forum.gif
Eltona FOTOKONKURSS noslēdzies - rezultāti
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Eltona FOTOKONKURSS noslēdzies - rezultāti
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.05.09 15:36
 citēt
www.youtube.com... . TĀ MUMS IR GĀJIS .
Publicēts: 09.05.09 15:50
 citēt
+1 JRJ
+1 AGNOS
Elton un ..., vai jūs esiet parliecināti, kā jūsu mazbērni, pēc vārdiem Xun, Fui, Hai, Óāąąéėū un mazmazbērni Yong, Shin, Įąõūņ, Britta jums būs pateicīgi par destruktīvu smadzeņu izmantošanu (labākajos gados), interpretējot vēsturi – savas "patiesības" meklējot pagātnē. Patiesība bij tāda: brūnie iesāka un zaudēja sarkaniem, sarkanbaltsakanie starpnieki поневоле (kas trāpijās viņu ceļā) nekādi nevarēja ietekmēt uz iznākumu, jo nebija vienoti.... Kā bijām „starpā”, tur arī palikam un, man tā liekas, turpināsim tur palikt, vel ilgi...

Dzīve ir īsa, drīz tā var.... ČkPc.

Pavasarīgu garastāvokļi! :face-smile:
Publicēts: 09.05.09 16:34
 citēt
Ak Die's kādi komūnistu murgi...
Haiduk, ne uz to uzrāvies!
Man augstskolā Zinātniskajā komunismā bija teicami, tā kā es jūsu demogoģiskos paņēmienus pārvaldu.
Ja kādam ir saimnieks, tad tas ir jums ar Ždanokas biedreni.
Kā jau teicu, tikko Kremļa politikāņi izstrādā taktiku Krievijas Ārlietu ministrijai, tā Ždanoka to momentā bazūnē Briselē kā arī 5-tās kolonnas pārējie censoņi to atreferē Latvijā. Haiduka monologā to tiešā veidā arī var saklausīt.
Bet komūnisti ir tik primitīvi, domādami, ka izmantodami taktiku "ģerži vora" izmantojot pret saviem ideoloģiskajiem pretiniekiem, tiem piedēvējot savus netikumus, tādā veidā censdamies novērst uzmanību no sevis.
Tas arī attiecas uz "naida kurināšanu". Man to nevar nekādi piedēvēt, nu nekādi! Taisnīgums un godīga vēstures faktu traktēšana nekādi nevar būt par pamatu šādam apvainojumam.
Toties 9.maija svinības Uzvaras laukumā tā ir vistiešākā naida kurināšana.
Tikko biju tur un visu redzēju.
Zem kādiem karogiem notiek šis mītiņš!
Kā izkropļota tiek vēsture!
Cik tūkstošiem krievu jauniešu tiek kūdīti pret Latviju!
Kādiem propogandikiem mērķiem tiek rādīta tiešraide no Maskavas, kur krievi draud ar ieročiem visai Cilvēcei!
Publicēts: 09.05.09 16:50
 citēt
Alloxa... sam ta poņal čego napisal???
Pentax, jā ar paškritiku un humoru mums viss kārtībā.
Salīdzinot ar paštaisnajiem staļiniskajiem "atbrīvotājiem"...
Publicēts: 09.05.09 17:21
 citēt
Eltons:"Alloxa... sam ta poņal čego napisal???"

Ja to ponjal, da i ty vsjo poņal - toļko durakom tebe prikinutjsa vygodnee, čem oprovergnutj neoproveržimoe. :face-wink:
Publicēts: 09.05.09 17:39
 citēt
"Patiesība bij tāda: brūnie iesāka un zaudēja sarkaniem..."
šo te "oprovergnuķ"???
Zaprosto!
Hitleriskie nacionālsociālisti NEIESĀKA bet, vienojušies ar staļiniskajiem sociālistiem, centās pārdalīt Eiropu.
Patiesībā sarkanie, iebrūkot Somijā un kopā ar hitleriešiem okupēja Poliju un tādējādi pirmie IESĀKA.
Pēc Polijas sagrābšanas Vislas krastā sarkanie ar brūnajiem pat brāļojās un kara parādes rīkoja, kā šodien Maskavā un Rīgas Uzvaras laukumā redzējām.
Latviju arī VISPIRMS sarkanie okupēja, tikai pēc gada šos izdzina citi okupanti, brūnie.

"sarkanbaltsakanie starpnieki поневоле (kas trāpijās viņu ceļā) nekādi nevarēja ietekmēt uz iznākumu, jo nebija vienoti...."
šo nevajag "oprovergnuķ" jo tā ir svēta patiesība.

Bet kāds tam visam sakars ar suņ-huņ-čajiem... nevaru iebraukt...
Publicēts: 09.05.09 18:22
 citēt
Eltons:Tas arī attiecas uz "naida kurināšanu". Man to nevar nekādi piedēvēt, nu nekādi! Taisnīgums un godīga vēstures faktu traktēšana nekādi nevar būt par pamatu šādam apvainojumam.

Varbūt Tev bija teicami komunisma zinātnē bet pēc top fotomontāžas spriežot ļoti švaki ar psiholoģiju. Cilvēkiem šie tēli asociējās ar tautu kas aizsargāja sevi. Pareizāk būtu kareivju tēlos ielikt tos pašus Staļina vai Ļeņina tēlus, tad neviens neapvainotu naida kurināšanā. Prētējā gadījumā ja tas bija zināms tad šī attaisnošanās spēcīgi atdod pēc liekuļa uzvedības. Varbūt pašam ir interese pacelt naidu cilvēku starpā? Gribās gan ticēt ka tādas nodomas nebija. Tā kā faktiski tika pazemots ne režīms , ne diktatūra bet vienkārši cilvēki.
Publicēts: 09.05.09 18:48
 citēt
"Tā kā faktiski tika pazemots ne režīms , ne diktatūra bet vienkārši cilvēki."

Maldīgs uzskats!
Kādi vienkārši cilvēki?!
Rubiks no manis tai skaitā izkrāpa naudu Pārdaugavas monstra radīšanai (es esmu tas vienkāršais!)
Komūnisma vārdā tika šis piemineklis celts, komūnisma gaišajai nākotnei par piemiņu komūnisma IEKAROJUMIEM.
85.gadā, kad šo monstru atklāja, mana darbavieta blakus bija, domā, es nedzirdēju komūnistu saukļus un neredzēju sarkanos karogus?! Tāpat kā šodien...
Vienkāršie cilvēki nestaigā ar staļina un ļeņina bildītēm pie krūtīm un nenēsā svešas valsts karogus!
Pārdaugavas monstrs ir okupantu simbols, tam ar vienkāršiem cilvēkiem nav nekāda sakara!
Un tas ka okupanti, iebrukdami Latvijā laupīja, slepkavoja un nodarbojās ar marodierismu, nepratraukdami dzert un šo dzeršanas sērgu joprojām piekopj, man ļauj šo simbolisko paralēli vilkt.
Publicēts: 09.05.09 19:18
 citēt
Rihards88:Haiduks nacionālos partizānus sajauca ar sarkanajiem partizāniem, laikam padomju "vēsturi" lasījis :face-grin:

...Haiduks neko naf sajaucis...nepilnu 4 gadu vecumā es ar viņiem satikos, kad apdzērušies tēvaiņi naktī ar šaujamajiem iebruka mājā laupīt!!!, maz ko atceros, bet mātes acis redzu kā šodien... kad šie padevās, tad uzrādīja mūsējos, kā barotājus (lai paglābtu savus radiniekus). Tagad, vai man jābūt lepnam, kad nacionālos partizānus barojām... bandītus barojām, jo visām tām grupām priešgalā bija cilvēki, kas kara laikā bija sašmucējušies, un nepaguva aizlaisties... un pārejie grupās bija apmuļķotie ar Angļu palīdzību... bet kā ārzemes mums palīdzēja vispilgtāk nodemonstrēja zviedrija!!! kas izdeva latviešu leģionārus padomijai, pēc tam taisnojoties, ka esot bijuši SS formās.
Tagad vienkārši vēsturi kruķīt kā gribi.
Man absoluti neinteresē tava izglītība Elton... bet pastaigā pa kapiem, kuri ir nacionālo partizānu apmešanās vietu tuvumā, paskati kapakmeņus ar 16-25 gadu veciem jauniešiem, kas miruši 50 gadu sākuma, pajautā dzīvajiem viņu radiniekiem...
Jā es esmu dzimis tajos laikos, mācījies tajos laikos, arī darbs man bija laps tajos laikos, 5 bērni man radās tajos laikos, kurus brīvi varēju izaudzināt... lai cik bēdīgi tas skanēs, tajos laikos parastajam cilvēkam bija pie kā griezsties pēc palīdzības. Tagad naf... pat advokātu plikais nedabūs :D
Un vēl Elton, neaizmirsti, ka visu iesāka L+L
Ļeņins, kuru tik svēti sargāja latvieši!!! Liekās Bērziņš bija sardzes komandieris :)
Publicēts: 09.05.09 19:34
 citēt
Maldīgs uzskats!
Kādi vienkārši cilvēki?!

Tādi paši kuri zem fotomontāžas bija sajūsmā , tādi paši!!! Tādi kuriem nav spēcīgs raksturs un kurus viegli aģitēt, tādi kurus viegli pavedīnāt. Ir konkrētas lietas un ir cilvēkiem atpazīstami tēli, ja nemāki pareizi balansēt starp šīm lietām tad labāk neņemties to darīt.
Publicēts: 09.05.09 20:19
 citēt
tiem kas te okupantus aizstāv iesaku izlasīt Jāņa Puķes grāmatu Dzimis laimes krekliņā. Valters un Rapa grāmatnīcā var pa latu un dažiem santīmiem nopirkt.
Publicēts: 09.05.09 20:25
 citēt
Nēsmu lasījis kurš šeit okupantus aizstāv , okupantu Latvijā jau sen vairs nav. Varbūt kautko esmu palaidis garām? :)
Publicēts: 09.05.09 21:24
 citēt
He, he... JRJ apmaldījies trijās priedēs...
Par ortodoksu vispār nerunājot...

Bet stāsts nav par to.
Strādājam pie dotās tēmas!
Jo
NEKAS NAV AIZMITSTS!
NEVIENS NAV AIZMIRSTS!
Publicēts: 09.05.09 21:40
 citēt
Eltons , tur tā lieta ka nekur nēsmu apmaldījies . Un uz visu manis teikto normālu atbildi izņemot kautkādus bla bla bla līdz šim nēsmu saskatījis :) . Viss tikai par Rubikiem un okupantiem , bet laikam jau nav ko teikt jo taisnība vien man būs :( .
Publicēts: 09.05.09 23:27
 citēt
Kāda taisnība?!
Ka jādraudzējas ar atklātiem ienaidniekiem, kuri rīko uzvaras pļaskas zemē, par kuru lējuši asinis mani senči?!
Ka jāaizmirst visi šie okupācijas gadi un okupācijas sekas?!
Es jau sen to būtu aizmirsis (savu problēmu pietiek), bet!
Aizvien pieaugošā Krievijas nekaunība, sarīkojot šeit cirku un noliedzot savus noziegumus pret cilvēcību man to neļauj.
Un smieklīgi man inkriminēt, papagaiļojot Haidukam, kaut kādu "naida kurināšanu".

Žēl, ka tēma pāraugusi personāliju apspriešanā nevis par fotogrāfiju un ierosināto konkursu.
Turpmāk spamotājus palūgšu, ja kādas pretenzijas, lūdzu uz manu PM.
Publicēts: 09.05.09 23:30
 citēt
svēki tuvojas noslēkumam, pālī i kievi i jūrniecki. bildu naf, tuvojas BEZfilma.
Publicēts: 09.05.09 23:50
 citēt
Veči, turās!
Bildē visas "atbrīvotāju" izdarības!
(kad vēl būs tāda izdevība, ja Rīgā parādīsies saimnieki ar mugurkaulu)
Publicēts: 10.05.09 00:13
 citēt
Eltons , tā uzreiz vaidzēja teikt! "MAN IR NAIDS PRET KRIEVIEM!!!" Vēl vari tur gruzīnus piesaistīt jo kā nekā Staļins gruzīns.
Un nav ko slēpt to aiz kautkādām patriotisma sajūtām.
Par seņčiem jau bija teikts. Bet ja negribās lai tiek publiski apspriestas personas ar to piedāvājumiem tad labāk tos turēt mājās aiz aizslēgtām durvīm! Pretējā gadījumā esi gatavs publiskai apspriešanai.
Publicēts: 10.05.09 00:32
 citēt
Tās ir tikai Tavas samaitātās fantāzijas, Janka...
Naconalitātes neapspriežam (nekurini pats naidu!).
Komūnstiem, pret kuriem tiešām labsirdīgas jūtas nejūtu, nav nacionalitātes!
Bet Tu jau, pēc izskata būdams mana dēla vecumā, to vari arī nemaz nezināt un iesaisties manā dialogā ar Haiduku, nesaprasdams par ko runa...
Ar labu nakti!
Publicēts: 10.05.09 00:38 labots
 citēt
Sanak, ka komunisti atbrivoja Latviju no fasikiem? Es jau domaju, ka tie bija krievi, latviesi, baltkrievi, ukraini un vel daudz cilveku, kuriem bija vienalga nacionalitates. Tomer, Elton, narkotikas ir drausmiga lieta.
Publicēts: 10.05.09 00:39
 citēt
patiesibaa sen nav redzeeti tik daudz laimigi krievi kopaa :)
visu trambuli piedziedaaja ar tankistu diezmam :)
Publicēts: 10.05.09 00:55 labots
 citēt
Eltons , ja man būtu fantāzijas tad tas būtu no tukšas vietas ņemts :) , pagaidām visu citēju no taviem vārdiem un vienīgais naidu kurinātājs esi gan tu :) .
Par vecumu runājot man ir vecāki un labi zinu stāstus , šaubos ka tev pašam 45 bija prāta sajēdzoš vecums , par revolūcijas laikiem vispār neko neteikšu :) .
Ja būtu uzmanīgi lasījis ko es rakstu tad būti redzējis aukstāk to faktu ka es nedalu nacionalitātes un neaizstāvu nevienu. Un konkrētā lietā notiek nevis kautkādu vēsturisku datu apspriešana bet elementāra naida celšana no tavas un tev līdzīgu indivīdu puses. Tas nevis notika bet notiek un tas pilnībā atiecas gan uz mani gan uz maniem bērniem. Es negribi dzīvot naidīgi ne ar vienu un negribu lai naidīgi noskaņjoti kaimiņu būtu. Ar Haiduku mani ar nevajag salīdzināt , es domāju mums ar viņu ar pieitekoši domas atšķirās šijā jautājumā.
Publicēts: 10.05.09 01:21
 citēt
JRJ, neatradu, kur mēs būtu salīdzināti.
Man ir savi, nobrieduši dzīves uzskati, un pie tiem es palikšu... katras vēsmas priekšā es nepārkrāsojos, ka to darījuši daudzi, ļoti daudzi... iedzīvošanās vārdā :D, nevis Latvijas vārdā :(
Bet tūlīt Elton (tu rakstīji, ka esi bijis teicamnieks) pārbaudīsim tevi:
- nosauc aptuveni gadu pēdejam karam starp Lietuvu un Latviju, un kādas izmaiņas tas ieveda :)
Ceru, ka tiksi galā :):):)
Publicēts: 10.05.09 01:48
 citēt
Eltons,
"Bet kāds tam visam sakars ar suņ-huņ-čajiem... nevaru iebraukt..." - tiešais; kamēr "vēsturnieks" Eltons grib pielāgot pagātni saviem uzskatiem, tikmēr "suņ-huņ-čaji" taisa sev nākotni - gan gultās panaktīm, gan tehnologiijās padienu.

Par to, kas iesāka otro... tad aju drīzāk Džapan vai Itāliano www.ushmm.org... www.fsmitha.com... bij pirmie, bet, bet, bet... izmeklēšanā eksistē tādi jēdzieni, kā motivācija(Pirmā PK iznākums un sekas) un lietiski pierādījumi (Strpttk līgumu neievērošan, pamatīga sagatavošanas karam). Un paldies Dievam, kā sarkanie stipri atpalika otrajā... citadi Eltons un Alloxa nekd nevarētu gudri spamot FBforumā, bet Latvijas zemīte lūdz šim laikam būtu lāpijusi kara rētas.

Speaking in private to Nazi party members, Hitler says " We can achieve something only by fanaticism." It was May 4. (Human Smoke, p.4) :face-wink:
Publicēts: 10.05.09 08:43
 citēt
PSRS - lielākais ģenētiskais eksperiments cilvēces vēsturē, ko lieliski varēja redzēt šajās gaišajās un inteliģentajās sejās 9. maija mītiņos...
Publicēts: 10.05.09 09:17
 citēt
Karlis70:PSRS - lielākais ģenētiskais eksperiments cilvēces vēsturē, ko lieliski varēja redzēt šajās gaišajās un inteliģentajās sejās 9. maija mītiņos...

...paziņo lielākais ģenētikas eksperts :face-devil-grin:
Publicēts: 10.05.09 12:59
 citēt
Pamatā viss topika tirgus ir latviešu sagvelzsts. Ja jau savā starpā esam tik VIENOTI-nav brīnums,ka tādu tautiņu DRĀŽ visi ,kam naff slinkums

:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 10.05.09 13:38
 citēt
Janka, ar tādu pazemību un piekāpšanos ienaidnieku priekšā un Tava principa "ka tik kas nenotiek" viens agronoms jau valsti iegrūda iznīcībai. Kādu nacionalitāti tieši Tu minēji, es impēristus un komunistus bāžu vienā maisā.
Jūs ar Dimkinu nezināt, bet komūnistu vadonis brežņevs savā ziņojumā 24-jam kongresam lepni ziņoja: biedri, ir izveidota jauna nācija- PADOMJU TAUTA... tas notika pēc tam kad komunisti bija iznīcinājuši desmitiem tautību savā zemē un centās pabeigt rusifikāciju arī pērējās teritorijās, ko bija sagrābuši. Latviju tai skaitā.
Tagad, kad Ļaunuma Impērija paceļ galvu, žvadzina ieročus un apdraud kaimiņvalstis (kā piemērā ar Gūziju redzējām- Apvienotās Nācijas neko negrib un nespēj darīt pret Krievijas uzbrukumu Grūzijai un tās daļas teritorijas pievienošanai Krievijai) izlikties neko nemanām un neteikt kaimiņam, ka tev, piedodiet..., bet, ē..., kautkā nav sevišķi ērti, kad viņš tev dirš uz galvas, man liekas vismaz netālredzīgi.
Publicēts: 10.05.09 16:32
 citēt
Kads sakars XXIV sjezdam ar 1945. gada notikumiem?
Publicēts: 10.05.09 16:52
 citēt
"izlikties neko nemanām un neteikt kaimiņam, ka tev, piedodiet..., bet, ē..., kautkā nav sevišķi ērti, kad viņš tev dirš uz galvas, man liekas vismaz netālredzīgi"

Elton - cik cilvēkiem tad Tu vakar pie Uzvaras pieminekļa pateici acīs, lai viņi beidz Tev dirst uz galvas? :)
Publicēts: 10.05.09 16:54
 citēt
Eltons , man nekādu ienaidnieku šodien nav , par kādu piekāpšanos iet runa? Par tiem ienaidniekiem kuri kādreiz kautko darīja un nu jau guļ kapā? Es nēsmu tik spēcīgi sastrīdējies ar galvu. Par padomju laiku komunistiem neko nevaru teik izņemot to ka tur tāpat bija gan latvieši gan citas tautības. Pret šodienas komunistiem man attieksme nav ne labāka kā pret nacionālistiem - vienādi riebīga!
Par Gruziju runājot neviens nekādu teritoriju nav pievienojis Krievijai - esi noslīcis amerikāņu propogandā. :) . Palasi uzmanīgi visus viedokļus un vēl labāk skaties faktus nevis melus kurus tev grūž. Kaut arī tas domāju nav vērts , ar tādu vienpusēju domu. Kaut arī iespējams tev maksā par šāda veida propogandu.
Paskaties linku uz multeni par mūsu gaidāmo nākotni. No vienas pakaļas laizīšanas pāriet uz citu? :D Par kādu Latvijas brīvību vispār var iet runa? Tautai nekādas brīvības nav bijušas, ir indivīdi kuri raujās pie varas savu interešu vadīti , kuri tiekot pie tās kustina tautu savās interesēs.
Publicēts: 10.05.09 16:59
 citēt
"Lūdzu paust skaidrā vēstījumā savu attieksmi pret Sarkanās armijas izdarībām, tai okupējot Latviju, kā arī atspoguļojot komunistiskā režīma nejēdzības, šeit valdot okupācijas laikā, kā arī okupantu pēcteču nekaunīgās svinības 9.maijā bijušajā okupētajā teritorijā. Nacionālsociālistiskās Vācijas kara noziedznieku slavināšana kā pretstats, nav pieļaujama."

It kā dota tēma un jau dots uzstādījums (kas izpaužas kā jau gatavs Eltona viedoklis). Saucās - konkurss par tēmu :D .Bet - lai vai kā, īsti nevarēju iebraukt tajos nosacījumos. Kas tieši ir jāparāda plakātā? Okupācijas negatīvā puse, karš, nostādne pret Uzvaras svētkiem Pārdaugavā? Vai vienkārši plakāts par II pasaules kara vēsturiskajiem aspektiem (kuros "brūno" parādīšanās nav pieļaujama (jo tā apgāž Eltona tēzes vai vienkārši nav īstajā laikā 9.V)?)?

Mana personiskā nostādne politiskajā diskusijā, ne par ideju: Problēma ir tajā, kādi ir šie svētki pārdaugavā. Ir starpība vai veterāni noliek ziedus pie pieminekļa, vai notiek jaunatnes dzerstiņš jeb tautas sadzerstīšanās, plivinot Krievijas karogu (kam ar pasākumu nav nekāda sakara). Bet - paldies Dievam, ka viņi neko nedemolē pēc šitā visa. Vēsture - vēsture mums ir pārāk sarežģīta. Būtu vieglāk dzīvot vienkārši uz priekšu, nevis censties to šķetināt, jo vēsture pie mums lielākoties pati visu izlēma cilvēku vietā. Un arī Krievija kļūst par valsti ar aizvien lielāku ietekmi. Tā nu tas ir. Mēs esam par mazu un mums nav tādu politiķu, kā, piemēram, Igaunijā. Tas bija vairāk nekā drosmīgi un viņi par to arī samaksāja. Lai gan par to jau naids pret viņiem (salīdzot ar LV un LT) nav lielāks - mēs jau no tās puses vienmēr esam nīsti.
Publicēts: 10.05.09 17:12
 citēt
norchapersonigi:
Ja nemaldos, te iepriekš kāds tikpat sevi pārliecinoši rakstīja, ka tajā laikā ir dūšīgi ēdis, nevis laizījis pakaļu.
Opreģeļiķes, gospoda ļubeznije, kas tad īsti notika.

"Mēs esam sākuši dzīvot labāk - teica Valdība!! - Mums prieks par jums - teica Tauta"
Publicēts: 10.05.09 17:15
 citēt
palasot Elons murgus,paliek cilvēka žēl.Tādas stulbības kurš katrs uzrakstīt nevar.
Publicēts: 10.05.09 17:21
 citēt
Nu sava pārliecība cilvēkam ir, bet arī man asociē ar kaut kādu naidu, jo šis te viņa riebums nav pamatots ar izteiktu patriotismu vai ko citu, ir tikai konkrētais nīdiens pret saucamajiem okupantiem. Protams, gan tagad, gan vēstures gaitā daudz kas nav bijis pareizi un tā tālāk, bet nostājai taču ir jābūt pamatotai.
Publicēts: 10.05.09 17:27
 citēt
Un patiesībā - daudzos cilvēkos, kuri ir piedzīvojuši izvešanas, teroru utt., nav šī naida. Pārsteidzoši, bet nav. Un šie cilvēki to arī saka - nav naida. Ir tikai spēja saprast notikušo un spēt piedot.

Tā, ka Eltona politiskajos darbos ir tikai iespaidīgums (manā skatījumā).
Publicēts: 10.05.09 17:33
 citēt
Bez tam, nodomāju, ka jāpasaka. II Pasaules kara un attiecīgi - Latvijas vēstures vērtēšanā kategoriskai viennozīmībai nav vietas, kur nu ņemot vērā Latvijas apstākļus ar iesaukšanu pretējās frontēs - manā ģimenē gadījās tā, ka pretējās frontēs iesaukti, frontē viens otru nezinādami nošāva brāļi.
Publicēts: 10.05.09 19:20
 citēt
:):):)
it kā esmu Eltonam politisks pretinieks, kaut gan tā naf :D, jo atbalstu viņa konkursu :):):)
bet tai pašā laikā kur ir "IISTO" atbalstītāju darbi... naf pārliecības, tad arī darbi neveidojās :)
... bet tiešām ceru redzēt arī labus darbus vērstus pret okupāciju :):):), pret cilvēku iznīcību, neatkarīgi, kas to darījis!!!
Publicēts: 10.05.09 22:07
 citēt
Tomēr plakāts- tas ir ļoti grūts uzdevums.
Un izaicinājums.
Pie kam darbam atvēlēta vēl visa nākamā nedēļa.
Lai veicas radošajā darbā un ideju meklējumos!
Publicēts: 11.05.09 12:21
 citēt
iekopēju te arī :)
tagad parādās konkursi, ienāca doma, ka verētu pie kategorijām atvērt jaunas sadaļas, un katram konkursam savu , kur var ielikt bildi konkursa norādītajos laikos. Tas neprasa lielu pārtaisi adminiem, bet cik ērti visiem būtu. Nebūtu jārakņājās pa visām lapām lai atrastu zīmīgos burtus DzS, EK :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas