to ka gudris ir sācis nodarbotie ar foto lai iekaudzītu kādu pliku ma**u var sapras pēc visiem viņa komentāriem bet tapāc jau nebajag tādas lietas rakstīt fotodurni jo pac jau neesi labāks tik gudri dirst māki bet bildes kur
labi labi - fotografi, kuriem jaaraapo uz celjiem, jabrien pa brikshnjijem ij taaa .... BET - kaapeec kompuuteristi/programmeetaaji daudzi izskataas pec bomzhiem!?!??!
foto durnis ir kretīns kas drišs daudz bildē šūdīgi un tēlo ka ir no āfrikas. P.S zinātu viņa adresi viņš vairs nespētu nevienu debīlu komentu uzrakstīt
hmm .... a vai nav vienalga, kas ir fotodurnis? ja neveelas atklaaties - lai dziivo taalaak iknognito .... es toties vienu personu iepaiznu, ko lielaakaa dalja blogistu girbeetu redzeet, bet nav gadiijies;-p;-)
zo, nu bet kaada ir ta aizteiksme, tada ir .... es ivnju saprotu, jo pati shad un tad dabuunu pa mizu par s aviem komentariem -= pat tad, kad esmu piedaamaajusi pirms rasktishanas - lai nesanaak par sakrbu!;-(
fotodurni tevir fetiš novirzes vai kā es tiko teicu ka labprāt no tevis izdauzītu to stulbumu bet tu saki ka tas tevi iepriecina un rīgā būšu rīt 10:00 ja ej uz izstādi tad varam laipni parunāties autostāvietā
nu to ka viņš bildēmaz es spriežu jo viņam ir tik 3 bildes un to ka viņš bildē sūdīgi es spriežu jo no trim bildēm viena ir tikai laba un pacir viņš šei ir jau 8 mēnešus progres nav un nebūs un lielu enerģiju nevajag lai rakstītu visu kas ienāk prātā
janist:nu to ka viņš bildēmaz es spriežu jo viņam ir tik 3 bildes un to ka viņš bildē sūdīgi es spriežu jo no trim bildēm viena ir tikai laba un pacir viņš šei ir jau 8 mēnešus progres nav un nebūs un lielu enerģiju nevajag lai rakstītu visu kas ienāk prātā
tiešām tici tam, ka visi fotoblog lietotāji šeit publicē savus darbus? ne jau fotodurnis ir vienīgais, kurš atrodas šeit tikai, lai komunicētos, par veidu, kā viņš to dara, tas jau ir cits jautājums...
var tak bildeet kaut dienaa tuksotsohus un salikt bloga simtus bet tikuntaa tas bus pedejais craps. tas nav nekads raadiitaajs. te tak ir daudzi kas runaa bet bildes neliek.
dansiga:labi labi - fotografi, kuriem jaaraapo uz celjiem, jabrien pa brikshnjijem ij taaa .... BET - kaapeec kompuuteristi/programmeetaaji daudzi izskataas pec bomzhiem!?!??!
Mums datografikas pasniedzējs ar diezko labi neizskatās un cik stāstijuši interjeristi par draugiem, kas taisa vizenes ka viņiem ar nav laika par ko citu domāt kur nu vēl par to cik labi saskaņots apģērbs. sēž savā virtuvītē taisa 3d animācijas, kad laiks iziet ārā nezin ne cik pulkstens un kas par dienu Fotogrāfi ar vairāk domāju koncentrējas uz darbu un ģērbjas tā lai būtu ērti. Pats parasti uzmetu žaketi, bet nu gadās arī grēkot
par klāt pievešanu jau gan laikam drusku pārspīlēts būs.. bet Rīgā,uz lubānas ielas ir bāzes,kur tirgo kastēs tērvetnieku un citus alus arī.Savulaik vienam dzerstiņam paņēmām dažas kastes,sanāca normāls ietaupījums.
tērvetē rūpnīcā veikala nav bet itkā kautkur pilsētā ir veikals kur pieved no rūpnīcas un itkā tur cena ir 55sant par orginālo un 65 sant par terveti bet pac to veikalu neesmu atradis
janist:nu to ka viņš bildēmaz es spriežu jo viņam ir tik 3 bildes un to ka viņš bildē sūdīgi es spriežu jo no trim bildēm viena ir tikai laba un pacir viņš šei ir jau 8 mēnešus progres nav un nebūs un lielu enerģiju nevajag lai rakstītu visu kas ienāk prātā
Nenoturējos! :face-monkey: naivizma pilns teksts...šitas jācepj ripulī kamēr karsts un prom uz strādnieku partijas fetišlateksaietu...domāju aizies uz urrā!