08.05.09 10:53
 citēt
norchapersonigi:Nesezonā tu pa aukstiem ūdeņiem viņas mērcē, siltajā laikā telpās iekšā sauc. D-īvaini.
RK vienmēr ārā ar visām 2 ģenerātōrmašīnām, bet kad ārā labs laiks, tad paviljonā! :face-plain:
Publicēts: 12.05.09 09:10
 citēt
norchapersonigi:Nesezonā tu pa aukstiem ūdeņiem viņas mērcē, siltajā laikā telpās iekšā sauc. D-īvaini.

Likās, ka esi prātīgāks, bet klūdījos :)
prakses laikus nosaka skola, nevis sezona, vai nesezona.
Skatīju tavas bildes, tu jaf arī večus pa rasu ar plikiem riekstiem trenkā :D
Publicēts: 12.05.09 11:43
 citēt
nu nez... a kad ezhi pa rasainu zaaliite skrien tie smej... jo riekstus kutina...
Publicēts: 12.05.09 11:46
 citēt
norchapersonigi:Tad atliek secināt pēdējā instancē, ka visai bieži kļūdies, lai tev uz ātru roku uzticētu noteikt, kurš jau ir piedzimis prātīgs. :D
Dabā tā iekārtots, ka rieksti ir domāti vāverītēm, rasa metas zālē. Zāle, tas ir virziens uz pļavu. Pļava - tās ir koku atmiņas par to dzīvi pēc Ledus laikmeta. Tātad, vīru rieksti rasā ir tāpēc, ka tie tuvojas vāverītēm kokos.

...man gan atgādināja zilo deju, tālu no vāverītēm... bet tas tā, bilža ciešama :)
Publicēts: 12.05.09 11:55
 citēt
norchapersonigi:Dabā tā iekārtots, ka rieksti ir domāti vāverītēm, rasa metas zālē. Zāle, tas ir virziens uz pļavu. Pļava - tās ir koku atmiņas par to dzīvi pēc Ledus laikmeta. Tātad, vīru rieksti rasā ir tāpēc, ka tie tuvojas vāverītēm kokos.

Lielisks apraksts! Un kur var redzēt šo aprunāto šedevru?
Publicēts: 12.05.09 19:18
 citēt
alvils:
norchapersonigi:Dabā tā iekārtots, ka rieksti ir domāti vāverītēm, rasa metas zālē. Zāle, tas ir virziens uz pļavu. Pļava - tās ir koku atmiņas par to dzīvi pēc Ledus laikmeta. Tātad, vīru rieksti rasā ir tāpēc, ka tie tuvojas vāverītēm kokos.

Lielisks apraksts! Un kur var redzēt šo aprunāto šedevru?

...tikai iedomās :D
Publicēts: 13.05.09 09:56
 citēt
tad redz, kādas Haidukam ir tās iedomas. a man likās, ka viņam patīk jaunas meičas. izrādās - rieksti. :D
Publicēts: 13.05.09 11:00
 citēt
... abi savus slēptos sapņus nepiedēvējiet man :D
ja n..p... tev nerāda zilo deju, tad vaino viņu, ne mani.
Bet saprotu, ka 16 būsiet gājienā??? 209.85.129.132... varēsiet par riekstu kokiem priecāties un šūpot :D
Publicēts: 13.05.09 11:07
 citēt
Diemžēl nesanāks, būšu kādas draudzenes dzimšanas dienas ballītē, ne Rīgā. Turklāt, man jau tie rieksti neinteresē. Interesēja aprakstītā bilde, bet izrādās, ka tā ir tikai Haiduka iedomās, manās iedomās tādu nav, jo es par riekstiem nedomāju, nav laika, ir interesantākas un aizraujošākas lietas, par ko domāt. Bet, Haiduk, ja Tev ir attiecīgas iedomas, domas, fantāzijas utt, beidz taču slēpties aiz mazgadīgu meiteņu knipsētāja tēla (gejs - pat Latvijas stereotipiem bagātajiem sabiedrības prātiem ir pieņemamāks, nekā pedofīls), būsi tikai ieguvējs! :face-glasses:
Publicēts: 13.05.09 11:26
 citēt
...par iedomām bija domāts, ka tu to vari redzēt iedomās :)
bilde ir , un ir netā pieejama.
Publicēts: 13.05.09 11:28
 citēt
domāts (varbūt) bija labi, bet praksē nedarbojas.

ja jau esi bildi atradis netā, kāpēc gan nevari ielikt linku, lieki "nediršot" par praidiem utt?
Publicēts: 14.05.09 00:09
 citēt
alvils:domāts (varbūt) bija labi, bet praksē nedarbojas.

ja jau esi bildi atradis netā, kāpēc gan nevari ielikt linku, lieki "nediršot" par praidiem utt?

Pats dikti par riekstiem interesējiejies, tagad netaisnojies!!!
Publicēts: 14.05.09 00:11
 citēt
norchapersonigi:Pat Haiduks, pieradis ar stingriem pirkstiem rožlapiņas šķirt, pustumsā varētu sajaukt dibena vaigu piederību dzimumam. Jā, linku iedod gan.

tas esi tieši tu, kas visur bāž pirkstus un dikti pat pats mēģina ielīst....
es tevi te saucu, pats ievilkies ar savām pārgudrībām!!! profesors :face-monkey:
Publicēts: 14.05.09 00:13
 citēt
Haiduk, nesauc kukurūzu par pupām! Es interesējos tikai un vienīgi par bildi. Tu sāki stāstīt par savām fantāzijām (kurās ir bildes ar riekstiem un gan jau arī rieksti bez bildēm), sāki dot linkus un uz praidu... es pat teiktu, ka centies mūs saaģitēt ņemt tajos dalību. Un tagad saki, lai netaisnojos. Jocīgs uz vecumu palicis vai?
Publicēts: 14.05.09 09:52
 citēt
norchapersonigi:Jā, izskatās, biku ir gan sašūmējies.
Ja nav grūti, papildini Alvila neizpildāmo uzdevumu ar aprakstu, kur bāžu pirkstus un lienu.

kaut vai tepat
Publicēts: 08.05.09 10:47
Tev dikti patīk, kad kāds ko dara tur ielīst un pietaisīt!!!
Publicēts: 14.05.09 11:18
 citēt
Naf-Nafa topiki visi liidziigi kaa uudenspiles :face-grin: :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 15.05.09 17:09
 citēt
Maris:Naf-Nafa topiki visi liidziigi kaa uudenspiles :face-grin: :face-grin: :face-grin:

:D bet vai tad tu spej ko jaunu ienest :D
Tavs nopelns tam liels!!!

norchapersonīgi, tev taisnība, man naf tavas pacietības :D, es vienkārši dzīvoju, nevis manipulēju :)
Publicēts: 15.08.09 20:12
 citēt
.............
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):