ironia : Kotu saule , priekš kam peldkostīmu . Aizdodies uz labu salonu šie tev uztasīs "Bikini dizainu" varēsi arī peldkostīmu nevilkt priekš kam šnores tak traucē
piekrītu haraldam ka ar vienu celi ir vieglāk noturēt bet es bildējot autiņus vai piem airāšanu es uz laipas parasti apguļos jo tad rodas efekts ka foto aparāts peld pa ūdeni vienīgais mīnus tas ka man vienreiz palika slapji džinsi bet bildes bija labas tapēc es īpaši par to nepārdzīvoju
Pilnīgi piekrītu Lunim. Fotogrāfam nav jābūt baltai vārnai, kas izceļās pasākumā, viņam jābūt nemanāmam, jā un tas visforšākais - kuru nav ar varu jāsūta pie dentidta.
Nu balta vārna ir ok ... vismaz var sevi kā reflektoru izmantot....
Neesmu tā īsti pamanījis, ka fotogrāfi ģērbtos kā bomži ... izņemot Canon 300 ās sērijas kitu pavēlniekus... toč vairākus esmu manījis, lai gan drīzāk nemazgātiem matiem un nereti iesvīdušiem (kā ne kā ar kitu labi jāiesvīst lai ko labu dabūtu ) ... tā nu būtu tā kā mazliet paņirgājies...
manuprāt fotogrāfam jāģērbjas lai pašam būtu ērti, protams, kāzās jāizrāda arī kaut kāda cieņa pret jauno pāri un kaut cik zolīdam jābūt (mazgātiem matiem noteikti )
galvenais lai ir ērti, nav auksti, karsti un īpaši nav jāiespringst, ka sasmērēsies vai vēl kaut kāda stulba amsska, lai palaistu garām labu momentu..
REZ: Neesmu tā īsti pamanījis, ka fotogrāfi ģērbtos kā bomži ... izņemot Canon 300 ās sērijas kitu pavēlniekus... toč vairākus esmu manījis, lai gan drīzāk nemazgātiem matiem un nereti iesvīdušiem (kā ne kā ar kitu labi jāiesvīst lai ko labu dabūtu ) ... tā nu būtu tā kā mazliet paņirgājies...
Man reiz bij ļot pamacoš gadijums kādā dienvideiropas valstī. Akurāt biju nesen ielidojis un pēc pāris stundām bij tikšanās ar vietējo pārstāvi biznesa klubā kur jābūt protams uzvalkā , paņemu rezerves kameru un mazo Lowe mugureni ar dzelžīem pastaigāties pa pilsētas centru un trāpiju uz kautkādu VIP personu medībām vesels bars ar vietējiem šmuļiem ar kamērām lēkāja un bauroja pie kautkāda hausa mēģinot novaktēt KAUTKĀDU VIP piestāju un blenžu ko šie dara nju un IEKRITU , vairumā uzradās vietējie menti un tā sirsnīgi izdauzija šos visus es tā stāvu Kamera ar garo stobru rokā uzvalkā un mugurene uz muguras Stāvu un skatos visapkārt riktīga klope BET par mani neviens neliekas ne zinis NEAIZTIEK , visus izdzenāja kādus pāris savāca , par mani nelikās ne zinis. Kad pasākums cauri pie hausa pierulē limuzīns un tur vesela bara apsardzes ielenkta izpeld kaudkāda kundzite ar bērniem un aizbrauc . BEZ PROBLĒMĀM varēju šos nobildēt no tuva attāluma neviens uz mani pat nepaskatijās , tik man tas nafig nebij vajadzīgs. Tā ar aizgāju uz tikšanos ar vietējiem mēdiju čiekuru, vietējais kexs uzjautā kā atlidoju es pajokoju ka trāpiju klopē pie kundzitēs ar sīkajiem bet mani neviens neaiztika . Ot vietējie mani apgaismoja "Tu tak zoļidi saģerbies , pēc šmuļa paparaci neizskaties kāpēc tevi būtu jāklapē" ot a es nebiju iedomājies
Nu kad Lunim briesmu stāsti, tad es ar vienu. Es turos pie pārliecības, ka fotogrāfam ir jābūt pēc iespējas nemanāmam un nav jābūt pasākuma naglai (šo lomu atstājam līgavai, jubilāram utt). Filmiņu laikos es baznīcās fotogŗafēju ar Olimpus OM-1, jo Canon A-1 blīkšķināšana vai T-90 ņerkstināšana man šķita pārāk skaļa un traucējoša. Tad nu lūk šajos digitālajos laikos mani nofraktē nopietna koncerta iemūžināšanai, kurš notiek baznīcā. Olimpusa man sen jau vairs nav - jāiztiek ar to kas ir, tātad Canon, bet nu kurpes nolemju sameklēt visklusākās (kā nekā ne jau pirmo reizi ar pīpi uz jumta). Un ko jūs domājat, tās nodevīgās tupeles, laikam apvainojušās par ilgstošu nevalkāšanu sāk čīkstēt tur baznīcā, kā krievu oficiera zābaki!!! Ārprāts!!! Tādos smalkos koncertos mēdz būt arī smalkas ausis un neskatoties uz maniem pūliņiem noturēt manus 100 dzīvsvara kg kaut kur starp zemi un debesīm vēlāk vienalga saņēmu aizrādījumu. Parasti man mašīnā mētājās kādas pamatīgi ievalkātas kurpes, bet šoreiz tikai gumijnieki!
Cik vajadziibu, tik dresskodu. Heh, pirms laba laika man UK samaaciija, ka paaraak labi izskatiities ar nav labi. Bij viena shtelle.. sagjeerbies kaa seenjotaajs, maisinjsh rokaa, un chaapo kadreejamo gaidiidams.. tas nekas ka maisinjaa XXD ar vienkaarshu stiklinju.. galvenais lai kadrs nobliezjams, i vajadziibas gadijumaa lai var karti raut aaraa, un kameras nebuutu zjeel..
Fons:... fotogrāfam ir jābūt pēc iespējas nemanāmam un nav jābūt pasākuma naglai ...
sadalu viedokli, es arī atšķirībā no centrālās TV - īzijas nedomāju, ka viss notikums TIKAI tādēļ, lai es to piefiksētu. bet ar 1 p/iebildi - labi, ja cienījamie sērojošie pakaļpalicēji mani pamana, kad gribu aizlavīties viņiem garām labāka skatu (.)-ta meklējumos. dažreiz palīdz teksts "palaiž ar bērnu!", gandrīz vienmēr "propustjitje, propustjitje, polnoje vedro kraski!", bet vislabāk jau ja var iztikt bez tekstiem.
Fons:... tās nodevīgās tupeles...
a vot man reiz sanāca kori bildēt vēl tad, kad biju akadēmiķis, sen sen. un man tā pideraska ar 2 plakanajām baterijām un ģenerātōru. karroče, kori ne-1 neklausījās, klausījās kā skan ģenerators un tas izklausījās tā, ka tūlīt jobņīs.
Fons:vo, vo izdeva skaņu, kā 1. formula uzņemot ātrumu ...
nuka, mainās i skaļums i mazliet augstums atkarībā no C uzlādētības pakāpes. un izklaušas, ka točna jobņīs. Pentax K-1000 un F-1 un A-1 baigi labi skan, bet ne klusi. no digitalkām daži canoni klusi un patīkami skan. bet nu tas nekādi nav tas pirmais motīvs, pēc kura izvēlēties kameru.