Principaa arii mekleeju saudziigi mazlietotu, labaa staavoklii un ar mazu noslreejienu (labaak ar garantiju) D80 (var buut arii ar kaadu stiklinju) vai pat D90 body. Par cenu, cerams, vienosimies. Interesentiem PM vai green_peace@inbox.lv
saudziigi lietotu, labaa staavoklii un nelielu noskreejienu D80 (veelams ar garantiju) + (var kaadu zoom stiklinju) vai D90 body perfektaa staavoklii (obligaati ar garantiju)
P.S. Kam tur bija gali veikalos, par cik var dabuut D90 body (bez karteem u.c. daavanaam) ?
Green_peace, vai esi pamēģinājis D50 vai D70(s)? Varbūt pat ar tādiem ir pietiekami? Es, godīgi sakot, tagad pat svārstos, vai man atstāt kā otro aparātu sievas vajadzībām D50 vai D80!
Jaa, iespeejams, ka manaam amatiera liimenim un zinaashanaam pietiktu arii ar D50 (taa visdriizaak pat arii ir), bet ar nelielu skatu naakotnee, gribeetos tomeer ko jaunaaku, jo no D60 esmu ticis valjaa, vajadzeetu soli uz augshu kaapt
Šajā gadījumā runa varētu nebūt par amatieru vai ne amatieru līmeni (pretējā gadījumā diskutētu par D300, D700 vai D3x izvēli ), bet par to, ko piedāvā fotoaparāts! Vai vajag vairāk pikseļu un visādu papildus fīču, ko piedāvā jaunākās paaudzes aparāti? Sēžu un skatos uz bildēm, bet atšķirību mana acs neuztver (ja vien baigi negribas kropot). Protams, ja jāizvēlas man būtu starp D60 un D80, izvēle būtu par labu D80, kaut vai dēļ iebūvētā motora...
kasnukas: Protams, ja jāizvēlas man būtu starp D60 un D80, izvēle būtu par labu D80, kaut vai dēļ iebūvētā motora...
Tas arii bija galvenais iemesls, kaapeec paardevu D60, jo man ir pieejami dazhi AF stiklinji, bet chakareeties ar manuaalo fokusu nepatiik/nesanaak/negribu :face-plain:
Nosauciet savu cenu un tad, ja cena būs interesanta, kāds gan jau pieteiksies! Tagad jau visi tik uzmet aci un nodomā- "tie džeki jau par sviestmaizi tikai grib nopirkt". Savukārt, ja jūs norādītu pievilcīgu cenu, kāds, kurš varbūt pat nebija plānojis pārdot savu aparātu, izdomātu, ka var arī tirgot!
Un vēl varētu precizēt prasības pret fotoaparātu- mazs noskrējiens ir nosacīts jēdziens! Cits uzskata, ka mazs ir zem 50000, bet cits, ka zem 1000!
OK... par D80 body AR garantiju (min 6 meeneshi, reaalu, LV) un noskreejienu liidz, nu.. max 9999, dodu max 235 Ls (ja garantiju vismaz 1 gadu un noskreejiens, piemeeram, liidz 5000, tad 250 Ls, bet ja gandriiz galiigi nelietots, tad veel kaadi + 10 Ls)
par D90 body - jaunu (ar reaalu LV garantiju, nu ~ +/- 470 Ls), lietotu (bet ar LV garantiju) nedaudz virs 400 Ls :face-angel:
Es ar, labpraat uzklausiishu visus piedaavajumus par "veco" D90, kaa ari par jauniem. Taapat arii par D80
Tas mobiphone.lv... ir kaut kaads diivains veikals, jo nav nevienas koordinaates (ne adreses, ne telefona, pat ne e-maila) un pilns ar sliktaam autsauksmeem.
Pauliic, cilvēkam vajag tikai fotoaparātu, bet man vajag 50mm objektīvu! Varbūt ir vērts pārdomāt par "neko atsevišķi nepārdodu"? :face-angel: Gripam aķi nāk līdzi?