forum.gif
Bomžveidīgie fotogrāfi !?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bomžveidīgie fotogrāfi !?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.05.09 00:00 labots
 citēt
Nespried par grāmatu pēc tās vāka! bildes meklē citur varbut āri atradīsi 100 labas :D f-blogs nav vienigais resurs ;)
Publicēts: 09.05.09 00:32
 citēt
Gudris:došu 50 Fl tam kurš pateiks kas ir Fotodurnis :face-angel::face-angel::face-angel:
tu nu gan ir leets :D:D

dansiga:briivibas 148 - vai tas nav shutter "dziivoklis"!?!?
durni? es kautko palaidu garam? :D
Publicēts: 09.05.09 00:56
 citēt
tu visu esi palaidusi garām... nemokies un ej gulēt.
:face-kiss:
Publicēts: 09.05.09 01:48 labots
 citēt
es par durni! ja ir stjichka, lieku 150!
..un ierauju 150! :)
Publicēts: 09.05.09 08:28
 citēt
tipisks latvietis..
Publicēts: 09.05.09 11:53
 citēt
Pauliic:tipisks latvietis..

...kurš- bomžveidīgais fotogrāfs, vai citu ko domā :D
Publicēts: 09.05.09 12:13 labots
 citēt
Portreti:Uzvalkā fočē tikai paši viesi.
ne jau visās kāzās sērojošie pakaļpalicēji ancukos sapucējušies. :face-surprise: uz superzolidņaku kāzām es arī ar gariem zobiem uzvelku ancuku. par laimi, traki maz zolidņaku pazīstu! :face-grin: un tie paši labāk riskē iemantot sūdīgas bildes, nekā riskē, ka es kādā brīdī novēlēšu, lai nepaliek 1-īgā laulāšanās reize vai "lai Tev π-mπs stāv kā miets un bagātas mīļākās!" :face-grin:
Publicēts: 09.05.09 13:59
 citēt
nu bļin - atkal fotoDURŅA komentāri padzēsti :face-crying:
Publicēts: 09.05.09 14:57
 citēt
shvaboc:tu visu esi palaidusi garām... nemokies un ej gulēt.
:face-kiss:

nedirs daudz, bet izgulejos labi, paldies :P
Publicēts: 09.05.09 14:59 labots
 citēt
CerambyX:nu bļin - atkal fotoDURŅA komentāri padzēsti :face-crying:
Pats vinjsh dzeesh savus komentaarus,spriezhu to peec savaam bildeem.Arii pie citaam taa dara.Gruuti spriest,kaapeec?
Iespeejams,lai oponentus noliktu muljkjiigaa staavoklii,jo ,ja tagad kaads pirmo reizi lasa,rodas iespaids,ka vesels pulks vinju nelaagi aprunaa..
Publicēts: 09.05.09 16:31
 citēt
Nezinu , man vairumā tādu darbu ka parasti focēju uzvalkā . Kādreiz pa gadu novalkāju 2-3 uzvalkus , jo dārgāks jo ilgāk isstās "Jauns" :) A miskastnieki visā pausaulē isstās pēc miskastniekiem. Atceros Freibergas laikos vismaz pilī un prezidenta kancleja nalaida vairs "Miskastniekus" tipa vārādā neminēšu bet SKUĶUS pārsvarā kā no mizkastes . A cilvēks ar "Kameru" nebūt nav fotogrāfs un bomžu pasktas ar ir mānīgs. Piemēram šodiem bildēju cilvēkus kā kolēgi teica "Es pie Tirgus ar viņu nesadzertu" a tie bija REĀLI Norvēģu miljonāri kuri šeit realizēja visai dārgu privātu projektu. VIETĒJIE "Gudri" salidznājumā ar viņiem isstijās pēc "Provinces proletārijiem" a Norvēģi pēc centrāltirgus klientūras agrā sesdienas rītā , vienīgi padārgs cigārs rokā nodeva "Kaučko nesaprotamu" un tie nebija nekādi kost atbraucēji bet gan tādi kas kārtoja šeit biznesu un reāli vislaik kārtoja biznesa lietas un piķi maksāja:):)
Publicēts: 09.05.09 16:50
 citēt
savus komentus nevar pilnibaa dzest, bet tikai labot.. ja kas!
Publicēts: 09.05.09 17:01 labots
 citēt
entuziasts:Pats vinjsh dzeesh savus komentaarus,spriezhu to peec savaam bildeem.Arii pie citaam taa dara.Gruuti spriest,kaapeec?
Iespeejams,lai oponentus noliktu muljkjiigaa staavoklii,jo ,ja tagad kaads pirmo reizi lasa,rodas iespaids,ka vesels pulks vinju nelaagi aprunaa..

Nedzēš nedzēš pats, jo kā jau ironia raksta, tad pamēģini pats izdzēst savu komentāru :D
Admiņi vnk nešķirojot dzēš - tas švakāk.. :(
Publicēts: 09.05.09 17:19
 citēt
Luni, vizuālākam priekšstatam var kādu bildi kur tu uzvalkā ūdzu!:face-smile:
Publicēts: 09.05.09 21:11
 citēt
ironia:savus komentus nevar pilnibaa dzest, bet tikai labot.. ja kas!
Fotodurnja komenti pie manaam bildeem bija ljoti sakariigi un balsoja ar vinjsh-ja jau tiem dzeeseejiem laiks dzeest,lai skataas,ko dzeesh..Jefinji riktiigie!!!
Publicēts: 09.05.09 23:29 labots
 citēt
pelle : Da lūdzu , kāreiz ir bilde no šodienas "Hoobija" ko Rolands iedāvāja un cita pirms "Darba" birojā pirms sjomkas asistente spieda kameru parbaudot es "Specovkā" kur ieksejas kabatas varej brivi iebast 70-200 / 2,8 un blices akjus kartes:): . Nju un viena te par "Dažādiem stiliem paildus.

sjitais sjorīt ~6.00 no rīta :)

sjitādus kā sjite ancukus kādus 2-3 pa gadu noplēšu vidēji.

Nu un par dazjadiem gerbsjanas stiliem saucas "Nakosjais"

Publicēts: 09.05.09 23:29 labots
 citēt
Entuziasts.
Cik zinu admini bannošanas vietā pielieto spīdzinašanu :D
ja nobannos , tūlīt ar citu niku klāt. naf jēgas.... vienīgi ,ja nobanno IP adresi :)
bet es tomēr šoreiz atbalstu adminus... var šķaudīt uz visām pusēm, bet īpašnieki jāciena :)
Publicēts: 10.05.09 07:37
 citēt
vissāpīgākais ir uztaisīt tādu triku, ka jaunietis var rakstīt, tikai viņa posti citiem nerādās, tikai viņam pašam :D :D vot tad var skaitīt cik dienas tā var izturēt :D
Publicēts: 10.05.09 08:27
 citēt
Pauliic - sadists:D:D:D
Publicēts: 10.05.09 08:39
 citēt
Lunis nolaiziic un uzvalcinjaa - nu peec riktiga jampampinja izskataas :D :D :D:face-angel::face-angel::face-angel:
Publicēts: 10.05.09 08:40
 citēt
Pauliic:vissāpīgākais ir uztaisīt tādu triku, ka jaunietis var rakstīt, tikai viņa posti citiem nerādās, tikai viņam pašam :D :D vot tad var skaitīt cik dienas tā var izturēt :D
ideja vienkaarshi gjeneaala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 10.05.09 16:59
 citēt
nejeegas!! nav nekaads jampampiņsh!! tiiri zoliidz onka:face-smile:
Publicēts: 10.05.09 19:38 labots
 citēt
Annirs:Lunis nolaiziic un uzvalcinjaa - nu peec riktiga jampampinja izskataas :D :D :D:face-angel::face-angel::face-angel:

Tāds darps tāds darpss "Pidžamu mugurā" :):):):)
Publicēts: 10.05.09 22:18
 citēt
Mani arī laikam varētu pieskaitīt tiem, kuri neģērbjas vīžīgi vai sazin kā vēl. Bet kur slpējas problēma tajā? Prasti mani saaista daba. Ko tādā gadījumā man darīt? Uztrauties par to, ka Mamma daba redz manas netīrās bikses, kurām gali ar riteņa ķēdi sasmērēti? Un kāzās- darbs paliek darbs. Ērti nu dien man nebūtu kurpēs staigāt visu dienu. Protams, nomazgāties nomazgājos, bet ķemmēt matus netaisos.
Un staprcitu, kreklu, kuru es nopērku par 30 santīmiem, man nu die nav žēl palikt uz zemes, lai cilvēks, kuru es fotografēju, uz tā uzsēstos. Un mani kaut kā neuztrauc, ka modelīti neredz ne to, ka man stāv procesa laikā vai sazin kas vēl, uz ko Tu akcentu liec. (par šo es īsti nebiju aizdomājies vai tas notiek, vai nē, bet tas laikam arī bija svarīgi Tev)
P.S. Tiešām ar dārgu uzvalku un kurpēm oficiālām kājās, būsi gatavs gulties uz zemes, lai uztaisītu bildi vai arī palaidīsi garām tikai?
Publicēts: 10.05.09 23:23
 citēt
vai tad par kaazaam klients nemaksaa pietiekami labi, lai fotograafs vareetu atljauties nopirkt paaris dreebes bikses un peec kaazaam aiznest uz dry cleaningu?? kaazu neoficialajaa daljaa jau po, bet nu vismaz saakumaa...
Publicēts: 10.05.09 23:58
 citēt
galvenais jau ka pašam ērit pac bildējot nekā īpaši neģērbjos džinsas t-krekls un varbūt jaka
Publicēts: 11.05.09 00:50
 citēt
nu, darba drēbes ir darba drēbes, bet minpreža darba drēbes un šindera darba drēbes atšķiras.
Publicēts: 11.05.09 02:17
 citēt
Uz kāzām, izlaidumiem, bērēm, 1. septembri, darba kolektīvu ballēm un tamlīdzīgiem pasākumiem uzvalkā, bet citos gadījumos džemperis un uzvalka bikses (arī sporta pasākumos)
Nesaprotu, kādēļ svinīgos pasākumos fotogrāfam būtu jāmetas guļus, kā zaldātam karalaukā un kādēļ uz pleca jābūt milzīgai fotosomai, ja fotoaparāts vai divi ar zibspuldzi uz krūtīm un pārējie sīkumi pa kabatām (rezerves mašīnā). Necieņas izrādīšana pret klientu nav attaisnojama ar "netīru" darbu.
Publicēts: 11.05.09 09:13
 citēt
te jau izklausaas, ka lielaakoties visi kaazu fotograafi raapo un vaartaas pa zemi.. :D
Publicēts: 11.05.09 09:42
 citēt
Lunis:
Annirs:Lunis nolaiziic un uzvalcinjaa - nu peec riktiga jampampinja izskataas :D :D :D:face-angel::face-angel::face-angel:

Tāds darps tāds darpss "Pidžamu mugurā" :):):):)
cik labi, ka Lunis vismaz jokus saprot!
Publicēts: 11.05.09 09:49
 citēt
vissi kazu fotogrāfi rāpo pa zemi :D

Fons:Uz kāzām, izlaidumiem, bērēm, 1. septembri, darba kolektīvu ballēm un tamlīdzīgiem pasākumiem uzvalkā, bet citos gadījumos džemperis un uzvalka bikses (arī sporta pasākumos)
Nesaprotu, kādēļ svinīgos pasākumos fotogrāfam būtu jāmetas guļus, kā zaldātam karalaukā un kādēļ uz pleca jābūt milzīgai fotosomai, ja fotoaparāts vai divi ar zibspuldzi uz krūtīm un pārējie sīkumi pa kabatām (rezerves mašīnā). Necieņas izrādīšana pret klientu nav attaisnojama ar "netīru" darbu.

++++++++++++++++++ :)
Publicēts: 11.05.09 10:06
 citēt
Līdzīgi kā sliktam dejotājam tur kaut kas traucē arī sliktam fotogrāfam uzvalks taucē :D
Publicēts: 11.05.09 10:18
 citēt
tiiri biezi sanaak mellaa frakaa bildet
Publicēts: 11.05.09 11:05
 citēt
Tēma par šmotkām sāk sist pušu tēmas par seksuāla rakstura attiecībām ar bildējamo objektu... Kuda mir katjica?:D
Publicēts: 11.05.09 11:11
 citēt
Interesanti, kā kāzu viesi reaģē uz to, ka Gudrim, bildējot jauno pāri, saceļas.
Publicēts: 11.05.09 11:14
 citēt
Nu nezinu...laikam jau līgavainis samulst, līgava izliekas, ka neredz, kundzītes gados paslepus noraugās ar interesi, bet vecāka gadagājuma kungi noskauž...:D:D:D
Publicēts: 11.05.09 12:03 labots
 citēt
Cooper:Līdzīgi kā sliktam dejotājam tur kaut kas traucē arī sliktam fotogrāfam uzvalks traucē :D
var bildēt arī ar apkaltiem fašistu zābakiem kājās, pat filmēt var ar apkaltiem fašistu zābakiem kājās, tak tomēr ērtāk porgās, caur kurām ar pakaļkājām jūti faktūru un reljefu. ancuks man traucē ne tikai kā fotogrāfam, bet arī 1-kārši kā cilvēkam un vispasaules pilsonim. saprotama lieta, nav vienalga, vai bildē šinderu vai ugunzdzesēju sacensības vai kāzas. a vienreiz mani eXtrā palūdza nākt ancukā, a paši cienījamie kāzu viesi (to es tā jokus mīlot, ne kāzas tās bija) bija sanākuši siltajās ziemas apkašbiksēs, naktskreklos, treniņtērpos un visādos pizaplõros. :face-surprise: viena laba īpašība gan ir žaķetēm - daudz kabatu. :face-smile: bet šī labā īpašība arī teroristu vestēm. :face-smile:
alvils:Interesanti, kā kāzu viesi reaģē uz to, ka Gudrim, bildējot jauno pāri, saceļas.
interesanti, proetams, bet cik ta bieži tādas jaunās sievas! :face-surprise:
Publicēts: 11.05.09 12:25
 citēt
Fons:Nesaprotu, kādēļ svinīgos pasākumos fotogrāfam būtu jāmetas guļus, kā zaldātam karalaukā

tas saucās pielāgošanās apkārtnei un kompozīciju stādīšana neatkarīgi ni vietas apstākļiem :) . Ja kautko interesantu gribi iekadrēt tad nākās visādus rakursus meklēt :) . To nosaka mode un pieprasījums kuram jāpielāgojās. Ir protams arī tā kad fotogrāfē tikai tajā stilā kurš tika iemācīts varbūt kādos 20 gadsimta 60-70 gados un nekādā citā . Tādi bieži visus jaunumus uzskata par nepareizu, par laimi tādu nav daudz :) .
Publicēts: 11.05.09 12:56
 citēt
Fons:Nesaprotu, kādēļ svinīgos pasākumos fotogrāfam būtu jāmetas guļus ...
guļus ne. tādu pašu rakursu, kā ar 1 celi uz grīdu var dabūt tādā pozā kā ķēzoties mežā, bet nav tik stabīli, grūtāk noturēt. :face-grin:
Publicēts: 11.05.09 13:13 labots
 citēt
Fons:Uz kāzām, izlaidumiem, bērēm, 1. septembri, darba kolektīvu ballēm un tamlīdzīgiem pasākumiem uzvalkā, bet citos gadījumos džemperis un uzvalka bikses (arī sporta pasākumos)

Tieši tā , oficiālos pasākumos neviens pa grīdu nerāpo ko tur var sasmērēt . Izņēmums savulaik bija Plūme tad viņa "Izdarības" visas TV kompānijas rādija vairāk nekā pašu pasākumu:):) Beigās dēļ šādiem "Brīviem personāžiem" presei ieviesa "Face control" jau labu laiku pirms pasākuma pie ieejas atsijāja visādus "Neformālus @ anangardistus" beigu beigās vairs bez uzvalka nekur iekšā nelaida , trakākās bija LETA vārnas ar savulaik slaveno Baibu A. priekšgalā kuras prikids atgādināj Centrāltirgus pudeļu lasītāju, vairumā vietu bij spiesti dēļ šitādiem ieviest riktīgu Face kontoli un Dresskodu. Mums katrs kurš ticis kaut pie ziepja sajūtās "Fotogrāfs" jebkādas uzvedības normas ar ir svešas tad vairums pasākumu jau labu laiku bez KONKRĒTU aģentūru aizmugures vairs neiekļut , kādreiz pietika ka "Presse" un karte un mierīgi. Bij viens brīdis kad ageņtūrās nebija kas strādā tad nu savāca darba visādus "Junos māksliniekus" kuri iedzina šmonu drošibniekim ar līšanu uz un zem galdie galdiem un nemazagātas apkšveļas smacnieku presenes telpā. Slavenākie toreiz šai ziņā bija LETA , APOLLO Tā teikt visādi garīgi nelīdzsvarotie un "Neformāļi" rūpējās lai pārējiem dzīve medus neliktos. Piemēram pēdējo gadu skaļākais pods ar Dziesmu svētkiem kad tur aizliedza focēt bij TIEŠI dēļ visādiem "Fotogrāfiem" no "Preses" ko drošības dienestiem kādu laiku pirms tam ar suņiem nācās atgaiņāt no VIP viesiem. Tur presi kūrēja Rozenberga bijusī Freibergas preses sekretāre un Vairočka bij saviem "Viesiem" apsolijusi ka "Problēmu nebūs" un jautājumu atrisībāja radikali :):) Citur pasaulē to risina uzliekot riktīgu drošībnieku armiju ap VIP personām , pie mums VIENKARŠI nafig vspār aizliedz ienest un cauri :):) Taka mierīgi puiši meitiņas "Bez komplexsiem" un visi aiz sētas :):) Man uzvalki vienkārši nodilst vai izsatipās no tā ka kabatas piebāztas ar smagu optiku un uz pleciem visplaik rīvējās smagas kameras , pietam agentūrā bij oficiāli sadaļa "Prezentācijas izdevumi" zem kuriem slēpās "Pieklājīgas drēbītes" , piemēram kolēģim arī dentista pakalpojumus aģentūra uzsauca , vienkarši lai "Klienti nešausminās" :):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas